|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I na co nam ta Wieczysta? Abstrahując od kwestii Kwietnia, bo wiadomo, że w przypadku awansu to definitywnie kończy temat. Na prawdę lepiej mieć potencjalnego pewniaka do spadku (Chrobry) niż zespół, który wejdzie do esa z buta i będzie w stanie przelicytować każdą naszą propozycje transferową...
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zgadzam się.
Zwłaszcza, że jednak są przecieki ze strony Wisły do Wieczystej. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
Jak pisalem, jestem emocjonalnie zwizany z Wieczysta bo z Oswiecenia mialem tam trzy przystanki i tam za dzieciaka gralem. Dodatkowo dla mnie futbol to przede wszystkim rozrywka i zdecydowanie wole grac z napakowana jak kabanos gwiazdami Wieczysta niz z pelnym no.name'ow Chrobrym. Mozna zalozyc, ze dwa mecze z Wieczysta beda przy R22 i zapewne oba to beda komplety czyli dodatkowa duza kasa dla klubu. Chrobry to powiedzmy nie jest magnes zeby zapelnic stadion. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tymczasem media trąbią o potencjalnych wzmocnieniach dla Wieczystej po ewentualnym awansie.
W grę wchodzą takie nazwiska jak Kwiatkowski, Kownacki, Linetty, Pululu... Kwietnia pewnie stać na takie ruchy. https://przegladsportowy.onet.pl/pil...polski/eb9788g Jeśli Kwietniowi nie uda się przejąć Wisły, być może będzie chciał udowodnić, co może sam osiągnąć. Oczywiście, jesli naprawdę jest coś na rzeczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Jak Szachtar będzie znów grał w Krakowie to wrócą do Sosnowca. I to jest główny problem w budowaniu Wieczystej. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Dać bilet za 50 zł, poniedzialek, listopad godz 18.00 i bez gości byłoby max 2000 Dziwie sie Kwietniowi ze nawet nie chce zweryfikowac realnego wsparcia kibicowskiego przy normalnej cenie biletów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
A to trzeba weryfikowac?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Przecież Wieczysta to klub-widmo. Kibice? Brak. Stadion? Brak. Dział prawny? Brak. Pion PR? Brak. Jest tylko sponsor, ale zainteresowany jedynie zabawą w football managera. Przecież im nawet papiery licencyjne Wisła przygotowuje! Szkodliwy humbug. Trzymam kciuki za Chrobrego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Ale ja chcę żeby Wieczysta awansowała, chcę oglądać ciąg dalszy projektu Kwietnia.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 30.05.2026 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Będą jaja jak wejdą i zagrają w pucharach. No bo jak to? Jopuś nie da rady a inni tak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Oczywiście że lepszy dla nas jest Chrobry, bo pewnie zajmie miejsce spadkowe, ale kto awansuje z baraży to raczej dla Wisły didaskalia.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
|
Z tą didaskalia się nie zgadzam. Awans Kvietniovii zepchnie corupcovie na trzecie miejsce w klasyfikacji tzw "sił Krakowa".....Wielka Wisła kontra dwa kluby osiedlowe (jeden z nich jednoosiedlowy, a drugi kilkuosiedlowy)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co Ciebie tak rozbawiło? Wolfy użył zwrotu, do którego jedynie się odniosłem...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Didaskalia to liczba mnoga.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pomijając wątek polonistyczny, awans Wieczystej wisiałby mi w 100% gdyby nie oszołomy które będą przez to kręciły cyrk kosztem Wisły. Zarówno wśród kibiców, jak i z otoczenia samej Wieczystej - przypomnę co się działo w kwestii stadionu rok temu.
Swoją drogą - hipokryci którzy domagają się "młodych Polaków" w Wiśle, jednocześnie kibicując cyrkowi Kwietnia gdzie drużyny młodzieżowe kopią w warunkach urągających jakiejkolwiek normom (bo boss ma w dupie wszystko poza pierwszą drużyną) nie powinni się chyba udzielać z argumentami w stylu "futbol to emocje".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.06.2026 o godz. 12:00.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Właśnie zaczyna sie 2 wojna stadionowa i zapewne kolejny tydzien bedzie temat przegrzewany, nie znając nawet 10% faktów na ten temat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ale Was d... boli o tą Wieczystą. I pewnie będą na koniec wyżej niż Wisla.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szczerze w....iają mnie miłośnicy Wieczystej produkujący się na tym forum. Sprawdziłem, jak byk - jest to forum kibiców WISŁY KRAKÓW. A wybitni działacze w typie Kapki i Peszki niech lepiej się zastanowią kto im wniosek licencyjny wypełni jak wkurzą Królewskiego. Już sezon temu krzywa gra medialna Kwietnia i jego przydupasów była komentowana m.in. w Studio Reymonta. Liczy się tylko Wisła Kraków, Wieczysta może coś uzyskać ile to nie koliduje z naszymi interesami. Zdrowe zasady.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.06.2026 o godz. 20:23.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|