|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
temat "to i owo na luziki" taką miał mieć formułę, czy nieco odbiegł od wizji zakładającego i moderujących
?żeby była jasność, chodzi m.in. o: Powód: uściślammm
Ostatnio edytowane przez pio : 25.06.2009 o godz. 21:53.
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
spoko, zagladamy tam
![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam prosbe do moderatorów ,zeby nie dawali banów na miesiac ,tylko za to ze ktos napisze jedno zdanie nie na temat w danym topicu .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A nasuwaja ci sie jakies wnioski po tym banie
a ja mam prosbe zeby dawali na dwa mce, bo moze sie nowy user nauczy, zeby 2 razy pomyslec i nie robic smietnika z forum, zanim doda jakze cenna uwage. szkoda ze nie na temat. PEACE. @ rav jak problem z dzialaniem strony (petla przekierowan) czy zostal usuniety czy dalej walczycie? ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja mam pytanie czemu temat FORZA WISŁA - wysyłka skoro jest zamknięty i nie istnieje ciągle jest przylepiony w dziale Wisła Kraków-piłka nożna
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
|
Zaglądamy, zaglądamy i jeszcze kilka "śmiechowych" wpisów niby na temat, a bany będą musiały się posypać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam. Ja po rejestracji na forum tez jakis czas byłem nieokrzesany
ale kilka banow pomogło. Jedynie mnie wkurzył ban na 2 tygodnie w dniu zdobycia przez Wisłe Mistrzostwa za to ze odezwałem sie w temacie ktory załozył jakis koles niepotrzebnie ![]() A teraz tak bardziej serio. W dizale polityka transferowa Wisły zrobil sie niezły bajzel, rozumiem ze ktos moze niechcacy zbocyc z tematu i cos nie na temat klepnac ale jak koles wpada i daje info ze Murawski przechodiz do Rubina itp, itd to juz troche przesada. Prosiłbym o pare banow po przestudiowaniu tamtego watku zeby ludzie sie troche ogarneli bo ostatnio to jest ciezko z nimi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...00&postcount=5
Pomóżcie mu bo już kolejny raz tego typu post zapodaje ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cukiereczek- zarejestrowal sie na forum i syf robi
http://wislakrakow.com/forum/showthr...?t=94&page=111 |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Rozumiem ze sa wakacje, uczniowie maja wolne i im sie nudzi, ale niektorym chyba za bardzo http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=28825 (caloksztalt)
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Dzis polecialo tyle banow, ze czuje sie jak Amon Goth.
A poleci wiecej. I bede sie czul jak Wasilij Zajcew. To tak na wszelki wypadek wpisuje, gdyby jakis SWIEZO ZALOGOWANY menadzer tu sie przyblakal. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Radzę moderować nie tylko jakieś śmieszne pomysły transferowe, a pokój ABG, gdzie co dzień loguje się jakiś niesforny izaak próbujący zrobić furorę w internecie.
![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
||
A Wy jako szanujący się portal powinniście się powstrzymać jeśli nie macie pewnych informacji (a napisaliście, że podpisze kontrakt, jeśli przejdzie testy medyczne - i Twoja wypowiedź Was nie tłumaczy, bo to trochę odwracanie kota ogonem). Rozumiem że jest sezon ogórkowy i jakoś trzeba zachęcić do czytania newsów, ale można to robić bardziej rzetelnie niż niektóre media, często tutaj cytowane. Rozumiem także, że trzeba w tym temacie na bieżąco robić porządek, bo 90% nadaje się do wyjebania, ale chyba lepiej uniknąć oskarżeń, że "przykład idzie z góry" Nie napinam się, każdy popełnia błędy i nikt się nie lubi do nich przyznawać, a ja tylko zwracam uwagę. W moim przekonaniu nadal jesteście najlepszym portalem o Wiśle (pomijam "sensacyjne" tytuły niektórych newsów ), ale poprzeczkę trzeba sobie podnosić, a nie obniżać![]() Ps Będę hardcorem i przeniosę dyskusję do odpowiedniejszego tematu
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 01.07.2009 o godz. 18:29.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|||
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szanowni Modzi,
dlaczego zostałem zbanowany? Nie pytam za co, bo generalnie przez ostatnie kilka tygodni napisałem jednego posta. Po prostu jestem ciekaw czy to zwykły przypadek, czy też moja bierna obecność na forum kogoś zdenerwowała? dj_spirit |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czy komentarze poza forum, te przy tematach, są w jakiś sposób moderowane? Tam też występują "menedżerowie" rodem z FM-a, wypisują brednie i nic im za to nie grozi. Może mnie ktoś oświeci?
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może jednak zapytałbyś za co ?
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=12386 Niezwykle treściwy post w temacie "polityka transferowa Wisły"
I oczywiście nie mogłeś wytrzymać te parę dni , skoro tak rzadko tu piszesz , lecz świadomie złamałeś panujące tu reguły i założyłeś nowe konto. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
ARTYSTA
Od: 06.2007
Offline |
|
|
za co ban dla Płazów Stary?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=48991 w każdym temaci reklamuje jakąś stronke do głosowania na najlepszy klub czy coś w ten deseń...
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałbym wiedzieć,jaki zakres tematyczny ma POLITYKA TRANSFEROWA WISŁY na forum? Zawsze wydawało mi się,że jest to temat bardzo szeroki i nie da się go zaszufladkować od A do D,czy powiedzmy od F do M itp.Jeżeli ma dotyczyć tylko zatwierdzonych transferów,to praktycznie nie byłoby o czym pisać i ten temat kolidowałby z tematem NASI ZAWODNICY.Dostałem bana za info,że J.Gol jeszcze nie podpisał z nikim kontraktu(2 godz.potem podpisał z Bełchatowem),a czytałem wcześniej,że Wisła interesowała się tym piłkarzem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA PANY!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=6026 prośba o zamknięcie, bo takie tematy jedynie rodzą zbędne napinki.
Pozdrawiam ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto to jest ten charcerzyk i skad wiecie ze on to on czyli te konta ktore tu podajecie ze to jego?
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|