|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dowody za free dla wszystkich
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Dzisiaj była, więc jutro pewnie też
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy jeśli pracowałem w systemie umowy o dzieło i mój pracodawca odliczał mi po 19% podatku to muszę się jeszcze jakoś martwić rozliczeniem podatkowym za 2009?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeśli o zwrotach mówimy...
Pracowałem w wakacje jako młodociany w Mc'donaldzie. Zarobiłem około 600 zł. Czy dostanę teraz jakiś zwrot od skarbowego? Nic im nie wysyłałem ale chyba Mac to zrobił. Czy aby dostać choć trochę , muszę coś teraz im zanieść? I czy jest sens w ogóle zawracać sobie tym głowe , ile mniej więcej mógłbym dostać? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ile kosztuje wynajęcie boiska do halówki w nowej hali przy Reymonta? na godzinkę np
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie tanio wydrukuje cos w A1 najlepiej kolor 1 sztuka(nie typu że 500)plakatów, jakośc nie musi być fotograficzna
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Spróbuj na Piłsudskiego w Copy- Mark. Prosze o kontakt osobe znającą dość dobrze język francuski. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Co myślicie o takim laptopie : http://www.vobis.pl/oferta/notebooki...900_15_6.aspx# . Wart swojej ceny czy nie ?
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
chciałbym sobie kupić maszynkę elektryczną do golenia niestety kompletnie się na tym nie znam... mam 22 lata więc zarost raczej mam miękki... ale jakie firmy są dobre, albo czy lepsze są z 3 głowicami czy z takim jak maszynka do włosów to już nie wiem... czy mógłby mi ktoś doradzić... może ktoś by zaproponował jakiś konkretny model... mogę przeznaczyć na ta przyjemność kilka stówek... powiedzmy 600zł. z góry dzięki.... elo
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
||
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Panowie wsziędzie trąbiono o nowych zasadach na prawo jazdy... mialo wejsc z poczatkiem nowego roku.
Szukalem szukalem i nei znalazlem jakiejś rzetelnej informacji. Wie tu ktos cos konkretnie na ten temat ? ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
A to nie miało być od czerwca 2010 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Witam. Mam pytanko mam play station 2 przerobionego na action repley. Oriętuje sie ktos czy mozna go przerobic drugi raz tak zeby odrazu odpalac od plyty z gra a nie poprzez action repleya
Z góry dzieki |
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mam Pendrive Kingston DataTraveler 8 GB i pewnego razu kolega miał pewną rzecz mi nagrać na tego pendriva a że mało było miejsca to sformatował go do roszerzenia NTFS i teraz coś się poje.bało bo np,jak zgram na niego film i chcąc go ogladnoc na DVD to mi wogole nie czyta.I teraz chce mieć ustawienie takie jak były na poczatku.
Wiecie jak to zrobic ![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Nie działa mi You Tube mimo tego że wgrywam flash playera to dalej jąk chce odpalic film pisze mi żeby go wgrac. Miał ktoś podobny problem?
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Może w przeglądarce masz wyłączoną obsługę wtyczek albo javascript?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
czy jezeli zdałem niedawno kat B to zeby zdawać kat C musze jakiś okres mieć prawko na B czy odrazu można?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Podbijam ... ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|