The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serpico
Junior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2008, 19:12
[email protected]

Proponuje napisac co myslimy o tym pomysle gry na Slaskim. Reymonta 22 to miejsce Wisly i szacunek do ponad 100 letniej tradycji klubu nakazuje aby tak wielkie i historyczne mecze, bo za takowy nalezy uznac spotkanie z Barcelona, bylo rozegrane na stadionie Wisly !
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.08.2008, 19:21
serpico napisał(a):Wyświetl post
[email protected]

Proponuje napisac co myslimy o tym pomysle gry na Slaskim. Reymonta 22 to miejsce Wisly i szacunek do ponad 100 letniej tradycji klubu nakazuje aby tak wielkie i historyczne mecze, bo za takowy nalezy uznac spotkanie z Barcelona, bylo rozegrane na stadionie Wisly !
może poczekamy z tym do momentu jak przejdziemy Beitar?

@Pablooo, no właśnie licze na to że Guardiola popsuje tego samograja jak Rijkaard zajedzie ich, skłóci lub coś w tym stylu
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.08.2008, 19:30
[email protected]

Aha, bo ktoś to weźmie pod uwgę...

Po pierwsze martwmy się Beitarem.
Po drugie wolisz na Wiśle, tak? Jesteś w stanie wydać kilkaset złotych na jeden bilet? Bo jeśli nie klub, to koniki podyktują taką cenę, bo popyt będzie ogromny, a miejsc jest tylko kilkanaście tysięcy. Na Śląskim jest szansa, że ceny będą normalniejsze, a klub i tak lepiej na tym wyjdzie. Jeżeli będzie pięć cen biletów 50, 100, 150, 200 i 250 a na każdą zostanie przydzielone 8000 miejsc, to klub zarobi 6 mln zł. Do tego miejsca w loży, które same w sobie mogą wygenerować zysk na poziomie miliona. Jeżeli mecz będzie w Krakowie, to gwarantuję Ci, że atmosfera będzie bardziej piknikowa niż gdyby mecz był rozgrywany na Śląskim. Ruch i Górnik pokazały, że na śląskim, jeżeli będzie dobra organizacja, też można prowadzić doping.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 01.08.2008, 19:35
Uran235, ja mam karnet i mnie pie*** jakie ceny podytkują koniki bo bilet będzie na mnie czekał, a jak będzie mecz na Śląskim to niestety nie będzie mi dane jechać na mecz. Jeśli mecz będzie na Śląskim to będe czuł się pokrzywdzony bo kupiłem karnet między innymi po to żeby mieć zagwarantowany bilet na takie mecze. Ponadto wole 15 tysi kibiców Wisły na własnym obiekcie niż 40 tysi ludzi z łapanki na obcym stadionie.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 01.08.2008, 19:36
[email protected]

No ,Uran to fajnie wyjasnil - ja wole byc na meczu na slaskim niz siedziec przed tv w Krakowie.
Swoj droga to apeluje o odlozenie wszystkich rozkmin zwiazanych z Barcelona , do wtorku wieczora

ps mr_kwolf i wydasz 300 czy 400 zeta?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
DrunkenBear
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.08.2008, 19:37
Hmmm ale zaraz, reprezentacja nie może grać na Śląskim, bo będzie wymiana murawy. A my będziemy mogli? Hmmm... to kiedy ta wymiana będzie?
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 01.08.2008, 19:39
1q2 napisał(a):Wyświetl post
No ,Uran to fajnie wyjasnil - ja wole byc na meczu na slaskim niz siedziec przed tv w Krakowie.
Swoj droga to apeluje o odlozenie wszystkich rozkmin zwiazanych z Barcelona , do wtorku wieczora

ps mr_kwolf i wydasz 300 czy 400 zeta?
a myślisz że na Śląskim bilety będą po 50zł? Dla mnie temat zakończony do momentu aż Wisła przejdzie Beitar
Odpowiedz cytując
PowerWiślak123
Member

Od: 02.2008

Stary 01.08.2008, 19:41
Ja proponuję najpierw przejść Beitar a potem się kłócić o to gdzie będziemy grać z Barceloną. Poza tym spójrzmy prawdzie w oczy na ten mecz i tak przyjdą krakowskie szychy a nie normalni kibice. Bilety pewnie byłyby po 500 zł o ile oczywiście przejdziemy Beitar w co nie wątpię.

"Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie, są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka."
ROMAN DMOWSKI
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Stary 01.08.2008, 19:41
DrunkenBear napisał(a):Wyświetl post
Hmmm ale zaraz, reprezentacja nie może grać na Śląskim, bo będzie wymiana murawy. A my będziemy mogli? Hmmm... to kiedy ta wymiana będzie?
W ramach uzupełnienia
Cytat:
Chorzów: nowa trawa

Dlaczego meczu ze Słowenią nie można rozegrać na Stadionie Śląskim? Wszystko z powodu wymiany murawy na chorzowskim obiekcie. Firma odpowiedzialna za wykonanie nowej nawierzchni deklarowała, że za dodatkową opłatą może przyspieszyć prace, ale z tej oferty nie skorzystano. Priorytetem dla władz Śląskiego jest prestiżowy mecz z Czechami (11 października). Gdyby położona w ekspresowym tempie nowa murawa została podczas spotkanie ze Słoweńcami zniszczona, pojawiłaby się groźba odwołania meczu z Czechami.

Jak PZPN stadionu szukał
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
PowerWiślak123
Member

Stary 01.08.2008, 19:54
Ludzie jeszcze nie wiadomo, czy zagramy w tym meczu, a wy zamiast pisać o wsparciu dla drużyny i zastanawiać się jak wygrać z Beitare i jak zastąpić Arka Głowackiego to wy się zajmujecie tym jak będziemy grać skoro w Chorzowie będzie nowa trawa. Normalnie ****icy mozna dostać.

"Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie, są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka."
ROMAN DMOWSKI
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Stary 01.08.2008, 20:31
PowerWiślak123, nie denerwuj się. Twój wniosek jest oczywiście słuszny, ale ... Losowanie par III rundy przeprowadzono przed meczem rewanżowym II rundy, a nie po nim. Dyskusja jest więc niejako wymuszona wydarzeniami z Nyonu, taka sama toczy się teraz na wielu forach klubów Europy. W poprzednim swoim poście sam rozważasz, kto przyjdzie na mecz i po ile będą bilety. To naturalne reakcje, zwłaszcza przy takim rywalu.

Proponujesz "pisać o wsparciu dla drużyny i zastanawiać się jak wygrać z Beitarem i jak zastąpić Arka Głowackiego". O tym pierwszym jest temat kibicowski w ABG, co do drugiego, można gdybać, ale Skorża zdaje się już zdecydował. Mecz z Beitarem w środę, z godziny na godzinę katalońskie emocje będą opadać, zastąpią je ponownie ... izraelskie.
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Stary 01.08.2008, 20:36
To na Slaskim moze byc mniej kibicow z Krakowa niz by bylo na Reymonta .
Bedzie z 10 tys Wislakow ,bo zamiast jechac na Slaski czesc bedzie wolala se w TV obejrzec + 20 tys hanyso-piknikow....
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 01.08.2008, 20:39
Snakes napisał(a):Wyświetl post
Bedzie z 10 tys Wislakow

ile ?
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.08.2008, 20:42
Zastanawiam się, czy klub był na tyle przewidywalny i zgłosił Baretto do CL i rozgrywek... Ktoś coś wie?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Stary 01.08.2008, 20:42
South napisał(a):Wyświetl post
ile ?
No chyba przesadzilem z tym optymizmem z 3 ,4 tysiace góra
Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Stary 01.08.2008, 20:44
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Zastanawiam się, czy klub był na tyle przewidywalny i zgłosił Baretto do CL i rozgrywek... Ktoś coś wie?
Baretto dzis mial podobno pierwszy treneing wiec w formie bedzie gotow pewnie za 3 tygodnie...
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 01.08.2008, 20:45
No chyba przesadzilem z tym optymizmem z 3 ,4 tysiace góra

no góra 3 tysiące to sie mogę zgodzić

Cytat:
Mam pytanie... ile by kosztowal bilet na mecz Wislaw Krakow - FcBarcelona tak mniej wiecej i jak bym mogl kupic bilety jak jestem ze Slaska z gory dzienkuje za Odpowiedz
mniej więcej jeszcze nie przeszliśmy Beitaru ,ba póki co, to z nim przegrywamy 2:1,nawet nie wiadomo dokładnie gdzie będziemy grać....

dzieNkuje
Odpowiedz cytując
depeche87
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.08.2008, 20:58
Na onecie potwierdzili, ze Barca chce rewanzu u siebie. Jesli zarzad sie zgodzi to sa kompletnymi frajerami... lub wzieli w lape.
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Stary 01.08.2008, 21:01
depeche87 napisał(a):Wyświetl post
Na onecie potwierdzili, ze Barca chce rewanzu u siebie. Jesli zarzad sie zgodzi to sa kompletnymi frajerami... lub wzieli w lape.
Chłopie My musimy pierwsze Beitar przejść!!
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Stary 01.08.2008, 21:06
Baretto dzis mial podobno pierwszy treneing wiec w formie bedzie gotow pewnie za 3 tygodnie...
Barreto jest po kontuzji, bardzo długo nie trenował, szybko nie zagra. >>> źródło
*

Trener Barcy nie zna Wisły
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.08.2008, 22:22
Przypominam, tutaj pełna kadra zgłoszona przez Wisłę do II rundy kwalifikacyjnej LM. Barreto brak.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 01.08.2008, 22:45
Ludzie, proszę Was ocknijcie się i zanim zaczniecie komentować mecz Wisełki z FCB na Śląskim zauważcie proszę ten bardzo drobny i dla Was kompletnie nieistotny fakt żę gramy najpierw bardzo trudny mecz z Beitarem , bez Głowy i Zieńczuka i z bramką do odrobienia. A rywal jest bogatszy od Nas, conajmniej równorzędny sportowo i równie głodny sukcesów. Ale większość Wiary nie chce tego zauważyć i już labidzi, krytykuje i narzeka na nieistniejące problemy. Gorzej niż DZIECINADA!
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.08.2008, 22:52
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, proszę Was ocknijcie się i zanim zaczniecie komentować mecz Wisełki z FCB na Śląskim zauważcie proszę ten bardzo drobny i dla Was kompletnie nieistotny fakt żę gramy najpierw bardzo trudny mecz z Beitarem , bez Głowy i Zieńczuka i z bramką do odrobienia. A rywal jest bogatszy od Nas, conajmniej równorzędny sportowo i równie głodny sukcesów. Ale większość Wiary nie chce tego zauważyć i już labidzi, krytykuje i narzeka na nieistniejące problemy. Gorzej niż DZIECINADA!
Pogrubić i oprawić w ramke by wszyscy przeczytali!
Odpowiedz cytując
carrasso
Junior Member

Stary 01.08.2008, 23:28
Zauważyłem że wszyscy koncentrują się na Barcelonie, chyba niektórym trzeba przypomnieć że jest jeszcze jedna przeszkoda na drodze Wisły, i to nie byle jaka.
JAGIELLONIA BIAŁYSTOK
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.08.2008, 23:43
Byle jaka, to ona jest. Ale ciągle jest przeszkodą.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.08.2008, 06:11
Barcelona jest bez formy? Bardzo dobry żart!

http://www.weszlo.com/news/693
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 02.08.2008, 08:07
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
możecie skończyć już z argumentem że ten cały Beitar jest bogatszy, bo jak oglądałem mecz to ani zawodników nie rozpoznawałem, stadion nie wydawał mi się żeby był jakiś super nowoczesny... nawet koszulek nie mieli jakiś wypasionych więc w czym on jest bogatszy ?
Dla mnie to ten mecz przegrała Wisła a nie wygrał Beitar, bo remis powinien być tylko jak zawodzą najważniejsze ogniwa a nie ma ławki, żeby ich zastąpić no to cóż wymagać. Coś czuje że u nas będzie remis 1-1
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 02.08.2008, 08:12
Zydów przejść a z Barcą zagrać tak jak 7 lat temu tzn u siebie otwarta ofensywna gra a na wyjezdzie zamurować bramke .Moze sie uda

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując
matt_21
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 02.08.2008, 10:07
Z Beitarem może byc dobrze bo będą już bardziej rozegrani, z Barcą pewnie odpadniemy, ale ważne by zagrac z FCB w miarę równe mecze, to doda naszym wiary, i mecz o awans do rundy grupewej UEFA przejdfziemy jak po maśle, i będą puchary całą zimę.
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 02.08.2008, 10:14
Najpierw to ofensywnie trzeba zagrać ale z Beitarem.Sądze że Wisła powinna mecz toczyć pod swoje dyktando a najbardziej boje się że jakiś głupi błąd typu rozpamiętywanie nieskutecznej akcji Sobolewskiego z pierwszego meczu może się powtórzyć i przez to znów stracimy głupio ważną bramke.Koncentacja musi być 100% przez całe spotkanie.Niestety takie błędy przydarzają się nawet najlepszym tak więc ważne jest aby jak najszybciej ,,podciąć skrzydła" rywalowi.Gdy wygrywamy 1:0 trzeba myśleć o drugiej bramce,bo nawet utrzymując do 89 korzystną obrone można w 90 min. stracić gola i koniec marzeń.Gdy wygrywamy 2:0 również można stracić bramke na 2:1 i wtedy pojawiają sie nerwy,dogrywka i róźnie może się potoczyć.
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów