|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mogę sobie pukać i tak to nic nie zmieni. Od tylu sezonów się łudzimy, byli już na finansowym i organizacyjnym oraz infrastrukturalnym dnie i co? Nadal tu są. Teraz pod tymi względami, które wymieniłem jest już u nich lepiej więc tym bardziej nie ma szans.
Są niezatapialni po prostu Za przeproszeniem: "Towarzystwo nie do wy*ebania". Ich kibice mogliby zrobić taką flagę P.S. Bolt to człowiek nie z tej Ziemi:/
Ostatnio edytowane przez Marcin(L) : 16.08.2009 o godz. 22:23.
![]()
Legia 2010/11 TAK! O takiej marzyłem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Amika dzis fanatycznie dopingowana do konca,nie ma to jak byc z druzyna kiedy przegrywa
Szkoda mi braci z Lechii ,Odra ich zwyczanijne wypunktowała P.S Jak tu wszyscy zachwycjaja sie tym Boltem,to ja tez,koles jest ...brak słow ![]() I jeszcze do posta kibica Amiki ktory rozpaczliwie sie nam spowiada ![]() Cytat:
![]() Dawno sie tak nie usmiałem,idz na inne forum,najlepiej www.crazygirls.pl.moze któras ci tam uwierzy ![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 16.08.2009 o godz. 23:54.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Fajnie jakby tak Wisła juz nie oddała lidera do konca sezonu
)A Lechowu trzeba zyczyc jak najlepiej, niech awansuje do fazy gr LE i niech sie chłopaki Poznaniaki zajada hehe Mysle ze w sytuacji takiej jaka jest, czyli Wisła nie gra juz w pucharach, Legia co by jednak nie mowic to gra słabo- az mnie to dziwi bo naprawde zapowiadali sie interesujaco a tutaj słaby mecz z Arka i wtopa z Cracovia- to Lech jelsi jeszcze miałby w tej rundzie zagrac 8 meczow w LE to by sie zajechał. Poznaniaki niech se awansuja do LE i pieja jacy to sa super a pozniej i tak ten balonik peknie tak jak dzis, a co jak spadac to z wysokiego konia. Szanowałem ich jako kibicow bo naprawde robili fajna robote, na wyjazdach dopingowali dzielnie klub ale juz teraz przeszli samych siebie, zeby przy 2:3 zamknac mordy i nie dopingowac swojego klubu?!!! Bo co, bo przegrywa to juz nie dopingujemy, załosne |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ladny winik wczoraj we Wronkach
Niemniej jednak, to dopiero trzecia kolejka i choc na pewno porazka Lecha u siebie jest nam na reke, to skreslanie jakiejkolwiek druzyny (z trojki Wisła, Legia, Lech) jest w tej chwili bez sensu. Ostatnie sezony pokazaly ze sytuacja sie moze szybko zmieniac. ze 2 lata temu Legia zaczela bodajze od 7 zwyciestw z rzedu by potem miec na koniec 14 punktow straty do Wisły. My w zeszlym seoznie tez w okolicach 20 kolejki w wiekszosci przekresilismy nasza szanse na mistrzostwo i ukoronowalismy Lecha a jak bylo wszyscy wiedza. Co do Odry Wodzislaw: ja ich w pewien sposob szanuje. Od lat maja swoje organizacyjne problemy, pieniedzy nigdy nie mieli za duzo ale ciagle sobie radza w czasie gdy takie kluby jak Widzew, ŁKS, Lech, Górnik spadały do drugiej ligi. Odra to tez klub uczciwy. Potrzebowali punktow pod koniec zeszlego sezonu i pozyczyli 3 punkty od Jagi ale w tym sezonie bez szemrania pozyczke oddali potrzebujacej punktow Jadze ![]() Mnie Odra ani troche nie przeszkadza. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Przy 4-2 zacząłem się tak cieszyć, jak z MP PS: Teraz najbardziej nielubianym klubie w Polsce nie jest wcale Legia, tylko amika. Szczerze? Szanuję Legię, że lubię trochę za dużo powiedziane. Doping przy 4 tys. miejsc + pikniki naprawdę imponujący, z żydownią do ostatniej sekundy meczu śpiewali, nie to, co pyry. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Lech wczoraj pokazał się z tymi swoimi kibicami $UKCE$U niema co
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
A poza tym, to są Najlepsi-Kibice-w-Polsce, więc nie muszą dopingować, oni samą obecnością robią swoje, jak idzie źle to skupiają się na swojej energii astralnej i w tej medytacji przekazują pozytywne bioprądy swoim piłkarzom. Dodatkowo przepływ tej energii karmicznej wspomagany jest przez gwizdy (i buczenie a także pośpieszne wychodzenie ze stadionu), ale skąd kibice Wisły mają o tym wiedzieć, przecież my im do pięt nie sięgamy i nie rozumiemy wyższego poziomu kibicowania![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Co do meczu Amiki to nie sprawdziło się powiedzonko, że wszędzie dobrze ale w domu najlepiej...
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak oglądam akcje na 4:2 dla Polonii to nie mogę powstrzymać się ze śmiechu. Mierzejewski biegnie z piłką, a za nim piłkarz Lecha ( bodajże Bandrowski ) macha łapami. Ja bym go ubrał w białe prześcieradło i straszyłby Mierzejewskiego: uuuu, jestem duchem, uuuu
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Lech? po paru latach wreszcie zagrał u siebie.Podobał mi się też komentarz w Canal+ :najpierw ochy i achy , jak to Lech wspaniale gra , a im dalej ,mieli mniej do powiedyenia na ten temat.
www.kontakredyty.com.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na amice jest sposób. w przewrie podchodzisz do Ivana Djurdjevica i prosisz o wywiad. On się tak stresuje że w drugiej połowie nic nie gra
A tak poważnie to nigdy nie widziałem żeby ktoś się tak zestresował wywiadem jak on wczoraj.![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
a w ramach ciekawostki. W tym roku Lech na swoim stadionie (w roku kalendarzowym na stadionie w Poznaniu i teraz we Wronkach juz liczac
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
w ramach ciekawostki rowniez, we wczorajszej Lidze+Extra wypowiedź Jacka Grembockiego, że tak powiem, wprawiła mnie w osłupienie.
