|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Istnieje jakaś darmowa nawigacja do Sony Ericssona z mapą Polski, możliwością ustawienia trasy i "gadająca" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jaka sieć ma najbardziej atrakcyjną ofertę jeśli chodzi o o telefon na kartę ? play ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
a mogę przenieść tam numer z orange ? i czy to coś kosztuje ?
ok dzieki
Ostatnio edytowane przez South : 24.02.2010 o godz. 19:20.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
http://www.e-podroznik.pl/ ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Prosiłbym o zamieszczenie vlepki "Krakowiskie smoczyce"
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Czy jest jakiś bezpłatny program, który mogę użyć do przerobienia zdjęcia tak aby był "szkic" lub też samo obramowanie? Jeżeli ktoś potrafi tak przerobić zdjęcie to byłbym wdzięczny za pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakiś tani (ok 30zł) i sprawdzony nocleg we Wrocławiu ?
![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wgrywał ktoś mapy do tomtoma One? Jak do tego podjeść aktualizować oprogramowanie czy ściągnąc na to co jest już w nim?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
polecam IrfanView czy jakos tak. masa filtrów, darmowy szybki program.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
witam,
jest ktos na forum kto zajmuje sie ``kadrami``? Jesli tak to prosze o pomoc : Wyplata za umowe o dzielo nastapila w grudniu 2009-zaliczka do Urzedu skarbowego poszla do 20 stycznia 2010 roku . Czy w formularzu pit-4r nalezy ujac zaliczke za grudzien 2009(wyplata wynagrodzeni) pomimo ze zaplacono ja w styczniu 2010? Czy za zlozenie pit-4r po terminie grozi kara czy wystarczy ``czynny zal``?dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Można dziś na jakimś innym kanale obejrzeć mecze ligi europejskiej oprócz polsatu i tv4?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jaki nosi tytuł piosenka o Realu Madryt która leci mniej wiecej tak ?:
"Karrembeu taki piłkarz tam grał lecz niewiele bo większosc czasu ławe grzał..." ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
jest jakaś transmisja z Brna? (oprócz Radia Kraków)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie Battlefield: Bad Company 2 BETA odpaliłem na średnich detalach czy w full może się przycinać? dochodzi do tego single player dużo akcji itp.A planuję kupić oryginał a nie chcę mieć klatka po klatce.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ile się jedzie tak mniej więcej z Krk do Wodzisławia? Wie ktoś może
![]() ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Od stadionu do stadionu jest mniej więcej 130 km (jadąc autostradą) czyli ok 2 - 2,5 h.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Da się dojechać w godzinę z kawałkiem, tylko trzeba znać trasę, ja ostatnio się "trochę" pogubiłem
![]() ![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
zna ktos numer na jaki trzeba zadzwonic, aby w telewizji N wlaczyc sobie Orange Sport?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam ogromną prośbę
. Jeśli ktoś miałby jakiś nieużywany numer, lub też namiary na taki to byłbym ogromnie wdzięczny ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
pilna sprawa
posiadam numer w orange na którego głównym koncie mam 20zl, a promocyjnym 55zl problem polega na tym ze ważność konta promocyjnego mija za 1 dzień, czyli wnioskuje ze wszystkie środki z tego konta zostaną utracone [albo nie?] pytanie moje jest, czy możliwe jest jakoś wybrać stamtąd tą kwotę? albo przynajmniej przesłać ją komuś innemu? zrobić cokolwiek by nie przepadło kupowanie przez sms chyba tez odpada, bo wszystko odejmowane jest z konta głównego [chyba, może nie wszystkie usługi, ale tego właśnie chciałbym się dowiedzieć] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A mozna? bo przeciez lige pokazuja z sygnalu C+ i nie wiem czy zabardzo by sie zgodzili z cyfry za frajer oddac transmisje do konkurecji
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ile kosztuje piwo w prozaku i franticu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jak wygląda procedura wysyłki paczki pocztowej za pobraniem.
Tzn przychodzę z paczką na pocztę i... jaki druczek poprosić, co się tam wypełnia itd, jeżeli chcę aby pobrane pieniądze poczta wpłaciła mi na konto. Nie wysyłałem nigdy i dlatego pytam.
Ostatnio edytowane przez Ploughmanson : 26.02.2010 o godz. 17:18.
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś jak wyłączyć grupowanie rozmów w GG10? chodzi mi o to, że jak rozmawiam z jedną osoba a chce napisać do drugiej za chwile to mi to włącza wszystko w jednym okienku.Chciałbym aby było tak jak w gg 7.x, że rozmowy są w oddzielnych oknach.
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|