|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Kazdy powod jest dobry zeby nie jechac. Pytanie dlaczego na mecze w Krk nie przychodzili? Mieli wyjebane? Protest mieli? Czy ktos wyrywal krzeselka? Wielka ściema i tyle. Mi kibol Cracovii powiedzial--nie chodzimy na piłke tylko chodzimy na hokej.I kto jest kibicem sukcesu, co?
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 03.11.2009 o godz. 21:39.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A moze ich zwykly cykor oblatuje ze sie w koncu na nich gdzies tam w Sosnowcu Pogon zasadzi
![]() W sumie moglaby sie zasadzic. :/ ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pogon ma kosę z Sosnowcem jak diabli ... Ale Sosnowiec by sie mógł zasadzić, bo ma z koszernymii kose. I Legia też by mogła(zasadzić sie ;-) . Zresztą kto nie ma z nimi kosy, co?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
co do reszty spraw, masz rację ale to akurat żaden argument. My też mamy długą listę. ![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo my mamy specjale.A robia je bo nawet na mecze z Piastem jedzie nas wiecej osob niz oni na mecz największą zgodą. Memento Wiślacy: różnimy sie pod względem skali--MY jesteśmy duzi, a koszerni są mali ;-)
Ps.Taka mala parafraza RTSu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Cracovii około 100 w Warszawie. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnic czemu na meczu swojej zgody (najlepszej zgody?) jest ich kolejny raz tak mało? Mają tam jakieś ograniczenie? Nie napinam się, bo np. do Wrocka pojechało ich ok. 200, do Chorzowa 300 a do Sosnowca ostatnio 100, także możliwości mają.
A na Kamiennej generalnie tłoku nie ma... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Z tego co mi sie wydaje mieli wstęp na mecz darmowy : ) Musieli sobie zapłacić tylko za dojazd.
Liczbowo to KSP jest od nich lepsze. A to nie lada wyczyn. ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie mają żadnych ograniczeń, nawet do Kielc nie wykorzystali puli biletów a mieli wyjazd za 35zł (my 65zł) bo pojechało ich 690. Śmieszny klub - śmieszni kibice, fajnie gdyby zostali jeszcze na sezon w Ekstraklasie bo w końcu będą prawdziwe derby ze sporą kibiców gości, szczególnie na naszym stadionie( o ile wykorzystają pulę biletów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No faktycznie .. liczby Cracovii równaja do Odry Wodzislaw ale to nie nasz problem ...
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cracovia swoje lata świetności ma dawno za sobą... W momencie gdy piłkarze "zawojowali"najpierw III a potem II ligę i przed drużyną stanęła możliwość awansu do Ekstraklasy (I ligi), na trybunach zaczęło robić się tłoczno. Z tego co pamiętam na mecz z Górnikiem Polkowice(?), po którym miał być świętowany awans do Ekstraklasy, zapotrzebowanie na bilety było kilka razy większe niż pojemności stadionu na Kałuży. To właśnie wtedy w Krakowie zrobiła się "moda" na Cracovię. Z jednej strony wyniki sportowe, z drugiej fascynacja ekipami hools, które wtedy uchodziły za synonim nejlepszych ekip w Polsce (JG,AW). Jedni ze względu na"interesiarski" charakter Cracovii zaczęli się przerzucać, inny zafascynowani modą na anty Wisłę i osobę nijakiego M. również wybierali tą drogę, a jeszcze inni byli namawiani przez starszych i siłą rzeczy decydowali się na dobrowolne obrzezanie... Tak to się huśtało przez parę sezonów. W pewnym momencie zabrakło wyników sportowych, zabrakło (M) i dla niektórych przychodzenie na Cracovię straciło sens, klub zaczął wpuszczać na stadion tylko posiadaczy karnetów i tak to od pewnego momentu zaczęło umierać śmiercią naturalną... I tak do dzisiaj pasiaste staczają się po równi pochyłej... Jak dla mnie nic nie wskazuje na to żeby miało być inaczej... Mieszkam na osiedlu gdzie to żydowskie "lifestyle" było bardzo dobrze zauważalne. Widziałem jak dorasta całe to obrzezane pokolenie... Wierzcie lub nie, ale z ekipy która w 15-20 głów jeździła na Kałuży zostały może 4 osoby,które to od czasu do czasu pojawiają się na meczu. I nie mówię tutaj o sosnowcu, ale o meczach które Pasy grały u siebie. Po osiedlu które kiedyś było zbombardowane wrzutami Pasów, dumnie chodzą chłopcy w koszulkach z Białą Gwiazdą na piersi. A najlepsze jest to że jedni drugich mają w dupie... Podejrzewam ze jedno osiedle jest tylko małym obrazem całej sytuacji po drugiej stroni błoń. Ich liczby są jakie są... Jak dla mnie jest to rzeczywisty obraz Cracovii w Krakowie.!!! Nadmienię tylko że na Wiśle nieprzerwanie jestem od 1996 roku i pewne rzeczy znam z autopsji...
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
W celu uczczenia Jaśnie oświeconej GW proponuję zmianę tytułu tematu na "Kibolowanie na polskich stadionach".
Ostatnio edytowane przez Krissu : 09.11.2009 o godz. 07:59.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
ciekawy link dziś dostałem odnośnie zewierzecenia kibiców Legii
http://olgierd.bblog.pl/wpis,jak;iti...rta,37004.html z komentarzy pod wpisem: Cytat:
PS dziekuję ITi, za to że wiem co to Legia ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeśli firma żegna człowieka to skupia się na jego życiu zawodowym tak jest zawsze i nie ma w tym nic dziwnego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
tylko z tego co zauważyłem np w gazetach jest wzmianaka typu "wspaniały ojciec, dziadek i brat. Biznesmen załozycie grupy ITI" a nie robienie rekalmy z numerem konta na poł strony
niech mu na grobie jeszcze kolorowe logo .......ną i adres www by przechodzacy obok nie przegapili, i prosto z cmentarza naszała ich ochota na wizytę w kinie. |
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Może ja oglądam inny nekrolog, ale ja nie widzę tam numeru konta na pół strony tylko dopisek by pieniądze przeznaczone na kwiaty wpłacać na konto fundacji wspomagającej innych ludzi (fakt, że ITI).
A że nekrologi firmowe właśnie tak wyglądają możecie sprawdzić sobie tutaj http://www.e-dp.pl/pl/informatory/ne...blst:2009:11:4 |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
W TVN żegnali go prawie jak papieża.
W głównym wydaniu "Faktów" zajawki z pogrzebu, w "Uwadze" program o życiu Wejcherta, w TVN24 u Olejnik wywiad z Kondratem na temat Wejcherta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To nie koniec Krissu, przez prawie 2 tygodnie dzień w dzień czarna wstążka na ubraniach prowadzących programy TVN, jak TzG, Mam Talent, Fakty itd.
Masakra ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I co w tym dziwnego?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To jest dziwne, ze jak zmarł ten dziennikarz Marcin Pawłowski co miał raka to wspomnieli o nim w paru materialach i co roku tam pare minut materiału jest o nim, a Wejherta to przez 2 tygodnie non stop pokazują... do znudzenia, jaby chcieli zrobić z niego świętego
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 13.11.2009 o godz. 13:40.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Co innego jest szeregowy pracownik a co innego czlowiek ktory stworzyl TVN. Wiec logiczne jest ze go beda oplakiwac jeszcze dlugo bo dzieki niemu maja dosc dobrze platna prace. A i teraz trzeba sie przed nowym prezesem/prezydentem grupy ITI popisac bo i On za mlody nie jest. A ze przy okazji mozna zbic na tym kapital to druga sprawa, dla mnie bylo by dosc dziwne ze bylo by cicho o Jego smierci tak jak bylo w przypadku choroby. Ludzie sie dowiedzieli ze byl ciezko chory dopiero jak zamkna oczy na zawsze. Co jak co ale taka glowe do interesow jaki mial Wejchert to ja bym chcial miec, moze cos z tego bedzie bo i On w Angli pracowal jak i ja.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 13.11.2009 o godz. 14:03.
![]() ,
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Dwa tygodnie temu chowaliśmy u nas na uczelni dwóch profesorów i uwierz mi wszystko wyglądało dość podobnie. Życiorys od asystenta do profesora z odznaczeniami nagrodami wyróżnieniami itp itd.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ostatnich 10 postów jest o TVN i jego ramówce. Nie widzę nigdzie słowa kibic etc.
Zmienimy nazwę tematu na "ITI SPIERDALAJ !!" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
TEMAT BRZMI : KIBICOWANIE NA POLSKICH STADIONACH, A NIE WEJCHERT-JEGO ZYCIE I TWORCZOŚC WG TVNu oraz dlaczego to oglądamy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Żebyśmy się dobrze zrozumieli- nie atakuję fundacji, bo zrobiła wiele dobrego, ale bezkrytyczny do tego typu fundacji nie jestem, bowiem zdarzają się tego typu "numery" jak choćby z fundacją naszej byłej pierwszej damy "Porozumienie bez barier". Co do samego Wejcherta, nic do niego nie mam. Różnie można go oceniać (niektórzy wspominają o jego "nieczystej" przeszłości), ale niezaprzeczalnym faktem jest to, że tacy jak on współtworzyli w naszym kraju kapitalizm czy wprowadzali trochę zachodniego powiewu dla "sierot po komunie". Jaki jest (pseudo)kapitalizm u nas każdy widzi, dlatego na pomniki nie mam go zamiaru stawiać (tak jakby to chciało całe ITI)... Ale jest jedno niezaprzeczalne (dla mnie, nie wiem jak dla Was i wiem jak dla Starucha...), jak mówi stare przysłowie- De mortuis aut bene, aut nihil (O zmarłych należy mówić dobrze albo wcale), dlatego debilizmem w czystej postaci było dla mnie zachowanie S. i jemu podobnych... niech mi tu nikt nie wyjeżdza z Hitlerem czy Stalinem, bo nie o to tutaj chodzi. Staruch zasłużył sobie na to co go spotkało.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Agrest zaczął narzekać na doping (a nawet brak)
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...giellonii.html ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Znalazłam jeszcze taki filmik na youtube dotyczący Kielc - chyba jeszcze nie było:
http://www.youtube.com/watch?v=f7gbs82trJY ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Korona - Zagłębie
http://i45.tinypic.com/2vkdagl.jpg http://i47.tinypic.com/2enqjrs.jpg http://i48.tinypic.com/5c0yzc.jpg ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
robi wrażenie.
|
|
|