The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2009, 21:35
Kazdy powod jest dobry zeby nie jechac. Pytanie dlaczego na mecze w Krk nie przychodzili? Mieli wyjebane? Protest mieli? Czy ktos wyrywal krzeselka? Wielka ściema i tyle. Mi kibol Cracovii powiedzial--nie chodzimy na piłke tylko chodzimy na hokej.I kto jest kibicem sukcesu, co?
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 03.11.2009 o godz. 21:39.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 03.11.2009, 21:42
A moze ich zwykly cykor oblatuje ze sie w koncu na nich gdzies tam w Sosnowcu Pogon zasadzi
W sumie moglaby sie zasadzic. :/
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 03.11.2009, 21:50
Pogon ma kosę z Sosnowcem jak diabli ... Ale Sosnowiec by sie mógł zasadzić, bo ma z koszernymii kose. I Legia też by mogła(zasadzić sie ;-) . Zresztą kto nie ma z nimi kosy, co?
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 03.11.2009, 21:59
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Pogon ma kosę z Sosnowcem jak diabli ... Ale Sosnowiec by sie mógł zasadzić, bo ma z koszernymii kose. I Legia też by mogła(zasadzić sie ;-) . Zresztą kto nie ma z nimi kosy, co?
Na ich wyjazd to Pogoń FC Jaworzno styknie...albo Ruch FC Zakopane
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
NowaHutaWNH
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 03.11.2009, 22:03
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post

co do reszty spraw, masz rację ale to akurat żaden argument. My też mamy długą listę.
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER]
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 03.11.2009, 22:11
Bo my mamy specjale.A robia je bo nawet na mecze z Piastem jedzie nas wiecej osob niz oni na mecz największą zgodą. Memento Wiślacy: różnimy sie pod względem skali--MY jesteśmy duzi, a koszerni są mali ;-)
Ps.Taka mala parafraza RTSu.
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 08.11.2009, 14:42
Cracovii około 100 w Warszawie. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnic czemu na meczu swojej zgody (najlepszej zgody?) jest ich kolejny raz tak mało? Mają tam jakieś ograniczenie? Nie napinam się, bo np. do Wrocka pojechało ich ok. 200, do Chorzowa 300 a do Sosnowca ostatnio 100, także możliwości mają.

A na Kamiennej generalnie tłoku nie ma...
Odpowiedz cytując
Tuman
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 08.11.2009, 15:17
Z tego co mi sie wydaje mieli wstęp na mecz darmowy : ) Musieli sobie zapłacić tylko za dojazd.
Liczbowo to KSP jest od nich lepsze. A to nie lada wyczyn.
Forza Wisła!
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 08.11.2009, 15:32
Nie mają żadnych ograniczeń, nawet do Kielc nie wykorzystali puli biletów a mieli wyjazd za 35zł (my 65zł) bo pojechało ich 690. Śmieszny klub - śmieszni kibice, fajnie gdyby zostali jeszcze na sezon w Ekstraklasie bo w końcu będą prawdziwe derby ze sporą kibiców gości, szczególnie na naszym stadionie( o ile wykorzystają pulę biletów ) a potem życzę im paru lat w niższej lidze żeby spadli na samo dno, bo choć na mecze nie jeżdżą to na mieście ich wciąż sporo :/

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.11.2009, 00:13
No faktycznie .. liczby Cracovii równaja do Odry Wodzislaw ale to nie nasz problem ...
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
To-Masz
Member

Od: 03.2007

Stary 09.11.2009, 01:50
Cracovia swoje lata świetności ma dawno za sobą... W momencie gdy piłkarze "zawojowali"najpierw III a potem II ligę i przed drużyną stanęła możliwość awansu do Ekstraklasy (I ligi), na trybunach zaczęło robić się tłoczno. Z tego co pamiętam na mecz z Górnikiem Polkowice(?), po którym miał być świętowany awans do Ekstraklasy, zapotrzebowanie na bilety było kilka razy większe niż pojemności stadionu na Kałuży. To właśnie wtedy w Krakowie zrobiła się "moda" na Cracovię. Z jednej strony wyniki sportowe, z drugiej fascynacja ekipami hools, które wtedy uchodziły za synonim nejlepszych ekip w Polsce (JG,AW). Jedni ze względu na"interesiarski" charakter Cracovii zaczęli się przerzucać, inny zafascynowani modą na anty Wisłę i osobę nijakiego M. również wybierali tą drogę, a jeszcze inni byli namawiani przez starszych i siłą rzeczy decydowali się na dobrowolne obrzezanie... Tak to się huśtało przez parę sezonów. W pewnym momencie zabrakło wyników sportowych, zabrakło (M) i dla niektórych przychodzenie na Cracovię straciło sens, klub zaczął wpuszczać na stadion tylko posiadaczy karnetów i tak to od pewnego momentu zaczęło umierać śmiercią naturalną... I tak do dzisiaj pasiaste staczają się po równi pochyłej... Jak dla mnie nic nie wskazuje na to żeby miało być inaczej... Mieszkam na osiedlu gdzie to żydowskie "lifestyle" było bardzo dobrze zauważalne. Widziałem jak dorasta całe to obrzezane pokolenie... Wierzcie lub nie, ale z ekipy która w 15-20 głów jeździła na Kałuży zostały może 4 osoby,które to od czasu do czasu pojawiają się na meczu. I nie mówię tutaj o sosnowcu, ale o meczach które Pasy grały u siebie. Po osiedlu które kiedyś było zbombardowane wrzutami Pasów, dumnie chodzą chłopcy w koszulkach z Białą Gwiazdą na piersi. A najlepsze jest to że jedni drugich mają w dupie... Podejrzewam ze jedno osiedle jest tylko małym obrazem całej sytuacji po drugiej stroni błoń. Ich liczby są jakie są... Jak dla mnie jest to rzeczywisty obraz Cracovii w Krakowie.!!! Nadmienię tylko że na Wiśle nieprzerwanie jestem od 1996 roku i pewne rzeczy znam z autopsji...
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 09.11.2009, 07:52
Cytat:
Organizacja "Nigdy Więcej" jest na wskroś lewacka. Wystarczy zerknąć na słynny już indeks symboli zakazanych opracowany przez owo stowarzyszenie. Znajdziemy tam krzyże celtyckie, swastyki, szczerbce, falangi, nawet flagę konfederatów stanów południowych z wojny secesyjnej, ale na próżno szukać tam sierpa i młota.

Larum grają w siedzibie "Gazetki Wyborczej", oto widmo zaprzepaszczenia tylu lat walki stanęło jak żywe przed oczyma dziennikarzy opłacanych przez Agorę. Oto Ogólnopolski Związek Stowarzyszeń Kibiców rozpoczął rozmowy z Polskim Związkiem Piłki Nożnej w sprawie listy symboli zakazanych na polskich stadionach. Listy której stworzenie i propagowanie było dotąd wyłączną domeną organizacji "Nigdy Więcej", oczywiście gorąco popieranej przez środowisko "GW".

Organizacja ta, jak sama o sobie pisze, "jest organizacją która za cel obrała sobie przeciwdziałanie: nacjonalizmowi, neofaszyzmowi, nietolerancji, nienawiści wobec innych" słowem lewacy wojujący. Zawsze mnie uczono, że rzeczy należy nazywać po imieniu, a organizacja "NW" jest na wskroś lewacka, co widać po wyrażanych poglądach. Kto nie widzi, niech kupi sobie okulary. Jeśli ktoś pragnie dowodów, wystarczy zerknąć na słynny już indeks symboli zakazanych opracowany przez owo stowarzyszenie. Znajdziemy tam krzyże celtyckie, swastyki, szczerbce, falangi nawet flagę konfederatów stanów południowych z wojny secesyjnej, ale na próżno szukać tam sierpa i młota, CCCP czy innych symboli rodem ze wschodu.

Zresztą nie będę ukrywał, że nigdy nie przepadałem za stowarzyszeniem „Nigdy Więcej”, które z wiceministra edukacji w rządzie Jerzego Buzka Pana Krzysztofa Kawęckiego zrobiło "postać szeroko znaną w kręgach sympatyzujących z ruchami nacjonalistycznymi i faszyzującymi". Miałem przyjemność poznać Pana Krzysztofa Kawęckiego i na przypinanie mu takiego paszkwila nawet bym nie wpadł. No ale widać organizacja NW wychodzi z założenia, że kto nie jest z nami, ten przeciwko nam i dawaj wszystkich do jednego wora.

Byłbym zapomniał, że to ta sama organizacja która przyznaje tytuł „Antyfaszysty roku” i uhonorowała tym zaszczytnym mianem niejakiego Simona Mola, co chyba nawet nie wymaga specjalnego komentarza.

A jednak właśnie w obronie tej organizacji, zabiły wczoraj mocniej serca w siedzibie Gazety Wyborczej, a światło dzienne ujrzał wspaniały artykuł (i to nie byle gdzie bo już na stronie drugiej), tu pozwolę sobie przytoczyć wersję elektroniczna.:

http://www.sport.pl/pilka/1,65029,7227069,Sojusz_PZPN_z_kibolami.html

Przeliczyłem z czystej ciekawości, słowo kibol pojawia się w tekście 8 razy, wliczając w to tytuł 9. Jak widać dziennikarze* zatrudniani przez GW nawet nie trudzą się w stosowanie zamienników. Ah, przepraszam nic podobnego, oni świetnie znają się na posługiwaniu językiem polskim, ale stylistyka w tym artykule jest zamierzona. Musi być przecież identyfikacja wroga ludu (tfu), obywateli. Oczywiście Gazetka nie zaprzepaściła szansy i powyciągała wszelkie fakty i mity, posty "Litara" z Wiary Lecha z forum kibiców Lecha Poznań, komentarz !!! z portalu Legialive. To już nawet nie jest groteska, żeby cytować anonimowy wpis pod jakimś artykułem. Skąd pewność, że sami autorzy nie napisali tego komentarza zawczasu? Jeśli to ma być źródło wiarygodnych informacji, to od razu zamiast codziennej prasówki, róbmy przegląd komentarzy na Onecie czy nawet portalu GW. Rzetelność informacji gwarantowana.

Na deser GW zostawiła sobie postać "Starucha" gniazdowego Legii i słynną już kilkuminutową interwencje ochrony. Tu muszę niestety bardzo niechętnie zrobić dygresję do wydarzeń ze stadionu na Łazienkowskiej z przed tygodnia. Gdzie podczas spotkania ekstraklasy między Legią Warszawa a Ruchem Chorzów, ochrona siła usunęła osobę odpowiedzialną za prowadzenie dopingu. Powodem interwencji było zaintonowanie okrzyku "Jeszcze jeden" co w korelacji ze śmiercią Jana Wejcherta miało być przekazem skierowanym do innego właściciela koncernu ITI Mariusza Waltera, który pozostaje w konflikcie z kibicami Legii. Oczywiście okrzyk został głośno skomentowany w mediach, szczególną uwagę poświęciła mu wiecznie walcząca GW jak i inne media. Niestety w zeszłym tygodniu niewiele osób zadało sobie takie pytania jak:

- Dlaczego akcja pacyfikacyjna w stosunku do kibica została przeprowadzona w czasie trwania zawodów, co mogło spowodować zamieszki na stadionie?
- Dlaczego ochrona, która wedle przepisów ustawy o organizacji imprez masowych powinna mieć w widocznym miejscu identyfikatory, takowe miała pochowane? (Proszę poprzeglądać zdjęcia na 20 ochroniarzy biorących udział w zajściu, widoczny identyfikator ma 1 !!!)
- Dlaczego na oficjalnej stronie KP Legia twarze interweniujący ochroniarzy zostały rozmazane celem utrudnienia identyfikacji? Przecież ci ludzie powinni na każdą prośbę okazywać swój identyfikator z danymi osobowymi o sobie oraz ze zdjęciem, więc jaki cel ma maskowanie tych ludzi?

GW swego czasu "zaimponowała" wszystkim "wyzwolonym środowiskom" akcją koszulkową, polegającą na umieszczaniu na nich różnych tekstów, z których większość była poniżej pewnego poziomu. Sztandarowym przykładem tego był tiszert "Nie płakałem po Papieżu". Ciekawe jak publicyści* GW zareagowaliby na koszulki "Nie płakałem po Wejchercie"? Wychodzę z jakiegoś dziwnego przekonania, że hipokryzja w środowisku GW jest tak duża, że piana na ustach przesłoniłaby pamięć o własnych działaniach.

Gazeta Wyborcza celowo bije pianę, jeśli faktycznie OZSK dojdzie do porozumienia z PZPN i nagle część symboli narodowych powróci na stadiony, albo o zgrozo pojawią się w indeksie symboli zakazanych symbole komunistyczne, będzie to wielki krok w tył dla środowiska GW w walce z "nacjonalistycznymi kibicami". Teraz GW ma ostatnią szanse na stanięcie do walki i wywalczenia tego co ich. Dlatego stara się jak może wykorzystać wszystkie możliwe metody, celem umacniania swojej pozycji, jako jedyne słusznego źródło wszelkich prawd.

A ja wam powiem krótko, guzik prawda.

PS. Autor jednoznacznie negatywnie odnosi się do okrzyków gniazdowego Legii Warszawa w meczu z Ruchem Chorzów.
http://www.niezalezna.pl/article/show/id/27204

W celu uczczenia Jaśnie oświeconej GW proponuję zmianę tytułu tematu na "Kibolowanie na polskich stadionach".
Ostatnio edytowane przez Krissu : 09.11.2009 o godz. 07:59.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 13.11.2009, 11:26
ciekawy link dziś dostałem odnośnie zewierzecenia kibiców Legii

http://olgierd.bblog.pl/wpis,jak;iti...rta,37004.html

z komentarzy pod wpisem:
Cytat:
Zmarł Izaak Blumsztein, prowadzący zajazd przy Długiej 12, smaczne posiłki, wygodny
nocleg, przystępne ceny, o czym zawiadamiają nieutuleni w żalu wdowa i dzieci.
to kto jest większym zwierzakiem Staruch czy ITI ?

PS dziekuję ITi, za to że wiem co to Legia
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 13.11.2009, 11:37
Jeśli firma żegna człowieka to skupia się na jego życiu zawodowym tak jest zawsze i nie ma w tym nic dziwnego.
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.11.2009, 12:18
tylko z tego co zauważyłem np w gazetach jest wzmianaka typu "wspaniały ojciec, dziadek i brat. Biznesmen załozycie grupy ITI" a nie robienie rekalmy z numerem konta na poł strony
niech mu na grobie jeszcze kolorowe logo .......ną i adres www by przechodzacy obok nie przegapili, i prosto z cmentarza naszała ich ochota na wizytę w kinie.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 13.11.2009, 13:11
Może ja oglądam inny nekrolog, ale ja nie widzę tam numeru konta na pół strony tylko dopisek by pieniądze przeznaczone na kwiaty wpłacać na konto fundacji wspomagającej innych ludzi (fakt, że ITI).

A że nekrologi firmowe właśnie tak wyglądają możecie sprawdzić sobie tutaj
http://www.e-dp.pl/pl/informatory/ne...blst:2009:11:4
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 13.11.2009, 13:24
W TVN żegnali go prawie jak papieża.
W głównym wydaniu "Faktów" zajawki z pogrzebu, w "Uwadze" program o życiu Wejcherta, w TVN24 u Olejnik wywiad z Kondratem na temat Wejcherta.
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.11.2009, 13:30
To nie koniec Krissu, przez prawie 2 tygodnie dzień w dzień czarna wstążka na ubraniach prowadzących programy TVN, jak TzG, Mam Talent, Fakty itd.

Masakra
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.11.2009, 13:34
I co w tym dziwnego?

Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.11.2009, 13:36
To jest dziwne, ze jak zmarł ten dziennikarz Marcin Pawłowski co miał raka to wspomnieli o nim w paru materialach i co roku tam pare minut materiału jest o nim, a Wejherta to przez 2 tygodnie non stop pokazują... do znudzenia, jaby chcieli zrobić z niego świętego
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 13.11.2009 o godz. 13:40.
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.11.2009, 13:43
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Może ja oglądam inny nekrolog, ale ja nie widzę tam numeru konta na pół strony tylko dopisek by pieniądze przeznaczone na kwiaty wpłacać na konto fundacji wspomagającej innych ludzi (fakt, że ITI).

no i własnie wzmianka jedynie jaka funkcję pełnił i gdzie (+ w jednym ze uhonorowany czymś tam) a nie cała biografia.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.11.2009, 14:00
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
To jest dziwne, ze jak zmarł ten dziennikarz Marcin Pawłowski co miał raka to wspomnieli o nim w paru materialach i co roku tam pare minut materiału jest o nim, a Wejherta to przez 2 tygodnie non stop pokazują... do znudzenia, jaby chcieli zrobić z niego świętego

Co innego jest szeregowy pracownik a co innego czlowiek ktory stworzyl TVN. Wiec logiczne jest ze go beda oplakiwac jeszcze dlugo bo dzieki niemu maja dosc dobrze platna prace. A i teraz trzeba sie przed nowym prezesem/prezydentem grupy ITI popisac bo i On za mlody nie jest.

A ze przy okazji mozna zbic na tym kapital to druga sprawa, dla mnie bylo by dosc dziwne ze bylo by cicho o Jego smierci tak jak bylo w przypadku choroby. Ludzie sie dowiedzieli ze byl ciezko chory dopiero jak zamkna oczy na zawsze.

Co jak co ale taka glowe do interesow jaki mial Wejchert to ja bym chcial miec, moze cos z tego bedzie bo i On w Angli pracowal jak i ja.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 13.11.2009 o godz. 14:03.
,
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 13.11.2009, 15:26
WRzŚ napisał(a):Wyświetl post
no i własnie wzmianka jedynie jaka funkcję pełnił i gdzie (+ w jednym ze uhonorowany czymś tam) a nie cała biografia.
Dwa tygodnie temu chowaliśmy u nas na uczelni dwóch profesorów i uwierz mi wszystko wyglądało dość podobnie. Życiorys od asystenta do profesora z odznaczeniami nagrodami wyróżnieniami itp itd.
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 13.11.2009, 18:26
Ostatnich 10 postów jest o TVN i jego ramówce. Nie widzę nigdzie słowa kibic etc.
Zmienimy nazwę tematu na "ITI SPIERDALAJ !!"
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 13.11.2009, 19:06
TEMAT BRZMI : KIBICOWANIE NA POLSKICH STADIONACH, A NIE WEJCHERT-JEGO ZYCIE I TWORCZOŚC WG TVNu oraz dlaczego to oglądamy.
Odpowiedz cytując
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.11.2009, 23:31
Może ja oglądam inny nekrolog, ale ja nie widzę tam numeru konta na pół strony tylko dopisek by pieniądze przeznaczone na kwiaty wpłacać na konto fundacji wspomagającej innych ludzi
Patrząc na styl i całą otoczkę, to brakuje tylko dopisku, żeby zamiast modlitwy za zmarłego należałoby udać się na pobliską pocztę czy do oddziału najbliższego banku, tam poprosić o blankiet wpłaty na konto, na nim nanieść odpowiednie dane, a w rubryce "tytułem" wpisać- srebrniki zamiast znicza... Jakim prawem ktokolwiek może nam narzucać (czego doskonałym przykładem jest ów pseudonekrolog) to w jaki sposób mamy uczcić pamięć zmarłego...?!
Żebyśmy się dobrze zrozumieli- nie atakuję fundacji, bo zrobiła wiele dobrego, ale bezkrytyczny do tego typu fundacji nie jestem, bowiem zdarzają się tego typu "numery" jak choćby z fundacją naszej byłej pierwszej damy "Porozumienie bez barier". Co do samego Wejcherta, nic do niego nie mam. Różnie można go oceniać (niektórzy wspominają o jego "nieczystej" przeszłości), ale niezaprzeczalnym faktem jest to, że tacy jak on współtworzyli w naszym kraju kapitalizm czy wprowadzali trochę zachodniego powiewu dla "sierot po komunie". Jaki jest (pseudo)kapitalizm u nas każdy widzi, dlatego na pomniki nie mam go zamiaru stawiać (tak jakby to chciało całe ITI)...
Ale jest jedno niezaprzeczalne (dla mnie, nie wiem jak dla Was i wiem jak dla Starucha...), jak mówi stare przysłowie- De mortuis aut bene, aut nihil (O zmarłych należy mówić dobrze albo wcale), dlatego debilizmem w czystej postaci było dla mnie zachowanie S. i jemu podobnych... niech mi tu nikt nie wyjeżdza z Hitlerem czy Stalinem, bo nie o to tutaj chodzi. Staruch zasłużył sobie na to co go spotkało.

Tylko weź mi wskaż Kominku chociaż jeden nekrolog z linka, którego podałeś gdzie widniało by jakiekolwiek logo jakiejkolwiek firmy czy uczelni i to w dodatku w kolorze... Ja widzę różnicę w tym co zamieściłeś a w tym co urodziło ITI. Żadnej dyskusji (w tym tej na naszym forum) by nie było gdyby nekrolog był w takim stylu jak te z Twojego linka.

Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 14.11.2009, 00:10
Agrest zaczął narzekać na doping (a nawet brak)
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...giellonii.html
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 14.11.2009, 20:20
Znalazłam jeszcze taki filmik na youtube dotyczący Kielc - chyba jeszcze nie było:
http://www.youtube.com/watch?v=f7gbs82trJY
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 20.11.2009, 18:08
Korona - Zagłębie

http://i45.tinypic.com/2vkdagl.jpg
http://i47.tinypic.com/2enqjrs.jpg
http://i48.tinypic.com/5c0yzc.jpg
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 20.11.2009, 18:24
robi wrażenie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów