|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Wisła to MY
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
@TynWisla
Niestety to jest ten sam sposób myślenia jak Pan Małecki. Stawianie dobra pojedynczego zawodnika nad dobro wspólne, czyli całego klubu. A czy jest sens rozprawiać nad tym Panem Małeckim? Co jeszcze musi zrobić, żeby zasłużyć na potępienie? Powód: doprecyzowanie posta
Ostatnio edytowane przez tokra : 05.09.2011 o godz. 12:55.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Z tym prawem Webstera to nie jest tak łatwo.
Google: Małecki prawo webstera |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Napiszę jeszcze o Patryku. Ma niewyparzoną gębę, ale ma trochę racji. Mianowicie: To my sektor C dopingujemy z całych sił zespół, mimo nawet wtedy ogromnego upału, więc to jedynie my mamy prawo gwizdać na piłkarzy. Wisła słabo, pewnie jeszcze "kac" LM. Jeżeli przegraliby dajmy na to 3, 4 mecze z rzędu po takiej grze na krajowym podwórku to wtedy owszem należy im się zimny przysznic (czyt gwizdy). Przychodzicie po piknikujecie, a po meczu gwizdy na całego, skąd nagle tyle sił... skoro wcześniej nie było ich, żeby wstać i dopingować...
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie mogę powiedzieć że znam zawodników Wisły, ale powiem tak że mam z niektórymi coś tam do czynienia. Największe przyszczały jakie grały w Wisłe w ostatnich latach to małecki i łobodzinski. łobodzinski jak gadał normalnie "nie do kamery" to co drugie slowo to kur... lub chu*. Najsmiesniejszy jest boguski taki chłopczyk który żyje w swoim swiecie.
Mamy różnych zawodników, z różnych kultur czy wyznawców różnych religii (pamiętne allah akbar na cracovi). To wszystko akceptujemy, liczy się dobro klubu a we wszystkich zmianach jestesmy my kibice którzy to obserwują rozmawiaja o tym itd. Żyjemy Wisłą. W moim chromie czy to w domu, pracy czy na lapku najczesciej odwiedzana strona jest wisla.krakow.com o Małeckim za rok mogę już nie pamiętac. za kilka lat pójdę z synem na sektor rodzinny i ktoś mi powie że powinienm isc na cracovie. Pojdę za 15 lat na pikników a moj syn nie będzie sie do mnie odzywał bo jestem piknikiem i każe mi isc na cracovie. Ludzie zmiencie troche nastawienie, ruszcie głową, nie bądzcie ciemną masą która idzie za tłumem. Podejmujcie własne decyzje. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
a przepraszam bardzo
... Nie podoba mi się też to iż Małego popierają w większości ludzie którzy mają malutkie staże na sektorze C . Nie mówiąc już o X ... BO o niej to chyba tylko z opowieści słyszeli... Oczywiście nie generalizuje i wiem , że nie wszyscy mój pogląd podzielają... W każdym razie ... Takie sytuacje jak z Małeckim nie powinny mieć miejsca... wyobrażacie sobie taką sytacje np... Na Old Traford...w teatrze marzeń...
Ostatnio edytowane przez Macioos45 : 05.09.2011 o godz. 13:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gwiżdżecie w kinie jak się Wam film nie podoba?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
nic nie ma racji, piłkarz ma zapierdalać na boisku poza nim za klub wypowiada sie rzecznik prasowy. E: Gwizdanie od zawsze było wyrazem dezaprobaty. A każdy ma do tego prawo.Nie zapominajcie że Małecki przyjdzie pójdzie a Wisła zostaje dalej. wsystkich Nas tutaj łaczy jedno - Wisła, a dzieli milard.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 05.09.2011 o godz. 13:33.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kino to troche inny przyklad(bo mozna by porównac czy ktos to robi ogladajac mecz w TV),choc jakby byla awaria to róznie to bywa wsród publicznosci....
,ale w teatrze lub na koncercie to sie chyba zdarza... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak kupujecie bilet to jest na nim napisane, że jest on gwarancją pięknego meczu i pewnego zwycięstwa
Był protest całej kibicowskiej Polski to mieliście to w dupie i tłumaczyliście, że drużyna potrzebuje dopingu a reszta was wali, skandowaliście nie okazując jedności. Wtedy krzyczeliście też "Patryk Małecki". Przyjechała nasza zgoda i zamiast pokazać się z jak najlepszej strony to druga strona nie istniała, za ciepło wam było, żeby stworzyć atmosfere? A kopaczą było za ciepło, żeby grać i to wszystko. Po czarze LM nic nie zostało i 12 tysięcy ludzi znikło, przyjdą na Fulham jak im się odbije czkawka. Przegrywać trzeba umieć zwłaszcza na meczu zgodowym, niestety za dużo jest ludzi twierdzących, że coś im się należy... Było pięknie jak były zwycięstwa a teraz część chętnie oddałaby karnety które kupiła, żeby mieć pierwszeństwo w pucharach. Wisła to nie tylko syukces i zapamiętajcie to sobie. Patryk Małecki jeden z ostatnich piłkarzy z charakterem, gwiazdą nie jest ale nieraz pokazał, ze jest jednym z nas! A wy go wywalajcie dalej, zostaną wam obcokrajowcy którzy zawsze was mają w dupie, nie mówią o tym bo liczy się tylko konto. Gdyby nie Sobol i Mały to połowa grzałaby do szatni po każdym meczu... Chcesz oglądać sukces? To zapłać za sukces, jeżdz na Borussie albo odrazu na Barce, nikt wam nie broni, tu kupujecie rozrywkę a jak idziesz na kręgle to też nie zawsze wygrywasz.
Ostatnio edytowane przez Guli : 05.09.2011 o godz. 13:53.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Prawda jest taka,że gdybyśmy wyeliminowali APOEL i rozegrali ten mecz z Lechią tak jak rozegraliśmy to gwizdów by nie było.Nastąpiła kumulacja złości w ''kibicach'' sukcesu i sobie chcieli ulżyć gwizdami jednak nie pomyśleli jaką wioche zrobili.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie rozumiem co to za jazda z tymi piknikami. Ja pamiętam jak dwa sektory od X-tki siedziała stara ekipa i piła wódkę. Jak już któryś podchmielił to zaczynały się śpiewy w stylu " Myyyy nałogi z siódemki". Nikt nie myślał żeby ich obrażać, wszyscy dażyli ich szacunkiem. Nie pamiętam żeby często podłączali się do dopingu. U nich na sektorze to dopiero panowała atmosfera pikniku. Ale oni też tworzyli klimat meczu. Często ich teksty były powalające. Trochę szacunku dzieciaki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I nie mów,ze czasami nie wychodzi,bo to Lechia przyjechala do nas , tez mocno osłabiona i obecnie druzyna z końca tabeli. Jak dla mnie to Małecki nie nadaje sie do Wisły w takim samym stopniu, jak dla Ciebie kibice którzy gwizdali i tyle.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 05.09.2011 o godz. 14:03.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
W tym wszystkim jedno jest faktem. Małecki ośmiesza klub.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Panowie...tudzież Panie... w zasadzie to i tak widać , ze ta dyskusja jest jałowa... Ile osób tyle opinii... Ja bez bicia się przyznaje iż na obecnym etapie mojego życia przychodzę na mecz , żeby miło spędzić czas i porozmawiać z przyjaciółmi , oglądnąć ładna grę, poklaskać czasem pośpiewać
i daleko mi do tego jak tam mówicie 'piknika' hahahahaha ... sam kiedyś darłem morde na X czy lało czy śniegiem miotało czy też słonko grzało świetne czasy młodości... to już nie wróci ale są wspomnienia ...a teraz nadszedł inny czas i to też jest normalne to też jest przyjemne i nie życzę sobie żeby taki Patryczek mówił w ten sposób o mnie... a tym bardziej Brat po szalu... w tym momencie stadion jest na tyle duży , że każdy ma na nim prawo być a tym bardziej ma prawo do wyrażania swojej opinii... tak jak to np. robi sektor C ... (czyt . wycieczki polityczne) ja np tego nie popieram...i co liczycie się z moim zdaniem... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie przyklaskiwać, tylko dać szanse... teraz się obrażasz, to jakoś nie zakładasz, że na fetę nie przyjdziesz? (daj Bóg). To jest sport, nie zawsze się wygrywa a Mały pokazał charakter, jakby tobie ktoś ciupał i wyzywał cię to co? Nic? No to byś nie miał szacunku do samego siebie... Kupując bilet, kupujesz widowisko, nie ważne czy ładne czy nie ( w cyrku też czasem się ktoś wyje...) ale nie kupujesz prawa do tego, żeby obrażać człowieka w tym wypadku Małego, który zawsze pokazuje z nami jedność.
Małecki pójdzie, ale to nie tak jak pójdzie Bunoza czy Palić! Mały pójdzie jako Wiślak i będzie o tym pamiętał. Nie miło Wam się oglądało Błaszcza na fecie Borussi w naszej koszulce. Szacunek dla takich ludzi nawet jak im nie wychodzi!! Nie kupujecie prawa do obrażania kogoś, ciupania mu itp. I piszecie jeszcze do Basałaja, zeby go wywalili. To tak jak brata sprzedać! ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Nie wydaje Ci się, że trochę go fantazja ponosi i szkodzi swojemu pracodawcy ? Popatrz jak to teraz wyszło. Nagadał po meczu z Lechią do mediów. Klub wystosował pismo, że przeprasza w jego imieniu. On niby przeprosił. A za 4 dni w gazecie gada to samo. To chyba nie jest normalne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Macioos45 mnie nie interesuje czy śpiewasz czy nie, nie interesuje mnie ile dałeś za bilet. Ale wiedz, że nie kupiłeś prawa do obrażania Małego. A czy ty jesteś większym Wiślakiem czy Mały to można polemizować...
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Mam malutka uwage co do (braku) dopingu na E podczas meczu z Lechia.
Do ciszy na E przez wiekszosc meczu moim zdaniem oprocz piknikowej amtosfery, slabej gry i ogolnego marazmu przyczynilo sie posrednio samo C. Podczas meczow nie ze zgodami E czesto dlugimi momentami ladnie wspolpracowalo z C ( czy G wczesniej) a w tym meczu E bylo pozostawione samemu sobie. Zabawa byla tylko C + sektor gosci. To Lechisci byli wywolywani "do tablicy" a E pominiete w zasadzie zupelnie. Wiadomo ze mozna powiedzec ze jak ktos by chcial to by sie darl ale w rzeczywistosci malo kto bedzie sie darl jak wokol wszyscy siedza. W przypadku E ktorego bezposrednio nie zagrzewa nikt do dopingu brak mobilizacji moze sie skonczyc jak wtedy. E sie nudzilo, ogladalo mecz jak w TV i mialo czas na komentowowanie. Ten podarowany czas takze przyczynil sie do gwizdow na zasadzie ze zycie nie znosi pustki. Nie oskarazam, nie usprawiedliwiam - takie moje odczucie (bylem na E) ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Guli pisze wam prawdę. Wywalajcie Małeckiego a zostaną wam takie stwory jak Jaliens czy inne Genkovy. Genkov po pierwszej rundzie nic nie czaił co się do niego po polsku mówi. Ale Wy będziecie jego fanami jak bramkę strzeli... ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Są piłkarze, którzy mają Wisłę w sercu i są wykorzystywani, a ich koledzy którzy kopia gorzej od nich (Łobo, Dawidowski) zarabiali nawet do 10 razy więcej? To jest uczciwe. Nie jedna taka sytuacja byla w klubie. I klub powinien wyciągać wnioski a kontrtakt powinien być dawno podpisany, żeby na nim zarobić... Dla mnie Wisła to nie Prezesi tylko ludzie którzy mają ją w sercu cały czas. Myślisz, że Błaszczu, Mały czy Sobol bardziej kochają ten klub czy może Prezes? Terażniejszy, może brat, może pan Jurczyński? Ludzi oddanych klubowi się szanuje a nie wykorzystuje! A czemu Baszczu jest w Poloni
Ostatnio edytowane przez Guli : 05.09.2011 o godz. 14:22.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Te 'stwory' przyczyniły się do mistrzostwa Polski i awansu do LE więc trochę szacunku chyba im się należy. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Panie Guli...
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
HAHAHA KINO!! W 2009 w multikinie podczas seansu wyświetlał się jasniejszy kwadrat 1m x 1m na ekranie. Zwróciłem uwage obsludze i nic z tym nie zrobili. Jak to na filmach marvela jest krótka filmowka po napisach. Czekam na ten filmik w kinie juz jasno gosc podchodzi i mowi ze koniec filmu prosi o opuszczenie sali. Stał przy nas jak kołek ze wzrokiem mordercy. Po seansie zgłosiłem skarge i odzyskaliśmy kase za film. Kupujesz bilet do kina czy na mecz oczekujesz spełnienia pewnych warunków, jest niepisany regulamin. Na meczu zawodnicy mają grać w piłke a nie w bierki i czekać aż np. lechia sama strzeli gola samobójczego. Może ktoś znajdzie bodajże wypowiedz rooneya sprzed kilku lat jak odpadli z LM i w weekend rozwalili 4:0 jakąś angielska druzyne. Mowił cos o tym ze sa męzczyznami a nie dziecmi, nie urwało im nogi mogą grać dalej i smutek przeradza sie w zlosc sportowa, bo nie ma czasu aby czekac... nie pamietam już co dalej mowił. W Wisle jest załamka, tak jakby trafiło sie ziarno slepej kurze.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|