|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bedzie debata!!Duda to nie szogun i nawet w wsi24 bedzie debatowac a nie ucieka jak komor przed Kukizem.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Będzie, będzie i to także w otwartym tvn zaraz po buehehe 'faktach".
Kurski coś tam zaczął działać, więc może się dziać |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
zadaj sobie pytanie ? co Duda może ugrać w wsi24 na wrogim terenie , to tylko jego dobra wola że tam pójdzie, nie ma żadnego obowiązku, bulu odrzucił debatę w tv trwam , w republice , i co ? strzelił sobie w kolano ? jak pokryje sie termin debaty z kukizowcami to wybierze taka debatę która przyniesie mu głosy , poza tym bulu odrzucił debatę z kukizowcami ,i nie widzę płaczu i opowieści o strzale w kolano
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
"Zmiany w systemie emerytalnym, które w ciągu ostatnich kilku lat zafundowała nam ekipa rządowa w powiązaniu z masową emigracją zarobkową Polaków (to nie dramat tylko szansa) spowodują, że po 37 latach nieprzerwanej pracy statystyczny Kowalski otrzyma jako "emeryturę" 1/5 ostatniej pensji. I to jeszcze pod warunkiem, że do tego czasu ZUS nie zbankrutuje, ludzie przestaną emigrować w dotychczasowym tempie, a Polskę ominą poważne kryzysy gospodarcze.
Ekipa Platformy Obywatelskiej uchwaliła nowelizację ustawy o emeryturach i rentach, która wprowadziła w życie tzw. kapitałową formułę obliczania świadczeń emerytalnych z ZUS (zamiast solidarnościowej). W praktyce oznaczało to, że wysokość wypłacanej emerytury ma zależeć od ilości zgromadzonego - za pośrednictwem składek emerytalnych - kapitału. Wszystko byłoby okej, gdyby nie przyjęty przez Platformę algorytm wyliczania wysokości przyszłej emerytury. Władze uznały bowiem, że przeciętny polski emeryt przeżyje na emeryturze... 18 lat. Wartość ta została oczywiście wzięta z kosmosu, bowiem 18 lat na emeryturze po przekroczeniu 67. roku życia ma szanse dożyć jedynie garstka Polaków (w rzeczywistości długość życia po przekroczeniu wieku emerytalnego wynosi ok. 8 lat). " źródło http://niewygodne.info.pl/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
http://gmyz.dorzeczy.pl/id,6303/Nagr...nkowskiej.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
W takim razie Duda ma .....owy sztab. Powinni to wykorzystać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie tylko napiszą, przed chwilą w TV Republika odtworzono taśmy z nagraniem, to co było cytowane tym razem poszło fonią. Wojtunik szef CBA i wicepremira Bińkowska. Ogladaj inne niz reżimowe media, to będziesz więcej wiedział i nie pisał bzdur.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Ty czytaj ze zrozumieniem wpisy na forum
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Przeczytałęm ze zrozmieniem Twój wpis:
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Mazurek jak zwykle celnie
http://wpolityce.pl/polityka/244927-...-tylko-stracic |
|
|
|
Banita
Offline |
|
pisałem o tym wcześniej niż Mazurek , uważam to za duży błąd , nic nie zyska, może stracić |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Lis zaprasza do programu 3 gości: Cimoszewicza (nie muszę ukrywać że zagłosuję na Komorowskiego), Janusza Lewandowskiego (PO) i Tomasza Karolaka (komitet poparcia PO).
W sumie żadne zaskoczenie. ... Cimoszewicz m.in. o tym, że Duda chce się przypodobać kibolom. Standard w tym programie. ... Lewandowski udowadnia, że Duda oferuję krok wstecz (oczywiście chodzi o in vitro i uwaga - książki patriotyczne!) ... Dyskusja z Karolakiem na temat tweetu córki Dudy. Pojazd po całości. ... Tweet był z fejkowego konta. Przekonali mnie w 100%, głosuję na Dudę. I Wam też to polecam. Nie mamy już innego wyboru. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
wydaje mi się że liz w panice "przedobrzył" , rozumiem w jego wydaniu cimoszewicza , lewandowskiego czy tego przygłupa karolaka , ale jazda po córce Dudy to przegięcie które obróci się w druga stronę , takich "przekonanych" po tej akcji z Kinga Dudą będzie więcej , oj dużo więcej, |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
On też dobrze wie, że 90% ludzi obejrzy tylko program i nie zada sobie trudu by sprawdzić czy te rewelacje były prawdziwe.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
będzie prawdopodobnie żądanie sprostowania w trybie wyborczym przez tv komorowski ,w czasie najlepszej oglądalności
a co na to Kukiz ![]() http://wpolityce.pl/polityka/244969-...y-za-srebrniki pamietam jak Gwiazdzisty toczył "boje" z fanami korwina , stałem z boku , przyglądałem się , nie angażowałem się bo miałem nadzieję że korwinowcy mogą mieć trochę racji , Gwiazdzisty szacunek, miałeś stuprocentową rację, korwin to kretyn na usługach reżimu od lat http://wiadomosci.dziennik.pl/opinie...-pyszczka.html
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 19.05.2015 o godz. 10:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nowy spot Dudy na koniec kampanii:
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Za mało bulu i nadziei.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
wczoraj wsi24 podało że bulu ma 47 % i przybyło mu nie wiedzieć czemu 7% ?
a dzisjaj zaufanie "aż" 41 % , czy oni nie mogą się skonsultować ? http://wpolityce.pl/polityka/245030-...ce-badanie-tns |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Olać te sondaże- znam takich którzy nie mówią Rzeczpospolita Polska tylko Rzeczpospolita Sondażowa.
Mamy 3 dni żeby ugryźć ten system, a na jesieni go obalić. Będzie mega trudno- w starciu w tvn gdzie będzie 3 (Olejnik,Pochanke,Komorowski) na 1 (Dudę) - licze na krakusa Rymanowskiego że pokaże cohones i przynajmniej nie pójdzie na "współpracę" z WSIokami. Mam też nadzieje że bezczelne i chamskie zachowania sztabu i samego Komorowskiego nie spowodują reelekcji bo wtedy będzie to znaczyło że Polski (Polaków) już nie ma. ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tymczasem ruszył proces kumpli Komorowskiego z "Pro Civili". Na ławie oskarżonych m.in. "Bentley":
http://wgospodarce.pl/informacje/198...-urok-bentleya |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do Lisa:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...4b39e2c5b37f49 To straszenie PiSem i Kaczyńskim, jak mnie to rozwala. Banda s....ysynów od przekrętów, wyzywania, prowokacji (Andrzejek obrońca krzyża, podpalanie budki pod ambasadą ruskich itp), Lis śmieć, który zaprasza do programu samych zwolenników Komorowskiego w TVP2 (!!! to jest ta ich jebana misja?) i ta banda cweli śmie straszyć ludzi PiSowcami. A co do Korwina to mam wrażenie, że on po prostu takim wodzirejem polskiej sceny politycznej. Taki chłopek roztropek od opowiadania bajek (połowę postulatów i połowę opowieści ma słuszne ale drugiej połowy aż żal komentować) i raczej agentem niczyim nie jest, on po prostu w całej swojej mądrości jest tak głupi, tak naiwny i ma tak długi język, że można nim dowolnie sterować i manipulować. Jego po prostu wystarczy spytać na jakikolwiek temat i odpowiada, nie myśli, że skoro jest kampania to ch im w d, nie będę Dudy oczerniał bardziej niż Bronka. Lepiej tego drugiego jechać żeby nie wygrał. I później takie historie wychodzą, że jakiś dziennikarzyna specjalnie go zapyta o zdanie na dany temat i mamy aferę. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
pisałem już o tym dzisjaj , wklejam dla przypomnienia , bo bloger z salon 24 pisze to samo , oceniam że dlatego "sądazownie"milczą bo jest coś w granicach 60-40 Duda http://mediologia.salon24.pl/648761,...dla-prezydenta
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 19.05.2015 o godz. 16:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nie wiem czy wszystko takie wygrane jest. Proces odbywa się tak: dajemy kłamliwy sondaż > ludzie wierzą w sondaże więc glosują tak jak im sondaże każą > jak brakuje głosów to dofałszowujemy wybory pod swoje potrzeby.
Stąd własnie te sondaże po śmiesznej debacie. Debata z dupy i nagle w sondażach się pozmieniało, ciekawe. Te wszystkie sondaże i to co się dzieje wokół to jest jedno wielkie oszustwo i manipulacja. Tu się pod odpowiednie wyniki, które wcześniej akceptuje "góra" dogrywa cały obraz, całą rzeczywistość. I właśnie w ten sposób mamy takie cuda na kiju, że nagle PO leci w dół a już na horyzoncie mamy partię Kukiza, czyli partię (ruch), który nie istnieje!!! Który jeszcze się nie zawiązał, jeszcze nawet jednego postulatu nie ma (no nie wliczając JOWów) a już w sondażach im dają 10-20% (czyli ludzie chcą głosować na jedną wielką niewiadomą?), mamy jakąś partię Balcerowicza, której jeszcze dalej do powstania niż partii Kukiza, partię, o której chyba nie wie nikt oprócz kilku wtajemniczonych osób, a która ma 5-11% w sondażach!!! Tak się robi ludzi w chuja. Układa sie wcześniej wszystko a później tylko sondaż, manipulacje telewizyjne, mała reklama lub antyreklama w mediach i zmieniamy PO na Kukiza, na Balcerowicza i wmawiamy ludziom przed wyborami żeby się pogodzili z myślą, że Komorowski może wygrać. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jaroo1 20% Kukiza to szansa na góra 10% w Sejmie chyba że będą uciekać z urbanoplatfusiarni to wtedy więcej, partia balcerowicza z takim wynikiem nie istnieje i nie zaistnieje, przypomnij sobie startiwe cyfry takich tworów jak PJN czy SP , "zaczynali" sondażowo z kilkunastoprocentowym poparciem ,Kukiz ma szanse bo startowo ma dużo i do tego jeszcze do zagospodarowania wielu niezadowolonych,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"I choćby przyszło stu Karolaków I każdy zjadłby trzy miski flaków I choćby nie wiem jak się wytężał Nie popchną Bronka - taki to ciężar I choć popychać będzie Majchrowski Ciągnąć Saleta i Korzeniowski Nie dadzą rady podsadzić Bronka Puści on tylko głośnego bąka"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
bardziej niż lisów,smolarów i karolaków obawiam sie głosowania korespondencyjnego
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|