The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2010, 22:40
Mlyniu to juz nie jest gra komputerowa... to juz jest interaktywny flm...

To co wyprawia CryTec jest trudne do opisania...

Opad szczeki mialem. Masakra...
Wielkie gratulacje dla CryTec`a.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 10.04.2010, 12:55
jest to w wyższej rozdzielczości? bo 1024 na mnie dużego wrażenia nie zrobila.
Ale wiem do czego nowy silnik Cryteca jest zdolny i rozumiem dlaczego go w pelni tutaj nie wykorzystują. Być może w wyższej rozdziałce lepsze wrażenie będzie..
jestem tylko ciekawy ile karta bedzie potrzebowała MB i taktowania by to płynnie chodzilo na max detalach
Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 12.04.2010, 16:22
przecież to animacja, stworzone 2 minuty filmu na potrzeby reklamy, nie takie rzeczy tworzono i nie miesiąc temu, a kilka nawet lat temu
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Stary 13.04.2010, 23:52
I co z tego? na mnie to wrażenia nie zrobilo, bo nie musi.
Reklame do gry zazwyczaj robi się lepszą niż oryginał, napisałem także że wiem do czego nowy silnik jest zdolny(Bo ma wielkie możliwości) i wiem dlaczego nie opłaca im sie go w pełni wykorzystać. Bo kto kupi grę, która nie bedzie dzialać na jego sprzecie?

Ale to nie zmienia faktu że grafika w filmiku w przeciwieństwie do tego co Koyoot pisał nie jest oszałamiająca. Jedynie zasługuje na dzisiejszy standard.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 14.04.2010, 08:06
Dla mnie jest, bo obserwujac swiatlo-cienie niebo i szczegolowosc tekstur mozna dostac szczekopadu. Fakt faktem jest tutaj rzecz ktora kuleje mianowicie animacje twarzy i tekstury na postaciach.

W kazdym razie ja nadal uwazam mimo tego cop powiedzialem wczesniej ze juz powoli wkraczamy w ere nie tyle gier komputerowych ile interaktywnych filmow.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.04.2010, 12:46
Słabo... absolutnie wszystko wygląda plastikowo i sztucznie. Ładnie, ale sztucznie. Do 'interaktywnego filmu' to jeszcze baaardzo daleka droga.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.04.2010, 12:36
ekstraklasa patch do pesa 09 i 10 - linki na PW, nie rapidshare i hotfile, najlepiej przeklej.pl
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 15.04.2010, 12:55
Genio napisał(a):Wyświetl post
przecież to animacja, stworzone 2 minuty filmu na potrzeby reklamy, nie takie rzeczy tworzono i nie miesiąc temu, a kilka nawet lat temu
Animacja ale stworzona na silniku graficznym gry,mnie również nie powala,jest wiele piękniejszych gier- jeżeli chodzi o grafikę.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 19.04.2010, 19:01
Co zrobić żeby w PES-ie 10 w trybie Be a legend chciała mnie Wisła? Chce mnie zawsze Legia, Górnik Zabrze, Zagłębie Lubin.

PS: Od razu zaznaczam że gram na Ekstraklasa Patch 2010.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 01.05.2010, 14:20
może ktoś polecić jakąś darmową sieciówkę w klimatach zbliżonych do WoWa ?
Odpowiedz cytując
LeQ
Member

Od: 05.2009

Stary 20.05.2010, 14:22
Ostatnio grałem w Rogue Warrior i Najemników poleci ktoś dobrego FPS`a?

E:
Pytanie do użytkowników Battlefield BC 2 czy pójdzie mi na takim sprzęcie bez żadnych zakłóceń?
Procek 3,6 ghz
GeForce 9500 GT
i 1,5 Gb RAMu
Ostatnio edytowane przez LeQ : 20.05.2010 o godz. 17:09.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 20.05.2010, 17:56
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
może ktoś polecić jakąś darmową sieciówkę w klimatach zbliżonych do WoWa ?
Runes of Magic.

Otwarcie mowie to jest najwieksze odkrycie tego roku i prawdopodobnie jedna z najlepszych gier jakie w tym roku sie pojawily. Gra w zasadach identyczna do moda DotA do WarCrafta 3 a jednak 1000 razy bardziej grywalna. Calkowicie darmowa profesjonalna gra. Dajaca mozliwosc gry w Singlu jak i w multi. Niestety ma jeden feler - koniecznosc zakupu glownego bohatera ale walute potrzebna do zakupu bohatera mozna zarobi rozgrywajac gry z komputerem.
Grtafika 2D nie kazdemu moze sie spodobac ale jest bardzo plynna, szczegolowa i ma niskie wymagania sprzetowe.
Muzyka bardzo pasujaca do klimatu gry. Sciagnac gre mozna na oficjalnej stronie internetowej a nazwa tej gry to League of Legends. W skrocie LoL.

Polecam z calych sil ta gre.
Odpowiedz cytując
ok..
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 23.05.2010, 13:20
http://www.erepublik.com/pl/referrer/realxp
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Stary 30.05.2010, 12:07
Grał ktoś już w fife online 2?
Ja obecnie pocinam, pomijając fakt że sama gra jest beznadziejna w porównaniuu do Pesa to emocje są
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 04.06.2010, 13:01
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Grał ktoś już w fife online 2?
Ja obecnie pocinam, pomijając fakt że sama gra jest beznadziejna w porównaniuu do Pesa to emocje są
To jest ta gra http://fifa-online.easports.com/web/beta/welcome ? Czy już jest jakaś druga część tego?

Jak by co to polecam http://fifa-online.easports.com/web/beta/welcome . Fajnie się gra i to za darmo. Drużynę można wybrać jaką się chce, bo i tak każdy zaczyna od tego samego poziomu. Potem są punkty doświadczenia, rozwija się zawodników itd. Gra się z komputerem (nuda) albo z ludźmi. Cała gra jest w oknie przeglądarki (jedynie FF i IE).
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Stary 04.06.2010, 14:18
Awe napisał(a):Wyświetl post
To jest ta gra http://fifa-online.easports.com/web/beta/welcome ? Czy już jest jakaś druga część tego?

Jak by co to polecam http://fifa-online.easports.com/web/beta/welcome . Fajnie się gra i to za darmo. Drużynę można wybrać jaką się chce, bo i tak każdy zaczyna od tego samego poziomu. Potem są punkty doświadczenia, rozwija się zawodników itd. Gra się z komputerem (nuda) albo z ludźmi. Cała gra jest w oknie przeglądarki (jedynie FF i IE).
nie, z tego co wiem w tej nowej gra sie tylko i wyłącznie za pomocą myszki, w tej o której mówie gra sie normalnie . http://fifaonline2.iahgames.com/
pod tym linkiem jest dostepna.
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.06.2010, 22:29
Jak ktoś jest chętny na mixy w Counter Strike'a to pisać na pw
Odpowiedz cytując
czolg
Member

Od: 07.2006

Stary 05.06.2010, 02:29
niech mi ktos wyjasni jak uruchomic BIOSHOCKa na windowsie 7 32bit ?!
wlaczam go pokazuje mi sie czarny ekran...
i to by bylo na tyle ;/
probowalem mieszac cos z tymi trybami uruchomienia, bezskutecznie.
gra orginalna [niestety?] z serii premium games co to sie okazalo ze sobie ja ocenzurowali z krwi, jets jakis sposob zeby wlaczyc krew? a jeszcze wczesniej sama gre.. ;/
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Stary 05.06.2010, 11:55
nie instaluj patcha 1.1 z polskiej wersji. graj na 1.0. sam mam ta gre, z kolekcji klasyki i miałem ten sam problem, każdy go ma. Bo polacy spiepszyli polonizacje.

Albo najpierw sprawdź czy ci po angielsku działa.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 05.06.2010, 12:06
Ja mam taki problem już trochę czasu:
W grach typu Saboteur, GTA IV, Assassins Creed i tam w innych pozycjach, mam problem bo większość tekstur doczytuje się dopiero jak bliżej podejdę (wydawało mi się, że wcześniej tak nie było, do czasu kiedy przeczyściłem kompa) co o tym sądzicie, czy to sprawa uszkodzenia karty graficznej? Dodam, że był to czas w którym regularnie cotygodniowo robiłem defragmentację (Defragler), czyściłem rejestr (CCleaner, TuneUp), skanowałem Anty Wirem (G Data Internet Security 2010). Czy powinienem skontaktować się z serwisem?
Mój komp to:
Samsung SH-S223B SATA (black) ()
Gainward GeForce GTX 275 GoldenSample 896MB DDR3 /448bit/ HDTV 2xDVI
G.Skill 4GB (2x2GB) 1600MHz CL9 NQ
BeQuiet PurePower L7 530W
Cooler Master Elite 330 (Black)
AMD Phenom II X4 945 /3.0GHz, 2MB L2, 6MB L3, 95W, BOX, AM3/
AsRock M3A785GXH/128M /AMD 785G, DDR3-1600/
Samsung 500GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F3
Windows 7 64 bit Ultimate.
Odpowiedz cytując
Kisis
Senior Member

Stary 05.06.2010, 12:14
w niektórych grach zasięg pola widzenia ustawia się po prostu w ustawieniach gry.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 05.06.2010, 12:27
W GTA mam na maks. W pozostałych grach też wszystko jest na maks.
Odpowiedz cytując
czolg
Member

Stary 09.06.2010, 17:19
mam intel i5 750 2,66ghz
4gb ramu [win 7 widziz 3,24]
radeona 5780 1ghz
i jak to jest qrwa mozliwe zeby nasz poslki wiedzmin mi nie chodzil na maksa ;/ !
malo tego zmniejszajac wymagania do srednich nie widze poprawy jakosci mimo ze jakos i ilosc wyswietlanych tekstor jets znacznie gorsza/mniejsza.
rozdzialka 1650x1050? czy jakos tak i wszystko max i tak tnie sie troche a dalem rozdzialke 1280x1024 i srednie ustawienia to nie dosc ze wygladal srednio to sie jeszcze cial jak wyzej. wiedzmin z platynowej kolekcji.

a odpalam takiego bioshocka na XP i wszystko na max [bez DX10] i wszystko pieknie hula.
far cry 2 tez na maxa dalem to sie nie cial ale tekstury drzew/traw czasami wyswietlal za pozno
Ostatnio edytowane przez czolg : 09.06.2010 o godz. 17:42.
Odpowiedz cytując
Młyniu_Miechów
Wiślacki Miechów

Od: 07.2004

Stary 09.06.2010, 17:22
Gdzie w Krakowie kupie najtaniej gre Battlefield Bad Company 2 na pc?
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 09.06.2010, 17:24
A patche do Wiedzmina zainstalowales?. Najnowsze sterowniki do Radeona? Tutaj jest problem software`owy gry lub firmware`owy sprzetu.
Odpowiedz cytując
czolg
Member

Stary 09.06.2010, 17:43
wiedzmin - patch, tak! platynowa kolekcja posiada juz najnowszy wgrany czyli 1.5.
tak do radka nowe 10.5
ale dobrze mysle ze przy takim sprzecie to wiesiek powinien mi chodzi na max ? bez przycinki
moze to by bylo trzeba jakims programem sprawdzic przeswietlic czy wszystko chodzi tak jak trzeba
Odpowiedz cytując
WSB
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.06.2010, 08:20
Z tymi nowymi sterownikami do radeona chyba nie jest najlepiej bo odkad je zainstalowalem to w kilku grach zaczeło lekko ciąć, mimo że gry stare dosyc.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 10.06.2010, 10:51
czolg napisał(a):Wyświetl post
wiedzmin - patch, tak! platynowa kolekcja posiada juz najnowszy wgrany czyli 1.5.
tak do radka nowe 10.5
ale dobrze mysle ze przy takim sprzecie to wiesiek powinien mi chodzi na max ? bez przycinki
moze to by bylo trzeba jakims programem sprawdzic przeswietlic czy wszystko chodzi tak jak trzeba
Na takim sprzecie nie ma opcji by ci sie cielo. Ja mam znacznie slabszy jeden komputer, i u mnie dzialalo plynnie. Co prawda nie na full bo nie wyrabia grafa (z powodu zbyt wolnego procka), ale jednak.
Odpowiedz cytując
wph
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 10.06.2010, 12:00
witam.. od niedawna gram w menel gamei bardzo bym prosil abyscie klikali w linka gdyz nabijaja mi sie zlocisze na wodeczke jesli sie wam spodoba gierka to zapraszam.. naprawde ciekawa sprawa.. pozdrawiam http://krakow.menel game.pl/change_please/2712310/
ps w linku dalem spacje pomiedzy "menel" a "game" gdyz wykrywalo mi to jako wulgaryzm.. skasujcie spacje i klikajcie w linka pzdr ABG
Ostatnio edytowane przez wph : 10.06.2010 o godz. 12:04.
wiesz co się liczy..
szacunek ludzi ulicy
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Stary 10.06.2010, 14:18
wph napisał(a):Wyświetl post
witam.. od niedawna gram w menel gamei bardzo bym prosil abyscie klikali w linka gdyz nabijaja mi sie zlocisze na wodeczke jesli sie wam spodoba gierka to zapraszam.. naprawde ciekawa sprawa.. pozdrawiam http://krakow.menel game.pl/change_please/2712310/
ps w linku dalem spacje pomiedzy "menel" a "game" gdyz wykrywalo mi to jako wulgaryzm.. skasujcie spacje i klikajcie w linka pzdr ABG
nie wykrywa jako wulgaryzm, tylko poprostu strona jest zablokowana na forum.
ale (jeden mądry) za to, że nie kręcisz tak jak inni z tymi grami online co trzeba klikać w linki i nie wstawiasz linków pod innymi nazwami i napisałeś to we właściwym temacie - szacuneczek i aż Ci kliknę.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów