The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2015, 00:03
W piątek będzie test czy dla niektórych hasło "WIERNOŚĆ" to tylko literki do wycierania sobie mordy, czy coś większego.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.12.2015, 13:42
Jak ktoś chce bilet na E albo zna kogoś (najlepiej małolata) którego nie stac na bilet to priv, tylko szybko bo do dzisiaj jest ta promocja z nakrętek, mam ich trochę a sam wolałem kupić bilet.
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 17.12.2015, 16:04
Po raz kolejny brawo dla władz, pomysłodawców itd akcji z zakrętkami z Coca-Coli.Zebrałem zakrętki i nie chce biletu dla siebie bo mam karnet, chciałem przeznaczyć bilety dla dzieciaków z domów dziecka, właśnie miałem ruszać na stadion, ale postanowiłem zadzwonić i się upewnić czy aby można oba bilety za cztery zakrętki przeznaczyć dla dzieciaków i co usłyszałem? -tych biletów już nie ma..A kto i gdzie podał taką informacje?Okazuję się że bilety były ale 100 sztuk!Po prostu żenada, ludzie zbierają chcą pomóc dać radość dzieciakom, a Ci przekazują 100 biletów.Ciężko było od razu o tym poinformować ile jest dostępnych biletów a następnie, że już się skończyły.Zapytałem gdzie taka informacja została podane w odpowiedz usłyszałem: no nie została podana.
BRAWO DLA WŁADZ KLUBU! ŚWIETNA AKCJA !JUTRO BĘDZIE 100 OSÓB WIĘCEJ NA MECZU !
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.12.2015, 16:52
Nie wierze w to ze przeznaczyli na te akcje 100 biletow. Jakas sciema
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Stary 17.12.2015, 17:10
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Nie wierze w to ze przeznaczyli na te akcje 100 biletow. Jakas sciema
Zadzwoń i zapytaj.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.12.2015, 17:20
Biletow nie ma, szkoda ze nie ma tez nigdzie informacji. ....a mac, nigdy nie bedzie dobrze jak taka banda debili tam bedzie siedziec.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 17.12.2015, 17:33
brak słów. Dziwić się że idziemy na dno.
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 17.12.2015, 17:36
I jak w klubie ma być dobrze ? Jak ? Klub nie umie dobrze zorganizować nawet takiej akcji. Dramat to co się dzieje w tym momencie
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 17.12.2015, 17:46
Tu nie chodzi o ilość tych biletów tylko o brak jasnego komunikatu. Chciałem wymienić 8 nakretek dla dwoch dzieciakow, przemierzam przez .......one korki w miescie po to zeby dostać info - sory, nie zdazyles. Czy ktos mi odda cenne dwie godziny mojego życia, które na to stracilem?
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 17.12.2015, 18:06
dokładnie. Ja też dzisiaj specjalnie szukałem po domu, znalazłem 8 zakretek, umówiłem się z gościem z forum, przekazałem mu żeby wymienił i wział tam kogoś na mecz (bo moi znajomi na C ida wszyscy) wracam, a tu info że akcja skończona. I gdyby nie forum, to bym nawet o tym nie miał pojęcia.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 17.12.2015, 18:30
Lance () do boju! Szable w dłoń! poGoń szczecin GOŃ GOŃ GOŃ!
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.12.2015, 20:30
Niestety byłem. Również jechałem specjalnie o 17 przez Korki. Zajechałem o 18. Pani powiedziała że już nima. To jest plucie w twarz kibiców. Moje w....... Nie miało granic ponieważ uzbieralem z pomocą kilku osób 40 zakretek ale nie myślałem że zrobią jakieś limity. Śmieszne to jest i za razem tragiczne co się dzieje.
Druga sprawa to są te plakaty sprzed 100lat z Jirsakiem itd.
Ale najwieksze jaja to plakat Małeckiego na samym środku w strefie kibica.
Nie trzeba chyba tego komentować
Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 17.12.2015, 20:58
Poinformowali o puli na zakończenie akcji.

Cytat:
"Serdecznie dziękujemy wszystkim kibicom za przyłączenie się do akcji Coca-Coli. Uprzejmie informujemy, że akcja zakończyła się wielkim sukcesem, a przeznaczona pula biletów uległa wyczerpaniu."
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 17.12.2015, 21:15
Troszkę kuźwa poniewczasie.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.12.2015, 02:31
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Tu nie chodzi o ilość tych biletów tylko o brak jasnego komunikatu. Chciałem wymienić 8 nakretek dla dwoch dzieciakow, przemierzam przez .......one korki w miescie po to zeby dostać info - sory, nie zdazyles. Czy ktos mi odda cenne dwie godziny mojego życia, które na to stracilem?
Co cię nie zabije to cię wzmocni
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 18.12.2015, 10:53
Było 100 biletów, później dołożono jeszcze niewielką pulę, ale to i tak mało patrząc na fakt, że stadion będzie w 80% pusty. Niestety w tym klubie nikt nie potrafi niczego zaplanować, tę akcję pewnie skleił sponsor. Ciekawe kto w klubie obsługuje portale społecznościowe, skoro nawet nie mieli czasu napisać o końcu akcji, a bilety za nakrętki skończyły się o 14.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 18.12.2015, 11:49
Rustin napisał(a):Wyświetl post
Było 100 biletów, później dołożono jeszcze niewielką pulę, ale to i tak mało patrząc na fakt, że stadion będzie w 80% pusty. Niestety w tym klubie nikt nie potrafi niczego zaplanować, tę akcję pewnie skleił sponsor. Ciekawe kto w klubie obsługuje portale społecznościowe, skoro nawet nie mieli czasu napisać o końcu akcji, a bilety za nakrętki skończyły się o 14.
Może Smuda, odpowiada za FB
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.12.2015, 11:58
Spodziewałem się, że będzie dziś słabo. Ale na C ponad 4 tysiące biletów dostępnych to jakaś patologia.
Bogowie Trybun
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 18.12.2015, 15:51
Dzis sie dowiemy ile jest... ale tak naprawde... ile jest tych prawdziwych... juz nie moge sie doczekac!
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.12.2015, 17:29
Pamiętajcie też, że w statystyce występują różne ekstrema. To, że nas przyjdzie na Legię czy Żydów 20 tys to nie oznacza, że zawsze tak będzie i tak samo w drugą stronę. To, że na Pogoń przyjdzie powiedzmy mniej niż 9 tys na mecz, na C powiedzmy 3 tys to nie oznacza, że to jest nasza normalna liczba i że każdy kto nie będzie na meczu jest gorszy.
Sytuacja ułożyła się tak, że dzisiaj pewnie pobijemy niechlubny rekord najniższej frekwencji w sezonie ale nie można od razu mówić, że dziś się coś wyjaśni, coś się rozegra i wyjdzie kto jest z Wisłą a kto nie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 18.12.2015, 18:28
Kiepski termin, kiepska pogoda, kiepska gra, blisko świąt - mało pozytywów. Ja będę, ale rozumiem ludzi, wiernych fanów, którzy po prostu nie dadzą rady. Sam kiedy jeszcze nie miałem prawka nie jeździłem na żadne mecze o 20:30, bo potem nie miałem jak wrócić do siebie.
Odpowiedz cytując
inspektor erektor
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 18.12.2015, 18:54
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Kiepski termin, kiepska pogoda, kiepska gra, blisko świąt - mało pozytywów. Ja będę, ale rozumiem ludzi, wiernych fanów, którzy po prostu nie dadzą rady. Sam kiedy jeszcze nie miałem prawka nie jeździłem na żadne mecze o 20:30, bo potem nie miałem jak wrócić do siebie.
Guzik, jak komuś zależy to zdąży. Usprawiedliwić można jedynie tych, którzy mieszkają poza Krakowem.
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 18.12.2015, 20:15
Jak tak patrzę to w tym momencie to nawet 5 tys nima.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 18.12.2015, 23:14
Dzisiaj juz nawet nie podali ile osób przyszło na stadion, a jedynie liczbę sprzedanych biletów... smutno na murawie, smutno na trybunach...ehh...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 19.12.2015, 08:28
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post

Kiepska pogoda? kiepski termin? 18 grudzien, 8 stopni na plusie i to są złe warunki aby przyjsc na mecz?! dramat. jest sie na dobre i złe! teraz jest to złe. i trzeba w tym wytrwac
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 19.12.2015, 13:47
Coz poradzic jak w Krakowie tak duzo ludzi mieszka a Wisła nie ma az tylu kibicow by zapełnic stadion. No bo chyba nie sadziliscie, ze ktos kto ma daleko do Krakowa przyjedzie w piatek o 20:30 na mecz.
Odpowiedz cytując
Kac
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 19.12.2015, 14:11
coni napisał(a):Wyświetl post
Jak tak patrzę to w tym momencie to nawet 5 tys nima.
jak będziemy w spadkowej to te 5 tys. będzie dobrym wynikiem...
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.12.2015, 17:01
Nie ma co płakać i żyć tym, że jutro czy pojutrze będzie na mecze chodziło po 20 tys. Wisła gra słabiej, na mecze przychodzi mniej osób, na wyjazdy jeździ mniej osób ale to nie powód żeby się zadręczać i załamywać, żeby płakać i jęczeć. Życie toczy się dalej. Wisła nadal w naszych sercach i nieważne czy 5 czy 20 tysięcy. Trzeba na meczach dawać z siebie wszystko a nie się załamywać, że nas jest za mało.
A chyba taka się u nas chora zależność wytworzyła, że im gorzej na boisku, im mniej ludzi na meczach to doping siada. Wiadomo, że o Mistrza nie walczymy ale dalej z dumą trzeba śpiewać wiślackie piosenki a nie mruczeć jakby się ktoś Wisły wstydził.
Dobrze bawić się można i w młynie 1 000 i na wyjeździe w 100 osób. I to powinien być nasz cel obecnie, dobra zabawa, dobra atmosfera. Bo na chwilę obecną tylko to nam zostało i tylko to może przyciągać do Wisły, bo piłkarze jak na razie grą tego nie robią, zarząd też marketingu nie prowadzi.

Także przestańcie w końcu płakać, że tak mało osób na mecze chodzi. Były mistrzostwa, była dobra piłka, były puchary, Wisła była medialna itd to normalne, że więcej osób na meczach było. Teraz jest gorzej ale lepiej się do tego przyzwyczaić niż co mecz doznawać szoku (a niektórzy tak właśnie żyją), że co to się stało, że tak mało osób przyszło itd. Po prostu trzeba przestać za dużo myśleć i dalej robić swoje!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Maikeru
Junior Member

Od: 08.2012

Stary 17.02.2016, 19:09
Do sprzedania dwa vouchery na karnet Wisła Wiosna 2016 sektor A22. Cena: 180 zł/sztuka
Dwie sztuki: 350 zł

Dzwonić, lub pisać SMS: 571 457 207
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.02.2016, 08:54
Wybiera się ktoś na mecz w poniedzialek? Pytam bo wszedłem na portal biletowy i nie chcemy sami z kumplami na trybunie siedzieć..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów