The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2011, 12:40
Nie wiem co mam myslec o osobie ktora ma faceta przebranego za rozowego krolika w avatarku.... coz. Mowimy tu jednak o Maleckim, wiec osobiscie jego slowa mnie nie ruszyly. On sam tez ma gdzies opinie ktore sa pisane na tym forum.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.09.2011, 12:42
Wisła to MY
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
tokra
Member

Od: 09.2010

Stary 05.09.2011, 12:43
@TynWisla

Niestety to jest ten sam sposób myślenia jak Pan Małecki.
Stawianie dobra pojedynczego zawodnika nad dobro wspólne, czyli całego klubu.
A czy jest sens rozprawiać nad tym Panem Małeckim? Co jeszcze musi zrobić, żeby zasłużyć na potępienie?
Powód: doprecyzowanie posta
Ostatnio edytowane przez tokra : 05.09.2011 o godz. 12:55.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 05.09.2011, 12:49
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Tylko bez obrażania siebie nawzajem jak i zawodnika.

Pozwolę sobie zacytować kolegę i radzę przestrzegać bo inaczej OUT!
Z kulturą również prowadzić dyskusję, posty nic nie wnoszące do tematu będą kasowane a ich autorzy szczególnie ''negatywnie aktywni'' nagradzani - jak w szkole od 1 do 6*

* od jednego do sześciu miesięcy!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
kono
Member

Od: 12.2007

Stary 05.09.2011, 12:54
Acima napisał(a):Wyświetl post
Może to jego menago Bolek mu podsuwa wypowiedzi, aby Wisła chętniej wypchnęła go za granicę (po niższej cenie). Sobiecha też najpierw skłócił z JW i kibicami, a potem sprzedał do Hanoveru.
Tym bardziej, że niebawem będzie mógł skorzystać z prawa Webstera, a całowanie herbu czy też inne gesty jak uczy przeszłość nie jest jednoznacznym znakiem oddania dla klubu kiedy w grę wchodzą inne rzeczy, a kilku takich delikwentów w przeszłości już było.
Ostatnio edytowane przez kono : 05.09.2011 o godz. 12:58.
Odpowiedz cytując
tokra
Member

Stary 05.09.2011, 13:04
Z tym prawem Webstera to nie jest tak łatwo.
Google: Małecki prawo webstera
Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 05.09.2011, 13:10
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post
No chyba, że ma się niedorozwój umysłowy z powodu którego nie rozumie się słów wypowiadanych
Co w tym wypadku jest dość prawdopodobne.
Już dawno mówiłem, że im wcześniej się go pozbędziemy tym lepiej.
Sprzedać przy najbliższej okazji, nawet za 500 tys. Albo nawet pozwolić odejść za darmo.
Niech się inni męczą.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 05.09.2011, 13:21
Napiszę jeszcze o Patryku. Ma niewyparzoną gębę, ale ma trochę racji. Mianowicie: To my sektor C dopingujemy z całych sił zespół, mimo nawet wtedy ogromnego upału, więc to jedynie my mamy prawo gwizdać na piłkarzy. Wisła słabo, pewnie jeszcze "kac" LM. Jeżeli przegraliby dajmy na to 3, 4 mecze z rzędu po takiej grze na krajowym podwórku to wtedy owszem należy im się zimny przysznic (czyt gwizdy). Przychodzicie po piknikujecie, a po meczu gwizdy na całego, skąd nagle tyle sił... skoro wcześniej nie było ich, żeby wstać i dopingować...
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując
bomber85
Member

Stary 05.09.2011, 13:22
Nie mogę powiedzieć że znam zawodników Wisły, ale powiem tak że mam z niektórymi coś tam do czynienia. Największe przyszczały jakie grały w Wisłe w ostatnich latach to małecki i łobodzinski. łobodzinski jak gadał normalnie "nie do kamery" to co drugie slowo to kur... lub chu*. Najsmiesniejszy jest boguski taki chłopczyk który żyje w swoim swiecie.
Mamy różnych zawodników, z różnych kultur czy wyznawców różnych religii (pamiętne allah akbar na cracovi). To wszystko akceptujemy, liczy się dobro klubu a we wszystkich zmianach jestesmy my kibice którzy to obserwują rozmawiaja o tym itd. Żyjemy Wisłą. W moim chromie czy to w domu, pracy czy na lapku najczesciej odwiedzana strona jest wisla.krakow.com o Małeckim za rok mogę już nie pamiętac. za kilka lat pójdę z synem na sektor rodzinny i ktoś mi powie że powinienm isc na cracovie. Pojdę za 15 lat na pikników a moj syn nie będzie sie do mnie odzywał bo jestem piknikiem i każe mi isc na cracovie. Ludzie zmiencie troche nastawienie, ruszcie głową, nie bądzcie ciemną masą która idzie za tłumem. Podejmujcie własne decyzje.
Odpowiedz cytując
Macioos45
Junior Member

Od: 05.2004

Stary 05.09.2011, 13:26
a przepraszam bardzo Czy Pan Patryk jest jakąś świętą krową , że nie można na niego gwizdać? On jest pracownikiem,aktorem... ma nam dawać przyjemność , musi zachęcać nas do oklaskiwania go !! A nie wymagać od nas ...
... Nie podoba mi się też to iż Małego popierają w większości ludzie którzy mają malutkie staże na sektorze C . Nie mówiąc już o X ... BO o niej to chyba tylko z opowieści słyszeli... Oczywiście nie generalizuje i wiem , że nie wszyscy mój pogląd podzielają... W każdym razie ... Takie sytuacje jak z Małeckim nie powinny mieć miejsca... wyobrażacie sobie taką sytacje np... Na Old Traford...w teatrze marzeń... Tam na takie zachowanie nikt sobie nie pozwoli ... Tam piłkarze nie mają odwagi podnieść głosu na kibiców...skrytykować ich... Oni wiedzą co mają robić...Gryzą ziemię żeby tylko być oklaskiwanymi a nie wygwizdywanymi... a u nas... proszę... nie gwizdajcie... to może zagram dobrze...a może nie... żałosne ....
Ostatnio edytowane przez Macioos45 : 05.09.2011 o godz. 13:29.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 05.09.2011, 13:28
Gwiżdżecie w kinie jak się Wam film nie podoba?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.09.2011, 13:29
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Napiszę jeszcze o Patryku. Ma niewyparzoną gębę, ale ma trochę racji. Mianowicie: To my sektor C dopingujemy z całych sił zespół, mimo nawet wtedy ogromnego upału, więc to jedynie my mamy prawo gwizdać na piłkarzy. Wisła słabo, pewnie jeszcze "kac" LM. Jeżeli przegraliby dajmy na to 3, 4 mecze z rzędu po takiej grze na krajowym podwórku to wtedy owszem należy im się zimny przysznic (czyt gwizdy). Przychodzicie po piknikujecie, a po meczu gwizdy na całego, skąd nagle tyle sił... skoro wcześniej nie było ich, żeby wstać i dopingować...
czyli jak ktoś przychodzi oglądać po prostu piłke nożną a widzi jej profanację, to nie może gwizdać ?

nic nie ma racji, piłkarz ma zapierdalać na boisku poza nim za klub wypowiada sie rzecznik prasowy.

E: Gwizdanie od zawsze było wyrazem dezaprobaty. A każdy ma do tego prawo.Nie zapominajcie że Małecki przyjdzie pójdzie a Wisła zostaje dalej. wsystkich Nas tutaj łaczy jedno - Wisła, a dzieli milard.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 05.09.2011 o godz. 13:33.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 05.09.2011, 13:42
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Kino to troche inny przyklad(bo mozna by porównac czy ktos to robi ogladajac mecz w TV),choc jakby byla awaria to róznie to bywa wsród publicznosci....
,ale w teatrze lub na koncercie to sie chyba zdarza...
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Guli
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.09.2011, 13:47
Jak kupujecie bilet to jest na nim napisane, że jest on gwarancją pięknego meczu i pewnego zwycięstwa Nie, więc może się nie plujcie już. Dla tych którzy kupują produkt, niech mają w świadomości to, że jedyne co moga kupić to emocje i to w waszym przypadku nie zawsze pozytywne jak widać. Reszty na szczęście kupić sobie nie możecie.
Był protest całej kibicowskiej Polski to mieliście to w dupie i tłumaczyliście, że drużyna potrzebuje dopingu a reszta was wali, skandowaliście nie okazując jedności. Wtedy krzyczeliście też "Patryk Małecki". Przyjechała nasza zgoda i zamiast pokazać się z jak najlepszej strony to druga strona nie istniała, za ciepło wam było, żeby stworzyć atmosfere? A kopaczą było za ciepło, żeby grać i to wszystko. Po czarze LM nic nie zostało i 12 tysięcy ludzi znikło, przyjdą na Fulham jak im się odbije czkawka. Przegrywać trzeba umieć zwłaszcza na meczu zgodowym, niestety za dużo jest ludzi twierdzących, że coś im się należy... Było pięknie jak były zwycięstwa a teraz część chętnie oddałaby karnety które kupiła, żeby mieć pierwszeństwo w pucharach. Wisła to nie tylko syukces i zapamiętajcie to sobie. Patryk Małecki jeden z ostatnich piłkarzy z charakterem, gwiazdą nie jest ale nieraz pokazał, ze jest jednym z nas! A wy go wywalajcie dalej, zostaną wam obcokrajowcy którzy zawsze was mają w dupie, nie mówią o tym bo liczy się tylko konto. Gdyby nie Sobol i Mały to połowa grzałaby do szatni po każdym meczu...
Chcesz oglądać sukces? To zapłać za sukces, jeżdz na Borussie albo odrazu na Barce, nikt wam nie broni, tu kupujecie rozrywkę a jak idziesz na kręgle to też nie zawsze wygrywasz.
Ostatnio edytowane przez Guli : 05.09.2011 o godz. 13:53.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 05.09.2011, 13:49
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Kino to troche inny przyklad(bo mozna by porównac czy ktos to robi ogladajac mecz w TV),choc jakby byla awaria to róznie to bywa wsród publicznosci....
,ale w teatrze lub na koncercie to sie chyba zdarza...
Prawda jest taka,że gdybyśmy wyeliminowali APOEL i rozegrali ten mecz z Lechią tak jak rozegraliśmy to gwizdów by nie było.Nastąpiła kumulacja złości w ''kibicach'' sukcesu i sobie chcieli ulżyć gwizdami jednak nie pomyśleli jaką wioche zrobili.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.09.2011, 13:50
Cytat:
A śpiewasz w kinie "Hej Scorsese goooool lalalalalala" O, albo "Ten Oscar jest nasz, ten Oscar do nas należy..." Co to za porównanie?
Legionista
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 05.09.2011, 13:53
Nie rozumiem co to za jazda z tymi piknikami. Ja pamiętam jak dwa sektory od X-tki siedziała stara ekipa i piła wódkę. Jak już któryś podchmielił to zaczynały się śpiewy w stylu " Myyyy nałogi z siódemki". Nikt nie myślał żeby ich obrażać, wszyscy dażyli ich szacunkiem. Nie pamiętam żeby często podłączali się do dopingu. U nich na sektorze to dopiero panowała atmosfera pikniku. Ale oni też tworzyli klimat meczu. Często ich teksty były powalające. Trochę szacunku dzieciaki.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 05.09.2011, 14:01
Guli napisał(a):Wyświetl post
Jak kupujecie bilet to jest na nim napisane, że jest on gwarancją pięknego meczu i pewnego zwycięstwa ...
Do pierwszego juz mozna sie przyzwyczaic,a z drugim jakos zyc....Ale jak jest brak zangazowania,to to trzba dalej przyklaskiwac?
I nie mów,ze czasami nie wychodzi,bo to Lechia przyjechala do nas , tez mocno osłabiona i obecnie druzyna z końca tabeli.
Jak dla mnie to Małecki nie nadaje sie do Wisły w takim samym stopniu, jak dla Ciebie kibice którzy gwizdali i tyle.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 05.09.2011 o godz. 14:03.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 05.09.2011, 14:04
Jak kupujecie bilet to jest na nim napisane, że jest on gwarancją pięknego meczu i pewnego zwycięstwa Nie, więc może się nie plujcie już. Dla tych którzy kupują produkt, niech mają w świadomości to, że jedyne co moga kupić to emocje i to w waszym przypadku nie zawsze pozytywne jak widać. Reszty na szczęście kupić sobie nie możecie.
Był protest całej kibicowskiej Polski to mieliście to w dupie i tłumaczyliście, że drużyna potrzebuje dopingu a reszta was wali, skandowaliście nie okazując jedności. Wtedy krzyczeliście też "Patryk Małecki". Przyjechała nasza zgoda i zamiast pokazać się z jak najlepszej strony to druga strona nie istniała, za ciepło wam było, żeby stworzyć atmosfere? A kopaczą było za ciepło, żeby grać i to wszystko. Po czarze LM nic nie zostało i 12 tysięcy ludzi znikło, przyjdą na Fulham jak im się odbije czkawka. Przegrywać trzeba umieć zwłaszcza na meczu zgodowym, niestety za dużo jest ludzi twierdzących, że coś im się należy... Było pięknie jak były zwycięstwa a teraz część chętnie oddałaby karnety które kupiła, żeby mieć pierwszeństwo w pucharach. Wisła to nie tylko syukces i zapamiętajcie to sobie. Patryk Małecki jeden z ostatnich piłkarzy z charakterem, gwiazdą nie jest ale nieraz pokazał, ze jest jednym z nas! A wy go wywalajcie dalej, zostaną wam obcokrajowcy którzy zawsze was mają w dupie, nie mówią o tym bo liczy się tylko konto. Gdyby nie Sobol i Mały to połowa grzałaby do szatni po każdym meczu...
Chcesz oglądać sukces? To zapłać za sukces, jeżdz na Borussie albo odrazu na Barce, nikt wam nie broni, tu kupujecie rozrywkę a jak idziesz na kręgle to też nie zawsze wygrywasz.
Jestem piknikiem, jednym z tych, który odsadzasz od czci i wiary. Mieszkam w Warszawie ale pary razy do roku grzeje te kilkaset kilometrów aby zobaczyć Wisełke+1 mecz w W-wie. Kupujac bilet kupuje wrażenia, i jasna sprawa jest, ze chce aby byly one jak najlepsze, z gra bywa roznie ale od druzyny sie nie odwracam, tak boli mnie po slabych meczach ale wiem, ze raz pojdzie a raz nie. W tej calej sytuacji nie potrafie pojac, ze pilkarz który rozgrywa slaby mecz i gwiżdze na niego kilka kilkanaście osób czuje się tak bardzo urażony, że wyrzuca ich ze stadionu. Przepraszam to Malemu mogly nerwy puscic a ludziom nie? Na bBoga czy, gdziekolwiek(poza tym chorym krajem) jakikolwiek pilkarz po slabym meczu smial zwrocic uwage, ze nie byl dosc wspierany przez kibiców?
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 05.09.2011, 14:05
W tym wszystkim jedno jest faktem. Małecki ośmiesza klub.
Odpowiedz cytując
Macioos45
Junior Member

Stary 05.09.2011, 14:08
Panowie...tudzież Panie... w zasadzie to i tak widać , ze ta dyskusja jest jałowa... Ile osób tyle opinii... Ja bez bicia się przyznaje iż na obecnym etapie mojego życia przychodzę na mecz , żeby miło spędzić czas i porozmawiać z przyjaciółmi , oglądnąć ładna grę, poklaskać czasem pośpiewać i daleko mi do tego jak tam mówicie 'piknika' hahahahaha ... sam kiedyś darłem morde na X czy lało czy śniegiem miotało czy też słonko grzało świetne czasy młodości... to już nie wróci ale są wspomnienia ...a teraz nadszedł inny czas i to też jest normalne to też jest przyjemne i nie życzę sobie żeby taki Patryczek mówił w ten sposób o mnie... a tym bardziej Brat po szalu... w tym momencie stadion jest na tyle duży , że każdy ma na nim prawo być a tym bardziej ma prawo do wyrażania swojej opinii... tak jak to np. robi sektor C ... (czyt . wycieczki polityczne) ja np tego nie popieram...i co liczycie się z moim zdaniem... nie... macie je w dupie... hmmm czy już coś zaczynacie rozumieć...troszeczkę...
Odpowiedz cytując
Guli
Senior Member

Stary 05.09.2011, 14:08
Nie przyklaskiwać, tylko dać szanse... teraz się obrażasz, to jakoś nie zakładasz, że na fetę nie przyjdziesz? (daj Bóg). To jest sport, nie zawsze się wygrywa a Mały pokazał charakter, jakby tobie ktoś ciupał i wyzywał cię to co? Nic? No to byś nie miał szacunku do samego siebie... Kupując bilet, kupujesz widowisko, nie ważne czy ładne czy nie ( w cyrku też czasem się ktoś wyje...) ale nie kupujesz prawa do tego, żeby obrażać człowieka w tym wypadku Małego, który zawsze pokazuje z nami jedność.
Małecki pójdzie, ale to nie tak jak pójdzie Bunoza czy Palić! Mały pójdzie jako Wiślak i będzie o tym pamiętał. Nie miło Wam się oglądało Błaszcza na fecie Borussi w naszej koszulce. Szacunek dla takich ludzi nawet jak im nie wychodzi!! Nie kupujecie prawa do obrażania kogoś, ciupania mu itp. I piszecie jeszcze do Basałaja, zeby go wywalili. To tak jak brata sprzedać!
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 05.09.2011, 14:12
Nie przyklaskiwać, tylko dać szanse... teraz się obrażasz, to jakoś nie zakładasz, że na fetę nie przyjdziesz? (daj Bóg). To jest sport, nie zawsze się wygrywa a Mały pokazał charakter, jakby tobie ktoś ciupał i wyzywał cię to co? Nic? No to byś nie miał szacunku do samego siebie... Kupując bilet, kupujesz widowisko, nie ważne czy ładne czy nie ( w cyrku też czasem się ktoś wyje...) ale nie kupujesz prawa do tego, żeby obrażać człowieka w tym wypadku Małego, który zawsze pokazuje z nami jedność.
Małecki pójdzie, ale to nie tak jak pójdzie Bunoza czy Palić! Mały pójdzie jako Wiślak i będzie o tym pamiętał. Nie miło Wam się oglądało Błaszcza na fecie Borussi w naszej koszulce. Szacunek dla takich ludzi nawet jak im nie wychodzi!! Nie kupujecie prawa do obrażania kogoś, ciupania mu itp. I piszecie jeszcze do Basałaja, zeby go wywalili. To tak jak brata sprzedać!
Generalnie zgadzam się z Tobą. Mam do Ciebie tylko jedno pytanie, co powiesz jak Patryk ucieknie z Wisły prawem Webstera ?

Nie wydaje Ci się, że trochę go fantazja ponosi i szkodzi swojemu pracodawcy ? Popatrz jak to teraz wyszło. Nagadał po meczu z Lechią do mediów. Klub wystosował pismo, że przeprasza w jego imieniu. On niby przeprosił. A za 4 dni w gazecie gada to samo. To chyba nie jest normalne
Odpowiedz cytując
Guli
Senior Member

Stary 05.09.2011, 14:12
Macioos45 mnie nie interesuje czy śpiewasz czy nie, nie interesuje mnie ile dałeś za bilet. Ale wiedz, że nie kupiłeś prawa do obrażania Małego. A czy ty jesteś większym Wiślakiem czy Mały to można polemizować...
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 05.09.2011, 14:14
Mam malutka uwage co do (braku) dopingu na E podczas meczu z Lechia.
Do ciszy na E przez wiekszosc meczu moim zdaniem oprocz piknikowej amtosfery, slabej gry i ogolnego marazmu przyczynilo sie posrednio samo C. Podczas meczow nie ze zgodami E czesto dlugimi momentami ladnie wspolpracowalo z C ( czy G wczesniej) a w tym meczu E bylo pozostawione samemu sobie. Zabawa byla tylko C + sektor gosci. To Lechisci byli wywolywani "do tablicy" a E pominiete w zasadzie zupelnie. Wiadomo ze mozna powiedzec ze jak ktos by chcial to by sie darl ale w rzeczywistosci malo kto bedzie sie darl jak wokol wszyscy siedza. W przypadku E ktorego bezposrednio nie zagrzewa nikt do dopingu brak mobilizacji moze sie skonczyc jak wtedy.
E sie nudzilo, ogladalo mecz jak w TV i mialo czas na komentowowanie. Ten podarowany czas takze przyczynil sie do gwizdow na zasadzie ze zycie nie znosi pustki.

Nie oskarazam, nie usprawiedliwiam - takie moje odczucie (bylem na E)
DysoN
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 05.09.2011, 14:15
Sartre napisał(a):Wyświetl post
A śpiewasz w kinie "Hej Scorsese goooool lalalalalala" O, albo "Ten Oscar jest nasz, ten Oscar do nas należy..." Co to za porównanie?
Ja nie ale czy Macioos45 to nie wiem.

Guli pisze wam prawdę. Wywalajcie Małeckiego a zostaną wam takie stwory jak Jaliens czy inne Genkovy.

Genkov po pierwszej rundzie nic nie czaił co się do niego po polsku mówi. Ale Wy będziecie jego fanami jak bramkę strzeli...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Guli
Senior Member

Stary 05.09.2011, 14:20
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Generalnie zgadzam się z Tobą. Mam do Ciebie tylko jedno pytanie, co powiesz jak Patryk ucieknie z Wisły prawem Webstera ?

Nie wydaje Ci się, że trochę go fantazja ponosi i szkodzi swojemu pracodawcy ? Popatrz jak to teraz wyszło. Nagadał po meczu z Lechią do mediów. Klub wystosował pismo, że przeprasza w jego imieniu. On niby przeprosił. A za 4 dni w gazecie gada to samo. To chyba nie jest normalne
A co powiesz na to, że Kuba Błaszczykowski grając w Wiśle miał jeden z najniższych kontraktów? To samo Piotrek Brożek...
Są piłkarze, którzy mają Wisłę w sercu i są wykorzystywani, a ich koledzy którzy kopia gorzej od nich (Łobo, Dawidowski) zarabiali nawet do 10 razy więcej? To jest uczciwe. Nie jedna taka sytuacja byla w klubie. I klub powinien wyciągać wnioski a kontrtakt powinien być dawno podpisany, żeby na nim zarobić... Dla mnie Wisła to nie Prezesi tylko ludzie którzy mają ją w sercu cały czas. Myślisz, że Błaszczu, Mały czy Sobol bardziej kochają ten klub czy może Prezes? Terażniejszy, może brat, może pan Jurczyński? Ludzi oddanych klubowi się szanuje a nie wykorzystuje! A czemu Baszczu jest w Poloni Oficjalnie powiedział Polonistom, że nie będzie czuł więzi z ich barwami? Mamy go nienawidzić, bo w Wiśle potraktowali go "niepoważnie"?
Ostatnio edytowane przez Guli : 05.09.2011 o godz. 14:22.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
szery
Junior Member

Od: 05.2011

MatMario napisał(a):Wyświetl post
Ja nie ale czy Macioos45 to nie wiem.

Guli pisze wam prawdę. Wywalajcie Małeckiego a zostaną wam takie stwory jak Jaliens czy inne Genkovy.

Genkov po pierwszej rundzie nic nie czaił co się do niego po polsku mówi. Ale Wy będziecie jego fanami jak bramkę strzeli...

Te 'stwory' przyczyniły się do mistrzostwa Polski i awansu do LE więc trochę szacunku chyba im się należy.
Odpowiedz cytując
Macioos45
Junior Member

Panie Guli...? A jak Pan myślisz... Że na Borussi czy Barcie lub na ManU to kibice nie gwiżdżą jak im się coś nie podoba... Ludzie w jakim świecie my żyjemy Pomyśl przez chwile ... dlaczego te kluby są tak wielkie... i dla kogo są tak wielkie Dla idei... No błagam...
Odpowiedz cytując
bomber85
Member

Stary 05.09.2011, 14:21
HAHAHA KINO!! W 2009 w multikinie podczas seansu wyświetlał się jasniejszy kwadrat 1m x 1m na ekranie. Zwróciłem uwage obsludze i nic z tym nie zrobili. Jak to na filmach marvela jest krótka filmowka po napisach. Czekam na ten filmik w kinie juz jasno gosc podchodzi i mowi ze koniec filmu prosi o opuszczenie sali. Stał przy nas jak kołek ze wzrokiem mordercy. Po seansie zgłosiłem skarge i odzyskaliśmy kase za film. Kupujesz bilet do kina czy na mecz oczekujesz spełnienia pewnych warunków, jest niepisany regulamin. Na meczu zawodnicy mają grać w piłke a nie w bierki i czekać aż np. lechia sama strzeli gola samobójczego. Może ktoś znajdzie bodajże wypowiedz rooneya sprzed kilku lat jak odpadli z LM i w weekend rozwalili 4:0 jakąś angielska druzyne. Mowił cos o tym ze sa męzczyznami a nie dziecmi, nie urwało im nogi mogą grać dalej i smutek przeradza sie w zlosc sportowa, bo nie ma czasu aby czekac... nie pamietam już co dalej mowił. W Wisle jest załamka, tak jakby trafiło sie ziarno slepej kurze.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów