|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
czy na naszej stronce WISLACOM. jest gdzies dokładna tabela aktualna ,z meczami dom, wyjazd ,przejrzysta i aktualizowana? bo nie moge znależ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wielka prośba i pytane....
Potrzebuje wynająć domek na sylwestra w okolicach Zakopanego na 8-10 osób... Może ktoś z was ma namiary na taki domek... Bo szukam w necie ale chyba obudziłem się z ręka w nocniku.... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
d.j spozniles sie, ludzie zamawiaja domki juz w wakacje...
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
[+] Busy odjezdzaja (a przynajmniej odjezdzaly) z Nowego Kleparza. Napewno sa tez takie, ktore odjezdzaja spod galerii krakowskiej.
Ostatnio edytowane przez brzydki.brzydal : 03.11.2009 o godz. 20:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy w zakładach bukmacherskich Profesjonal ( chyba doszło do fuzji z Betsporting )
http://pl.sportingbet.com/t/eventbro...ventNo=1209256 można obstawiać np 1x ? Czy tylko 1 / x / 2 ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jak jest z zaparkowaniem auta w pobliżu ul Brożka. Konkretnie mi chodzi o budynek Krakowskiego Holdingu Komunalnego SA. maja jakis darmowy parking czy muszę szukać po osiedlach miejsca
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak nazywa się ta budowla i gdzie się ona znajduję?
http://photos.nasza-klasa.pl/2222220...d2d41f94a.jpeg Pozdro1 ![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Da się zmniejszyć rozmiar zdjęć w pliku ale hurtowo? Mam powiedzmy 200 zdjęć o dużym rozmarze (ponad 5 MB każde) i chciałabym tak: rach, ciach! i wszystkie mają 1 MB
Ktoś wie? Powód: thx MatMario, Żmijka
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 04.11.2009 o godz. 23:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
vso image resizer
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ma ktos jakas prezentacje multimedialna o kibicach albo o Wiśle?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Albo IrfanView i "przetwarzanie wsadowe".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nie ma niestety takiej tabeli na tej stronie. Kolego osobiście polecam '' Przegląd Sportowy '', tam znajdziesz całą tabelę w okazałości , nawet o kartki , karne, bramki strzelone w poszczególnych połowach itp. Ale tylko w poniedziałkowym wydaniu
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie mogę wypić yerba mate i w jakiej cenie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za pomoca jakiej stronki moge sciagnac filmik z neta ?
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Bez problemu, bez dłuższego czekania zamówię icara po meczu Legii?
I ile kosztuje tam km? Bo nie pisze tylko przykladowe ceny. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Może źle trafiłem ale koleś nie znał albo nie chciał znać za dobrze trasy - wcale nie trudnej. Na końcu za ponoć 7.4 km zażyczył sobie 21 zeta - czyli jeśli by odjąć tyle ile w taxi za otwarcie drzwi czyli 7 zeta - to wychodzi 14/7.4= 1.89 za km Ale tak jak pisałem - zadzwoń - powiedz skąd chcesz jechać i gdzie i powinna Ci babka powiedzieć ile. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
W icarze nie zdają egzaminów na znajomość miasta i często nie znają wszystkich tras, bądź jadą trochę dookoła, dlatego trzeba się z nimi umówić na kwote przed jazdą i się nie przejmować tym jak jedzie - jego strata
Wychodzi taniej niż złotówa |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
w przeciwienstwie do i-cara |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ale jak nie znają dajmy miasta, to mówię im którędy mają jechac i jadą nie? Nie błądzą i dla mnie taniej.
Icar też jakąś promocje na noc wprowadził, że taniej jest niż w dzień. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No raczej
- w ogóle to dobrze że powstała ta konkurencja - ja rzadko bujam się taksami, ale czasami trzeba(%) i co raz to drożej - już pomijając że gnoje zrobiły typową zmowę cenową.ps . a tak na marginesie to icar ma wstęp do strefy? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam zdj robione cyfrowka, w programie irfan viev zmienilem rozdzielczosc na mniejsze bo takie potrzebowalem i po wydrukowaniu strasznie niestaranne niedokladne i nieostre to zdj, da sie jakos zmniejszyc zdj zachowujac jednak troche jakosci ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
macie numer do tego iCara albo znajomego taryfiarza co policzy bez taryfikatora ?
Bo też chodzi mi o nocny transportu po meczu. poproszę na priv, dzięki ! ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja nie mam ale jak na wszelki wypadek(gdyby np lipa z icarem była) zapiszcie sobie nr do barbakanu czy innej taxy gdzie teraz jest -30% w nocy
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wie ktoś jak wygląda procedura wyrabiania legitymacji ubezpieczeniowej? Od czego w ogóle zacząć. Czy wyrabia ją pracodawca czy pracownik? Mam umowę o pracę na czas określony Pracuję już parę lat i do tej pory wystarczały mi druki RMUA jak przychodziło udać się do lekarza, ale ostatnio przestali je dawać.
|
|
|