|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wy tak na poważnie
![]()
Ostatnio edytowane przez ciacho : 05.07.2013 o godz. 18:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To, że chodził do punktu bukmacherskiego świadczy ojego głupocie, ale już mniej o ewentualnych przekrętach. Gdyby rzeczywiście robił wielkie wałki, to teściowa, a nie on osobiście, pojawiałaby się u bukow.
PS. Jaką mamy pewność, że którykolwiek sędzia na świecie nie gra u buka? |
|
|
|
Guest
|
|
A inni bardziej dyskretni się śmieją i dalej będą pokazywać co potrafią. Nie będzie żadnego worka tak jak nie było kilka lat temu. Wszyscy ubabrani gnojem, a napiętnowane tylko pionki no może poza Wdowcem, Reksiem, Piszczkiem czy Łobo. Zdajmy sobie sprawę, że jeśliby ktoś się zabrał na serio za tropienie tego całego ku.restwa z niezłomną wolą ukarania wszystkich winnych to albo bardzo niedługo by pożył (najprawdopodobniej) albo nie zostałby z polskiej piłki kamień na kamieniu. Co do statów to też może porównajmy siłę ofensywną Wisły i L - z tej siły jest dym pod bramką rywala albo go nie ma. Jak będziemy atakowali Sikorskimi itp. to nie liczmy na wiele karnych dla nas.
Ostatnio edytowane przez arti : 06.07.2013 o godz. 05:42.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W mojej opinii Siejewicz był najlepszym polskim sędzią, a obejrzałem naprawdę sporo meczów polskiej ekstraklasy.
No cóż, za błędy się płaci. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jedno pytanie: czemu grał u naziemnego buka a nie przez internet? Głupota do kwadratu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To raz, a dwa że mógł wysłać do buka kogokolwiek - brata, siostre, żone, siostrzeńca, sąsiada byle by samemu tam nie iść. Cóż. Za głupote sie płaci. A ta wygrana w Zetce to co, myśliscie że ustawione czy po prostu nieziemski fart naszego (byłego) sędziego? Bo że to on to chyba nikt nie ma wątpliwości.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Hubert pewnie jak większość polaków nie przeczytał dokładnie co podpisuje(kontraktu) i żył w świadomości,że u buka nie wolno mu obstawiać piłki i tak sobie chodził do buka typował inne dyscypliny.Masa ludzi nie czyta umów kredytowych regulaminów lub czyta tylko część takich umów,a po pewnym czasie jest zaskoczenie .
Ostatnio edytowane przez GrzegorzTS : 06.07.2013 o godz. 11:43.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Siejewicz pewnie zaczynał się pytać gdzie medal i premia za mistrzostwo...to go portal W ( wchodzimy Legii w cztery litery ) odstrzelił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wisła: Prowadzone spotkania - 18 Czerwone kartki - 6 Żółte kartki - 52 Podyktowane karne przeciw Wiśle - 7 Podyktowane karne dla Wisły - 2 Legia: Prowadzone spotkania - 21 Czerwone kartki - 1 Żółte kartki - 22 Podyktowane karne przeciw Legii - 0 Podyktowane karne dla Legii - 8 To spora strata dla nich. Z tym, że w cyrku takich Siejewiczów mają jeszcze kilku. Hubercik za zasługi ,powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany przez Legię np. zdjęciem wiszącym w budynku klubowym, może obok Deyny .P.S. parchy też są bardzo zadowolone z jego sędziowania w Legnicy. Wypieścił im "cud" w postaci awansu do ekstraklasy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 06.07.2013 o godz. 14:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Siejewicz tłumaczy się, że pograł Radwańską, super,ale jakby pograł Radwańską na moją logikę to by przyszedł zagrał na nią i wyszedł, a nie siedział i analizował ofertę. Kuponu z dowodem, że grał na Radwańską nie ma bo podarł i wyrzucił, ja tam nigdy nie podarłem kuponu od ziemniaka. Fortuna widzę, że ma już ofertę na 1 kolejkę Ekstraklasy, dla mnie żadnej litości dla niego, nie powinien już w Polsce