|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dzięki.Niestety "nie znaleziono napisów"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie:
kupuje ktoś z forumowiczów Gazete Krakowska? W dzisiejszym wydaniu był artykuł Bartosza Karcza: Wiślacki stadion od kuchni. Dacie rade poskanować? i jescze jedno: Czy są na forum kibice którzy pamiętają początek ruchu kibicowskiego w Polsce? Oba pytania bardzo ważne ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=807189488 i sobie chwalę. ![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
1. podlaczasz nowy dysk jako 2 do kompa i formatujesz z Panelu sterowania - Narzedzia administracyjne - Zarzadzanie komputerem - Zarzadzanie dyskami 2. podlaczasz dysk jak w punkcie 1 i formatujesz jakims programem np. Partition Magic 3. sciagasz GParted (obraz iso) - http://sourceforge.net/projects/gpar...table/0.4.8-6/ nagrywasz na plytke, podlaczasz nowy dysk jako glowny, bootujesz kompa z plytki GParted i formatujesz czy co tam chcesz. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jeżeli kupujesz nowy dysk to posiada on jedną partycję. Jeżeli masz na nim już jakieś dane, system operacyjny, nie musisz go formatować, wystarczy że odpowiednim narzędziem utworzysz dodatkową partycję z pozostałego miejsca na istniejącej partycji. Nie wiem jak się to robi pod XP, ja mam Vistę, klikam "Uruchom", wpisuję komendę diskmgmt.msc i uruchamia się narzędzie do tych spraw.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jak to jest w barażach o MŚ, jeśli w dwumeczu jest remis to obowiązuje normalnie ta zasada o bramkach na wyjeździe ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak.
10 znaków. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czyli Słowenia awansuje przy stanie 1:0 ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Patrz na odpowiedź do posta Żmijki
![]() odpowieź jest twierdząca ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Offline |
|
|
W sobotę, 21.11. Ale nie całą jeszcze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale mi pomogłeś....
Ok sformułuje inaczej pytanie. W powstającej Encyklopedii internetowej Wisły, przedstawiamy doping na Wiśle. Mamy piękny artykuł obrazujący doping i kibicowanie od początku istnienia Wisły i w latach między wojennych. Mamy też opis za lata telefoniki. Potrzebujemy jeszcze dwóch artykułów. Pierwszy to doping w latach 45-70 i drugi od początku ruchu kibicowskiego do 98 roku. Jeżeli, któryś ze starszych kibiców ma czas i jest chętny napisać taki artykuł to wyświadczy przysługę nam wszystkim i przyszłym pokoleniom. Powstało coś takiego jak wspomnienia Cygana na tym forum, mogłoby to być w podobnej formie. Niestety tamte posty przepadły bezpowrotnie w wyniku awarii. Część z nich odzyskałem ale tylko jakieś 15 stron tematu z 60 które były. Reasumując jeśli ktoś z kibiców będących na wiślackich trybunach od lat 70 jest chętny napisac artykuł to proszę o kontakt na priv. Załeżałoby nam aby opis był sporządzony przez naocznego świadka/organizatora dopingu na X. Tylko taki opis będzie żetelny i ciakwy.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 19.11.2009 o godz. 01:31.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ten Twoj interesujący, mnie potrzebny jest jako zastepstwo pendrajwów, jak na miasteczko przychodzę wiec jakąś sensowną pojemność sprobuję znaleźć, albo tego kupić do 200zł ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w sobote 21.11 od 7:30 do 22:00 normalnie od 10:00 do 22:00 Auchan troche inaczej - od 7:30 do 22:00 pon. - sob. i 7:30 - 21:00 niedz. http://www.bonarkacitycenter.pl/ ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
poszukuje w miarę dobrego zdjęcia oprawy fanklubowej robionej na Wiśle.
z góry dziękuję ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Wielka Wisła
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Witam
czy ma ktoś karte kredytową VISA ELECTRON? potzrebuje zapłacic za bilet lotniczy a mojej karty nie przyjmuje.. Jak ktoś bedzie chciał mnie poratować to priv Powód: nieaktualne
Ostatnio edytowane przez semb : 19.11.2009 o godz. 12:43.
![]()
ONE LOVE...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kto mi powie który parking strzeżony znajduje się w najbliższej okolicy Kina pod baranami ?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Czy znacie jakieś kluby, gdzie można tanio i w miare na wysokim poziomie zrobić pólmetek? ( licealny )
Pozdr. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czu ktoś zna strone z tłumaczeniami tekstów piosenek Mafia K1 Fry lub dobry translator francuski tłumaczący całe zdania
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Około ilu jedzie bus do Wadowic? Półtorej godziny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zgubiłem portfel. Miałem tak karte KKM i ważny bilet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Może po prostu pójdź i zapytaj?
![]() |
|
|
|
Offline |
|
|
Nabiją Ci w punkcie z tego co wiem. Mi ukradli, byłam wyrobić nową KKM to pytali czy miałam bilet na niej (akurat mi się skończył) bo nabijają jakoś.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy w piatki sa na placu wolnosci jakies warsztaty teatralne lub cokolwiek innego? Cos gdzies obilo mi sie o uszy ale nie wiem co
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Lupo,zależy o jakiej porze ale można powiedzieć że tak między 1,10 do 1,30 godziny.
Bo pewnie wybierasz się na koncert jutrzejszy,to ogólnie polecałbym Ci jednak PKS,bo busy w piątki zapchane studentami strasznie ![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czy polecacie zegarki firmy Everlast? Solidne? Adekwatne do swojej ceny?
|
|
|