|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z tego co dzisiaj widziałem to wyszły już karnety na A22 i A23. Co za czasy, pikniki wykupiły bilety przed fanatykami
![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
zobaczymy ile wykupi jak się zacznie wolna sprzedaż
![]() Bo Ci co mieli karnety poprzednio, to wiadomo że Wisła to dla nich część życia i zawsze będa ![]() zobaczymy ile kupi karnet, nie majać poprzednio... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na pewno nie rezerwowałby całego sektora i to nie VIP-owskiego.
Po prostu E22 i E23 przenoszą się na drugą stronę , tak jak już ktoś pisał wolna sprzedaż pokaże, w jakim miejscu jesteśmy . Sądzę,że karnety pójdą słabo , bo Wisła praktycznie nie gra już o mistrza , szykuje się nam wiosna 07'. Nie mamy jeszcze takiego potencjału jak w inne kluby w Anglii czy Niemczech,ale wszystko przed nami . ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
za taką cenę watro kupić karnet na mecze mistrza Polski tym bardziej że 4 mecze top w rundzie. myślę że ponad 15 tyś pójdzie
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
co do A23, to karnet bez problemu kupisz
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mój błąd w takim razie. Tam, gdzie kupowałem na planie stadionu A22 i A23 były zaznaczone literką W, myślałem, że chodzi o to, że wyprzedane.
![]() .
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dziś kupowałem karnety na G3 i pani w okienku powiedziała że praktycznie cały czas jest ruch w strefie. Myślę że bedzie dobrze i pęknie przynajmniej 12-15tys.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Karnecik wznowiony.. owszem co chwile ( co jakieś 5-10 min ) przychodzi ktoś kupić karnecik. Szkoda tylko , że klub nie pomyślał o równoczesnej sprzedaży już na LE, bo grupka 5 osób przede mną w kolejce ( z Bielska Białej , patrząc po rejestracji auta ) kupowało karnety i nie byli zadowoleni, że znowu muszą przyjechać ponownie aby bilety kupić na Standard.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() licze nawet na 10 tysięcy, ale obyś miał racje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
12 tys jest całkiem możliwe ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Slyszal ktos cos nowego w sprawie sprzedazy biletow przez internet?
![]()
DysoN
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A22 to Telefonica zajela....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
narazie tylko pilotaż http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357..._internet.html. A nie, to MPK. Już rozumiałem jak sprzedaż przez net miały drużyny drugoligowe, ale jak nawet MPK nas wyprzedza...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A od dzisiaj mozna bylo placic karta ponoc. Ktos byl/ widzial, ze jest to mozliwe?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja właśnie wróciłem po wznowieniu karnetu i faktycznie przy kasie pytano mnie czy chcę płacić gotówką czy kartą
![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
No to mamy XX wiek. Mozna placic karta
Dokonalem tego dzisiaj. XXI wiek bedzie jak ruszy sprzedaz internetowa |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
wiecie co, powiem Wam, że czytam kilka poprzednich komentów i się zastanawiam, gdzie ja jestem
A tak już poważnie mówiąc, to też mam niezłą podniete, bo w sobote ide karnet wznowić i uwaga - mam zamiar zapłacić kartą. Już się nie mogę doczekać A rzeczywiście jak ruszy sprzedaż internetowa to normalnie chyba to na kamerę nakręce. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Wie ktoś do kiedy sprzedawane są karnety?
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
wznowienia do soboty. potem dla wszystkich
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
kartą można płacić za bilety, niestety jednak dzisiaj to było nie możliwe ze bo terminale nie działały
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja dziś kartą płaciłem i nie było problemu.
![]()
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Niech mi ktoś poda 1 (słownie JEDEN) racjonalny powód dla którego nie zaczęli sprzedaży biletów na LE ?! :/
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Chyba nie ma takiego powodu!
W ogóle traktowanie kibiców w naszym klubie i wszechobecna dezinformacja to jest skandal - pytałam w BP 2 razy o to, czy sprzedaż biletów na Standard zacznie się tak, aby przy okazji jednej wizyty w SK kupić bilet i przedłużyć karnet. Sugerowałam, że to będzie najlepsze wyjście, bo nie każdy mieszka w Krakowie (tego akurat można się łatwo domyślić). Za każdym razem dostawałam odpowiedź, że więcej informacji WKRÓTCE. Informacji nie ma do dziś. Gdyby ktoś faktycznie czekał z przedłużeniem karnetu licząc na rozpoczęcie sprzedaży biletów, zostałby z pustymi rękami. Już pomijam to, że do sprzedania będzie tyle biletów, że nie ma szans rozprowadzić ich w tydzień. Czas sprzedaży powinien być jak najdłuższy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ja ostatnio dostałem email od klubu że terminarz biletów na le nie jest znany.
to ja się zastanawiam kiedy będzie. sprzedaż powinna zacząć się jak najszybciej a tu nic nie wiadomo ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
wie ktos ile karnetow juz zeszlo
|