|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może wszyscy kupują bilety na sektor F, aby spotkać się z największym zdrajcą w historii sportu, Radosławem C.?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
spoko ja bede z 18 letnim synem
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czy D24 będzie całe moje?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
My z kumplem też zaraz idziemy )))
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Na Nieciecze tez mozna kupowac na sektory wiesniakow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Kupowałem wczoraj i mam dokładnie tak samo jak Bogdan - dwa bilety, każdy w cenie 2zł. Piniondze z konta pobrało we właściwej sumce. Myślę, że wejdziemy. ![]()
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 24.02.2016 o godz. 22:32.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam jeden bilet do sprzedania na jutrzejszy mecz koszykarek. Jeżeli ktoś chętny priv
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
da się w jakiś sposób zarezerwować konkretne miejsca na stadionie dla osób, które nie mają kart kibica i chcą zakupić bilet przed meczem?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Nie ma takiej technicznej możliwości. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy dla kobiet będących pierwszy raz na meczu jest jakaś fajna cena?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
tak, bilet za 5 zł na dowolny sektor
P.S. trochę dziwnie to wygladało w tv, jak reklama podczas meczu szła, przyjdź na stadion Wisły - bilety już od 5 zł. Ktoś pomyśli, że tak się słabo cenimy. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dla każdego, kto odwiedza po raz pierwszy ''nowy'' stadion jest taka sama cena za bilet: 5 złotych.
Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Dzień dobry, bileciki do kontroli hehe
![]() powiem wam, że sprzedaż biletów na zagłębie mocno przyśpieszyło po wczorajszym meczu, mamy szansę na 15k |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
w 20 tysięcy nie wierzę ale dobrze byłoby, gdyby wreszcie osiągnąć poziom 15 a potem go utrzymać!!!
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Wszyscy zagrali dla nas. Teraz wszystko jest w naszych rękach i nogach. WSZYSCY NA ZAGŁĘBIE. Piłkarze muszą czuć nasze wsparcie. Nie czekajcie z kupnem biletu do soboty. Kupujcie jak najszybciej, nakręcajcie znajomych. Atmosfera w klubie jest naprawdę dobra.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przy probie opłacenia biletu wyskoczył mi błąd i teraz w zakładce twoje zakupy mam bilet tylko pisze ze oczekuje na potwierdzenie płatnosci.... a płatnosc nie nastapiła z powodu błedu co teraz robic ?...zadnej ikony anuluj i wykup
Samo anulowało do usuniecia
Ostatnio edytowane przez Wislak35 : 04.04.2016 o godz. 19:45.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Pany pytam bo nigdy tego nie robiłęm: CZY MOGĘ KUPIĆ DWA BILETY ZE SWOJEGO KONTA (W TYM JEDEN DLA MNIE DRUGI DLA INNEJ OSOBY KTÓRA NIE MA KARTY KIBICA)?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|