The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2010, 20:11
Koniec. Czemu ja nie dowiedziałem się niczego nowego, a pojawiły się tylko kolejne pytania?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 19.08.2010, 20:12
Żaden z dziennikarzy nie spytał się jak to na kałuży są już zamontowane 2 telebimy a tu widać krętactwo zamiast konkretów. Skandal.
Odpowiedz cytując
Grzesiek7
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.08.2010, 20:13
Od jutra nie musimy już rzucać na forum pytań w eter/ w powietrze / do siebie nawzajem...
Skoro wiemy, że nas czyta namiętnie i z zapartym tchem, zwracajmy się bezpośrewdnio do niej...
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 19.08.2010, 20:14
Grzesiek7 napisał(a):Wyświetl post
Od jutra nie musimy już rzucać na forum pytań w eter/ w powietrze / do siebie nawzajem...
Skoro wiemy, że nas czyta namiętnie i z zapartym tchem, zwracajmy się bezpośrewdnio do niej...
Dokładnie skoro tak stwierdziła trzeba pytać wprost
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 19.08.2010, 20:16
Hanex napisał(a):Wyświetl post
Oni sie z nas smieja i to tak perfidnie!! Niedzialkowska nie wierzy w zdjecia z zaciekami, no jaja conajmniej. Mowi, ze z daleka wyglada dobrze
Edit: Pytanie o mecz z Polonia Bytom - nie bedzie, bo dalej nie dziala system kontroli na stadionie, odpowiadal Majchrowski.
Czy beda telebimy - odpowiada Niedzialkowska, wykreca sie, ze stadion bedzie przystosowany do rozgrywek itd. Na telebimy jest konstrukcja i .. tyle Elegancko....
podkolorowałeś czy ona naprawdę jest taka bezczelna? Proszę, powiedz że podkolorowałeś...

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.08.2010, 20:17
PiotrG możesz wstawić warunki zamówienia z ulicą Reymana, tam gdzie było zapisane o tych płytach granitowych.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 19.08.2010, 20:18
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
Czyli telebimów nie będzie.
Jak Cupiał nam kupi to będą
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 19.08.2010, 20:20
MatMario napisał(a):Wyświetl post
PiotrG możesz wstawić warunki zamówienia z ulicą Reymana, tam gdzie było zapisane o tych płytach granitowych.
Dokumentacja przetargowa - http://zdit.krakow.pl/sprawy-urzedow...rogi-dojazdowe
Jak byk w projekcie (a więc i zamówieniu, którego stanowi podstawę) jest granit, wrzucałem już zrzuty z tego projektu na forum.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

A ja mam nadzieję że była to ostatnia wizyta majchrowskiego i niedziałkowskiej na R22!!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
Grzesiek7
Senior Member

Od: 01.2006

dostuffca napisał(a):Wyświetl post
podkolorowałeś czy ona naprawdę jest taka bezczelna? Proszę, powiedz że podkolorowałeś...
Ja nie jestem pewien, co wtedy powiedziała, ale mówiła np., że dopóki jej nie pokażemy zdjęć zboijeń wystających z konstrukcji, nie przyzna, że są błędy...
Poprawcie, jeśli się przesłyszałem.
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.08.2010, 20:22
Hanex napisał(a):Wyświetl post
Oni sie z nas smieja i to tak perfidnie!! Niedzialkowska nie wierzy w zdjecia z zaciekami, no jaja conajmniej. Mowi, ze z daleka wyglada dobrze
Edit: Pytanie o mecz z Polonia Bytom - nie bedzie, bo dalej nie dziala system kontroli na stadionie, odpowiadal Majchrowski.
Czy beda telebimy - odpowiada Niedzialkowska, wykreca sie, ze stadion bedzie przystosowany do rozgrywek itd. Na telebimy jest konstrukcja i .. tyle Elegancko....

Nie dziwie sie ze nie wierzy... ona wydaje sie zupelnie nie wiedziec co jest grane z ta budowa..
A co do wygladu to szkoda ze nawet z daleka ona nie wyglada dobrze...
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Miichał
Junior Member

Od: 03.2010

Stary 19.08.2010, 20:27
Majchrowski z Niedziałkowska na koniec konferencji powinni powiedzieć. "Mówcie co chcecie i tak mamy was w czterech literach"
Wg mnie Niedziałkowska na temat fuszerek mówiła, że to nie są błędy konstrukcyjne i są mało ważne, ale nie jestem tego pewien, bo źle było słychać.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 19.08.2010, 20:27
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
Z tego co ja zrozumiałem to winę zwaliła na fotografa że tak bezczelnie udało mu się zrobić zdjęcie i ona sama była zszokowana jak to zdjęcia zobaczyła bo tak to w rzeczywistości nie wygląda.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 19.08.2010, 20:31
czyli jednym słowem PHOTOSHOP !

Komedia.

Czy te telebimy nie będą czasem największymi w Polsce?
Odpowiedz cytując
Darson1986
Junior Member

Od: 06.2010

Stary 19.08.2010, 20:34
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Z tego co ja zrozumiałem to winę zwaliła na fotografa że tak bezczelnie udało mu się zrobić zdjęcie i ona sama była zszokowana jak to zdjęcia zobaczyła bo tak to w rzeczywistości nie wygląda.
za chwile wmówi nam , ze zdj. były przerobione w photoshopie co do telebimów to wymiary mi sie tu troche nie zgadzają...19m x 6m ? to jakaś panorama będzie? nie widziałem nigdzie telebimów o takich wymiarach. Chyba ,że po środku będzie główny a po bokach jakieś 2 mniejsze(?)
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 19.08.2010, 20:36
Nie, ona nie wie, że telebimy będą mieć pewnie 10/9x6m, tylko konstrukcja pod nie ma 19x6m.
Chociaż ja bym się za panoramiczne nie pogniewał, przynajmniej z boków nie sterczałaby wolna konstrukcja. Telebimy jeśli będą, to zostaną zamontowane tylko na tej środkowej części, gdzie są te stalowe podłużne elementy.
Odpowiedz cytując
sandiegoo
Member

Od: 03.2009

Stary 19.08.2010, 20:37
Wreszcie jakaś konkretna data pierwszego meczu . Oby się z tego wywiązali a nie odwalili szopke jak zawsze
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Proud napisał(a):Wyświetl post
prędzej konstrukcje zmniejszą

Polimex musi mieć na inwestora sporego haka jak ten ich tak doniośle broni za każdym razem.
Odpowiedz cytując
qbek
Member

Od: 05.2003

Proud napisał(a):Wyświetl post

jakie telebimy!!
Every day I love U more, and more, and more, and more...
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 19.08.2010, 20:38
Czy to jest pełna moc oświetlenia ?

Wydaję mi się,że w sumie to jest trochę ciemno.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.08.2010, 20:38
Jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości po co była dzisiejsza konferencja to zapewne parę minut temu się ich pozbył...
Zaczęło się zamieszanie wokół stadionu, media zaczęły szukać co się stało z kasa i gdzie zniknęła, to Majcher szybko zwołał konferencje, kolejny raz nawciskali głupot nie powiedzieli niczego nowego, a teraz zaprzyjaźnieni dziennikarze będą siać propagandę jak niby wszystko jest fajnie i ładnie.....

Wybory się zbliżają a tu kibice im będą bruździć...
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 19.08.2010, 20:40
qbek napisał(a):Wyświetl post
jakie telebimy!!
Te, które wszyscy chcielibyśmy widzieć jak najszybciej, a na razie montowane są w głowie pani Niedziałkowskiej.
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 19.08.2010, 20:41
telebimy beda jak awansujemy do LM (20lat?) i wtedy Cupiał zafunduje je nam w nagrode
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.08.2010, 20:42
Jak będzie wtopa z tym 6 września na wykonanie systemu którego brakuje. Jeden dzień poślizgu i będzie afera na CAŁĄ Polskę.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Maxell
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 19.08.2010, 20:45
czera84 napisał(a):Wyświetl post
Bo ma być uroczyste otwarcie.Ma być koncert.Podobno ma być Prince i mecz z jakąś znaną włoską lub niemiecką drużyną.
Majcher mówił: 7 września reprezentacja z Australią, po tym meczu gra ligę Wisła przy dwóch trybunach.
Wykończenie całości stadionu ma być zakończone 31 październik w tedy przekazanie go Wiśle
i podpisanie umowy Miasto-Wisła. Meczem oficjalnego otwarcia całego stadionu mecz z Legią 13 listopad.

A drugim otwarciem będzie otwarcie koncertowe kiedy tego nie powiedział.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 19.08.2010, 20:45
no wlasnie, to jest pelna moc oswietlenia?.. bo jesli tak to bardzo kiepsciutko.. trybuna C jest przerazliwie ciemna.. patrze na zdjecia z oficjalnych i mam obawy bo opraw na D w ogole nie bedzie widac (jesli chodzi o kartoniady, jakies sektorowki nie te podciagane pod dachem tylko w formie trzymania rekoma).. choc pod dachem D czy E sa jeszcze jakies lampy.. ale nie wiem czy to nie bedzie za malo.. jeszcze za czasow grania przy dwoch trybunach wiele opraw bylo w ogole nie widocznych a napisow na transparentach na gorze (gorne przejscie) nie szlo odczytac.. jedynie oprawy podwieszane typu "Sprzedawca lisci.. " czy "Piekielna druzyna.." dawaly rade
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 19.08.2010 o godz. 20:48.
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 19.08.2010, 20:47
Jest nagroda Nobla w kategorii budownictwo? Bo jak oni skoncza zachodnią w 2 miesiace i 10 dni od stanu ktory mamy na dzisiaj, to bez kosmicznych technologii sie nie obedzie. A wtedy nagroda pewna, i bedzie kasa na telebimy
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 19.08.2010, 20:48
My gramy mecz na otwarcie z Arsenalem, a Wisła gra z Legią. To dość nobilitujące.
Odpowiedz cytując
eMeneMs
Member

Od: 02.2007

Stary 19.08.2010, 20:49
A ja myślę że panie N. mówiąc że telebim będzie miał 16x9, to raczej chodziło jej o proporcje niż wymiary. Tutaj macie przykładowe rozmiary telebimów http://www.division.media.pl/lista-pracownikow .
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 19.08.2010, 20:49
eMeneMs napisał(a):Wyświetl post
A ja myślę że panie N. mówiąc że telebim będzie miał 16x9, to raczej chodziło jej o proporcje niż wymiary. Tutaj macie przykładowe rozmiary telebimów http://www.division.media.pl/lista-pracownikow .
Wymiary mogą być niemal dowolne. Telebimy zamawia się pod daną konstrukcję, więc jak chcesz 16x9m to takie przywiozą, zamontują i skalibrują.

Dobra, ja idę spać.
Zobaczymy co będzie jutro, jak portale podsumują cały materiał z dzisiaj.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów