The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2013, 20:49
A ja się z kolei zastanawiam nad telefonami Sony Xperia J oraz Samsung Galaxy ACE 2.
Różne rankingi, opinie. W jednych wygrywa ten pierwszy w innych drugi i już sam nie wiem.
Bardziej przychylam się do Samsunga ze względu na dużo lepszy procesor.
telefon ma służyć do normalnego użytkowania, pisania smsów, przeglądania internetu.
A może Sony Xperia U? Tylko martwi mnie to max 4 GB...
Jakie jest Wasze zdanie?
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 12.01.2013 o godz. 21:21.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 13.01.2013, 00:00
Mam do sprzedania:
LG L9 NÓWKA SZTUKA GWARANCJA ORANGE- 920 zl

Nokia LUMIA 800 też ORANGE, GWARANCJA za 800 zl

Jeden i drugi nie otwarty, nie dotykany. Idealne.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.01.2013, 12:36
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
A ja się z kolei zastanawiam nad telefonami Sony Xperia J oraz Samsung Galaxy ACE 2.
Różne rankingi, opinie. W jednych wygrywa ten pierwszy w innych drugi i już sam nie wiem.
Bardziej przychylam się do Samsunga ze względu na dużo lepszy procesor.
telefon ma służyć do normalnego użytkowania, pisania smsów, przeglądania internetu.
A może Sony Xperia U? Tylko martwi mnie to max 4 GB...
Jakie jest Wasze zdanie?
Xperia J odpuść, może być konkurentem dla Ace 1, ale Ace 2 to już całkowicie inna półka. Xperia U jest spoko, bawiłem się troszkę i odniosłem dobre wrażenie. Oczywiście 4gb smuci, ale to już zależy od użytkownika czy mu to przeszkadza czy nie Ace 2 nie miałem w łapach, ale na papierze wygląda bardzo fajnie
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 13.01.2013, 12:57
jeśli chodzi o zakup tel. w moim przypadku to mam tak samo jak kobieta z butami... dużo się podoba ale trudno wybrać jeden...
to znaczy że dalej nie kupiłem tel... ale przynajmniej trochę ograniczyłem pole...
z tańszych opcji zastanawiam się nad Samsungiem galaxy ace S5830 albo (to samo) ace gt-S5839i, tylko tak na prawde to jest chyba ten sam telefon
z opcji droższych mam htc mozart 7, albo nokie lumię 710... SE odpada bo ostatnie 3 moje tel. to SE i wszystkie się psuły bardzo szybko.

który wybrać?
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.01.2013, 16:47
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Xperia J odpuść, może być konkurentem dla Ace 1, ale Ace 2 to już całkowicie inna półka. Xperia U jest spoko, bawiłem się troszkę i odniosłem dobre wrażenie. Oczywiście 4gb smuci, ale to już zależy od użytkownika czy mu to przeszkadza czy nie Ace 2 nie miałem w łapach, ale na papierze wygląda bardzo fajnie
Dzięki.

Na papierze Xperia U i Samsung Ace 2 wyglądają niemal identycznie. Xperia tańsza o jakieś 100 zł więc chyba na nią się zdecyduje.
Odpowiedz cytując
przemo
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 13.01.2013, 18:30
siostra ma sony ericssona xperie x10 mini pro i wczoraj była na spacerze i zrobiła nim na ok -7 mrozie parę zdjęć. Jak wróciła do domu to powoli telefon zaczął wariować, nie dało się wysłać smsów, nie dało się do niej dodzwonić, przestały działać klawisze itd... czy to może być kwestia tego mrozu? jeśli tak czy jest na to jakaś rada czy już po robione ?
Odpowiedz cytując
cayenne
Member

Od: 12.2012

Stary 13.01.2013, 20:01
Mówią o tym co roku w trakcie mrozów w TV

Jeśli wracamy z pola do domu i chcemy używać komórki, mp3, laptopa i innych sprzętów elektronicznych to powinniśmy odczekać kilkanaście ( czasami i kilkadziesiąt minut ), aż sprzęt będzie w " temperaturze pokojowej ".

Jeśli zaczniesz go używać odrazu, to zacznie właśnie fixować.
Ja pamiętam jak swoim HTC Wildfire`m chciałęm wykonać zdjęcie.
Wyjąłem telefon i...ni chu chu - nie działał aparat.

Wróciłem do domu, wszystko gra i huczy... aparat działa.

Także jedyną radą na to, by telefon działał przy minusowym temp. jest zakup takiego gumowego " kondoma " na telefon. Taka siliknowa obudowa.
Wtedy ciepło z telefonu nie ucieka i wszystko działa.

Ale pamiętaj! Latem nie należy używać takich gumowych obudów, bo się przegrzewa wtedy bateria i można popsuć telefon.

Poejabane to wszystko jak lato z radiem, ale cóż
Tyle mówią w wiad. i punktach gsm ( gdzie nie chcą przyciąć na sprzedaży tej obudowy gumowej, tylko doradzić ' od serca ' )
Olsza I najpiękniejsza - Wisełka!
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 14.01.2013, 13:39
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
jeśli chodzi o zakup tel. w moim przypadku to mam tak samo jak kobieta z butami... dużo się podoba ale trudno wybrać jeden...
to znaczy że dalej nie kupiłem tel... ale przynajmniej trochę ograniczyłem pole...
z tańszych opcji zastanawiam się nad Samsungiem galaxy ace S5830 albo (to samo) ace gt-S5839i, tylko tak na prawde to jest chyba ten sam telefon
z opcji droższych mam htc mozart 7, albo nokie lumię 710... SE odpada bo ostatnie 3 moje tel. to SE i wszystkie się psuły bardzo szybko.

który wybrać?
O HTC Mozart i Nokii Lumia się nie wypowiem, bo nie miałem z nimi do czynienia. Samym Windows Phone bawiłem się jedynie kilka minut i średnio przypadł mi on do gustu. Nie sądzę jednak, aby był zły, podejrzewam że to tylko kwestia przyzwyczajenia.

Jeżeli chodzi coś oparte na Androidzie - nie jestem jakimś entuzjastą Samsunga Ace, ale wiem że sporo moich znajomych go ma i sobie chwali. Tylko uprzedam, że są to raczej znajomi niewymagający wiele od telefonu. Do 450 zł chyba faktycznie Ace jest dobrym kandydatem.

Nie zrażaj się do Sony'ego, z reguły ich linia Xperia jest świetna Weź pod uwagę Xperia U, trochę droższa od Ace, ale jest sporo wydajniejsza. Naprawdę fajny telefon, z jednym tylko poważnym minusem - 4gb pamięci i brak możliwości rozszerzenia (nie ma slotu na kartę pamięci).
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
maciekmiszcz
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 14.01.2013, 17:58
Witajcie.
Mam telefon HTC Desire. Czy dużym problemem jest wgrać nowy system?
Odpowiedz cytując
Dzordzu
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 27.01.2013, 18:39
Mam pytanie.. Szukam dobrego smartfona do 500,600zł moze być uzywany ;>
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.01.2013, 22:20
Czy różnica jeżeli chodzi o płynność działania miedzy iPhone 4, 4s jest bardzo odczuwalna?

Bo jedne z ważniejszych różnic między tymi telefonami to procesor i aparat, aparat w sumie przeboleję, ale jak z resztą?
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
cayenne
Member

Od: 12.2012

Stary 30.01.2013, 14:23
HTC One X+

czy

Samsung Galaxy SIII

aparaty takie same, samsung o 0,1 cala większy, czyli żadna różnica jak dla mnie i PONOĆ SIII mają taką plasticzaną raczej obudowę....

ale co Wy o tym sądzicie?
Który wybrać?
Olsza I najpiękniejsza - Wisełka!
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 30.01.2013, 15:41
http://forum.android.com.pl/f354/gal...x-plus-228584/

Nie będę się tu więcej rozpisywał, chłopaki z forum wystarczający wyjaśnili swoje racje co do SGS III a HOX+
Odpowiedz cytując
Al_29
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 18.03.2013, 19:28
siema
Posiada ktoś Samsunga Galaxy S 2 ? Warto kupić, czy może lepiej Sony Xperie którąś ? Jakieś opinie?

pozdro

Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 18.03.2013, 20:59
Warto zależy jaka Xperia (S/T), jednak SGS2 to nadal mocny sprzęt.

Podaj budżet to się coś więcej powie
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 18.03.2013, 22:16
Może cię zainteresuje LG L9. Mam nowke sztukę na sprzedaż a wcale od takiego S2 słabsze nie jest.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 21.03.2013, 10:26
Mam takie pytanie, gdzie jest jakiś serwis gdzie mi na miejscu wymienią samą szybkę w Galaxy II-ce? Jest taka możliwość wogóle żeby na miejscu to zrobili? I wie ktoś ile to może kosztować? Znajoma przyjeżdża z zagranicy i nie ma czasu dawać na kilka dni do naprawy.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.03.2013, 15:31
Wątpię bo raczej żaden serwis nie ma szybek u siebie tylko zamawia.
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 21.03.2013, 20:45
Posiada ktoś Nokię Lumia 620?
Można prosić o opinie? Nie z internetu, albo zasłyszane. Tylko od użytkowników tego modelu
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 27.03.2013, 10:14
Ktoś z was wie jaka sieć ostatnio oferowała pakiet złotówek do wykorzystania według upodobań?

Tz biorę abonament i w ramach tego zamiast minut mam zł które mogę wydać na minuty,sms, mms, rozmowy międzynarodowe itd.

Słyszałem reklamę w radiu ale nie mogę znaleźć nigdzie tej oferty.
Odpowiedz cytując
miba
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.03.2013, 15:36
Chce ktoś Nokię N8?

Zielona, igiełka, noszona w silikonie, stan perfekt, bo używałem jej sporadycznie jako urządzenia do grzebania w internecie (bo ja wierzę tylko w dwa telefony - E90 i 8800 )

Leży i się kurzy, na allegro żal puszczać, więc jakby ktoś chciał, to śmiało
Odpowiedz cytując
ted
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 24.04.2013, 14:10
sony ericsson g502

posiada/posiadał ktoś? dolegają mu jakieś systematyczne awarie? Czy spokojnie można sobie przeglądać neta np przez opera mini i dość czytelnie? jak bateria?

to byłby moj pierwszy telefon inny niz nokia, dlatego pytam
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 24.04.2013, 15:00
co warto kupić:
- htc one
- samsung galaxy s4
- sony Z

póki co jestem zdecydowany na htc one...
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 24.04.2013, 18:35
Jeśli chodzi Ci o ten nowy HTC One no to tu największa bolączka jest z baterią - telefon jest "nierozbieralny" . Jak się bateria schrzani to kaplica . Samsung wg mnie jak na taką cenę i tytuł telefonu roku i jakieś inne jeszcze tytuły to konstrukcyjnie kicha - tydzień noszenia bez jakiejś obudowy i tylna klapka porysowana jak po roku czy dwóch użytkowania. Co do Z`etki cięzko mi cokolwiek powiedzieć . Może być troszkę za duża i źle leżeć w dłoni a po resztę informacji odsyłam do stron o telefonii komórkowej
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.04.2013, 20:11
a ja trochę z inna sprawą
jakby ktos chciał sprzedać w jakiejś normalnej cenie
xperia x8, samsung gio, ace, czy inne lg swift lub coś w ten desen czyli troche starszy smartfon z androidem to zapraszam na prv
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 25.04.2013, 22:34
Info dla wszystkich z sieci Plus!!!

Dostałem właśnie pismo ze zmiana regulaminu i do końca maja mogę wypowiedzieć umowę - prezent od Mikołaja na wiosnę

A już myślałem ze będę czekał do zimy na wymianę telefonu, cool.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.04.2013, 05:43
A doczytałeś?

Mogą żądać od Ciebie kary umownej.

http://plus.pl/indywidualna/Regulaminy/ZmianyRSUT/

Przeczytaj.

"Jednakże. zwracamy. uwagę,.że. proponowane. zmiany. wynikają. bezpośrednio. ze. zmiany.
obowiązujących.przepisów.prawa.i.w.związku.z.tym,. w.razie.wypowiedzenia.umowy,.Polkomtel.Sp..z.
o.o..ma.prawo.dochodzić.od.Państwa.przewidzianych. w.umowie.roszczeń.odszkodowawczych/kary.
umownej.w.wysokości.i.na.warunkach.określonych.w.u mowie"
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.04.2013, 07:44
Dostałem tylko pismo o zmianie regulaminu i możliwości wypowiedzenia umowy do miesiąca - bez szczegółów.

Jeśli zmieniają regulamin to zawsze było tak że można było zrezygnować. Wypowiedzieć z karą umowną to nie sztuka i nie potrzeba do tego żadnych zmian w regulaminie
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.04.2013, 10:11
Do mnie też przyszedł ten list, ale dopiero w przyszłym tygodniu go odczytam.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 26.04.2013, 14:42
Orange też zmienia, ale jest tak że zmiany narzucone przez zmianę ustawy nie pozwalają zerwać. umowy.

Jednak nie zagłębiem się w temat zbytnio jeszcze więc wypowiedzenia radzę dobrze sprawdzić.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów