|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ale dla ciebie to .... - największy szmaciarz czy to koksujący czy to sprzedający mecze, przydał by się Wiśle - byle tylko był Polakiem ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() Chyba nie zrozumiałeś mojego wpisu, bo ja wcale się nie cieszę, że Legia chce pozyskać zawodnika bez kręgosłupa moralnego. Ot, po prostu Lechia ma problem - co mnie cieszy, bo i czemu ma smucić. Natomiast wątek z pieniędzmi sprecyzowałem, bo inny forumowicz nie napisał całej prawdy. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Świat oszalał, czy Jurek Owsiak zastępuje Jóźwiaka?
![]()
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Rzeźniczak - Żewłakow- Choto/Astiz - Wawrzyniak
imo trudno z z zawodników grających w naszej lidze złożyć lepszy blok defensywny Oczywiście na papierze, bo jak to wyjdzie w rzeczywistości pokaże liga. Natomiast atak Legii nie daje żadnej gwarancji bramek, dlatego obrona wydaje się najmocniejszą formacją. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ten Smolarek to nie ma życia w tej Polonii. Gdyby nie to, że jest strasznie łasy na kasę, widziałbym go jako napastnika w Wiśle. Ma umiejętności, ale w Warszawie jest gnojony na każdym kroku przez J.W. Construction. Myślę, że z Maaskantem lepiej by mu się pracowało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Legia zawsze kojarzyla mi sie z dobrym bramkarzem ,dobrą obroną ale im dalej w las tym ciemniej.....pomoc a zwlaszcza atak(poza czasami Svitlicy) zawsze u nich kulała. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wojciechowski mysli, ze zrobił tak dobre transfery, ze Sobiech i Smolarek nie beda juz potrzebni druzynie - jak dla mnie jest w błedzie bo zadnych super transferow to nie zrobił dodatkowo pozbył sie swojego najlepszego pilkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() Zobaczymy co to będzie, a wyjdzie na to, że to tylko bicie piany przez menagera w mediach. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
||
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że Lechia faktycznie może mieć trochę problem - bo o ile ktoś zza granicy się szybko po niego nie zgłosi, to lada moment może się skończyć na tym, że jemu się odechce grać, jego wartość spadnie i zamiast w Legii za 800 tyś euro (ponoć ostatnia oferta) wyląduje w Zagłębiu za 100 albo za darmo w II Bundeslidze. Edit: Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Sartre : 27.06.2011 o godz. 10:57.
![]()
Legionista
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Po "pokazowym" przykładzie jak z klasą rozstawać się z Bosackim tym razem w "medialny" sposób pożegnano się w Poznaniu z asystentem trenera Ryszardem Kuźmą:
http://www.futbolnews.pl/informacje/...-z-gazety.html Czyżby Kopernik szykował posadę dla brata? ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Michniewicz trenerem Apollonu Limassol ?
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...na-cyprze.html Nie wiedziałem że Polska myśl szkoleniowa jest aż tak bardzo ceniona na Cyprze chociaż pamiętam 10 lat temu Dyzma tam pracował przez miesiąc i sie na nim poznali.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 28.06.2011 o godz. 08:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() E: Czemu zdjecia nie moge wkleić i nie widać nic? Jaki ....a Wójcik. Jacek Gmoch Jacek Gmoch Jacek Gmoch
Ostatnio edytowane przez szprotson : 28.06.2011 o godz. 13:01.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wojcik tam chyba mistrza zrobil
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Niezła wiocha z Polonią, przekraczają kolejną granicę absurdu:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Nawet nie chodzi o odsunięcie Smolarka od składu i przesunięcie go do ME. Choć oficjalna decyzja w tej sprawie ociera się o mobbing i wymaga reakcji PZPN. Chodzi o to: Cytat:
Z taką atmosferą w klubie o sukces w tym sezonie będzie bardzo trudno. Pozbyli się Mierzejewskiego, teraz w odstawkę idą Smolarek i Sobiech. Jeż i Sikorski to za mało na MP. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Aleksander Ćwik nowym sponsorem Górnika
http://www.fakt.pl/Nowy-sponsor-Gorn...,107707,1.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Wojciechowski głupek, popodpisywal tyle wielkich kontraktow, to niech teraz placi |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.eurosport.pl/redakcyjny_b...postfull.shtml
Nowe logo "Ekstra"klasy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pierwsze odczucie? Okropne logo!
Potem chwila zastanowienia, refleksji. T-Mobile i Ekstraklsa będzie wyglądać PRAWDOPODOBNIE tak: ![]() Całkiem nieźle to wygląda. Niestety na strojach tak ładnie się nie prezentuje, oby wymyślili estetyczniejszy wariant na koszulki. Bez gradientów i zbędnych błyskotek. Z przodu koszulki ma być logo sponsora (czyt. T-Mobile), za nic w świecie nie jestem w stanie ogarnąć jak to spasować. Estetyka mnie boli. Będzie samo '-T---', czy może 'T-Mobile' na jakimś tle... tak czy inaczej szpenie. Mam nadzieję, że źle doczytałem z tym logiem sponsora...Chyba, że to ma być WARKA pod kołnierzem, no ciekawie, ciekawie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Powiem coś szokującego - LOGO nie gra ;p
Ale dobrze że cos się dzieje - bo przy gwałtownym rozwoju infrastruktury poziomu finansowego i prestiżowego ligi potrzebne są też zmiany wizerunkowe. T-Mobile to dobry międzynarodowy sponsor. Liga zostaje w C+ i dodatkowo ma wiekszy zasieg docieralności (Polsat i TVP). Wszystko idzie w dobrym kierynku pomimo betonu i masie nieprzychylnych ludzi (jak np Rząd). Naprawdę jest szansa żeby za 20 lat nasza liga nie była wiele mniej prestiżowa niż np Francuska. Ale na to musimy pracowac my wszyscy. Trzeba zmienić mentalnośc Polaków, tak by nauczyli się nie srać we własne gniazda i cenić co mają, inwestować i wspierać sport. Uczyć swoje dzieci miłości do piłki i do Kluibu. Kupować Karnety i koszulki, dopingować drużynę na dobre i na złe - nie dawać sie represjom Rządu ! Będzie dobrze mentalnosći tak szybko nie zmienimy, ale mamy czas - chyba że 2012 jest koniec świata wtedy trzerba się spiąc na Euro LOLOLOL
Ostatnio edytowane przez Angmir : 29.06.2011 o godz. 22:46.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nowe logo wyglada jak znaczek recyclingu... poprostu PET.
Ktos bez wyobrazni to wybieral.. ![]() |
|
|