The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2015, 20:58
Bilety na Legię (z którą gramy tydzień później) sprzedają się lepiej niż na Cracovie...
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.11.2015, 09:47
1280 biletów na C. W 6 dni zeszło 1000 biletów na C. Miejmy nadzieję że za tydzień biletów już nie będzie.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.11.2015, 11:49
Chyba na G
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 20.11.2015, 12:00
Sprzedaz pewnie konkretnie ruszy od poniedzialku. Mam nadzieje ze wypelnimy stadion jak nalezy.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 20.11.2015, 12:27
Oczywiście na G miało być

Na pozostałe sektory jak narazie katastrofa z tego co widzę. Jak komuś się chce to może policzyć.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 20.11.2015, 14:53
Powiedzcie mi, jak to jest teraz z KK? Czy jeżeli chce zabrać na mecz (z Legią) kogoś bez KK , to mogę tej osobie zamówić bilet razem z moim on-line?
Odpowiedz cytując
MatiRbk
Member

Od: 10.2013

Stary 20.11.2015, 15:09
Nie siej propagandy ze sprzedaja sie lepiej skoro poszlo dopiero tys biletow z czego w pierwsze 5 godzin ponad 700 Na derby srednio idzie 500biletow na dobe tak dla twojej informacji;D Według mnie nie mozesz jej zamowic biletu on line to jest tylko dla posiadaczy kk i tak pewnie zostanie.To ze bedzie zniesiony obowiazek posiadania kk oznacza ze musisz bilet zakupic w kasie chociaz z drugiej strony masz potwierdzenie na maila zakupu wraz z kodem wiec trzeba czekac na oficjalna decyzje klubu mozesz sprobowac wpisac dane tej osoby przy zakupie ale pewnie wystapi ze nie ma jej w bazie wiec nie zakupisz to tylko gdybanie;> Teraz pytanie dlaczego E12 jest zamkniete skoro SKWK informuje ze sektor MABG jest na E11 tylko
Ostatnio edytowane przez MatiRbk : 20.11.2015 o godz. 15:56.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 22.11.2015, 19:01
Ciekawe czy te 900 biletow co zostało na X zejdzie jutro?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.11.2015, 20:53
Raczej watpie. Chyba ze kibice rusza szturmem na kasy
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 22.11.2015, 21:26
Osobiście obstawiam, że skończą się w środę. Natomiast tempo sprzedaży jest dobre. Do meczu zostało 7 dni, a klub sprzedał około 16 tys. biletów.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 22.11.2015, 21:53
to znaczy że na pewno bilety będa w dniu meczu jeszcze. Szkoda, bo pewnie setki ludzi odpuszczą wczesniejszy zakup wiedząc ze kupią przed meczem. A potem będą stali 2h w kolejce.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 22.11.2015, 22:04
MatiRbk napisał(a):Wyświetl post
Teraz pytanie dlaczego E12 jest zamkniete skoro SKWK informuje ze sektor MABG jest na E11 tylko
To proste.
Sektor E12 również tworzy ''sektor szkolny'' w razie większej ilości zgłoszeń zostanie on przeznaczony dla dzieciaków. Zresztą jest to napisane na oficjalnej stronie klubu.

krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
Osobiście obstawiam, że skończą się w środę. Natomiast tempo sprzedaży jest dobre. Do meczu zostało 7 dni, a klub sprzedał około 16 tys. biletów.
Już 16 tys biletów? Przyznam nie śledzę, ale rozumiem, że odjąłeś od tego sektor C
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.11.2015, 22:53
Miał ktoś może podobny problem do mnie?

Mianowicie w trakcie płatności PayU przez sklep int, wybrałem odruchowo do wpłaty stary bank (PKO), zamiast nowego (ING), chcąc wycofać się i zmienić bank.. strona wygasła.

I tak, z jednej strony mam na stronie Wisły bilety jako 'oczekujące na płatność' i nie mogę kupić innych na te same dane. Nie ma również opcji 'ponów płatność'. Z drugie strony nie mam danych do przelewu, aby dokonać odręcznie płatności (mail od PaYu nie zawiera wszystkich danych).

Jutro będe wydzwaniał do klubu, ale mając już jakieś doświadczenie z klubem wiem, że to nie łatwe...
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 22.11.2015, 22:55
Jasne, nie zapomniałem że sektor C jest wyłączony ze sprzedaży. Sprzedano niecałe 15 tys. biletów+bilety których nie uwzględnia sprzedaż internetowa (sektor szkolny i bilety vip). Zakładam że daje to około 16 tys.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 22.11.2015, 23:04
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Miał ktoś może podobny problem do mnie?

Mianowicie w trakcie płatności PayU przez sklep int, wybrałem odruchowo do wpłaty stary bank (PKO), zamiast nowego (ING), chcąc wycofać się i zmienić bank.. strona wygasła.

I tak, z jednej strony mam na stronie Wisły bilety jako 'oczekujące na płatność' i nie mogę kupić innych na te same dane. Nie ma również opcji 'ponów płatność'. Z drugie strony nie mam danych do przelewu, aby dokonać odręcznie płatności (mail od PaYu nie zawiera wszystkich danych).

Jutro będe wydzwaniał do klubu, ale mając już jakieś doświadczenie z klubem wiem, że to nie łatwe...

Czyli nie dokończyłeś transakcji? Jeżeli nie, to najpierw rano spróbuj jeszcze raz a później dzwoń do klubu.
Jeżeli status oczekuje na płatność to nie ma skąd pobrać środków i nie opłacono. Będzie to wisieć w systemie 3-5 godzin. Później będzie można spokojnie ponowić zakup biletów.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.11.2015, 23:11
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Czyli nie dokończyłeś transakcji? Jeżeli nie, to najpierw rano spróbuj jeszcze raz a później dzwoń do klubu.
Jeżeli status oczekuje na płatność to nie ma skąd pobrać środków i nie opłacono. Będzie to wisieć w systemie 3-5 godzin. Później będzie można spokojnie ponowić zakup biletów.
Nie opłaciłem. I właśnie nie mogę dokonać ponownej wpłaty, bo nie ma takiej opcji na stronie klubu.

Jeśli po 3-5h wygaśnie to spoko, natomiast w mailu od payu widnieje zapis że serwis dopiero po 10 dniach bez wpłaty anuluje transakcję.. sam się zdziwiłem tym zapisem.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 22.11.2015, 23:13
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
Jasne, nie zapomniałem że sektor C jest wyłączony ze sprzedaży. Sprzedano niecałe 15 tys. biletów+bilety których nie uwzględnia sprzedaż internetowa (sektor szkolny i bilety vip). Zakładam że daje to około 16 tys.
Ale chyba jeszcze nie ma dostępnych wszystkich sektorów w sprzedaży. Na stronie masz napisane, że zostało 9743 bilety, tak więc 15 tys. byłoby możliwe w przypadku otwarcia wszystkich sektorów. Poza tym myślę, że jakbyśmy przekroczyli te 15 tys. sztuk to klub by o tym poinformował.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.11.2015, 01:11
Wie ktoś czy jak kupię bilet na G5 to przejdę przez którąś z bramek G1-G3?
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 23.11.2015, 08:21
Witam,
z dniem 25.11 wchodzi ustawa, która znosi obowiązek rejestracji wizerunku osób, co oznacza, że bilet będzie można kupić za pomocą imienia, nazwiska oraz nr PESEL.
Czy w związku z powyższym, klub zamierza wprowadzić możliwość kupowania biletów bez kk?
Ma ktoś może jakieś informacje?
Pozdrawiam

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 23.11.2015, 09:28
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś czy jak kupię bilet na G5 to przejdę przez którąś z bramek G1-G3?
Niestety nie, zostaje Ci chyba jak musisz skakanie przez pleksy

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.11.2015, 10:26
Ale on sie pytal czy przejdzie przez jedna z bramek G1-G3, a nie czy da sie przejsc z G4 na G3 przykladowo. Na C jak wiadomo da sie wejść każdą bramką, a jak bedzie na G biorac pod uwage, ze to jest sektor gosci, to jeden ciul wie.

WSZYSCY NA DERBY! MOBILIZACJA!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 23.11.2015, 11:19
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nie opłaciłem. I właśnie nie mogę dokonać ponownej wpłaty, bo nie ma takiej opcji na stronie klubu.

Jeśli po 3-5h wygaśnie to spoko, natomiast w mailu od payu widnieje zapis że serwis dopiero po 10 dniach bez wpłaty anuluje transakcję.. sam się zdziwiłem tym zapisem.
Tym myślę, nie ma się co przejmować. Anulację przeprowadza serwis z biletami, więc jeżeli nie otrzyma wpłaty, miejsce ''zarezerwowane'' wraca do puli sprzedaży po 3-5 godzinach.

Mam nadzieję, że bilet zakupiony

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 23.11.2015, 14:50
A jak idą bilety na krawaty? Zejdą jak ostatnio na tydzień przed meczem czy zdążę kupić po 1 XII? Oczywiście orientacyjnie...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 23.11.2015, 15:03
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
A jak idą bilety na krawaty? Zejdą jak ostatnio na tydzień przed meczem czy zdążę kupić po 1 XII? Oczywiście orientacyjnie...

Póki co bilety dostępne na każdy otwarty sektor.
16850 sztuk zostało.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 23.11.2015, 15:06
Ważna informacja dotycząca kupna biletów:

Cytat:

Od 25 listopada obowiązywać będą następujące zasady zakupu biletów na mecze Wisły Kraków rozgrywane w Krakowie:
1. Osoby posiadające ważne Karty Kibica mogą nabywać bilety na dotychczasowych zasadach, tj. w kasach w Strefie Kibica oraz w Internecie na stronie bilety.wisla.krakow.pl. Ważna informacja - do wejścia na mecz niezbędne jest posiadanie Karty Kibica w momencie wchodzenia na stadion oraz dokumentu tożsamości potwierdzającego dane widniejące na Karcie Kibica.

2. Osoby nieposiadające Karty Kibica (tj. osoby, które nigdy nie posiadały Karty Kibica bądź ich Karta Kibica jest nieważna na dzień 25 listopada br.) mogą zakupić bilet wyłącznie w kasach w Strefie Kibica. Do zakupu konieczne jest podanie: imienia, nazwiska, nr PESEL. Ważna informacja - przy wejściu na stadion niezbędne będzie okazanie biletu oraz dokumentu tożsamości potwierdzającego dane widniejące na bilecie.

Karty Kibica na nowych zasadach

Od 25 listopada zmienią się również zasady wyrabiania Kart Kibica. W związku z nowymi przepisami Wisła Kraków SA zaprzestanie pobierania wizerunku kibica i wyrabiania Kart Kibica ze zdjęciem. Osoby posiadające dotychczasowe Karty Kibica, które nie będą chciały aby ich Karta Kibica zawierała zdjęcie, mogą wyrobić duplikat Karty Kibica bez zdjęcia. Wymiany będzie można dokonywać od 25 listopada w Strefie Kibica oraz na stronie bilety.wisla.krakow.pl na dotychczasowych zasadach.

Bilety przez Internet tylko z Kartą Kibica

Przypominamy, że Karta Kibica umożliwia zakup biletów przez Internet. To najwygodniejsza i najszybsza forma zakupu wejściówek na mecze Wisły Kraków, która pozwala na skorzystanie z rabatów w przypadku wcześniejszego zakupu oraz unikniecie kłopotliwego stania w w długiej kolejce w dniu meczu.
Biuro Prasowe Wisły Kraków SA

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_kart_kibica/

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
MatiRbk
Member

Stary 23.11.2015, 15:15
Dopiero teraz klub otworzyl całe sektory B22,B23,B24 wczesniej byly poblokowane stad liczba biletow moze sie troszke zmienic od tego co ostatnio pisalem ;D
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 23.11.2015, 15:20
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Ważna informacja dotycząca kupna biletów:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_kart_kibica/
Teraz jeszcze wynegocjować z klubem wyrabianie KK przez neta na podstawie skanu dowodu/paszportu i będę szczęśliwy, że nie muszę przez każdego nowego kibica jeździć na mecze 3-4h przed żeby to tałtastwo wyrobić i kupić bilety.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 23.11.2015, 15:31
Inne kluby w ekstraklasie mają taką możliwość nawet bez żadnych skanów.

Co do Derbów:
Cytat:
Nie ma już wejściówek na sektory: D21, D23, D24. Ostatnie bilety pozostały na sektory: D22, D11, D12, F21. Na sektor G pozostało 900 biletów.
Odpowiedz cytując
MatiRbk
Member

Stary 23.11.2015, 16:37
A wiec tak oficjalnie Na mecz derbowy zamkniete jest sektor C oraz B11,B12 a takze H11!!
Oficjalna liczba na danych trybunach jest taka: G-5451 F-1875 E-8787 D-1873 B-1275 A-2506 H-1799 co daje lacznie 23 566 widzów a na chwile obecna na danych sektorach pozostalo : G-912 F-886 E-4246 D-101 B-1163 A-1051 H-1275 a wiec 9634 biletow pozostalo na te sektory podsumowujac 23 566 - 9634 = 13 932 miejsca sa zajete na Derby do calej puli z tych sektorow nalezy takze wliczyc 2646 miejsc z Prasy,RTV,Vip,Skyboxy a wiec pojemnosc stadionu na Derbach wynosi 26 212 tyle na chwile obecna moze zasiasc osob na stadionie o ile nie zostana otworzone sektory B11,B12,H11 na co sie raczej nie zanosi Oczywiscie ta lioczba 13 932 jest bez tych 2646 miejsc ktorych nie ma w sprzedazy jak zobaczyc czyli Vip Prasa Rtv Skyboxy Brak biletów na sektory G1,G2,G3,G4,D21,D23,D24!!!!Ostatnie sztuki pozostaly na D11,D12,D22,F21,A22,
Ostatnio edytowane przez MatiRbk : 23.11.2015 o godz. 16:41.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 23.11.2015, 16:44
Panowie, proszę o odpowiedź czy wchodził ktoś na stadion z torbą z książką, zeszytem, długopisem itp. na sektory E, robią z tym jakiś problem bo koledzy wracają od razu ze studiów i nie będą mieć tego gdzie zostawić a chcę ich zabrać na mecz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów