The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
seba
Senior Member

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2009, 19:19
widac ze mozna zrobic cos ciekawego i estetycznego... brawo

nie to co u nas na meczu z Legia zostalo "zaprezentowane"
LECHIA GDAŃSK
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.11.2009, 22:36
Kolejny przykład na to że dobry pomysł na oprawę to połowa sukcesu.
Wykonanie też robi wrażenie. Obiektywnie.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 20.11.2009, 22:53
Nacieszcie swoje oczy tym widokiem ,bo niedlugo po racach transparentach i okrzykach zostanie to pewnie zakazane.

Potem stanie w młynie tez zaliczą to "czynów wysoce niebezpiecznych" ,i zostanie nam kibicowanie na siedząco jak w Hiszpanii.....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.11.2009, 01:58
Również obiektywnie muszę przyznać, że oprawa miazga. Jak nigdy u koroniarzy z głębszym przesłaniem. Pewnie będzie oprawa rundy.
the end
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.11.2009, 14:45
Niestety nie mialem okazji obejrzec niedzielnego spotkania, a z tego co czytam na forum, nastapily dosc powazne zmiany w postrzeganiu kibicowskich standardow, o ktorych tak lubicie pisac. Jeszcze pol roku temu wygwizdanie pilkarzy i wymaganie od nich pelnego zaangazowania bylo zachowaniem zenujacym, typowo poznanskim, godnym wysmiania
Jak widac wszystko zmienia sie w tempie ekspresowym. Reakcja, ktora jeszcze niedawno byla nie do pomyslenia w wykonaniu kibicow Wisly, teraz stala sie wrecz wymagana. Trzeba wygwizdac gwiazdeczki, odwrocic sie plecami a nawet wjechac im na trening i pokazac co sie o nich sadzi
Kilka miesiecy temu, gdy w identycznej sytuacji okazalismy niezadowolenie z gry naszych kopaczy wytykaliscie nam brak wiernosci. W takim razie chcialbym serdecznie powitac Was w gronie niewiernych!
A tak na powaznie, to wcale nie dziwi mnie ta reakcja trybun, bo nie raz przezylem podobny zawod. Na wszystkich stadionach w Polsce dzialaja podobne mechanizmy:
slabsze wyniki - mniejsza frekwencja
wyrazne opierdalanie sie pilkarzy - niezadowolenie publiki
Szkoda tylko, ze wiosna nikt na to nie wpadl i zamiast ruszyc glowa skupiliscie sie na tym, co sprawia Wam duzo przyjemnosci - na jebaniu Lechowi

Identyczne, podwójne standardy, zastosowaliscie w temacie "ogolnopolskiego sprzyjania Legii". Wszedzie widzicie agentow Legii, w C+, w Komisji Ligi, w organie ustalajacym terminarz oraz samym PZPNie. Czy to nie jest chore? Kreujecie sie na wielce umeczonych i wiecznie pokrzywdzonych. Chwila, chwila. Gdzies to juz czytalem. Przeciez w podobny sposob wysmiewacie Cracovie Czyli jak Wiselka jest krzywdzona, gnebiona wedlug wlasnego widzimisie, to mamy do czynienia ze spiskiem, ale jak Cracovia walczy o swoje jest po prostu smiesznym klubem ze smiesznymi problemami.
Czy nie lepiej olac te wszystkie lokcie, reki, faule, kartki i skupic sie na wlasnej druzynie?

p.s. Nie jestem agentem Legii, ktory ma za zadanie odciagnac forumowiczow od tego tematu.
Cytat:
wolę przegrać ponownie z potęgą typu Varelenga byleby Lech nie wyszedł z grupy
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 23.11.2009, 14:53
W sumie dość trafnie napisałeś, ale nie oczekuj tu poklasku
Odpowiedz cytując
RWD
WISŁA KRAKÓW

Od: 11.2002

Stary 23.11.2009, 15:34
W sumie trafnie owszem, tylko jeden malutki aspekcik pominałeś.
My potrafimy wytrzymać kompromitacje w pucharach bez słowa zająknięcia na trybunach - jakieś Tbilisi, Valerengii, Levadie i inne ekiy macherów.
W lidze potrafimy dopingować piłakrzy bez odwracania sie do nich jak dostaje po dupie od Lecha,Legii i kogokolwiek, w pucharze Poslki mozna grać jak równy z równym z rezerwami Byrovii
A ten jeden aspekcik malutki dotyczy tego ze ten jeden jedyny mecz to Swięta Wojna.
Wszystko inne mozna przegrac, nie to - i kazdy kto jest w tym wychowany wie ze wtedy pęka wszystko
To tyle tytułem uzupelnienia twej diagnozy.
...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 23.11.2009, 16:00
OK wszystko fajnie, wiadomo bbnba jesteś zajebiście ironiczny, megamądry, prześmiewczy i tak dalej. Tylko wiesz, u nas piłkarzątka miały jak u Pana Boga za piecem, bo po kazdym zjebanym meczu krzyczane było"nic sie nie stalo Wiselko nic sie nie stało", "czy wygrywasz czy nie zawsze ja kocham Cię" . I przez ostatnie 5-6 lat nie przypominam sobie meczu na którym odwrócilibyśmy się od piłkarzątek - a były wymienione wczesniej valerengi, dinama i levadie czy też oklep od Grodziska 0-4 u siebie albo 2 -4 z Bełchatowem. Regularny wp.i.erdol od Legii (5 porazek pod rząd bodajże) czy też od waszej, wielce szanownej Reprezentacji Wielkopolski (ostatnie 4 mecze z wami przegralismy). I do dzisiaj ani razu piłkarzątka nie zostały "zjechane". Więc zrozum łaskawcze, że czara goryczy się przelała, bo przegrać derby z z jakimiś frajerskimi parchami to tak, jakby Lechu przegrał z Legią na Leśnej 0-5 w meczu decydującym o Mistrzostwie Polski.

Co do Legii i tego plucia się o kartki, faule itp to się nie wypowiadam bo zlewam z pyty całe to bagno (PZPN, Ekstraklase S.A, Lige + Extra i Tomka Wieszczyckiego).
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Stary 23.11.2009, 16:49
Kris54 napisał(a):Wyświetl post
OK wszystko fajnie, wiadomo bbnba jesteś zajebiście ironiczny, megamądry, prześmiewczy i tak dalej. Tylko wiesz, u nas piłkarzątka miały jak u Pana Boga za piecem, bo po kazdym zjebanym meczu krzyczane było"nic sie nie stalo Wiselko nic sie nie stało", "czy wygrywasz czy nie zawsze ja kocham Cię" . I przez ostatnie 5-6 lat nie przypominam sobie meczu na którym odwrócilibyśmy się od piłkarzątek - a były wymienione wczesniej valerengi, dinama i levadie czy też oklep od Grodziska 0-4 u siebie albo 2 -4 z Bełchatowem. Regularny wp.i.erdol od Legii (5 porazek pod rząd bodajże) czy też od waszej, wielce szanownej Reprezentacji Wielkopolski (ostatnie 4 mecze z wami przegralismy).
Jesli wziac pod uwage fakt, ze przez ostatnie kilkanascie lat, a takze w wymienionym przez ciebie okresie zdobyliscie najwiecej MP sposrod wszystkich druzyn, to naprawde nie ma sie czym chwalic. Zapewniam cie, ze wiekszosc, o ile nie wszystkie ekipy ekstraklasy wolalyby przyjac na klate te kilka porazek, czy tez blamazy w zamian za tytuly MP. Gdyby ktos przed sezonem dal mi do wyboru Mistrzostwo w zamian za porazki z Legia i Wisla po 0-5 i to nawet u siebie, to nie zastanawialbym sie ani chwili Takze nie przesadzaj tak z ta laska kibicow Wisly, bo co by nie mowic jestescie regularnie rozpieszczani przez pilkarzy.
Cytat:
I do dzisiaj ani razu piłkarzątka nie zostały "zjechane". Więc zrozum łaskawcze, że czara goryczy się przelała, bo przegrać derby(...)
Poprzedniego posta napisalem tylko dlatego, zeby przypomniec Wam jeszcze niedawna postawe "najwierniejszych kibicow, ktorzy nigdy nie odwroca sie od pilkarzy". Wtedy nie brakowalo krzykaczy, dla ktorych nasze gwizdy byly przejawem braku wiary, czy nawet przywiazania do klubu. Teraz te same osoby zapewne gwizdaly w Sosnowcu (albo popieraly tamte dzialania) i rzucaja pomysly, by wjezdzac pilkarzom na trening.

Jeszcze dwa slowa nt derbow. Niie trafiaja do mnie te gornolotne teksty o tym meczu, bo znam podobne z jakichs dziennikarsich wypocin przed kazdym spotkaniem z Legia "Lech moze spasc z ligi, byleby wygral z Legia!". No jak ****! Jestes w stanie wyobrazic sobie reakcje kibicow Wisly po (hipotetycznie) spadku z ligi poprzedzonym dwukrotnym zwyciestwem nad Pasami? Chyba zgodzisz sie ze mna, ze burza na forum, jak i na trybunach bylaby wieksza, niz wczoraj i dzis.

Nie przypominam sobie takiej sytuacji (moze ktos inny pamieta), by kibice lidera wygwizdali pilkarzy po meczu, po ktorym ich druzyna nadal zajmuje pierwsze miejsce w tabeli.
Cytat:
wolę przegrać ponownie z potęgą typu Varelenga byleby Lech nie wyszedł z grupy
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.11.2009, 18:33
Gwizdy byly za brak zaangazowania a nie za wynik.
W sumie czego sie spodziewac po kibicach z Poznania. Za sukces sprzedali klub. Teraz za MP dalby 0-5 z Legią.
My majac do wyboru MP i wygrane derby wybieramy to drugie. Tym sie roznimy. Dla nas derby to swieta wojna, Wy tego nigdy nie zrozumiecie.
A wysmiewanie sie z Was gdy gwizdaliscie na swoich. Po pierwsze chyba sobie troche wyolbrzymiasz ta sprawe. Po drugie nas to bawilo ze w dupach sie przewrocilo po zaledwie pol roku dobrej gry.

Jeszcze wymysl jakas szyderczo-przesmiewcza historyjke o tym jak majacy wyjebane na mecze we Wronkach kibice Lecha zabieraja tam swoja najwazniejsza flage. Janusze maja u Was dostep do tej fany czy jednak fajnie jest wrocic na stare smieci?
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 23.11.2009, 18:51
bbbnba napisał(a):Wyświetl post

Nie przypominam sobie takiej sytuacji (moze ktos inny pamieta), by kibice lidera wygwizdali pilkarzy po meczu, po ktorym ich druzyna nadal zajmuje pierwsze miejsce w tabeli.

Myslisz pojecia..

gwizdy nie byly ze wzgledu na sam suchy wynik

chodzilo o to ze w najwazniejszym meczu rundy oni grają piłkę chodzoną

to w czyms takim jak mecz derbowy nie moze miec absolutnie miejsca i nic tego nie moze usprawiedliwic ,chyba ze obecosc u calej jedenastki H1n1
kluby ktore maja mozlwiosc grania takich meczy rozumieją range tych spotkań
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 23.11.2009 o godz. 18:59.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 23.11.2009, 19:44
Jesli wziac pod uwage fakt, ze przez ostatnie kilkanascie lat, a takze w wymienionym przez ciebie okresie zdobyliscie najwiecej MP sposrod wszystkich druzyn, to naprawde nie ma sie czym chwalic. Zapewniam cie, ze wiekszosc, o ile nie wszystkie ekipy ekstraklasy wolalyby przyjac na klate te kilka porazek, czy tez blamazy w zamian za tytuly MP. Gdyby ktos przed sezonem dal mi do wyboru Mistrzostwo w zamian za porazki z Legia i Wisla po 0-5 i to nawet u siebie, to nie zastanawialbym sie ani chwili ...

Wy też byliście rozpieszczani przez piłkarzy,zagraliście fajnie w pucharach, jestescie w czubie tabeli, macie rzeszę "oddanych" fanów i dobre perspektywy na przyszłość. Przychodzi słabszy okres - i gwiżdżecie na piłkarzy, zaprzestajecie dopingu.

Zrozum, że skoro oni dawali nam tyle radości, to my też stosowalismy taryfę ulgową wobec ich poczynać! Dawaliśmy im ciągłe wsparcie, na każdym kroku, w każdym momencie (vide mecz z Odrą pod koniec tamtego roku i wsparcie dla Skorży). Ale teraz piłkarzątka po prostu przesadziły. Tak naprawdę od poczatku 2008 roku chłopaki gówno grają , wypalają się i nie widzę u nich specjalnej motywacji na rozwiązanie tego problemu, dlatego trzeba pokrzyczeć, motywująco opieprzyć, słowem kopnąć w dupę obiboków!

A tak poza tym jest wielce prawdopodobne, że nie będziemy liderem na koniec rundy. I co wtedy powiesz? Zajmujemy 4te miejsce ze stratą załóżmy 4 pkt. do Legii i mamy w plecy mecze z Lechem, Legią i judaszamii. A piłkarze i tak powiedzą - "noo nie udało się, bylismy lepsi od nich wszystkich ale nie wyszło, na wiosnę bedzie lepiej". Chvja a nie lepiej!
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 24.11.2009, 07:27
Jestes w stanie wyobrazic sobie reakcje kibicow Wisly po (hipotetycznie) spadku z ligi poprzedzonym dwukrotnym zwyciestwem nad Pasami? Chyba zgodzisz sie ze mna, ze burza na forum, jak i na trybunach bylaby wieksza, niz wczoraj i dzis.
nie masz lokalnego rywala, na masz Świętej Wojny która trwa 24/7 i nie masz raz na poł roku meczu, który decyduje o tym kto jest "Pany" i nie zrozumiesz o co w tym chodzi.
Jeśli kibice pasów twierdzą ze wygrana z nami sprawia im wiecej radości niż awans do ekstraklasy, to ja śmiem twierdzić że działa to tez w drugą stronę i ze duża część z nas jest w stanie przełknąc spadek po wygraniu z nimi.
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.11.2009, 21:16. Ruszyła Strona Konieciti.pl
RUSZYŁA STRONA KONIECITI.PL

„Nasz protest jest walką o elementarne prawa obywatelskie, wolność słowa, możliwość wyrażania swoich poglądów, swobodę podróżowania po Polsce na mecze ligowe, o uchronienie stadionu przed przeistoczeniem się w sterylne więzienie” – piszą autorzy strony.

Na stronie, która działa zaledwie kilka dni, zarejestrowało się już ponad 7 tysięcy kibiców, co wydaje się wynikiem porównywalnym do strony KoniecPZPN.pl na podobnym etapie działania. Kibice dowiedzieli się o akcji wyłącznie pocztą pantoflową, gdyż - inaczej niż w przypadku KoniecPZPN.pl - media milczą na jej temat.

Autorzy strony opisują represje wobec kibiców stosowane przez właściciela telewizji TVN oraz trwający od kilku lat na stadionie protest: „Przeciwko zwykłym kibicom wystąpił koncern medialny, dysponujący własnymi stacjami telewizyjnymi, prasą oraz wpływami w świecie polityki. Jesteśmy nieustannie inwigilowani, szykanowani, zastraszani. Kibice nie mogą kupować biletów na wybrane sektory, bez żadnych podstaw prawnych uniemożliwia im się wybór miejsc. Za opuszczenie krzesełka, ponad którym rozpościera się chmura rozpylonego przez ochronę gazu, kibice zostają karani dwuletnim zakazem stadionowym. Kibicom próbuje się zabronić swobodnego podróżowania po kraju i wchodzenia na inne stadiony, co jest sprzeczne z konstytucją RP”.

Wskazują na wykonawców tych represji: „ITI zatrudniło agencję ochroniarską Sylwestra Z., aresztowanego za korupcję”, a także „agencję ochroniarską Edwarda Misztala, byłego funkcjonariusza komunistycznego aparatu przemocy, oskarżonego o porwania i brutalne pobicia w latach osiemdziesiątych”.

Przypominają też słynną akcję „Widelec 742”: „Policja aresztowała we wrześniu 2008 roku ponad siedmiuset kibiców Legii idących na mecz, którym postawiono zarzut… udziału w nielegalnym zbiegowisku! Oczywiście zupełnym przypadkiem kilka tygodni wcześniej właściciel koncernu zwrócił się publicznie do MSWiA o pomoc w walce z kibicami”.

Ich zdaniem stadion za czasów rządu koncernu ITI ma zmieniać się w sterylne więzienie, gdzie „możliwość kupna biletu przysługuje jedynie nielicznej grupie bardzo zamożnych i posłusznych ITI osób”.

Opisuję akcję protestu na stadionie i poza nim: „Bojkotowany jest oficjalny sklep klubowy sprzedający gadżety z narzuconym przez ITI pseudohistorycznym znakiem firmowym. Kibice organizują pikiety, manifestacje, happeningi, wydają własne czasopisma i rozdają ulotki”.

Proszą też o solidarność kibiców w całej Polsce: „Otrzymujemy tysiące wyrazów poparcia od fanów z całej Polski, bez ich solidarności warszawscy kibice nie mogliby podróżować na mecze wyjazdowe. Na los kibiców Legii zwracali uwagę niezależni od ITI dziennikarze oraz ci z polityków, którzy nie boją się koncernu. Nie przechodź obok tej sytuacji obojętnie! Wesprzyj nas swoim podpisem! Jutro ITI-landem może zostać Twój ukochany klub!”.

Piotr Lisiewicz

http://www.niezalezna.pl/article/show/id/27883
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.11.2009, 21:33
Co do powyższego to jedno mi się tylko ciśnie na usta
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.11.2009, 23:19
A co w tym smiesznego? Wystarczy ze chociazby jedna osoba zmieni zdanie i juz bedzie sukces.
Odpowiedz cytując
TSman
Banita

Od: 09.2006

Stary 25.11.2009, 23:29
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Co do powyższego to jedno mi się tylko ciśnie na usta
Postaw sie na ich miejscu. Ja osobiście podpisuję się pod protestem Legii.
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 26.11.2009, 13:01
Święta Wojna to jest naprawdę zupełnie inny mecz. Ja to przeżywam niesamowicie. Byłem na paru meczach, w których doznawaliśmy prestiżowych, czy ważnych porażek, ale mimo to człowiek dopingował jak szalony. Przegrane mecze z Groclinem, Bełchatowem, czy Lechem pod względem kibicowskim były naprawdę dobre. Do dziś mam w pamięci 0:4 z Groclinem, najgorszy sezon od lat, blamaż jakiego dawno nie było, a cały sektor C za bary i bawimy się tyłem do murawy. I może ja nie jestem fanatykiem i nie jestem z drużyną na dobre i na złe, ale kiedy przegrywają Świętą Wojnę np. ostatnie derby u nas, gdy dostawaliśmy 0:1 to ja nawet nie jestem w stanie głośniej krzyknąć. Stoję z zaciśniętymi pięściami, gapię się na murawę i modlę żeby tylko nie przegrać. Bez kitu, wiele meczy mam za sobą, ale takiego ciśnienia na boiskowy wynik nie ma nigdy
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 26.11.2009, 13:14
mimo wielkiej niechęci do kibicow Legii, w tym ich popieram calkowicie! obyśmy nigdy nie musieli robic podobnych akcji!

Odpowiedz cytując
hunter TSW
Member

Stary 26.11.2009, 13:22
SkMk-----> zgadzam się z Tobą w 100%. Też mam straszne ciśnienie na te mecze. Wynik w derbach to jest bardzo ważna sprawa. A jeśli chodzi o niedzielne wydarzenia to mam w domu żałobe totalną i szybko nie minie :(
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.11.2009, 14:21
Nie ten temat!
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Stary 29.11.2009, 21:52
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,73...S___Legia.html

Wyborcza już w niedziele zaczyna cotygodniową krucjatę, Skandal, że... mecz oglądali kibice... Pewnie za parę dni napiszą o kolejnym Skandalu z Wodzisławia, ze też mecz oglądali...kibice
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 29.11.2009 o godz. 21:57.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
zimiok
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 29.11.2009, 22:05
SZYMEK_TSW napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,73...S___Legia.html

"Nie płakałem po Wejchercie"
Transparent ten oburza gazetę, która po śmierci Jana Pawła II chwaliła koszulki "nie płakałem po Papieżu"... Ich hipokryzja sięga zenitu!
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 29.11.2009, 22:15
Ciekaw jestem czy te całe obiektywne media wychwyciły skandaliczne zachowanie buraków z wodzisławia , przypomnę że gdy przy pilce byli Marcelo lub Diaz,z trybun było słychać gromkie odgłosy małp...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.11.2009, 23:02
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Ciekaw jestem czy te całe obiektywne media wychwyciły skandaliczne zachowanie buraków z wodzisławia , przypomnę że gdy przy pilce byli Marcelo lub Diaz,z trybun było słychać gromkie odgłosy małp...
Cóż, kibic Odry brakującym ogniwem teorii Darwina?

Jak to jest, że ITI skupuje bilety, a później ich nie sprzedaje? Robią to celowo, czy wszyscy ich po prostu lekceważą?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.11.2009 o godz. 23:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 29.11.2009, 23:30
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
gdy przy pilce byli Marcelo lub Diaz,z trybun było słychać gromkie odgłosy małp...
Na stadionie nie było tego słychać.
Przynajmniej tam gdzie my staliśmy (sektor H).
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 29.11.2009, 23:33
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jak to jest, że ITI skupuje bilety, a później ich nie sprzedaje? Robią to celowo, czy wszyscy ich po prostu lekceważą?
Nie skupuje tylko zamawia, a nastepnie odsyla, bo nikt (albo jakies wyjatki - wczesniejsze wyjazdy) nie kupuje.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 30.11.2009, 00:09
Derby Belgradu, Crvena Zvezda - Partizan

Zakazy im!
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 30.11.2009, 00:11
to to nic. rzucali krzesłami i racami w ochrone a do tego podpalili sektor gosci (przerwany mecz)
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 30.11.2009, 00:20
Above napisał(a):Wyświetl post
Na stadionie nie było tego słychać.
Przynajmniej tam gdzie my staliśmy (sektor H).
Ja stojąc pod sektorem tych co "nie byli z Wisły, a czasowo z nią sympatyzowali" słyszałam ;-)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów