|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Latynosi > murzyni > biali > Polacy
Absolutnie dramatyczni dziś Jaroch i Broda, do spółki odpowiadają za połowę wyniku Cercle. Ujawniło się to co zawsze, czyli że Broda źle się ustawia, ale te szmaty które wpuścił (zwłaszcza 0:2) to była kompromitacja. No i tyle. Jeszcze jeden gangbang w Belgii, ale tak naprawdę niech się szykują na Kotwicę. Z pozytywów - Rodado, Wiśniewski (o niebo lepiej niż Jaroch zagrał), powrót Alfaro (trzy poziomy wyżej niż Sukiennicki) i Gogół (dwa poziomy wyżej niż Sukiennicki). Spodziewałem się w.......u, ale mniejszego. No ale jak gra w bramce w pucharach to jest akcja afirmatywna no to sorry...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.08.2024 o godz. 21:38.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Latynosi > murzyni > biali > Polacy>wolfy
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jebać ten rewanżowy mecz , skupić się i myśleć już o meczu z kotwicą !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Szanse na awans zerowe, w rewanżu wystawić rezerwowy skład, żeby:
a) rezerwowi też poczuli dreszczyk emocji związany z grą w pucharach b) nie było powtórki z Colley'a w meczu o nic Belgowie pokazali nam miejsce w szeregu, przygoda z pucharami europejskimi zakończona, przygodę z PP też należy zakończyć w pierwszym, możliwym terminie i piłkarze będą mogli się skupić na lidze. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Markus dumny z porażki? Dzięki tobie i pluciu jadem na nasz zespół, a szczególnie obronę, chłopaki się załamali i źle grają - prawda drozd? Prawda że pluciem i hejtem na forum niszczy się Wiśle od zaplecza? Drozd podziękuj swojemu kumplowi Markusowi za hejt którym zniszczył klub
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję że tak będzie. Awans przegrany, pora wracać do rzeczywistości.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Kurcze liczyłem na niespodziankę ale niestety tu trzeba było zagrać na takiej koncentracji i intensywności jak ze Spartakiem a tego niestety zabrakło.Fizycznie nas rozjechali i nic w tym dziwnego bo z grą co 3 dni nie radziły sobie czołowe drużyny ekstraklasy a co dopiero pierwszoligowiec.Został nam jeszcze jeden mecz w europie więc trzeba się nim cieszyć bo czeka nas rozbrat z takimi rozgrywkami na długie,długie lata.Pora przestać łapać kilka srok za ogon a skupić się na tym co najważniejsze czyli lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Fakt, że ci Murzyni z Cercle wyglądali na tle naszych jak z innego świata dziś.
U nich Rodado siedziałby na ławce, ba, w ogole by nie dostał propozycji kontraktu, to tak na otrzeźwienie dla wszystkich, którzy bredzili tu coś o awansie. Musimy się skupić na lidze, bo tu jest walka o przetrwanie klubu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fizycznie nas rozjechali w 10 minut
Jaroch od pierwszej nie nadążał To forum jest niepodrabialne... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dużo bardziej bolały hiszpańskie wyczyny: 1:4 z Puszczą i 2:5 z GKS-em.
Cercle Brugge to rywal z poważnej ligi, Wisła po najgorszym sezonie ligowym w historii. Trudno byłoby się spodziewać czegoś innego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Do przodu potrafimy grać. I prezentujemy poziom, który pozwala spokojnie myśleć o awansie. Igbekeme powinen też dać trochę jeszcze jakości w środku pola. Natomiast obrona to absolutny dramat, poziom na walkę o utrzymanie w I lidze. Jeśli nie ściągniemy nikogo do środka i na bok za Jarocha to będziemy widzieć hokejowe wyniki w stylu 2-2, 2-3, 3-2.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Jeszcze tylko gangbang w Belgii i finito XD
Ja wiem gdzie jesteśmy i jaki mamy potencjal, ale to już nawet nie jest złość czy obojetnosc z mojej strony. Po drugim 6:1 w przeciągu miesiąca mam wobec tego klubu takie odczucia jak wobec tej łaski z Australii co tańczyła brrakdance na IO. Zażenowanie połączone jednak ze współczuciem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To tylko pokazuje jak odjechałeś ty i inni, którzy na coś liczyli. Intensywność i koncentracja jak w meczu ze Spartakiem nic by nie dały, bo to zupełnie inny poziom trudności. Myślę, że obecnie nie ma w Polsce drużyny, która byłaby w stanie wyeliminować Cercle. Raków, Legia czy Lech w swoich najlepszych momentach z ostatnich 5-6 lat być może tak, ale nie obecne drużyny, przechodzące większe lub mniejsze kryzysy.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 22.08.2024 o godz. 21:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jeszcze bardziej bolały 0:7 z Legią albo 2:4 w Radomiakiem jak spadaliśmy. Za pucharami przez jakiś czas nie będziemy tęsknić... Do eklapy chyba też nie sensu się spieszyć bo efekt może być podobny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ale to wynikało z faktu calkowitego wypierania rzeczywistości przez niektórych.
Czwarta drużyna Belgii miałaby mieć problem z dwudziestą ósmą drużyną Polski, bo, ma słaby start rozrywek, bo jest słabsza od Rapidu (haha), bo...i tu największy hit - nie ma historii występów w pucharach jak my xD To tak jakby stwierdzić, że Szombierki Bytom rozwalą Niecieczę, bo to przecież były mistrz Polski vs klubik z wioski xD |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Sam fakt zastąpienia kimś w miarę chociaż ogarniętym Jarocha i jakiś szybki sprawny stoper da nam w tym sezonie dużo punktów. Pytanie czy nas na to stać. Jeśli nie to oczywiście masz rację, z tym składem osobowym w obronie żadnego awansu nie będzie.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Bardziej niz wynik martwią mnie niektóre stracone bramki, z perspektywy stadionu takie gole jak na 2:0, 3:0, 4:0 równie dobrze może nam wcisnąć Pogoń Siedlce, o ile trafią w ten wielki prostokąt.
Gol na 6:0 chyba też absurdalny, dlaczego tam był raptem dwuosobowy (?) mur? Tak jak wspomniałem, obserwacje z perspektywy stadionu, mogłem pewnie rzeczy widzieć gorzej niż w tv. Nasz moment był tydzień temu, przeżyliśmy wtedy mega wieczór, a teraz wracamy do rzeczywistości. Odbębnić rewanż i skupić się na lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
abstrahując już od wyniku sporu czy lepszy jest Cziczkan czy Broda (moim zdaniem Cziczkan) , to co miała wnieść ta rotacja ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
@kryształ - ![]() Pomijając kretynizm tego co piszesz, to zdajesz sobie sprawę że Puszcza trzy razy z nami wygrała? ![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No sorry, ale zachowanie Brody przy bramce na 0-2 to jest kompromitacja nawet w okręgówce.
Jeśli na treningach jest świetny, to znaczy, że głowa mu nie dojeżdża i tak czy siak, nie nadaje się do profesjonalnej piłki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Mecz jak mecz. Wynik odzwierciedla nasz poziom. Przynajmniej teraz mozna sie skupic na lidze
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Głowa nie ma tu nic do rzeczy. Problemy z głową to ma raczej Biedrzycki, sędzia z Malty dał nam dwie żółte za dyskusje, a ten trzy razy podchodził po ewidentnym faulu pyskować...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.08.2024 o godz. 22:13.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Do usuneicia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No, dobra, zakładając ten temat sądziłem, że odpadniemy po dwóch dwumeczach.
Odpadliśmy w czwartym. Pieniędzy trochę skapło, pora na normalne budowanie zespołu na ewentualny awans do ekstraklasy. Dzięki za ambicję. Zabrakło jakości, przede wszystkim w defensywie. Mam nadzieję, że właściciel w końcu zajarzy, co trzeba budować, kogo się pozbywać. Nieważne czy ewentualnie nowe nabytki to będą Polacy, Hiszpanie, Murzyni czy Eskimosi. Muszą poziomem znacznie przebić czwórkę z tyłu. Znacznie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Piniondze to pójdą na długi, te Cupialowe, te za ery Zaskrońca oraz na nadprogramowe transfery i kontrakty z tego sezonu, gzie mamy tak zajebiście zlepiona kadrę i taki sztab medyczny, że jest już prawie 40 chłopa na liście płac a najchętniej każdy by widział w Wiśle jeszcze że 3 transfery - napastnika i dwóch obrońców.
Takze tak mniemam, że tej kasy z pucharów to już nie ma. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|