|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pytam tu i ówdzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Z czym mamy dzialac? Przeciez w tej chwili od nas zalezy w tej materii bardzo niewiele, a trojkatem decyzyjnym jest klub-pzpn-wojewoda. Negocjacje jakies tam byly, ale skutkowaly jedynie podniesieniem cen biletow.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zbigniew Przesmycki zapewnia, że sędzia Paweł Gil nie pomylił się, dyktując karnego w meczu z Legią Warszawa - to tyle na wczorajszy temat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
![]() A może mi powiesz kiedy Legia była dobra? Może wtedy jak brali wszystkich najlepszych do woja. Później już piach... Ale napięta jak baranie jaja... A niby dlaczego 3 punkty straty to taka przepaść. Wygrywamy na Legii i jest 1,5 punktu straty. Niektórzy baliby się myśleć o tytule nawet gdyby było 3 pkt przewagi.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.03.2014 o godz. 18:50.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Amica zremisowała z Widzewem prowadząc 2-0
![]() Z Widzewem! A myślałem, że nic mnie już w tej lidze nie zaskoczy... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Naprawdę wolę patrzeć jak nasi czasem kopią się po czołach, ale w tyłach trzymają dyscyplinę, niż jak miałbym oglądać drużynę a'la obecny Lech. Czasem pięknie poklepią, ale w defensywie ośmieszają ich inwalidzi. Gdyby Widzew wyszedł na ten mecz bez Cetnarskiego, to pewnie by wygrał.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie no nie wierzę. Nie oglądałem meczu Widzewa z Amicą, ale widziałem wynik 0:2 do 60 którejś minuty. A tu taka niespodzianka
Trzeba teraz powalczyć w Warszawie. Jeśli padnie remis będzie dobrze. Liczę też, że Ruch zacznie w końcu gubić punkty. Kiedyś musi, bo jak dalej będzie grał jak gra, to jeszcze może Legię przeskoczyć i zdobyć MP. A to byłyby już niezłe jaja ![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Założyłbym się, ale podobno jesteś tchórzem i potem udajesz, że nie było tematu. A ja jestem za stary na dziecinadę
![]()
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Możemy się założyć że jesteście w stanie poprawić swój tegoroczny rekord 5 0-5 0-7
. Tacy "dobrzy" jesteście...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty Gimbaza, ale masz świadomość, że jesteś jak właściciel malucha, który szydzi z właściciela lanosa, że ten przegrał wyścig z jakimś oplem?
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Chłopie jaki wyścig? Wasz Lanos
jest ciągnięty przez trzy czarne woły bo samochód to tylko z wyglądu, a pod maską ma gniazdo wróbli. Jak wół dostanie sraczki , albo korzystanie z woła jest niemożliwe kończy się jazda. Nasz maluch przynajmniej sam jeździ, a czasem i opla dogoni.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Akurat 022 ma rację, jak można komuś wypominać wyniki z LE jak sie samemu tam nie dostalo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Z każdym kolejnym meczem Legii w LE coraz bardziej było słychać uchodzące powietrze z nadmuchanego balonu pt LM w Warszawie. A sama LE była już odsysaniem tego powietrza z tego sflaczałego balonika... |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
A skoro warszawiaczki dalej śnią o potędze to warto ich otrzeźwić. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
|
Musiałem coś przeoczyć.
Ilekroć tu wchodzę to raczej zamiast naszych snów o potędze, widzę taką gimbazę jak Ty z olbrzymim bólem dupy, że Legia zdobyła dublet, potem mistrza jesieni co i tak nie wystarczyło dla uratowania trenera, a teraz w marnym stylu, ale jednak zmierza po kolejny tytuł. Maść sobie kup.
Leśnodorski napisał(a):
Cytat:
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 12.03.2014 o godz. 20:58.
![]()
Habemus Dubletum
||||
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Skala determinacji w w zakłamywaniu rzeczywistości iście stołeczna
. Chodzi o to ,że występ w pucharach niezależnie od losowania jest więcej mówiący o drużynie niż miejsce w tabeli. A plan minimum okazał się wiesz czym.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja .......e ileż można.
Jedni i drudzy są chujowi w pucharach i zostaje nam tylko liga polska. Jebana liga europy na która ma wyjebane większośc drużyn to wyznacznik ale chyba dla gimnazjum. p.s. zeby mi zaraz nie powiedział ktoś ze jestem kryptolegia czy coś. Któryś tam z Legionistów wie że zycze im jak najgorzej pod kazdym wzgledem ale ludzie miejmy umiar. Chłop śmierdzący gównem kłóci się z drugim śmierdzącym gównem że pachnie lepiej od niego. Nie. Obaj śmierdzą.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 13.03.2014 o godz. 01:35.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Niech Ci chłopie będzie, że również śmierdzisz, ale takiego smrodu jaki rozciąga sie za stołecznym chłopem po ostatnim popisie dawno czuć nie było. I nikt by o tym smrodzie nie wspominał gdyby krawaciarze i co poniektórzy nasi nie zaczęli robić z Legii super drużyny, która jest skazana na sukces . W dodatku robiąc to ex katedra nie przestawiając żadnych argumentów poza. "Legia ma dwie równe jedenastki". Co jednak z tego skoro żadna nie potrafi grać w pikę.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ty masz naprawde jakies braki w glowie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ból dupy przed weekendem i tyle.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest niby na to maść, ale pewnych kompleksów nigdy się nie wyleczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak to jest że pan Boniek w Lidze plus ekstra mówi że sędzia jeżeli doliczy 3 minuty to powinien sie tego trzymać i mecz kończyć nawet jeżeli akcja jest dla drużyny w momencie kiedy te 3 minuty mijają. A dzisiaj Lech strzela bramkę w 95 minucie meczu aleee doliczonych było 3 minuty. Reguły są czasem brutalne-tak to oceniał Boniek, jak widać da sie je naciągać....żenada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mnie się bardziej podobał ten przepis, co obowiązywał w zeszłym sezonie. Różne rzeczy mogą się wydarzyć w doliczonym czasie, zresztą nie oszukujmy się, drużyna, która wygrywa, zwykle gra wtedy perfidnie na czas. Dlatego lepiej jak sędzia dodawał do doliczonego czasu jeszcze pół minuty, w razie potrzeby. Obecny przepis jakoś do mnie nie przemawia, jednak to nie zmienia faktu, że powinni się do niego stosować wszyscy. Meczu Lecha w TSP nie widziałam, ale jeśli naprawdę sędzia tak naciągnął, to bardzo słabo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ciekawe, kto będzie miał ból dupy po tym weekendzie
![]() Ale serio, skończcie. Albo załóżcie sobie osobny temat, bo tego .......enia się nie da czytać. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
I co jasiu? Głupio ?
Wielka Legia buchchacha...Gdyby w tej śmiesznej lidze była normalna gra to by te kaleki walczyły z Widzewem i Podbeskidziem bo Korona to za wysokie progi. Kartoflany inteligent tego nie ogarnie...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 16.03.2014 o godz. 18:04.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ruch - Piast 0-1 jak narazie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawa dla Wisły. Pokaz charakteru i ambicji - sowicie nagrodzony. Na szczęście sędzia się pomylił w 93 minucie i odgwizdał spalonego Brożka, bo mogło być naprawdę grubo. Życie jest przewrotne, bo 2-3 lata temu my grając w dziewiątkę u Was daliśmy radę osiągnąć 0-0, tymczasem teraz Wy rozłożyliście nas na łopatki w drugiej połowię grając w dziesiątkę.
Gratulację. Bardzo emocjonujący mecz, choć same umiejętności na poziomie podwórkowym z obu stron. A co do naszych pierdół to pewnie i tak dowiozą tego mistrza, ale za to w jakim stylu Myślę, że powinno mieć kilku kopaczy od nas, bo się zwyczajnie skompromitowali, a patrząc po wyniku sympatycznych helmutów z Chorzowa, mogliśmy się już dziś witać z gąską. Twoja reakcja jedynie potwierdza, że miałeś olbrzymi ból dupy przed weekendem, a teraz z Ciebie zeszło ciśnienie i spinka. Słowa jakie napisałem wyżej na temat Twojego Klubu, Tobie nigdy by nawet nie przeszły przez gardło na temat mojego. Przestań mi zawracać dupę ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 16.03.2014 o godz. 19:44.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No prosze czy ta liga nie jest dziwna? przyjezdza Ruch na R22 gdzie mamy taka super serie, gramy słabo i przegrywamy a teraz do Chorzowa przyjezdza słaby Piast i wygrywa 2-0. Czy Nas jeszcze cos dodatkowo nie zaskoczy
chyba jednak juz nic w tej lidze nie zdziwi |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|