|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale
Gdzieś w połowie listy są linki do transmisji tejże walki ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
będzie organizowany wyjazd by wspierać Lechię w Wodzisławiu?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jaki prywatny tracker(stronkę z torrentami) polecacie? Ew możecie podarować zaproszenie...?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeżeli jest na forum ktoś kto skończył Politologię na UP, (albo przynajmniej jest wyżej niż na III roku) to proszę o kontakt na priv.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Moje pytanie: Zainstalowałem Ektraklasa Patch do PES 2010 i wszystko ładnie działa ale, gdy zapisze grę w trybie Master Ligi i spróbuje wczytać save przy następnym uruchomieniu gry zamyka mi się PES i wyskakuje taki błąd: http://i47.tinypic.com/2u5ggf8.jpg czy może wiecie co może być powodem tego problemu? bez patcha wszystko działa ok. ![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Masz coś spieprzone w bibliotece danych. Zainstaluj PES-a z patchem na innym dysku i powinno iść.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam głośniki od kina domowego, chciałbym je podłączyć do kompa ale jest pewne ale końcówki od kabli nie są na jack tylko wpinasz normalnie do głośnika i dvd i działa.Da się jakoś podłączyć do kompa? kupując odpowiedniego Jacka lub jakąś przejściówkę.Jak, źle wyjaśniłem mogę dać foto końcówek kabli.I czy oczywiście się da podłączyć
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Masz amplituner do tego? Jak masz to po prostu kupujesz kabel jack-chinch i podpinasz chinche z tyłu amplitunera.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niestety nie pomaga :/ u kolegi ten sam błąd.
![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A napewno dobrze instalujecie tego patcha? może lepiej poczytaj komentarze tam gdzie patch sie ukazał, tam zapewne ktoś ma podobny problem i jest on już rozwiązany. Pozdro
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
zy ktoś wie jakie były wymiary tej bluzy http://www.allegro.pl/item909339091_...chia_haft.html ,w rozmiarze L i XL?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
czy ktos z tu bywających posiada internet od firmy ASTER ? prosze o odp na priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
takie proste pytanie, ale nie mogę wykminić ani znaleźć w necie :
Mam firefoxa i gdy ściągam plik (np. z wrzuty) to nie pytają mnie gdzie zapisać ten plik tylko od razu ściąga na dysk D. Czy można zmienić jakoś te "ustawienia" ? edit : DZIĘKI WIELKIE ! ![]() Powód: acab
Ostatnio edytowane przez Wiselka1906PBZ : 07.02.2010 o godz. 11:06.
![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Opcje/Pobrane pliki zapisuj do
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Narzędzia / Opcje / i na dole masz pobieranie i ustawiasz gdzie chcesz sobie zapisać pliki ![]() ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Pub "Kolory" na Kazimierzu. Był ktoś? Jakieś opinie?
Ewentualnie jakiś inny lokal na Kazimierzu moglibyście polecić? Grunt by było piwo w miarę tanie. Sympatyczna atmosfera też by nie zaszkodziła ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ktorym klawiszem czytalo sie sms w nfs : underground 2 ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
o ile mnie pamiec nie myli to TABem
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Czy na Cyfrze + można gdzieś obejżeć SUPERBOWL dziś w nocy? Mam pakiet komfortowy+ oraz wszystkie c+ do tego.
To że na polsacie sport jest, to wiem, ale w ogóle mnie to nie urządza..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Szukaj na Rai Sport, jak masz. Ewentualnie któryś z niemieckich pewnie pokazuje, zazwyczaj DSF.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie
![]() Jakieś dobre pizze na telefon na terenie Kurdwanowa Prokocimia Kozłówka... dzięki z góry za odpowiedź |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Poszukuje programu do konwersji filmów na format 3gp (taki do komórki), znacie może coś godnego polecenia?
dzięki Wiselka1906PBZ Powód: merci
Ostatnio edytowane przez pozdi91 : 07.02.2010 o godz. 21:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
http://www.pazera-software.pl/produc...3gp-converter/ ![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki panowie. Na ARD chyba jest i jeszcze znalazłem na necie że kanały 150 i 152 na cyfrze - jakieś francuskie, nazwy nie pamiętam. Wkurzyłem siębo zawsze C+ pokazywał, a w tym roku k.... Polsat
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a od której transmisja?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
00:30 zdaje się. tzn wtedy się mecz zaczyna, a transmisja pewnie paręminut wcześniej.
ok. ARD na cyfrze to program 200 a raisport 228. Na rai jużjest transmisja i pokazują drogędo finału obu drużyn.
Ostatnio edytowane przez stawski : 07.02.2010 o godz. 23:23.
|
|
|