gwizdać. ![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zjawisko korupcji, której i tak nie było, zniknęło jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Wszystko jest na czystych zasadach i w duchu fair play. Wszystkie kluby są jednakowo traktowane przez władze sportowe i media. Nikt nawet nie mysli, że Hubert Siejewicz mógł brać udział w ustawianiu spotkań a tym bardziej działać w jakieś wiekszej grupie. Takie rzeczy to w świecie a nie w obecnej Polsce, rzadzonej przez Geniusza Kaszub, wielkiego męża stanu i piłkarza, u którego boku szefuje polskiemu sportowi arcyministra Mucha. To wersja dla Ciebie. jaro napisał: Cytat:
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 06.07.2013 o godz. 15:21.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 06.07.2013 o godz. 15:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli odpowiesz, ze to tylko przypadek to wersja dla michu również jest dla Ciebie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Statystycznie to ja i mój pies mamy po trzy nogi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Sooooondaaa: Kto jest większym osłabieniem klubu ze sto7nicy- Siejewicz vs Bereszyński? ;]
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legia na wiosnę 10 zwycięstw, 4 remisy, 1 porażka. Siejewicz sędziował Legii na wiosnę 4 spotkania. Legia-Bełchatów 0:0, Wisła-Legia 1:2, Piast-Legia 0:0, Ruch-Legia 0:0. W każdym z tych meczów Legia była faworytem i to za jej porażki bądź remisy można byłoby więcej zarobić Więc jeśli rzeczywiście był nieuczciwy, to by raczej sędziował przeciw warszawskiej drużynie (oczywiście poza meczem z Wisłą - tam był wałek, choć on sam nie mógł tego zauważyć) o co go nie oskarżam, bo wg. mnie był najlepszym sedzią. Co uzależnienie robi z człowieka...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Pamiętaj, że u buka da się obstawiać nie tylko 1X2, lecz również dokładne wyniki Bełchatów, Piast, Ruch- przyznasz, że na 0-0 mógł się jeszcze bardziej obłowić.![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o? No właśnie. Wszystko tłumaczy ilość $zmalu do zgarnięcia. Poza tym, w wyżej wymienionych meczach (Bełchatów, Ruch, Piast) musiałby robić kolejne mega-wały vide Wisła-stolnica. Ale ekstra-szajsa stwarza jeszcze pozory nieustawianej ligi. Szczebel niżej już Sodoma i Gomora.
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Sprawa jest o wiele poważniejsza niż jakieś tam "wałki" o których tutaj ktoś wspomina.
Raz, że facet prawdopodobnie nie wiedział co może a czego nie, dwa że pewnie obstawiał curling, a trzy i to najważniejsze - koleś jak widać jest ostro uzależniony od hazardu. Na moje jest już spalony i go odstrzelą prędzej czy później. Jakaś terapia może ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Może wreszcie ktoś prześwietli sprawę jego wygranej w Zetce. Zastanawiające jest to zdanie z Weszło 22.03.2010:
"Hubert Siejewicz, sędzia ekstraklasy, wygrał 50 000 złotych w konkursie Radia Zet. Wprawdzie z tego, co słyszeliśmy... Dobra, nieważne. Serdecznie gratulujemy." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Może to było radio Zet-at-home.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Brawo Panie Szczepłek. Pierwszy poznał się Pan na tym przekrętasie Siejewiczu.
http://www.youtube.com/watch?v=VIzXbMZVJoM Od tego meczu śmierdział mi tytuł dla Lubina i sędziowanie Siejewicza. Ciekawe czy już wtedy stawiał w białostockich bukach? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Siejewicz podjął dobrą decyzję, ale sfrustrowany Stefan który wcale Legii nie kibicuje jest autorytetem moralnym i co on powie to święte. Spokojnie możecie sobie dopisać kolejny tytuł tym razem za rok 2007.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
No tak przecież to Legia wtedy grała o mistrzostwo. Kompleksy bolą, oj bolą