Miałem do niego szacunek, za to że był Lechistą, ale co chłop opowiada. Wg. niego to maja najlepszy zespól, przejebanych super zawodnikow, z czego niektorzy to za niedługo kadra narodowa. Porażka w Kielcach, to niefart. Byli lepsi i powinni wygrać, ale jakoś zostali oszukani. Obrona nie gra źle, a Przyrowski super broni. Sami ślepy w naszym kraju. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z tego co się orientuje to Lech miał jakąś serię meczów bez porażki na własnym stadionie. Jeśli teraz przegrał to seria się kończy czy w takich seriach nie liczy się meczów które niby są u siebie, ale tak naprawdę na wyjeździe?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Reksio33 napisał:
Cytat:
Seria "u siebie" liczy się gdy jesteś gospodarzem meczu. Nie ważne gdzie grasz, możesz nawet w Honolulu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Cały się chłopak trząś![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
on sie nie stresował tylko jąkał , chyba tak zawsze mowi a nie tylko z okazji wywiadu, przynajmniej ja takie odnioslem wrazenie, bo to pierwszy raz jak widziałem go wypowiadajacego sie .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Kiedy Smuda miał przejąć Polonię? Od jutra? Jestem ciekawa,jaką decyzję podejmie Wojciechowski. Chyba,że podjął ją już wcześniej i jest ona nieodwołalna... ed: Marek Chojnacki nie jest już trenerem Arki Gdynia. Podał się do dymisji.
Ostatnio edytowane przez unpredictable_wislaczka : 17.08.2009 o godz. 19:05.
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ponieważ to o Wojciechowskiego chodzi - myślę, że o wszystkim zadecyduje rzut monetą. Wyeliminuje to omylny - jak wiadomo - czynnik ludzki, co w przypadku tego człowieka jest nie do przecenienia.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wojciechowski jest teraz na etapie "wczesnego Cupiała". Jest zniecierpliwiony brakiem szybkich sukcesów i szybko pozbywa się trenerów - Cupiał był taki. Nakupował niezłych grajków najpierw w hurcie (rok temu razem z licencją na grę w ekstraklasie) i w detalu (obecnie Sarvas i Nikolić) - zaciągi Cupiała z przełomu XX i XXI wieku były trochę podobne. Teraz właściciel Polonii szuka "swojego Kasperczaka", który pozwoli mu się pokazać zarówno w Polsce jak i w Europie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy było już pisane ale niejaki Mariusza Ż. ( nie pamiętam nazwiska wczoraj Szostek w szybkiej piłce mówił) przyznał się do brania w łapę i w prezencie po roku zawieszenia będzie mógł wrócić co sędziowania.
Powinienem być zaskoczony ale w Polsce wszystko jest możliwe, zawodnicy zamieszani w korupcje grają więc czemu sędziowie mają nie sędziować. Jak w tej lidze ma być normalnie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^To jest paranoja, powinien dostać dożywotniego bana na sędziowanie w najwyższej klasie rozgrywkowej i 15-letniego na niższe ligi (tak żeby chłopa nie dobijać, niech sobie kiedyś posędziuje okręgówkę, jak go ktoś będzie z taką kartą chciał zatrudnić, bądźmy miłosierni). Te łagodne wyroki sądów są na prawdę zadziwiające, przecież w braniu w łapę nie chodzi tylko o samo kantowanie na boisku, ale odpowiedzialność takiego działania jest znacznie szersza: Wypaczając wyniki meczów wypaczamy także zakłady sportowe, które przecież idą w miliony złotych. Jak można tego nie brać pod uwagę? Polska...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Czeski film! ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
hehe, wesoło. Jeśli Grembocki faktycznie zostaje, to kibice Polonii mają czego żałować. Smuda mógłby znacznie lepiej poukładać ten zespół. Potencjał Polonia ma całkiem spory i przy sensowniejszym trenerze oraz równej grze mogliby nawet włączyć się do walki o mistrza.
Ostatnio edytowane przez jova : 18.08.2009 o godz. 00:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj już mówią,że to podobno sam Smuda zrezygnował z tej posady, bo Polonia pod okiem Grembockiego wygrała dwa mecze i Smuda nie chciałby dlatego zabierać mu stołka...
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez konrad89 : 18.08.2009 o godz. 10:17.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Panowie, polonia pod wodzą Grembockiego nic nie pogra...
z Lechem grali przeraźliwie słabo, mili problem aby wymienić 3-4 celne podania. Fatalne błędy stoperów (Jodłowiec chyba stracił formę). A w ofensywie tylko ten Sarvas coś prezentował, a potem Mierzejewski. całe szczęście dla nich że Lech niewiele lepszy, stąd przy fuksie wygrali to spotkanie. Oby Grembocki zachował posade do 8. kolejki ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Cupial, to przede wszystkim zainwestowal w Wisle, a Wojciechowski nawet o tym nie mysli, a oczekuje wynikow. Co wiecej w Polonii jest prowadzona regularna wyprzedaz...wypozyczyli za grosze Majewskiego(blokujac mu rozwoj kariery w innym polskim klubie), a nastepni w kolejce to Jodlowiec i Iwanovski. Nie wiem, kim Polonia bedzie grala, ale to juz problem wlasciciela. Porownania do Wisly troche nie na miejscu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|