|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Spokojnie jak piszesz jeden wyskoki ok niech to samo zrobi w przyszłym sezonie. Równie dobrze mógł grać w I lidze i być czołową postacią...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
wiesniak - twój nick nie jest przypadkowy jak widzę, idealnie podsumowuje twoje wypowiedzi. Gratuluję wklejenia czterech wybranych zdań, dobry jesteś w te fora widzę
![]() ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
I co ten wpis mial wniesc do tematu?
PS. Tak, nick nieprzypadkowy. Stworzony specjalnie dla takich baranow jak Ty, którzy, gdy brakuje argumentow, zwracaja uwage na moj nieprzypadkowy nick bo nic madrego nie maja do napisania. PS2. aha, masz jakis problem to pisz na PW, nie ma sensu zasmiecac tematu
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 23.04.2018 o godz. 09:41.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Miał wnieść tyle samo, co każda twoja odpowiedź na mojego posta, do którego spinasz się jakbym ciebie bezpośrednio nim obraził (pewnie poszło o "czytanie ze zrozumieniem). Jakoś inne osoby nie mają takiego problemu z moim wpisem, były dwie odpowiedzi "bez gównoburzy". Nie mierz innych swoją miarą - baranów pokroju ciebie poszukaj wśród kolegów a PW to ja wymieniam z osobami, które prezentują jakiś poziom i mają coś ciekawego do przekazania. Tobie już podziękuję a admina proszę o usunięcie tych wpisów, które nie mają związku z tematem "Byli piłkarze..."
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Rustin wiesniak842
KONIEC ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pamiętam jak mówili, że wiążą z nim dalekosiężne plany, miał rozwijać siatkę skautingową Wisły na Europę, polecać młode gwiazdy blablabla.... szybko poszło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Bo my działamy tymczasowo - kontrakty max 1+1 ot tak już mamy
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nikola super gość. Dziś już takich charakterów u nas nie ma.
Ciekaw jestem powodów odejścia tego skauta, czy to coś więcej niż to, że jego praca w Wiśle nie miała sensu, bo klubu nie stać na ściąganie zawodników przez niego rekomendowanych. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie dosyć, że 1+1 to ewentualne rozmowy o przedłużeniu rozpoczynamy w marcu [przecież mamy czas], czyli 3 miesiące przed końcem umowy. W tej materii w Wiśle nic się od czasów Telefoniki nie zmieniło.
Zaś co się tyczy Nikoli, nie powiedział niczego, czego byśmy nie wiedzieli / nie domyślali się. To, że piłkarze zwolnili Petrescu, wie każdy kto ma zwoje mózgowe na swoim miejscu. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pisał ze ręczy za Bałaniuka, ze bedzie gwiazdą do lata. Zachował sie honorowo
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No to niech jeszcze honorowo odejdą Junco, piłkarze i cały zarząd, bo wszyscy w tym sezonie dali d*upy.
Pewnie jego wszystkie propozycje były olewane, więc stwierdził, że jednak nie ma sensu tu siedzieć. Facet od lat starał się o pracę marzeń w ukochanym klubie, więc sam z siebie bez poważnej przyczyny by nie odszedł. To też pokazuje, że 100% wpływu na transfery na Junco, więc przygotujcie się na letnią dostawę Perezów, Ze Manuelów i Mitroviców. P.S. Carlitos, Llonch i Velez byli zasugerowani przez Kiko ![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
||
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tymczasem Kamil Kosowski otworzył swój biznes pączkarnię w Bielsku Białej
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Garguła i Łobodziński wczoraj z golami dla Miedzi, zespół z Legnicy jest liderem I ligi i po tej kolejce będzie miał co najmniej 4 punkty przewagi nad trzecimi Wigrami.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
O kurde to oni jeszcze graja, w nastepnym sezonie pewnie przegramy z nimi jakis mecz i nam tez strzela o ile przedluza z nimi umowy konczace sie w czerwcu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dawać wielki powrót Garguły
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
CHWILA Z ŻURAWSKIM: CZASEM SIĘ ZDARZA, ŻE PRZEZ DZIEŃ CZY DWA NIE ROBIĘ KOMPLETNIE NIC. I BARDZO MI TO ODPOWIADA
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...mpaign=fanpage |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak lepiej jakby pobił dziewczynę,albo coś w tym stylu
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez FraMat : 04.05.2018 o godz. 17:23.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Dla mnie ciekawy i zaskakujący (w "życiowych" kwestiach).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak, czułem zażenowanie, jak to czytałem.
Nie, nie jest czymś normalnym/interesującym/szlachetnym, że dorosły mężczyzna z dumą opowiada, że jest już dziś doświadczonym (i mądrym?) człowiekiem, bo w wieku 30 lat nauczył się, co to znaczy liczyć pieniądze i że poczuł trudy życia, gdy nie mógł już wejść do sklepu z ubraniami i kupować wszystkiego, jak leci. Że wyrazem jego stoicyzmu jest leżeć do góry dupą przez dwa dni. Dla Was te wynurzenia są interesujące, a dla mnie nie. W mojej opinii ten facet ma infantylną mentalność, skromną wiedzę i zerowe obycie, wiec nie ma też nic do powiedzenia. I w tym pewnie nie byłoby nic złego, bo nie każdy musi być błyskotliwy, mądry i obyty, gdyby nie fakt, że on się pcha - a to do polityki, a to do prasy (i to nie tylko jako przedmiot wiwisekcji dziennikarskiej, ale też jako dziennikarz sportowy). Niech sobie Żurawski żyje spokojnie i będzie wspominany za piękne bramki, ale wolałbym, by on mną nie rządził i nie atakował mnie z telewizora jako ekspert piłkarski. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|