|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
planeta
http://planeta.net.pl/?page_id=29 se-ko dokladnie w srodku osiedla przy ul.powstanców http://maps.google.pl/maps?oe=utf-8&...ed=0CBEQtgMwAA |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Czemu głosowanie jest wciąż otwarte? Wg SKWK miało się skończyć wczoraj
Cytat:
I kiedy się kończy, ktoś to potrafi doczytać na stronie FIBA? PS Póki otwarte... CIŚNIEMY ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak najlepiej dojechać z Krakowa busem czy PKSEM na stadion w Myślenicach
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jak nazywał się słynny niemiecki czołgista,którego pokonał w walce we Francji 1944 jakiś Polak?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
szukam sklepu z eksluzywnym alkoholem
zna ktoś taki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
@Danton
Alma w Galerii Kazimierz. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie czy w "Fanatyku" albo w "Wiślackim Świecie" można kupić szalik "Towarzystwo Sportowe" http://i39.tinypic.com/307ly89.jpg a jeżeli nie to gdzie taki mogę nabyć ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Szukam sklepu gdzie można kupić fajne misie na Walentynki w przyzwoitych cenach.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
ile ostatnio kosztowal wyjazd do belchatowa?
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sprawa wygląda tak: mam nagraną na płytce studniówke i chce pregrać ja na drugą płytke ale nie wiem jak ponieważ chodzi mi o to, żeby ta kopia się sama uruchamiała tak jak oryginał(po włożeniu do napędu wyskakuje mi odrazu okno i tam mogę wybierać fragmenty całego filmu) i nie wiem jak to zrobić. zależy mi na czasie! Pomoże ktoś?
Ostatnio edytowane przez fifi1906 : 01.02.2010 o godz. 16:31.
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:53.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
GDzie w krk, kupie tanie hantle w miare dobre jakościowo ?
PS: Gdyby ktoś z was sprzedawał równięz moge odkupic ![]() ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
napewno tanie, to sa w Tesco Real etc.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Sprawdź ten sklep na ul. Kobierzyńskiej: http://browar.biz/forum/showthread.php?t=54922
Od razu mówię, że nie byłem w nim ale opinie na forum browaru są bardzo pozytywne. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy każdy zyd jst obżezany , czy ta ich tradycja wymarła. Zastanawiam sie czy musze sie nimi brzydzić jeszcze mocniej.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
czy zwykle gniazdo antenowe TV/R - czy w obu jest ten sam sygnał ? tzn mozna do jednego podłączyc
modem od kablówki (net) a do drugiego telewizor zenska), ale przeciez moge sobie podpiąc kabel z odpowiednią koncówką. no bo tak sie zastanawialem - zobaczylem sobie piewszy lepszy modem jaki daje kablówka ASTER i za cholere nie ma tam wyjscia TV, wiec co, dołączają trójnik do pakietu czy jak |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W Decathlonie są hantle 10kg (1 gryf 38 cm (2 kg), 6 talerzy żeliwnych (2 x 2 kg, 4 x 1 kg) i 2 zaciski.) Kupiłem je za 39,99 zł z tego co pamiętam, ale było to z jakieś 2 lata temu.
Czy ktoś wie gdzie został przeniesiony sklep fabryczny PUMA z ulicy Zakopiańskiej 62 ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Skąd pobrać najnowsze odcinki Cafe Futbol ? Na ipla.tv nie za często dodają niestety nowe odcinki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
http://sport-video.pl/topic/23744-cafe-futbol/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Obrzezanie jest zabiegiem medycznym - w przypadku Żydów jest on również połączony z religią, ale nie tylko u nich. Ciekawostką medyczną jest fakt, że obrzezani mężczyźni mają większe szanse na niezakażenie się wirusem HIV.
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 01.02.2010 o godz. 22:14.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A u mnie na kompie dzieje się takie oto jajo:
Wchodzę sobie w Menedżer urządzeń następnie w INNE URZĄDZENIA i wyskakuje mi w nich coś takiego jak KONTROLER MAGISTRALI ZARZĄDZANIA SYSTEMEM, ale sęk w tym że na pytajniku jest mały wykrzyknik który jak się domyślam oznacza jakiś problem, ktoś wie o co może z tym chodzić? ![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
jest szans odzyskać to co przed chwilą wypieprzyłem ze śmietnika z kompa ?
|
|
|