The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2011, 21:30
danats napisał(a):Wyświetl post
zapewniam cię że nie są imbecylami. Pamiętają rządy PiS-u sprzed 6 lat, gdy ty miałeś 12-13 lat i polityka mało cię interesowała.
O - to mi się zawsze podoba. To teraz napisz mi proszę co takiego pamiętasz? Ciekaw jestem, czegóż tak się boisz? Dwanaście, trzynaście lat miałem jakieś dwadzieścia lat temu, więc śmiało możesz mi pamięć odświeżać.
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 09.10.2011, 21:31
Tomku100, nie mogę napisać że się z Tobą zgadzam, ale przyjacielska rada doświadczonego forumowicza - nie marnuj czasu na polemikę z osobami, które mentalnie tkwią w czasach paragrafu aryjskiego. Tyle ode mnie : )[/QUOTE]

Dzięki za radę .

Dla mnie wszyscy Wiślacy to jedna "rodzina": fanatycy, pikniki, głosujący na PIS, PO, SLD - łączy nas uczucie do naszego klubu, ale to chyba tylko marzenie. Sprawy i w Polsce i wśród kibiców zaszły chyba za daleko... Przykro, ale może kiedyś się to zmieni.
flamengista
Piknik

Stary 09.10.2011, 21:32
Ktoś dał ciała i to konkretnie.

Wyniki wg. OBOP (exit polls): PO 39,6, PiS 30,1, Palikot 10,1, PSL 8,2, SLD 7,7, PJN 2,2
Wyniki wg. Homo Homini (nie mogę znaleźć info, czy to sondaż telefoniczny, czy exit polls): PO 34,9, PiS 29,6, SLD 12,8, PSL 9,9, Palikot 8,6, PJN 2,3, PPS 1,1

Za duże te różnice jak na tolerowany błąd badań. Różnica między poparciem dla PO i SLD 5 pkt. proc. Należy jednak poczekać na oficjalne wyniki. Bo poparcie dla Palikota i PO może być mniejsze, niż oczekiwano, zaś dla SLD - nieco większe.

Ale ja jakoś nie mam przekonania do Homo Homini. Już nie pierwszy raz mają kosmiczne wyniki. Zobaczymy, jak będzie tym razem.

PS. Co do zbulwersowanych transseksualistą - to jest choroba, nie "zboczenie". Są nieszczęśliwi ludzie, którzy urodzili się mając ciało mężczyzny, a są kobietą. Albo odwrotnie. Może być to np. spowodowane abberacją hormonalną, specyficzną kuracją podczas ciąży. W takim przypadku właśnie zmiana płci przywraca normalność!

Natomiast problem Palikota i tej konkretnej kandydatki jest taki, że nic ona sobą nie reprezentuje. Owszem, zmieniła sobie płeć - ale to nie jest żadna zasługa i atut predysponujący do kariery politycznej. Na liście Palikota byli sami anonimowi ludzie, więc mimo początkowego zainteresowania tą partią nie zdecydowałem się ich poprzeć. Generalnie nie wróżę im wielkiego sukcesu w parlamencie - myślę, że to ugrupowanie może się rozpaść, a członków przejmą PO i SLD.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 09.10.2011 o godz. 21:37.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 09.10.2011, 21:33
zapewniam cię że nie są imbecylami. Pamiętają rządy PiS-u sprzed 6 lat, gdy ty miałeś 12-13 lat i polityka mało cię interesowała.
Ja dla odmiany pamiętam czasy rządów jedynej słusznej partii w krainie wiecznej szczęśliwości i dzisiaj mam niejako deja vu.
ladek1989
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.10.2011, 21:34
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
No to zesmy k*** wa obalili PO

komuna trwa w najlepsze

P.S Pedofile,tranwestyci,narkomani ,czlowiek z wibratorem- 3 siła polityczna w tym kraju.

czas emigrowac?

Bez przesady, jaka komuna? Chyba nie wiesz co to znaczy komunizm...

Poczekajmy, to tylko sondaże. W Homo Homini Palikot jest na 5 miejscu, a SLD na trzecim.
Zgoda, otoczenie Palikota mnie też przeraża. Nie chcę ich widzieć w rządzie, lepsza już Mumia Pawlaczka. No ale wtedy z KRUS-em nic nie zrobią.

Nie emigruj, kto tu zostanie? Trzeba budować kraj a nie go osłabiać.
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 09.10.2011, 21:35
flamengista napisał(a):Wyświetl post

Wyniki wg. OBOP (exit polls): PO 39,6, PiS 30,1, Palikot 10,1, PSL 8,2, SLD 7,7, PJN 2,2
Wyniki wg. Homo Homini (nie mogę znaleźć info, czy to sondaż telefoniczny, czy exit polls): PO 34,9, PiS 29,6, SLD 12,8, PSL 9,9, Palikot 8,6, PJN 2,3, PPS 1,1

Za duże te różnice jak na tolerowany błąd badań. Różnica między poparciem dla PO i SLD 5 pkt. proc. Należy jednak poczekać na oficjalne wyniki. Bo poparcie dla Palikota i PO może być mniejsze, niż oczekiwano, zaś dla SLD - nieco większe.

Ale ja jakoś nie mam przekonania do Homo Homini. Już nie pierwszy raz mają kosmiczne wyniki. Zobaczymy, jak będzie tym razem.
http://www.gazetaprawna.pl/wiadomosc...mo_homini.html

ciekaw jestem dwóch rzeczy

co sie zmieni na trybunach

czy na kolejną rozmowę z premierem pojedzie działacz PO niejaki Pucek reprezentując kibiców
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Gervas
Member

Od: 09.2005

z ciekawości, co pamiętasz? Tylko proszę nie rzucaj hasłami z tvn24 o niszczeniu przyjaźni polsko-niemieckiej.
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

flamengista napisał(a):Wyświetl post

HH zrobił badania telefoniczne. Trudno to traktować poważnie jak na mój gust. OBOP rok temu ładnie trafił w pierwszej turze (w drugiej już średnio). Zobaczymy, mam jeszcze niewielką nadzieję, że uda się doprowadzić do sytuacji, że PO będzie potrzebować dwóch koalicjantów.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.10.2011, 21:36
Cytat:
O - to mi się zawsze podoba. To teraz napisz mi proszę co takiego pamiętasz? Ciekaw jestem, czegóż tak się boisz? Dwanaście, trzynaście lat miałem jakieś dwadzieścia lat temu, więc śmiało możesz mi pamięć odświeżać.
Akurat to do mnie było

Działeczki warchoła Leppera? Kretyn zwany polskim Frankensztajnem jako MEN (Roman G.) ? Rządząca banda moherów, która pokazała co potrafi w lipchu ur.? Szukanie zwady z Niemcami, Ruskami, Smoleńsk?

Gdzie masz swoich świetnie opłacanych nauczycieli/strażaków/policjanów, świetne zmodernizowane placówki oświatowe, skomputeryzowaną wieś z darmowym netem dla uczniów? Jakoś ja muszę płacić, nie wiem jak jest u Ciebie w Krakowie.

Tak, są imbecylami, ponieważ/dlaczegóż/lecz/gdyż/bo wybierają mniejsze ZUO! Sam zagłosowałem na PJN, w tutejszej sondzie też bym na nich głosował, gdybym omyłkowo nie zaznaczył Palikota.

Cytat:
HH zrobił badania telefoniczne. Trudno to traktować poważnie jak na mój gust. OBOP rok temu ładnie trafił w pierwszej turze (w drugiej już średnio). Zobaczymy, mam jeszcze niewielką nadzieję, że uda się doprowadzić do sytuacji, że PO będzie potrzebować dwóch koalicjantów.
Exit polls to najlepsza i najdokładniejsza metoda sondaży, w tym wypadku się już mało zmieni. Błąd statystyczny to góra 3%, platformersi mają prawie 10!

Eee, to nie 2007 rok, gdzie Prezydentem był śp. Lech Kaczyński i żeby obalić jego veto potrzeba było conajmniej 270 posłów.
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 09.10.2011 o godz. 21:39.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.10.2011, 21:37
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie wszyscy Wiślacy to jedna "rodzina": fanatycy, pikniki, głosujący na PIS, PO, SLD - łączy nas uczucie do naszego klubu, ale to chyba tylko marzenie. Sprawy i w Polsce i wśród kibiców zaszły chyba za daleko... Przykro, ale może kiedyś się to zmieni.
I w imię jedności z kibicami, którzy wyłapują kary za wyrażanie poglądów, zakazy stadionowe za stanie w przejściu lub użycie wulgaryzmu głosujesz na PO. Tak "pro rodzinnie", bo przecież wszyscy Wiślacy to "jedna rodzina".

Watts - doczytaj, czy taki paragraf w ogóle istniał...
tomek100
Senior Member

Stary 09.10.2011, 21:37
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Ja Ci odpowiem.

Chciałeś zabłysnąć i nie wyszło. Nie wiesz nawet co jest śpiewane na stadionach = nie jesteś kibicem a tylko widzem "telewizyjnym". Gdybyś przypadkiem przechodził koło stadionu usłyszałbyś co jest śpiewane.

Co do reszty:

a) nie głosuję na Kaczyńskiego - ja też, głosuję na partię i jej program - to nie były wybory na prezydenta.
b) Małecki nie jest moim Bogiem - moim też nie
c) nie kupuję najtańszych biletów i nie śpiewam w młynie "Tusk..." - kupuję karnet ( najdroższy bo mnie stać skoro już idziemy w taką przaśną konwencję), nie śpiewam " tusk.." chociażby dlatego, że nikt tak nie śpiewa
d) nie gonię się z pejsami po osiedlach - ja też nie, jak mam ochotę kogoś lać po mordzie robię to na treningu ale generalnie wolę inne rozrywki
e) inne
Co za błyskotliwy post. Piątek na hali (mecz koszykarki-piłkarze) młyn śpiewa "Tusk matole, Twój rząd obalą kibole" ale może się przesłyszałem..

Dobra już odpuszczam - nikt tu nikogo do niczego niestety nie przekona.
Ostatnio edytowane przez tomek100 : 09.10.2011 o godz. 21:41.
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.10.2011, 21:38
Cytat:
Wiem wiem, ale chodzi mi o ogólny zestaw, hrhrhr, "idei"...
allon
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 09.10.2011, 21:40
Mam już dość waszego patetycznego "patriotycznego" memlania . Spróbujcie zrozumieć ,że ktoś ma inne poglądy niż Wy. I muszę Was zmartwić - wielu kibiców Wisły zagłosowało za Palikotem ........
tomek100
Senior Member

Stary 09.10.2011, 21:40
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
I w imię jedności z kibicami, którzy wyłapują kary za wyrażanie poglądów, zakazy stadionowe za stanie w przejściu lub użycie wulgaryzmu głosujesz na PO. Tak "pro rodzinnie", bo przecież wszyscy Wiślacy to "jedna rodzina".

A co mam glosować na PIS, z którym się w 100 proc. nie zgadzam. A poza tym szczerze ale chyba przesadzacie z tymi sankcjami, czy ktoś w Krakowie dostał zakaz stadionowy za stanie w przejściu?
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.10.2011, 21:41
Czy mi sie tylko wydaje że najważniejszym czynnikiem porazki PiS-u była Angela Merkel?
Ostatnio edytowane przez sergio : 09.10.2011 o godz. 21:43.
TYLKO WISŁA!
Jaro1991
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 09.10.2011, 21:41
^^ Nie tylko Tobie...
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 09.10.2011, 21:42
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie czytam ten temat i mam niezły polew...

Coś za cicho śpiewacie "Tusk matole Twój rząd obalą kibole"... społeczeństwo tego nie usłyszało może za 4 lata się Wam uda

podoba mi się zwłaszcze post silver03:

"To jest koniec Polski"
Misiu to spier... alaj z forum KIbicowskiego, skoro mówisz Wam a nie My - jak nie czujesz się kibicem to zmykaj na onet - liczę, że będzie dla Ciebie BAN
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 09.10.2011, 21:44
PiS nigdy wyborów nie wygra, choćby nie wiem co, dopóki na czele będzie stał prezes Jarosław. Ten facet ma rozdwojenie jaźni, w przeciągu kilku miesięcy kilka razy się transformuje, lepiej niż power rangers. A jeszcze z takim zapleczem politycznym jak Macierewicz, Fotyga i inne małpki, bardziej prawdopodobne jest wygranie wyborów przez Palikota niż przez PiS.

Nie można wojować się z naszymi sąsiadami jeszcze przed ogłoszeniem wyborów, nie można ciągle chrzanić o "potrzebie wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej". Nasz kraj czekają nowe wyzwania, nowe problemy, trzeba iść do przodu a nie do tyłu. PiS niestety NIE jest prawdziwą opozycją, co przy słabości SLD wykorzystał Palikot.
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 09.10.2011, 21:46
A mnie ciekawi czy w innych krajach, gdzie też są zakazy, czy tak płaczą i jęczą że jest nagonka na nich, większość dała się napuścić środowisku związanego z PiS, a napiście mi ile osób dostało za nic zakazy ?
Idąc na stadion znacie zasady jakie tam obowiązują, i bawi mnie takie jęczenie, ostatnio jakoś czytałem jak ta przepotworna nagonka wygląda, i co wg niektórych to nagonkę, bo dawać jako element nagonki to że ktoś dostał kare za wbiegnięcie na murawę, jest zabawne i żałosne, ciekawi mnie jak to teraz będzie wyglądać, jak PiSowi nie będą już potrzebne głosy
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.10.2011, 21:47
Cytat:
A co mam glosować na PIS, z którym się w 100 proc. nie zgadzam.
Moze czas isc do lekarza jak sie ma taki wstret do PiSu? Dla Ciebie zdanie "nie glosuje na PO" jest rowne z "mam glosowac na PiS"? Przeciez to juz jakas choroba. Gdzie tu logika u tego wyksztalconego wyborcy PO?
Poza tym co Ty mowisz, ze miales na PO nie glosowac tylko na PiS jak sie wpierdalasz na to forum posmiac sie z kibicow, ze PO wygralo bo za cicho krzyczeli Donald matole. Jak kochasz Tuska to po co rozwazasz, ze mialbys w ogole na kogo innego glosowac?
Ja tylko nie rozumiem jak mozna glosowac na ta ruda ....e, ktora zadluzyla kraj, jedzie po kibicach, bawi sie w pijar zamiast w rzadzenie krajem czy przyjmuje do partii przerzutow. Wstyd, wstyd, wstyd, jak mozna na takie kurewskie partie glosowac, ludzie. Czekam, az zbankrutujemy jak Grecja, wtedy pewnie pierwsi do narzekania bedziecie jak Wam sie oczy otworza

Cytat:
A mnie ciekawi czy w innych krajach, gdzie też są zakazy, czy tak płaczą i jęczą że jest nagonka na nich, większość dała się napuścić środowisku związanego z PiS, a napiście mi ile osób dostało za nic zakazy ?
Idąc na stadion znacie zasady jakie tam obowiązują, i bawi mnie takie jęczenie, ostatnio jakoś czytałem jak ta przepotworna nagonka wygląda, i co wg niektórych to nagonkę, bo dawać jako element nagonki to że ktoś dostał kare za wbiegnięcie na murawę, jest zabawne i żałosne, ciekawi mnie jak to teraz będzie wyglądać, jak PiSowi nie będą już potrzebne głosy
Uwazaj, zeby Ci te przepisy dupa nie wyszly jak dasz klapsa dziecku i pojdziesz za to do wiezienia. Jak mozna byc tak wscibskim? Nikt tu nie mowi o wbieganiu na murawe tylko o nieproporcjonalnych karach (wysokie grzywny za bluznienie), czy absurdalnych zakazach za stanie na schodach czy wlasnie bluzganie. Nie rozumiem takich ludzi jak Ty i kilka osob wyzej.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 09.10.2011 o godz. 21:50.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
kisiel92
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.10.2011, 21:47
Co tu komentować... Czas się ewakuować na Kiribati i spróbować żyć od nowa...
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 09.10.2011, 21:48
Mogę zrozumieć że ktoś ma 15 lat i mu nawciskali kitu że to wina Kaczyńskiego że jest VAT 23%, najdroższe autostrady w europie, najdroższe ubrania i kosmetyki.

Ale jak ktoś głosował na spedalonych transwestytów od palikota to już nic tego nie tłumaczy :/

ps. Pierwszego lepszego zwolennika rudego matołka który zacznie narzekać że jest drogo czy go pały zwinęły sprzed domu za zwykłe "k..wa mać" powinno się banować dożywotnio.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.10.2011, 21:49
Cytat:
A mnie ciekawi czy w innych krajach, gdzie też są zakazy, czy tak płaczą i jęczą że jest nagonka na nich
Nie ....a cieszą się.
http://www.youtube.com/watch?v=TrSs4...layer_embedded

Przykłady można mnożyć.
Kto normalny nie reaguje jak jest na niego nagonka ?
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

gosc2332 napisał(a):Wyświetl post
a baranie wiesz że są zakazy za przeklinanie? poza stadionem na Rynku dostaniesz 50zł na stadionie 3tys i 2lata zakazu! za koszulki 2koła za zmianę miejsca 2,5k.

i co debilu dalej uważasz że to są urojenia. weź spierdalaj bo człowiek wchodzi coś przeczytać normalnego a widzi takiego kretyna
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Grzadq napisał(a):Wyświetl post
PiS nigdy wyborów nie wygra, choćby nie wiem co, dopóki na czele będzie stał prezes Jarosław. Ten facet ma rozdwojenie jaźni, w przeciągu kilku miesięcy kilka razy się transformuje, lepiej niż power rangers. A jeszcze z takim zapleczem politycznym jak Macierewicz, Fotyga i inne małpki, bardziej prawdopodobne jest wygranie wyborów przez Palikota niż przez PiS.

