The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.04.2018, 23:38
Czyli Wisla Krakow to obraz nedzy i rozpaczy ze wzgledu na statystyki Alana w Plocku, w porownaniu do statystyk Boguskiego w Krakowie. Faktycznie sie nie zgadzam.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.04.2018, 00:36
Napisałem wyraźnie, że to luźne spojrzenie, tymczasem tutaj zawsze znajdą się mędrcy, którzy będą bronić swoich racji i jeszcze dopasowywać mój post do swoich durnych interpretacji. Bawcie się dobrze.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.04.2018, 11:14
Ewidentnie Alan odżył w Płocku. Podejrzewam, że nie pomagaliśmy mu w Krakowie my - kibice. Nie wierzyliśmy w niego, trener też nie miał przekonania, a Alan czuł, że gra z braku laku i dlatego, że jest wychowankiem. W Płocku dostał zaufanie trenera, przełamał się pierwszym golem - uwierzył w siebie.

Bardzo prawdopodobne, że w Wiśle nie zrobiłby tego nigdy. Bardzo dobrze, że odszedł. Zarówno dla nas jak i jego samego. Życzę mu powodzenia, chociaż trochę mnie ubodło, że tak bardzo okazywał radość po golu z nami. Pewnie nie potrafił się powstrzymać, bo dla niego strzelanie goli to rzadkość, ale i tak mógł się trochę pohamować z szacunku dla nas. Małecki w Pogoni spędził krótki czas a po golu w meczu z nimi się nie cieszył. Mimo wszystko życzę mu powodzenia. Mam nadzieję, że wraz z Semirem wyrzucą ległą poza podium.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 22.04.2018, 12:51
Rustin napisał(a):Wyświetl post

Obraz nędzy i rozpaczy. .
czytanie ze zrozumieniem to ogólnopolski problem więc luz.
Uwierz mi, użycie nazwiska Szekspira w poście nie czyni Cię mądrzejszym.
tutaj zawsze znajdą się mędrcy, którzy będą bronić swoich racji i jeszcze dopasowywać mój post do swoich durnych interpretacji. Bawcie się dobrze.
Slaby jestes. Pa.

PS. Forum - ÂŤinternetowa forma grupy dyskusyjnej, służąca do wymiany informacji i poglądów przy użyciu przeglądarki internetowejÂť

Wracajac do tematu. Z bramkami Urygi to nie wydaje mi sie, zeby to bylo na dluzsza mete, chociaz w sumiei zyczylbym mu tego. Pol roku temu walil babola za babolem. Teraz trafil sie lepszy okres, przyjdzie znowu gorszy. Obrona to newralgiczna pozycja szczegolnie w tej smiesznej lidze, gdzie blad goni blad. Sam ciekaw jestem jak siejemu powiedzie, przewaznie przez to o czym napisal s1mone - sam w niego nie wierzylem i w sumie dalej nie wierze Kilka strzelonych bramek tego nie zmieni.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.04.2018, 13:10
Spokojnie jak piszesz jeden wyskoki ok niech to samo zrobi w przyszłym sezonie. Równie dobrze mógł grać w I lidze i być czołową postacią...
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Stary 23.04.2018, 07:56
wiesniak - twój nick nie jest przypadkowy jak widzę, idealnie podsumowuje twoje wypowiedzi. Gratuluję wklejenia czterech wybranych zdań, dobry jesteś w te fora widzę
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 23.04.2018, 09:33
I co ten wpis mial wniesc do tematu?

PS. Tak, nick nieprzypadkowy. Stworzony specjalnie dla takich baranow jak Ty, którzy, gdy brakuje argumentow, zwracaja uwage na moj nieprzypadkowy nick bo nic madrego nie maja do napisania.

PS2. aha, masz jakis problem to pisz na PW, nie ma sensu zasmiecac tematu
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 23.04.2018 o godz. 09:41.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Stary 23.04.2018, 09:59
Miał wnieść tyle samo, co każda twoja odpowiedź na mojego posta, do którego spinasz się jakbym ciebie bezpośrednio nim obraził (pewnie poszło o "czytanie ze zrozumieniem). Jakoś inne osoby nie mają takiego problemu z moim wpisem, były dwie odpowiedzi "bez gównoburzy". Nie mierz innych swoją miarą - baranów pokroju ciebie poszukaj wśród kolegów a PW to ja wymieniam z osobami, które prezentują jakiś poziom i mają coś ciekawego do przekazania. Tobie już podziękuję a admina proszę o usunięcie tych wpisów, które nie mają związku z tematem "Byli piłkarze..."
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 23.04.2018, 11:42
Rustin wiesniak842

KONIEC
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.04.2018, 09:22
Wywiad z Mijailovicem

https://www.przegladsportowy.pl/pilk...rierze/8bs2ljr

Nikola, Nikola...
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 25.04.2018, 19:05
Cytat:
SZEF MIĘDZYNARODOWEGO DZIAŁU SKAUTINGU ODCHODZI Z WISŁY
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...sly_25255.html
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 25.04.2018, 19:14
Pamiętam jak mówili, że wiążą z nim dalekosiężne plany, miał rozwijać siatkę skautingową Wisły na Europę, polecać młode gwiazdy blablabla.... szybko poszło.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 25.04.2018, 19:56
Bo my działamy tymczasowo - kontrakty max 1+1 ot tak już mamy
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 25.04.2018, 20:41
Nikola super gość. Dziś już takich charakterów u nas nie ma.

Ciekaw jestem powodów odejścia tego skauta, czy to coś więcej niż to, że jego praca w Wiśle nie miała sensu, bo klubu nie stać na ściąganie zawodników przez niego rekomendowanych.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 25.04.2018, 21:48
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Bo my działamy tymczasowo - kontrakty max 1+1 ot tak już mamy
Nie dosyć, że 1+1 to ewentualne rozmowy o przedłużeniu rozpoczynamy w marcu [przecież mamy czas], czyli 3 miesiące przed końcem umowy. W tej materii w Wiśle nic się od czasów Telefoniki nie zmieniło.

czaro napisał(a):Wyświetl post
Nikola super gość. Dziś już takich charakterów u nas nie ma.

Ciekaw jestem powodów odejścia tego skauta, czy to coś więcej niż to, że jego praca w Wiśle nie miała sensu, bo klubu nie stać na ściąganie zawodników przez niego rekomendowanych.
Źle się zaczyna dziać. Niby jeszcze nic nie osiągnął, ale nie zdziwię się jak za parę lat będzie o nim głośno.

Zaś co się tyczy Nikoli, nie powiedział niczego, czego byśmy nie wiedzieli / nie domyślali się. To, że piłkarze zwolnili Petrescu, wie każdy kto ma zwoje mózgowe na swoim miejscu.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 26.04.2018, 07:25
Pisał ze ręczy za Bałaniuka, ze bedzie gwiazdą do lata. Zachował sie honorowo
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 26.04.2018, 08:33
No to niech jeszcze honorowo odejdą Junco, piłkarze i cały zarząd, bo wszyscy w tym sezonie dali d*upy.

Pewnie jego wszystkie propozycje były olewane, więc stwierdził, że jednak nie ma sensu tu siedzieć. Facet od lat starał się o pracę marzeń w ukochanym klubie, więc sam z siebie bez poważnej przyczyny by nie odszedł. To też pokazuje, że 100% wpływu na transfery na Junco, więc przygotujcie się na letnią dostawę Perezów, Ze Manuelów i Mitroviców.

P.S.
Carlitos, Llonch i Velez byli zasugerowani przez Kiko
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 26.04.2018, 09:15
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
No to niech jeszcze honorowo odejdą Junco, piłkarze i cały zarząd, bo wszyscy w tym sezonie dali d*upy.

Pewnie jego wszystkie propozycje były olewane, więc stwierdził, że jednak nie ma sensu tu siedzieć. Facet od lat starał się o pracę marzeń w ukochanym klubie, więc sam z siebie bez poważnej przyczyny by nie odszedł. To też pokazuje, że 100% wpływu na transfery na Junco, więc przygotujcie się na letnią dostawę Perezów, Ze Manuelów i Mitroviców.

P.S.
Carlitos, Llonch i Velez byli zasugerowani przez Kiko
weź nie snuj domysłów jak nie wiesz
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 26.04.2018, 10:04
Tymczasem Kamil Kosowski otworzył swój biznes pączkarnię w Bielsku Białej powodzenia
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
filoo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.04.2018, 18:41
https://twitter.com/elstupka/status/907266676357570561

także tego
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home

G 'n' R
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 29.04.2018, 14:06
Garguła i Łobodziński wczoraj z golami dla Miedzi, zespół z Legnicy jest liderem I ligi i po tej kolejce będzie miał co najmniej 4 punkty przewagi nad trzecimi Wigrami.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 29.04.2018, 14:11
O kurde to oni jeszcze graja, w nastepnym sezonie pewnie przegramy z nimi jakis mecz i nam tez strzela o ile przedluza z nimi umowy konczace sie w czerwcu
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 29.04.2018, 16:37
Dawać wielki powrót Garguły
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 04.05.2018, 13:03
CHWILA Z ŻURAWSKIM: CZASEM SIĘ ZDARZA, ŻE PRZEZ DZIEŃ CZY DWA NIE ROBIĘ KOMPLETNIE NIC. I BARDZO MI TO ODPOWIADA
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...mpaign=fanpage
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 04.05.2018, 17:11
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
CHWILA Z ŻURAWSKIM: CZASEM SIĘ ZDARZA, ŻE PRZEZ DZIEŃ CZY DWA NIE ROBIĘ KOMPLETNIE NIC. I BARDZO MI TO ODPOWIADA
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...mpaign=fanpage
Ten wywiad jest żenujący.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 04.05.2018, 17:20
No tak lepiej jakby pobił dziewczynę,albo coś w tym stylu
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.05.2018, 17:20
czaro napisał(a):Wyświetl post
Ten wywiad jest żenujący.
Raczej Żurawski. Sam wywiad jest w porzo
Ostatnio edytowane przez FraMat : 04.05.2018 o godz. 17:23.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 04.05.2018, 18:49
Dla mnie ciekawy i zaskakujący (w "życiowych" kwestiach).
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 04.05.2018, 19:48
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Raczej Żurawski
No tak, czułem zażenowanie, jak to czytałem.

Nie, nie jest czymś normalnym/interesującym/szlachetnym, że dorosły mężczyzna z dumą opowiada, że jest już dziś doświadczonym (i mądrym?) człowiekiem, bo w wieku 30 lat nauczył się, co to znaczy liczyć pieniądze i że poczuł trudy życia, gdy nie mógł już wejść do sklepu z ubraniami i kupować wszystkiego, jak leci. Że wyrazem jego stoicyzmu jest leżeć do góry dupą przez dwa dni.

Dla Was te wynurzenia są interesujące, a dla mnie nie. W mojej opinii ten facet ma infantylną mentalność, skromną wiedzę i zerowe obycie, wiec nie ma też nic do powiedzenia. I w tym pewnie nie byłoby nic złego, bo nie każdy musi być błyskotliwy, mądry i obyty, gdyby nie fakt, że on się pcha - a to do polityki, a to do prasy (i to nie tylko jako przedmiot wiwisekcji dziennikarskiej, ale też jako dziennikarz sportowy). Niech sobie Żurawski żyje spokojnie i będzie wspominany za piękne bramki, ale wolałbym, by on mną nie rządził i nie atakował mnie z telewizora jako ekspert piłkarski.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów