|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Koniec. Czemu ja nie dowiedziałem się niczego nowego, a pojawiły się tylko kolejne pytania?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Żaden z dziennikarzy nie spytał się jak to na kałuży są już zamontowane 2 telebimy a tu widać krętactwo zamiast konkretów. Skandal.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
PiotrG możesz wstawić warunki zamówienia z ulicą Reymana, tam gdzie było zapisane o tych płytach granitowych.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak byk w projekcie (a więc i zamówieniu, którego stanowi podstawę) jest granit, wrzucałem już zrzuty z tego projektu na forum. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A ja mam nadzieję że była to ostatnia wizyta majchrowskiego i niedziałkowskiej na R22!!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Poprawcie, jeśli się przesłyszałem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Nie dziwie sie ze nie wierzy... ona wydaje sie zupelnie nie wiedziec co jest grane z ta budowa.. A co do wygladu to szkoda ze nawet z daleka ona nie wyglada dobrze... ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Majchrowski z Niedziałkowska na koniec konferencji powinni powiedzieć. "Mówcie co chcecie i tak mamy was w czterech literach"
Wg mnie Niedziałkowska na temat fuszerek mówiła, że to nie są błędy konstrukcyjne i są mało ważne, ale nie jestem tego pewien, bo źle było słychać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Z tego co ja zrozumiałem to winę zwaliła na fotografa że tak bezczelnie udało mu się zrobić zdjęcie i ona sama była zszokowana jak to zdjęcia zobaczyła bo tak to w rzeczywistości nie wygląda.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
czyli jednym słowem PHOTOSHOP !
Komedia. Czy te telebimy nie będą czasem największymi w Polsce? |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
co do telebimów to wymiary mi sie tu troche nie zgadzają...19m x 6m ? to jakaś panorama będzie? nie widziałem nigdzie telebimów o takich wymiarach. Chyba ,że po środku będzie główny a po bokach jakieś 2 mniejsze(?) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, ona nie wie, że telebimy będą mieć pewnie 10/9x6m, tylko konstrukcja pod nie ma 19x6m.
Chociaż ja bym się za panoramiczne nie pogniewał, przynajmniej z boków nie sterczałaby wolna konstrukcja. Telebimy jeśli będą, to zostaną zamontowane tylko na tej środkowej części, gdzie są te stalowe podłużne elementy. |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wreszcie jakaś konkretna data pierwszego meczu . Oby się z tego wywiązali a nie odwalili szopke jak zawsze
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
prędzej konstrukcje zmniejszą
Polimex musi mieć na inwestora sporego haka jak ten ich tak doniośle broni za każdym razem. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Every day I love U more, and more, and more, and more...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czy to jest pełna moc oświetlenia ?
![]() Wydaję mi się,że w sumie to jest trochę ciemno. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości po co była dzisiejsza konferencja to zapewne parę minut temu się ich pozbył...
Zaczęło się zamieszanie wokół stadionu, media zaczęły szukać co się stało z kasa i gdzie zniknęła, to Majcher szybko zwołał konferencje, kolejny raz nawciskali głupot nie powiedzieli niczego nowego, a teraz zaprzyjaźnieni dziennikarze będą siać propagandę jak niby wszystko jest fajnie i ładnie..... Wybory się zbliżają a tu kibice im będą bruździć... ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
telebimy beda jak awansujemy do LM (20lat?) i wtedy Cupiał zafunduje je nam w nagrode
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak będzie wtopa z tym 6 września na wykonanie systemu którego brakuje. Jeden dzień poślizgu i będzie afera na CAŁĄ Polskę.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Wykończenie całości stadionu ma być zakończone 31 październik w tedy przekazanie go Wiśle i podpisanie umowy Miasto-Wisła. Meczem oficjalnego otwarcia całego stadionu mecz z Legią 13 listopad. A drugim otwarciem będzie otwarcie koncertowe kiedy tego nie powiedział. ![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
no wlasnie, to jest pelna moc oswietlenia?.. bo jesli tak to bardzo kiepsciutko.. trybuna C jest przerazliwie ciemna.. patrze na zdjecia z oficjalnych i mam obawy bo opraw na D w ogole nie bedzie widac (jesli chodzi o kartoniady, jakies sektorowki nie te podciagane pod dachem tylko w formie trzymania rekoma).. choc pod dachem D czy E sa jeszcze jakies lampy.. ale nie wiem czy to nie bedzie za malo.. jeszcze za czasow grania przy dwoch trybunach wiele opraw bylo w ogole nie widocznych a napisow na transparentach na gorze (gorne przejscie) nie szlo odczytac.. jedynie oprawy podwieszane typu "Sprzedawca lisci.. " czy "Piekielna druzyna.." dawaly rade
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 19.08.2010 o godz. 20:48.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jest nagroda Nobla w kategorii budownictwo? Bo jak oni skoncza zachodnią w 2 miesiace i 10 dni od stanu ktory mamy na dzisiaj, to bez kosmicznych technologii sie nie obedzie. A wtedy nagroda pewna, i bedzie kasa na telebimy
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
My gramy mecz na otwarcie z Arsenalem, a Wisła gra z Legią. To dość nobilitujące.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A ja myślę że panie N. mówiąc że telebim będzie miał 16x9, to raczej chodziło jej o proporcje niż wymiary. Tutaj macie przykładowe rozmiary telebimów http://www.division.media.pl/lista-pracownikow .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dobra, ja idę spać. Zobaczymy co będzie jutro, jak portale podsumują cały materiał z dzisiaj. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|