|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mlyniu to juz nie jest gra komputerowa... to juz jest interaktywny flm...
To co wyprawia CryTec jest trudne do opisania... Opad szczeki mialem. Masakra... Wielkie gratulacje dla CryTec`a. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
jest to w wyższej rozdzielczości? bo 1024 na mnie dużego wrażenia nie zrobila.
Ale wiem do czego nowy silnik Cryteca jest zdolny i rozumiem dlaczego go w pelni tutaj nie wykorzystują. Być może w wyższej rozdziałce lepsze wrażenie będzie.. jestem tylko ciekawy ile karta bedzie potrzebowała MB i taktowania by to płynnie chodzilo na max detalach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
przecież to animacja, stworzone 2 minuty filmu na potrzeby reklamy, nie takie rzeczy tworzono i nie miesiąc temu, a kilka nawet lat temu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I co z tego? na mnie to wrażenia nie zrobilo, bo nie musi.
Reklame do gry zazwyczaj robi się lepszą niż oryginał, napisałem także że wiem do czego nowy silnik jest zdolny(Bo ma wielkie możliwości) i wiem dlaczego nie opłaca im sie go w pełni wykorzystać. Bo kto kupi grę, która nie bedzie dzialać na jego sprzecie? Ale to nie zmienia faktu że grafika w filmiku w przeciwieństwie do tego co Koyoot pisał nie jest oszałamiająca. Jedynie zasługuje na dzisiejszy standard. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie jest, bo obserwujac swiatlo-cienie niebo i szczegolowosc tekstur mozna dostac szczekopadu
. Fakt faktem jest tutaj rzecz ktora kuleje mianowicie animacje twarzy i tekstury na postaciach.W kazdym razie ja nadal uwazam mimo tego cop powiedzialem wczesniej ze juz powoli wkraczamy w ere nie tyle gier komputerowych ile interaktywnych filmow. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Słabo... absolutnie wszystko wygląda plastikowo i sztucznie. Ładnie, ale sztucznie. Do 'interaktywnego filmu' to jeszcze baaardzo daleka droga.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ekstraklasa patch do pesa 09 i 10 - linki na PW, nie rapidshare i hotfile, najlepiej przeklej.pl
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co zrobić żeby w PES-ie 10 w trybie Be a legend chciała mnie Wisła? Chce mnie zawsze Legia, Górnik Zabrze, Zagłębie Lubin.
PS: Od razu zaznaczam że gram na Ekstraklasa Patch 2010. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może ktoś polecić jakąś darmową sieciówkę w klimatach zbliżonych do WoWa
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ostatnio grałem w Rogue Warrior i Najemników poleci ktoś dobrego FPS`a?
E: Pytanie do użytkowników Battlefield BC 2 czy pójdzie mi na takim sprzęcie bez żadnych zakłóceń? Procek 3,6 ghz GeForce 9500 GT i 1,5 Gb RAMu
Ostatnio edytowane przez LeQ : 20.05.2010 o godz. 17:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Runes of Magic.
Otwarcie mowie to jest najwieksze odkrycie tego roku i prawdopodobnie jedna z najlepszych gier jakie w tym roku sie pojawily. Gra w zasadach identyczna do moda DotA do WarCrafta 3 a jednak 1000 razy bardziej grywalna. Calkowicie darmowa profesjonalna gra. Dajaca mozliwosc gry w Singlu jak i w multi. Niestety ma jeden feler - koniecznosc zakupu glownego bohatera ale walute potrzebna do zakupu bohatera mozna zarobi rozgrywajac gry z komputerem. Grtafika 2D nie kazdemu moze sie spodobac ale jest bardzo plynna, szczegolowa i ma niskie wymagania sprzetowe. Muzyka bardzo pasujaca do klimatu gry. Sciagnac gre mozna na oficjalnej stronie internetowej a nazwa tej gry to League of Legends. W skrocie LoL Polecam z calych sil ta gre. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grał ktoś już w fife online 2?
Ja obecnie pocinam, pomijając fakt że sama gra jest beznadziejna w porównaniuu do Pesa to emocje są |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Jak by co to polecam http://fifa-online.easports.com/web/beta/welcome . Fajnie się gra i to za darmo. Drużynę można wybrać jaką się chce, bo i tak każdy zaczyna od tego samego poziomu. Potem są punkty doświadczenia, rozwija się zawodników itd. Gra się z komputerem (nuda) albo z ludźmi. Cała gra jest w oknie przeglądarki (jedynie FF i IE). ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pod tym linkiem jest dostepna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak ktoś jest chętny na mixy w Counter Strike'a to pisać na pw
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
niech mi ktos wyjasni jak uruchomic BIOSHOCKa na windowsie 7 32bit ?!
wlaczam go pokazuje mi sie czarny ekran... i to by bylo na tyle ;/ probowalem mieszac cos z tymi trybami uruchomienia, bezskutecznie. gra orginalna [niestety?] z serii premium games co to sie okazalo ze sobie ja ocenzurowali z krwi, jets jakis sposob zeby wlaczyc krew? a jeszcze wczesniej sama gre.. ;/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie instaluj patcha 1.1 z polskiej wersji. graj na 1.0. sam mam ta gre, z kolekcji klasyki i miałem ten sam problem, każdy go ma. Bo polacy spiepszyli polonizacje.
Albo najpierw sprawdź czy ci po angielsku działa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja mam taki problem już trochę czasu:
W grach typu Saboteur, GTA IV, Assassins Creed i tam w innych pozycjach, mam problem bo większość tekstur doczytuje się dopiero jak bliżej podejdę (wydawało mi się, że wcześniej tak nie było, do czasu kiedy przeczyściłem kompa) co o tym sądzicie, czy to sprawa uszkodzenia karty graficznej? Dodam, że był to czas w którym regularnie cotygodniowo robiłem defragmentację (Defragler), czyściłem rejestr (CCleaner, TuneUp), skanowałem Anty Wirem (G Data Internet Security 2010). Czy powinienem skontaktować się z serwisem? Mój komp to: Samsung SH-S223B SATA (black) () Gainward GeForce GTX 275 GoldenSample 896MB DDR3 /448bit/ HDTV 2xDVI G.Skill 4GB (2x2GB) 1600MHz CL9 NQ BeQuiet PurePower L7 530W Cooler Master Elite 330 (Black) AMD Phenom II X4 945 /3.0GHz, 2MB L2, 6MB L3, 95W, BOX, AM3/ AsRock M3A785GXH/128M /AMD 785G, DDR3-1600/ Samsung 500GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F3 Windows 7 64 bit Ultimate. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w niektórych grach zasięg pola widzenia ustawia się po prostu w ustawieniach gry.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W GTA mam na maks. W pozostałych grach też wszystko jest na maks.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
mam intel i5 750 2,66ghz
4gb ramu [win 7 widziz 3,24] radeona 5780 1ghz i jak to jest qrwa mozliwe zeby nasz poslki wiedzmin mi nie chodzil na maksa ;/ ! malo tego zmniejszajac wymagania do srednich nie widze poprawy jakosci mimo ze jakos i ilosc wyswietlanych tekstor jets znacznie gorsza/mniejsza. rozdzialka 1650x1050? czy jakos tak i wszystko max i tak tnie sie troche a dalem rozdzialke 1280x1024 i srednie ustawienia to nie dosc ze wygladal srednio to sie jeszcze cial jak wyzej. wiedzmin z platynowej kolekcji. a odpalam takiego bioshocka na XP i wszystko na max [bez DX10] i wszystko pieknie hula. far cry 2 tez na maxa dalem to sie nie cial ale tekstury drzew/traw czasami wyswietlal za pozno
Ostatnio edytowane przez czolg : 09.06.2010 o godz. 17:42.
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupie najtaniej gre Battlefield Bad Company 2 na pc?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A patche do Wiedzmina zainstalowales?
. Najnowsze sterowniki do Radeona? Tutaj jest problem software`owy gry lub firmware`owy sprzetu. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wiedzmin - patch, tak! platynowa kolekcja posiada juz najnowszy wgrany czyli 1.5.
tak do radka nowe 10.5 ale dobrze mysle ze przy takim sprzecie to wiesiek powinien mi chodzi na max ? bez przycinkimoze to by bylo trzeba jakims programem sprawdzic przeswietlic czy wszystko chodzi tak jak trzeba |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Z tymi nowymi sterownikami do radeona chyba nie jest najlepiej bo odkad je zainstalowalem to w kilku grach zaczeło lekko ciąć, mimo że gry stare dosyc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
), ale jednak . |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
witam.. od niedawna gram w menel gamei bardzo bym prosil abyscie klikali w linka gdyz nabijaja mi sie zlocisze na wodeczke
jesli sie wam spodoba gierka to zapraszam.. naprawde ciekawa sprawa.. pozdrawiam http://krakow.menel game.pl/change_please/2712310/ps w linku dalem spacje pomiedzy "menel" a "game" gdyz wykrywalo mi to jako wulgaryzm.. skasujcie spacje i klikajcie w linka pzdr ABG
Ostatnio edytowane przez wph : 10.06.2010 o godz. 12:04.
![]()
wiesz co się liczy..
szacunek ludzi ulicy |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
ale (jeden mądry) za to, że nie kręcisz tak jak inni z tymi grami online co trzeba klikać w linki i nie wstawiasz linków pod innymi nazwami i napisałeś to we właściwym temacie - szacuneczek i aż Ci kliknę. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|