|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
[email protected]
Proponuje napisac co myslimy o tym pomysle gry na Slaskim. Reymonta 22 to miejsce Wisly i szacunek do ponad 100 letniej tradycji klubu nakazuje aby tak wielkie i historyczne mecze, bo za takowy nalezy uznac spotkanie z Barcelona, bylo rozegrane na stadionie Wisly ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
@Pablooo, no właśnie licze na to że Guardiola popsuje tego samograja jak Rijkaard zajedzie ich, skłóci lub coś w tym stylu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Po pierwsze martwmy się Beitarem. Po drugie wolisz na Wiśle, tak? Jesteś w stanie wydać kilkaset złotych na jeden bilet? Bo jeśli nie klub, to koniki podyktują taką cenę, bo popyt będzie ogromny, a miejsc jest tylko kilkanaście tysięcy. Na Śląskim jest szansa, że ceny będą normalniejsze, a klub i tak lepiej na tym wyjdzie. Jeżeli będzie pięć cen biletów 50, 100, 150, 200 i 250 a na każdą zostanie przydzielone 8000 miejsc, to klub zarobi 6 mln zł. Do tego miejsca w loży, które same w sobie mogą wygenerować zysk na poziomie miliona. Jeżeli mecz będzie w Krakowie, to gwarantuję Ci, że atmosfera będzie bardziej piknikowa niż gdyby mecz był rozgrywany na Śląskim. Ruch i Górnik pokazały, że na śląskim, jeżeli będzie dobra organizacja, też można prowadzić doping. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uran235, ja mam karnet i mnie pie*** jakie ceny podytkują koniki bo bilet będzie na mnie czekał, a jak będzie mecz na Śląskim to niestety nie będzie mi dane jechać na mecz. Jeśli mecz będzie na Śląskim to będe czuł się pokrzywdzony bo kupiłem karnet między innymi po to żeby mieć zagwarantowany bilet na takie mecze. Ponadto wole 15 tysi kibiców Wisły na własnym obiekcie niż 40 tysi ludzi z łapanki na obcym stadionie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Swoj droga to apeluje o odlozenie wszystkich rozkmin zwiazanych z Barcelona , do wtorku wieczora ps mr_kwolf i wydasz 300 czy 400 zeta? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Hmmm ale zaraz, reprezentacja nie może grać na Śląskim, bo będzie wymiana murawy. A my będziemy mogli? Hmmm... to kiedy ta wymiana będzie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a myślisz że na Śląskim bilety będą po 50zł? Dla mnie temat zakończony do momentu aż Wisła przejdzie Beitar
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ja proponuję najpierw przejść Beitar a potem się kłócić o to gdzie będziemy grać z Barceloną. Poza tym spójrzmy prawdzie w oczy na ten mecz i tak przyjdą krakowskie szychy a nie normalni kibice. Bilety pewnie byłyby po 500 zł o ile oczywiście przejdziemy Beitar w co nie wątpię.
![]() "Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie, są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka." ROMAN DMOWSKI |
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
||
|
|
Member
Offline |
|
|
Ludzie jeszcze nie wiadomo, czy zagramy w tym meczu, a wy zamiast pisać o wsparciu dla drużyny i zastanawiać się jak wygrać z Beitare i jak zastąpić Arka Głowackiego to wy się zajmujecie tym jak będziemy grać skoro w Chorzowie będzie nowa trawa. Normalnie ****icy mozna dostać.
![]() "Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie, są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka." ROMAN DMOWSKI |
|
|
|
ranny ptaszek
Offline |
|
|
PowerWiślak123, nie denerwuj się. Twój wniosek jest oczywiście słuszny, ale ... Losowanie par III rundy przeprowadzono przed meczem rewanżowym II rundy, a nie po nim. Dyskusja jest więc niejako wymuszona wydarzeniami z Nyonu, taka sama toczy się teraz na wielu forach klubów Europy. W poprzednim swoim poście sam rozważasz, kto przyjdzie na mecz i po ile będą bilety.
Proponujesz "pisać o wsparciu dla drużyny i zastanawiać się jak wygrać z Beitarem i jak zastąpić Arka Głowackiego". O tym pierwszym jest temat kibicowski w ABG, co do drugiego, można gdybać, ale Skorża zdaje się już zdecydował. Mecz z Beitarem w środę, z godziny na godzinę katalońskie emocje będą opadać, zastąpią je ponownie ... izraelskie. ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To na Slaskim moze byc mniej kibicow z Krakowa niz by bylo na Reymonta .
Bedzie z 10 tys Wislakow ,bo zamiast jechac na Slaski czesc bedzie wolala se w TV obejrzec + 20 tys hanyso-piknikow.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zastanawiam się, czy klub był na tyle przewidywalny i zgłosił Baretto do CL i rozgrywek... Ktoś coś wie?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
no góra 3 tysiące to sie mogę zgodzić Cytat:
dzieNkuje ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Na onecie potwierdzili, ze Barca chce rewanzu u siebie. Jesli zarzad sie zgodzi to sa kompletnymi frajerami... lub wzieli w lape.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
ranny ptaszek
Offline |
|
* Trener Barcy nie zna Wisły ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie, proszę Was ocknijcie się i zanim zaczniecie komentować mecz Wisełki z FCB na Śląskim zauważcie proszę ten bardzo drobny i dla Was kompletnie nieistotny fakt żę gramy najpierw bardzo trudny mecz z Beitarem , bez Głowy i Zieńczuka i z bramką do odrobienia. A rywal jest bogatszy od Nas, conajmniej równorzędny sportowo i równie głodny sukcesów. Ale większość Wiary nie chce tego zauważyć i już labidzi, krytykuje i narzeka na nieistniejące problemy. Gorzej niż DZIECINADA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zauważyłem że wszyscy koncentrują się na Barcelonie, chyba niektórym trzeba przypomnieć że jest jeszcze jedna przeszkoda na drodze Wisły, i to nie byle jaka.
![]()
JAGIELLONIA BIAŁYSTOK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Byle jaka, to ona jest. Ale ciągle jest przeszkodą.
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
więc w czym on jest bogatszy ?Dla mnie to ten mecz przegrała Wisła a nie wygrał Beitar, bo remis powinien być tylko jak zawodzą najważniejsze ogniwa a nie ma ławki, żeby ich zastąpić no to cóż wymagać. Coś czuje że u nas będzie remis 1-1 ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zydów przejść a z Barcą zagrać tak jak 7 lat temu tzn u siebie otwarta ofensywna gra a na wyjezdzie zamurować bramke .Moze sie uda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Z Beitarem może byc dobrze bo będą już bardziej rozegrani, z Barcą pewnie odpadniemy, ale ważne by zagrac z FCB w miarę równe mecze, to doda naszym wiary, i mecz o awans do rundy grupewej UEFA przejdfziemy jak po maśle, i będą puchary całą zimę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Najpierw to ofensywnie trzeba zagrać ale z Beitarem.Sądze że Wisła powinna mecz toczyć pod swoje dyktando a najbardziej boje się że jakiś głupi błąd typu rozpamiętywanie nieskutecznej akcji Sobolewskiego z pierwszego meczu może się powtórzyć i przez to znów stracimy głupio ważną bramke.Koncentacja musi być 100% przez całe spotkanie.Niestety takie błędy przydarzają się nawet najlepszym tak więc ważne jest aby jak najszybciej ,,podciąć skrzydła" rywalowi.Gdy wygrywamy 1:0 trzeba myśleć o drugiej bramce,bo nawet utrzymując do 89 korzystną obrone można w 90 min. stracić gola i koniec marzeń.Gdy wygrywamy 2:0 również można stracić bramke na 2:1 i wtedy pojawiają sie nerwy,dogrywka i róźnie może się potoczyć.
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|