|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
ciekaw jestem dwóch rzeczy co sie zmieni na trybunach czy na kolejną rozmowę z premierem pojedzie działacz PO niejaki Pucek reprezentując kibiców ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
||
|
Cytat:
Działeczki warchoła Leppera? Kretyn zwany polskim Frankensztajnem jako MEN (Roman G.) ? Rządząca banda moherów, która pokazała co potrafi w lipchu ur.? Szukanie zwady z Niemcami, Ruskami, Smoleńsk? Gdzie masz swoich świetnie opłacanych nauczycieli/strażaków/policjanów, świetne zmodernizowane placówki oświatowe, skomputeryzowaną wieś z darmowym netem dla uczniów? Jakoś ja muszę płacić, nie wiem jak jest u Ciebie w Krakowie. Tak, są imbecylami, ponieważ/dlaczegóż/lecz/gdyż/bo wybierają mniejsze ZUO! Sam zagłosowałem na PJN, w tutejszej sondzie też bym na nich głosował, gdybym omyłkowo nie zaznaczył Palikota. Cytat:
Eee, to nie 2007 rok, gdzie Prezydentem był śp. Lech Kaczyński i żeby obalić jego veto potrzeba było conajmniej 270 posłów.
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 09.10.2011 o godz. 21:39.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Watts - doczytaj, czy taki paragraf w ogóle istniał... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Dobra już odpuszczam - nikt tu nikogo do niczego niestety nie przekona.
Ostatnio edytowane przez tomek100 : 09.10.2011 o godz. 21:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mam już dość waszego patetycznego "patriotycznego" memlania . Spróbujcie zrozumieć ,że ktoś ma inne poglądy niż Wy. I muszę Was zmartwić - wielu kibiców Wisły zagłosowało za Palikotem ........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
A co mam glosować na PIS, z którym się w 100 proc. nie zgadzam. A poza tym szczerze ale chyba przesadzacie z tymi sankcjami, czy ktoś w Krakowie dostał zakaz stadionowy za stanie w przejściu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Czy mi sie tylko wydaje że najważniejszym czynnikiem porazki PiS-u była Angela Merkel?
Ostatnio edytowane przez sergio : 09.10.2011 o godz. 21:43.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
^^ Nie tylko Tobie...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Misiu to spier... alaj z forum KIbicowskiego, skoro mówisz Wam a nie My - jak nie czujesz się kibicem to zmykaj na onet - liczę, że będzie dla Ciebie BAN
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
PiS nigdy wyborów nie wygra, choćby nie wiem co, dopóki na czele będzie stał prezes Jarosław. Ten facet ma rozdwojenie jaźni, w przeciągu kilku miesięcy kilka razy się transformuje, lepiej niż power rangers. A jeszcze z takim zapleczem politycznym jak Macierewicz, Fotyga i inne małpki, bardziej prawdopodobne jest wygranie wyborów przez Palikota niż przez PiS.
Nie można wojować się z naszymi sąsiadami jeszcze przed ogłoszeniem wyborów, nie można ciągle chrzanić o "potrzebie wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej". Nasz kraj czekają nowe wyzwania, nowe problemy, trzeba iść do przodu a nie do tyłu. PiS niestety NIE jest prawdziwą opozycją, co przy słabości SLD wykorzystał Palikot. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A mnie ciekawi czy w innych krajach, gdzie też są zakazy, czy tak płaczą i jęczą że jest nagonka na nich, większość dała się napuścić środowisku związanego z PiS, a napiście mi ile osób dostało za nic zakazy ?
Idąc na stadion znacie zasady jakie tam obowiązują, i bawi mnie takie jęczenie, ostatnio jakoś czytałem jak ta przepotworna nagonka wygląda, i co wg niektórych to nagonkę, bo dawać jako element nagonki to że ktoś dostał kare za wbiegnięcie na murawę, jest zabawne i żałosne, ciekawi mnie jak to teraz będzie wyglądać, jak PiSowi nie będą już potrzebne głosy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
||
|
Cytat:
Poza tym co Ty mowisz, ze miales na PO nie glosowac tylko na PiS jak sie wpierdalasz na to forum posmiac sie z kibicow, ze PO wygralo bo za cicho krzyczeli Donald matole. Jak kochasz Tuska to po co rozwazasz, ze mialbys w ogole na kogo innego glosowac? Ja tylko nie rozumiem jak mozna glosowac na ta ruda ....e, ktora zadluzyla kraj, jedzie po kibicach, bawi sie w pijar zamiast w rzadzenie krajem czy przyjmuje do partii przerzutow. Wstyd, wstyd, wstyd, jak mozna na takie kurewskie partie glosowac, ludzie. Czekam, az zbankrutujemy jak Grecja, wtedy pewnie pierwsi do narzekania bedziecie jak Wam sie oczy otworza Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 09.10.2011 o godz. 21:50.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co tu komentować... Czas się ewakuować na Kiribati i spróbować żyć od nowa...
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mogę zrozumieć że ktoś ma 15 lat i mu nawciskali kitu że to wina Kaczyńskiego że jest VAT 23%, najdroższe autostrady w europie, najdroższe ubrania i kosmetyki.
Ale jak ktoś głosował na spedalonych transwestytów od palikota to już nic tego nie tłumaczy :/ ps. Pierwszego lepszego zwolennika rudego matołka który zacznie narzekać że jest drogo czy go pały zwinęły sprzed domu za zwykłe "k..wa mać" powinno się banować dożywotnio. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=TrSs4...layer_embedded Przykłady można mnożyć. Kto normalny nie reaguje jak jest na niego nagonka ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
i co debilu dalej uważasz że to są urojenia. weź spierdalaj bo człowiek wchodzi coś przeczytać normalnego a widzi takiego kretyna ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
||
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Tylko, że te zasady są z każdą rundą coraz to bardziej rygorystyczne. Niedługo to nie będzie można podnieść szalika w górę, albo się obrócić. Najlepiej to siedź 90 minut na dupie na miejscu jakie masz na karnecie i podnoś się tylko po strzelonej bramce, tylko nie krzycz za głośno, bo sąsiada obok może boleć głowa... ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Ja p..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
10 % wyborców Palikota nie pamiętało na kogo głosowało 4 lata temu
![]() Pewnie zjarani byli ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Ty naprawdę napisałeś coś normalnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
||
Głosowałem w okręgu tarnowskim - przejechałem się po liście i z tego co widzę, to sami całkiem normalni ludzie. Prawnicy, lekarze, nauczyciele, matki "ździećmi". Nie mam czasu przekopywać się przez listy w całej Polsce, ale bardzo chętnie bym to porównał. Żeby się później nie okazało, że na Biedroniu i tym... tą... no... ten cały mityczny międzypłciowy dom rozpusty się kończy. : ))) Cytat:
WZWE: no są tacy, ci "oderwani od zioła", ale to kretyńsko tak generalizować. Dobrze, że Wam za młodu zawsze dobro Wolski leżało na serduszkach. We wszystkich szkołach średnich w moim mieście w prawyborach wygrał PiS : )
Ostatnio edytowane przez Watts : 09.10.2011 o godz. 22:03.
|
||
|