Nie można wojować się z naszymi sąsiadami jeszcze przed ogłoszeniem wyborów, nie można ciągle chrzanić o "potrzebie wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej". Nasz kraj czekają nowe wyzwania, nowe problemy, trzeba iść do przodu a nie do tyłu. PiS niestety NIE jest prawdziwą opozycją, co przy słabości SLD wykorzystał Palikot.
I tu gość trafił w dziesiątkę (+ wojowanie z Ruskimi czy Niemcami).

Cytat:
a baranie wiesz że są zakazy za przeklinanie? poza stadionem na Rynku dostaniesz 50zł na stadionie 3tys i 2lata zakazu! za koszulki 2koła za zmianę miejsca 2,5k.

i co debilu dalej uważasz że to są urojenia. weź spierdalaj bo człowiek wchodzi coś przeczytać normalnego a widzi takiego kretyna
+500zł za "Donald matole.." czy za napis "je*ać rząd". Nie uciekaj z tego forum, dobrze czasami ogarniętego poczytać.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 09.10.2011, 21:51
gosc2332 napisał(a):Wyświetl post

Tylko, że te zasady są z każdą rundą coraz to bardziej rygorystyczne. Niedługo to nie będzie można podnieść szalika w górę, albo się obrócić.
Najlepiej to siedź 90 minut na dupie na miejscu jakie masz na karnecie i podnoś się tylko po strzelonej bramce, tylko nie krzycz za głośno, bo sąsiada obok może boleć głowa...
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.10.2011, 21:52
Cytat:
46 proc. — tyle zdobyłby Ruch Palikota, gdyby wybory odbyły się wśrod ponad 200 tysięcy uczniów gimnazjów i liceów. Akcja, organizowana przez Centrum Edukacji Obywatelskiej, skończyła się 7 października.

Centrum Edukacji Obywatelskiej swoją akcję "Młodzi głosują" prowadzi nieprzerwanie od 1995 roku. Głosowania w szkołach - za zgodą dyrekcji - organizują sami uczniowie. W tym roku głosowanie odbyło się 30 września, a zbieranie wyników z całej Polski trwało do 7 października. Wzięło w nim udział 1236 szkół, a swoje głosy oddało ponad 201 tysięcy uczniów.

Wśród młodych bezapelacyjnie wygrał Ruch Janusza Palikota z 36 proc. głosów. Dobry wynik osiągnęło też drugie Prawo i Sprawiedliwość — 20,8. Tuż za PiS uplasowała się PO z 20,4 proc.
Wśród młodych próg wyborczy przekroczyłby jeszcze SLD (6,2 proc) oraz PJN (5,5). Tuż pod progiem Nowa Prawica Janusza Korwina Mikke (4,6) oraz PSL (3,3).
http://polska.newsweek.pl/prawybory-...83146,1,1.html

Ja p.....
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.10.2011, 21:53
10 % wyborców Palikota nie pamiętało na kogo głosowało 4 lata temu
Pewnie zjarani byli
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 09.10.2011, 21:55
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post

Gratuluje kultury, powiedz mi w jakich przypadkach są dawane kary za przeklinanie, jak ktoś sobie w emocjach powie k...a ? I jak tu nie mieć niektórych za niewychowanych chamów Ty naprawdę napisałeś coś normalnego.
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.10.2011, 21:55
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Mogę zrozumieć że ktoś ma 15 lat i mu nawciskali kitu że to wina Kaczyńskiego że jest VAT 23%, najdroższe autostrady w europie, najdroższe ubrania i kosmetyki.

Ale jak ktoś głosował na spedalonych transwestytów od palikota to już nic tego nie tłumaczy :/
Biedroń Biedroniem, ten trans z krakowskiego okręgu transem... ale czy ktoś naprawdę serio liczył odsetek ciepłych na listach RPP, czy po prostu wygodnie generalizować?

Głosowałem w okręgu tarnowskim - przejechałem się po liście i z tego co widzę, to sami całkiem normalni ludzie. Prawnicy, lekarze, nauczyciele, matki "ździećmi". Nie mam czasu przekopywać się przez listy w całej Polsce, ale bardzo chętnie bym to porównał. Żeby się później nie okazało, że na Biedroniu i tym... tą... no... ten cały mityczny międzypłciowy dom rozpusty się kończy. : )))

Deal with it.

WZWE: no są tacy, ci "oderwani od zioła", ale to kretyńsko tak generalizować. Dobrze, że Wam za młodu zawsze dobro Wolski leżało na serduszkach. We wszystkich szkołach średnich w moim mieście w prawyborach wygrał PiS : )
Ostatnio edytowane przez Watts : 09.10.2011 o godz. 22:03.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów