|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
a coś takiego
WHITE STAR ![]() sorry za jakoś ale mam zwichnięty nadgarstek a lewą ani tyle nie narysuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
przestancie - to ma byc stadion, darujcie sobie te kolorki i napisy bo to smiech na sali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A może by tak na nowym AiB podobnie jak na C zamiast WISŁA to KRAKÓW, zamiast 1906 obecny rok 2010. Tylko z tym że co roku trzeba by było zmienić datę. Fajne by było nawiązanie że Wisłą Kraków trwa nieprzerwanie. A zmiana cyfry to chyba najwyżej jeden dzień roboczy.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
"Kraków" można by napisać, ale te cyfry daty to raczej średni pomysł
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
![]() Pamietacie jeszcze ten projekt. Był na prima aprilis, ale moze pójść w to żeby zrobić jakiś rysunek a nie pisać słów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Czy tylko ja uważam, że najlepiej byłoby gdyby trybuna ab była poprostu niebieska jak "E"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
lepszej propozycji jeszcze nie było
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Moze panorama Krakowa a w zamian niech miasto spusci z cenny za wynajem obiektu poniewaz beda miali reklame miasta w tv w internecie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
panowie i panie najlepiej jak będzie trybuna bez żadnych rysunków tylko jednolity kolor niebieski...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
jak dla mnie szachownica bez napisów (chyba, że technicznie będzie kiepsko wyglądało bo loże itd itp to wtedy niebieskie krzesłka)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
||
Ja bym nawet powiedział że oryginalny na skalę światową. I tych wszystkich oryginalności na tym stadionie już nam wystarczy. Ale jak już ktoś wspomniał niewykonalna biorąc pod uwagę jakość wykonania napisu. Niektórzy widzę nie potrafią zrozumieć, że na trybunie piętrowej żadne takie pomysłowości jakie niektórym się nasuwają na myśl są niewykonalne i to jeszcze przy tak niewielkiej ilości krzesełek
Niektóre pomysły to się nadają jedynie do forumowego łapu-capu
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 17.07.2010 o godz. 20:17.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
A może jednak zrobimy na zachodniej śnieg, jak na Legii? Wtedy nasz stadion rzeczywiście byłby ewenementem na skalę światową - każda trybuna w 100% inna. Turyści by go odwiedzali żeby mieć z czego się śmiać i jeszcze byśmy zarobili
![]() A tak poważnie to tylko szachownica bez napisów, żeby choć trochę porządku i logiki tam było. Jak będą same niebieskie krzesełka to też wyjdzie dziwny twór, więc jedyne logiczne rozwiązanie to odbicie lustrzane wschodniej bez napisów. ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie chce mi się szukać, ale jak były budowane E i D to wszyscy płakali, że nie ma żadnych napisów, tylko jednolite kolory. Teraz jak są napisy, to płaczecie, że nie ma jednolitego koloru. ZAWSZE jest źle. Zróbcie to głosowanie, wybierzcie i mam nadzieję, że jedyny raz kiedy ten układ zobaczę, to tylko na zdjęciu po założeniu wszystkich krzesełek. Dziękuję, dobranoc.
![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jak tak czytam te wasze propozycje to juz wiem kto maluje te domy na zielono jak jade przez wsie pod krakowem pozdro600
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|