The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2010, 14:22
a coś takiego
WHITE STAR

sorry za jakoś ale mam zwichnięty nadgarstek a lewą ani tyle nie narysuje
Odpowiedz cytując
bloodraven
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 17.07.2010, 14:25
maci0s napisał(a):Wyświetl post
a coś takiego
WHITE STAR

sorry za jakoś ale mam zwichnięty nadgarstek a lewą ani tyle nie narysuje
Z całym szacunkiem, ale mieszkamy w Polsce, gdzie obowiązuje ustawa o języku polskim. A stadion jest jednak naszą wizytówką
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 17.07.2010, 14:26
UW&I napisał(a):Wyświetl post
Pozwólcie że zapytam po co wpisujecie tu swoje propozycje wzoru na krzesełkach skoro SKWK jasno napisało kto ma prawo głosu w tej sprawie. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł inny na wygląd trybuny to jest mail od tego...
My nie wymyślamy nowych wzorów tylko komentujemy to co zostało zaproponowane. Nasze głosy i tak nie będą miały znaczenia wiec maila nie bede wysyłał tylko po to zeby zasmiecic komuś skrzynkę. A jeśli ktoś będzie chciał poznać opinie to wszystko jest na forum
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 17.07.2010, 14:28
bloodraven napisał(a):Wyświetl post
Z całym szacunkiem, ale mieszkamy w Polsce, gdzie obowiązuje ustawa o języku polskim. A stadion jest jednak naszą wizytówką
to wymysl cos na 10 znakow bez WISŁA 1906 :/
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 17.07.2010, 14:31
Boguś Cupiał
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.07.2010, 14:37
to nie pomyslisz ze po co na siłe? poprostu zrobic bez napisu
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 17.07.2010, 14:45
Jestem za tym by były to niebieskie krzesełka. Najlepiej identyczny wygląd całej trybuny jak na E.
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
choyrak
Junior Member

Od: 03.2007

Stary 17.07.2010, 14:58
przestancie - to ma byc stadion, darujcie sobie te kolorki i napisy bo to smiech na sali.
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 17.07.2010, 15:23
wszystko najważniejsze już jest czyli Biała Gwiazda i napis Wisła Kraków i jedyną opcją godną uwagi jest ta szachownica

Dymcol napisał(a):Wyświetl post
a ja bym był za całą czerwoną trybuną, prezentowało by się ładnie z sektorem E.
może to jest właśnie dobre rozwiązanie patrząc na tą przerwę czyli okrąglak

ale to już trzeba sprawdzić na wizualizacjach
Ostatnio edytowane przez Hudy : 17.07.2010 o godz. 15:26.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.07.2010, 15:44
Najlepiej jakby wzór zostawić dla przyszłego sponsora stadionu, któremu opłacałoby się bardziej i za większą forse jakby miał napis z krzesełek na stadionie taki napis PEPSI ARENA fajnie by wyglądał
Najlepiej jakby Miasto ogłosiło jak najszybciej konkurs na nazwę nowego obiektu, bo szczerze to Stadion Miejski to tak sobie brzmi ;/ Najlepiej jak byłoby Orlen Arena Idealnie pasowałoby do trybuny
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 17.07.2010, 16:05
A może by tak na nowym AiB podobnie jak na C zamiast WISŁA to KRAKÓW, zamiast 1906 obecny rok 2010. Tylko z tym że co roku trzeba by było zmienić datę. Fajne by było nawiązanie że Wisłą Kraków trwa nieprzerwanie. A zmiana cyfry to chyba najwyżej jeden dzień roboczy.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
troj88
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 17.07.2010, 16:10
"Kraków" można by napisać, ale te cyfry daty to raczej średni pomysł
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 17.07.2010, 16:49
a przypadkiem trybuna VIP nie będzie przeszkadzać ?
tzn chyba nie będzie dało sie dać jakiegoś napisu czy nawet symetrycznej szachownicy zrobić skoro na środku będzie odgrodzona trybuna z innymi krzesełkami niż na całym stadionie
Odpowiedz cytując
To-Masz
Member

Od: 03.2007

Stary 17.07.2010, 17:06
A po cholere robić tam jakikolwiek napis, szachownicę lub coś w tym stylu?! To będzie trybuna na której będą siedzieć dziennikarze, VIP-y i pewnie większa część dawnych bywalców sektorów A i B. Trybuna raczej rzadko będzie pokazywana w TV, a jeśli już to częściej z perspektywy pawilonu medialnego niż przeciwległej trybuny. Mam nadzieję, że ten stadion który zawsze będzie najpiękniejszym na świecie nie będzie przypominał domku z klocków ułożonym przez tatę 3 letniego chłopca. Tak żeby na siłę było jak najbardziej kolorowo...
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 17.07.2010, 17:36
No weźcie jeszcze k...wa barierki girlandami obwieście a pod dachem zamocujcie baloniki. Koniecznie w trzech kolorach. A jak komuś mało, to jeszcze proponuje dołożyć oświetlenie choinkowe. Będzie jak na wiejskim weselu.

U siebie w pokoju też macie takie disco-polo?!

Żadnych napisów. W ostateczności szachownica.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 17.07.2010, 17:38
Też uważam że żadnych napisów. Nie ma co przesadzać i popadać w "barok" jakiś
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 17.07.2010, 17:56

Pamietacie jeszcze ten projekt. Był na prima aprilis, ale moze pójść w to żeby zrobić jakiś rysunek a nie pisać słów
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 17.07.2010, 18:03
wojti11795 napisał(a):Wyświetl post

Pamietacie jeszcze ten projekt. Był na prima aprilis, ale moze pójść w to żeby zrobić jakiś rysunek a nie pisać słów
Grzeje wam tam w Polsce grzeje... nawet jesli to ironia, to i tak ochloncie...
Odpowiedz cytując
bunny
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 17.07.2010, 18:32
Ludzie rzucają pomysły trafione albo nietrafione a tu od razu krytyka, lepiej sami coś wymyślcie ... a jak już krytykujecie to przynajmniej podawajcie rzeczowe argumenty (a nie hasła: "bez sensu", "grzeje Ci").

Dla mnie bardzo ciekawym pomysłem jest twarz Henryka Reymana (bardzo trudna do wykonania), w końcu nie zapominajmy, że stadion nosi jego imię i nazwisko, więc jest to jak najbardziej na miejscu.
Niewątpliwie, byłby to oryginalny pomysł bo z tego co kojarzę, żaden stadion w PL nie czegoś podobnego.

* co do zarzutu, że się siedzi na twarzy Reymana : no to co mamy powiedzieć ? nie róbmy w ogóle wzorów, bo siedzimy na BG, bo siedzimy na dacie powstania Naszego Klubu ... wg mnie argument bezzasadny

Lepiej rzucać pomysłami może któryś będzie dobry, albo się go odpowiednio zmodyfikuje

tyle ode mnie
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 17.07.2010, 18:39
bunny napisał(a):Wyświetl post
Ludzie rzucają pomysły trafione albo nietrafione a tu od razu krytyka, lepiej sami coś wymyślcie ... a jak już krytykujecie to przynajmniej podawajcie rzeczowe argumenty (a nie hasła: "bez sensu", "grzeje Ci").

Dla mnie bardzo ciekawym pomysłem jest twarz Henryka Reymana (bardzo trudna do wykonania), w końcu nie zapominajmy, że stadion nosi jego imię i nazwisko, więc jest to jak najbardziej na miejscu.
Niewątpliwie, byłby to oryginalny pomysł bo z tego co kojarzę, żaden stadion w PL nie czegoś podobnego.

* co do zarzutu, że się siedzi na twarzy Reymana : no to co mamy powiedzieć ? nie róbmy w ogóle wzorów, bo siedzimy na BG, bo siedzimy na dacie powstania Naszego Klubu ... wg mnie argument bezzasadny

Lepiej rzucać pomysłami może któryś będzie dobry, albo się go odpowiednio zmodyfikuje

tyle ode mnie
To jesli juz mamy mowic tak argumentowo.. to jednym sektorem na ktorym w gre wchodzilaby twarz Reymana to E, przez srodek, tak samo czerwone tlo jak na D, ale zamiast gwiazdy twarz z bialo-czarnych krzeselek.. i jak ktos zauwazyl, trudno bedzie zrobic ten sam wzor, najwyzej moze krzeselka na dole czerwone, u gory niebieskie.. albo czerwono bialo niebieski idac od dolu, badz poprostu zostawic niebieskie..
Odpowiedz cytując
Travaux
Junior Member

Od: 03.2010

Stary 17.07.2010, 18:40
Czy tylko ja uważam, że najlepiej byłoby gdyby trybuna ab była poprostu niebieska jak "E"?
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.07.2010, 19:00
Travaux napisał(a):Wyświetl post
Czy tylko ja uważam, że najlepiej byłoby gdyby trybuna ab była poprostu niebieska jak "E"?
Ja również tak myślę!
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 17.07.2010, 19:01
Travaux napisał(a):Wyświetl post
lepszej propozycji jeszcze nie było
Odpowiedz cytując
pcpcpc
Banita

Od: 04.2010

Stary 17.07.2010, 19:07
Moze panorama Krakowa a w zamian niech miasto spusci z cenny za wynajem obiektu poniewaz beda miali reklame miasta w tv w internecie
Odpowiedz cytując
fanka Wisly
Junior Member

Od: 01.2010

Stary 17.07.2010, 20:07
panowie i panie najlepiej jak będzie trybuna bez żadnych rysunków tylko jednolity kolor niebieski...
Odpowiedz cytując
KamiK
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 17.07.2010, 20:09
jak dla mnie szachownica bez napisów (chyba, że technicznie będzie kiepsko wyglądało bo loże itd itp to wtedy niebieskie krzesłka)
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 17.07.2010, 20:15
bunny napisał(a):Wyświetl post

tyle ode mnie

Ja bym nawet powiedział że oryginalny na skalę światową. I tych wszystkich oryginalności na tym stadionie już nam wystarczy.
Ale jak już ktoś wspomniał niewykonalna biorąc pod uwagę jakość wykonania napisu. Niektórzy widzę nie potrafią zrozumieć, że na trybunie piętrowej żadne takie pomysłowości jakie niektórym się nasuwają na myśl są niewykonalne i to jeszcze przy tak niewielkiej ilości krzesełek

morgenes napisał(a):Wyświetl post
No weźcie jeszcze k...wa barierki girlandami obwieście a pod dachem zamocujcie baloniki. Koniecznie w trzech kolorach. A jak komuś mało, to jeszcze proponuje dołożyć oświetlenie choinkowe. Będzie jak na wiejskim weselu.

U siebie w pokoju też macie takie disco-polo?!

Żadnych napisów. W ostateczności szachownica.
To podsumowuje większośc propozycji które tu padły. Ludzie wy macie choć za grosz poczucia estetyki czy tak wymyślacie żeby upchać jak najwięcej. Jak macie jakiś pomysł to zróbcie projekt i go zaprezentujecie a nie tak sapmujecie temat i piszecie od rzeczy. A może jeszcze ktoś wymyśli podobiznę majchra

Niektóre pomysły to się nadają jedynie do forumowego łapu-capu
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 17.07.2010 o godz. 20:17.
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 17.07.2010, 21:21
A może jednak zrobimy na zachodniej śnieg, jak na Legii? Wtedy nasz stadion rzeczywiście byłby ewenementem na skalę światową - każda trybuna w 100% inna. Turyści by go odwiedzali żeby mieć z czego się śmiać i jeszcze byśmy zarobili

A tak poważnie to tylko szachownica bez napisów, żeby choć trochę porządku i logiki tam było. Jak będą same niebieskie krzesełka to też wyjdzie dziwny twór, więc jedyne logiczne rozwiązanie to odbicie lustrzane wschodniej bez napisów.
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
Sinoos
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 17.07.2010, 22:12
Nie chce mi się szukać, ale jak były budowane E i D to wszyscy płakali, że nie ma żadnych napisów, tylko jednolite kolory. Teraz jak są napisy, to płaczecie, że nie ma jednolitego koloru. ZAWSZE jest źle. Zróbcie to głosowanie, wybierzcie i mam nadzieję, że jedyny raz kiedy ten układ zobaczę, to tylko na zdjęciu po założeniu wszystkich krzesełek. Dziękuję, dobranoc.
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.07.2010, 23:39
jak tak czytam te wasze propozycje to juz wiem kto maluje te domy na zielono jak jade przez wsie pod krakowem pozdro600
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów