|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Litości Panowie.
Każdy głupi wie że Szpilka i Wisła to dwie wspólne sprawy więc jak wychodzi Legionista nie na swojej gali zresztą to z całym szacunkiem powinien zamknąć mordę i nie prowokować jak na widowni połowa Wiślaków. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Dlatego zadałem pytanie, ponieważ wcześniejsza relacja wskazywała na inną kolejność zdarzeń. Jak widać Fonfara ma wybujałe ego, więc dostał to na co zasłużył. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A jak wypadł ten Fonfara w masowaniu się na ringu ? Ma ktoś zdjęcie tego "fightera"
![]() Wracając do Szpili, to jego dominacja w czasie walki była bezdyskusyjna. Ilość trafień rywala (gdyby liczyły to słynne maszynki) była ogromna. Amerykanin wiedział o tym, ze jest bezradny i, że może liczyć tylko na jeden celny cios (raz mu się nawet udało). Fizycznie też widać było róznice, pomijając kulturę pięściarską. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
Widać że widzowie spragnieni krwi na ringu ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Zresztą wymienione walki ogladałem z dużą przyjemnością. Do Szpilki nie można go porównywać, bo ten pierwszy ma inną mentalność tj. idzie na całość. Natomiast Fonfara to klasyczna szermierka na pięści. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W UFC jest chyba tak że jako SKĄD podają "GYM" jako twoje centrum treningów w którym ćwiczysz. Więc może podobnie przyjmuje się w walkach bokserskich?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Adamek jest zawsze przedstawiany jako bokser z Gilowic..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mogliby go zapowiadać : fighting out of R22
![]()
.
. |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Tak jak można się było spodziewać do walki Szpilki z Zimnochem 23 lutego nie dojdzie.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Nie wnikając w fakt że miał ciężką walkę, od początku dziwne mi się wydawało ze w ciągu 3 tygodni w ogóle planują cokolwiek ...
![]()
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Rzeczywiście to jakaś bzdura totalna była i suma sumarum można w tej chwili domniemywać, a nawet wprost zarzucić, że od początku sztab Szpilki miał zamiar w ten sposób postąpić. Być może ta cała niedoszła walka to czysty marketing, żeby podkręcić sprzedaż Polsatowi PPV na galę Gołota-Saleta.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
Jak ktoś powie teraz że Szpilka bije kelnerów to będzie to jawna hipokryzja ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A nie bije kelnerów?
![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Gołota vs Saleta
będzie na satelicie czy tylko PPV ? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
No właśnie...dlatego pytałem czy jakaś zagraniczna telewizja (na satelicie) będzie transmitować za darmo?
![]()
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
Wiem wiem, Fakt. Ale jeśli jest w tym 1% prawdy i w ogóle Adamek brał pod uwagę taką walkę to upaaaaaadł bardzo nisko. Z Pulewem walkę odrzucił bo powiedział że nic mu nie daje pod względem sportowym - rozumiem że po wygranej z Albertem będzie wicemistrzem świata od razu ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie chcę mi się wierzyć w takie cuda, to już lepiej byłoby zorganizować walkę Adamka za Szpilką. Sprzedałaby się o wiele lepiej... A z Pulewem to czytałem, że bardziej względy finansowe decydowały niż kwestie sportowe.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dodatkowo polecam filmy z wakacji Szpilki
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Skasował film na prośbe trenera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nic w przyrodzie nie ginie.
Tymczasem szykuje się spektakularna klapa z ppv: http://www.sportfan.pl/artykul/zaska...lo-tylko-40764 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=NM88oE5CAbQ pas polsatu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jakieś namiary na sopcasta gdzie ewentualnie szukać? Bo jak narazie nie mogę się dopatrzeć na soccer-live
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sosna niestety przegrywa dzisiejszą walkę....http://www.youtube.com/watch?v=UoN0tfPqwa0
|
|
|