|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Bilety na Legię (z którą gramy tydzień później) sprzedają się lepiej niż na Cracovie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
1280 biletów na C. W 6 dni zeszło 1000 biletów na C. Miejmy nadzieję że za tydzień biletów już nie będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Sprzedaz pewnie konkretnie ruszy od poniedzialku. Mam nadzieje ze wypelnimy stadion jak nalezy.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oczywiście na G miało być
![]() Na pozostałe sektory jak narazie katastrofa z tego co widzę. Jak komuś się chce to może policzyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Powiedzcie mi, jak to jest teraz z KK? Czy jeżeli chce zabrać na mecz (z Legią) kogoś bez KK , to mogę tej osobie zamówić bilet razem z moim on-line?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ciekawe czy te 900 biletow co zostało na X zejdzie jutro?
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Raczej watpie. Chyba ze kibice rusza szturmem na kasy
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Osobiście obstawiam, że skończą się w środę. Natomiast tempo sprzedaży jest dobre. Do meczu zostało 7 dni, a klub sprzedał około 16 tys. biletów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Miał ktoś może podobny problem do mnie?
Mianowicie w trakcie płatności PayU przez sklep int, wybrałem odruchowo do wpłaty stary bank (PKO), zamiast nowego (ING), chcąc wycofać się i zmienić bank.. strona wygasła. I tak, z jednej strony mam na stronie Wisły bilety jako 'oczekujące na płatność' i nie mogę kupić innych na te same dane. Nie ma również opcji 'ponów płatność'. Z drugie strony nie mam danych do przelewu, aby dokonać odręcznie płatności (mail od PaYu nie zawiera wszystkich danych). Jutro będe wydzwaniał do klubu, ale mając już jakieś doświadczenie z klubem wiem, że to nie łatwe... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Jasne, nie zapomniałem że sektor C jest wyłączony ze sprzedaży. Sprzedano niecałe 15 tys. biletów+bilety których nie uwzględnia sprzedaż internetowa (sektor szkolny i bilety vip). Zakładam że daje to około 16 tys.
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Czyli nie dokończyłeś transakcji? Jeżeli nie, to najpierw rano spróbuj jeszcze raz a później dzwoń do klubu. Jeżeli status oczekuje na płatność to nie ma skąd pobrać środków i nie opłacono. Będzie to wisieć w systemie 3-5 godzin. Później będzie można spokojnie ponowić zakup biletów. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jeśli po 3-5h wygaśnie to spoko, natomiast w mailu od payu widnieje zapis że serwis dopiero po 10 dniach bez wpłaty anuluje transakcję.. sam się zdziwiłem tym zapisem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale chyba jeszcze nie ma dostępnych wszystkich sektorów w sprzedaży. Na stronie masz napisane, że zostało 9743 bilety, tak więc 15 tys. byłoby możliwe w przypadku otwarcia wszystkich sektorów. Poza tym myślę, że jakbyśmy przekroczyli te 15 tys. sztuk to klub by o tym poinformował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś czy jak kupię bilet na G5 to przejdę przez którąś z bramek G1-G3?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Witam,
z dniem 25.11 wchodzi ustawa, która znosi obowiązek rejestracji wizerunku osób, co oznacza, że bilet będzie można kupić za pomocą imienia, nazwiska oraz nr PESEL. Czy w związku z powyższym, klub zamierza wprowadzić możliwość kupowania biletów bez kk? Ma ktoś może jakieś informacje? Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Niestety nie, zostaje Ci chyba jak musisz skakanie przez pleksy
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ale on sie pytal czy przejdzie przez jedna z bramek G1-G3, a nie czy da sie przejsc z G4 na G3 przykladowo. Na C jak wiadomo da sie wejść każdą bramką, a jak bedzie na G biorac pod uwage, ze to jest sektor gosci, to jeden ciul wie.
WSZYSCY NA DERBY! MOBILIZACJA! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Mam nadzieję, że bilet zakupiony ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
A jak idą bilety na krawaty? Zejdą jak ostatnio na tydzień przed meczem czy zdążę kupić po 1 XII? Oczywiście orientacyjnie...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Póki co bilety dostępne na każdy otwarty sektor. 16850 sztuk zostało. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Ważna informacja dotycząca kupna biletów:
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_kart_kibica/ ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Dopiero teraz klub otworzyl całe sektory B22,B23,B24 wczesniej byly poblokowane
stad liczba biletow moze sie troszke zmienic od tego co ostatnio pisalem ;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Inne kluby w ekstraklasie mają taką możliwość nawet bez żadnych skanów.
Co do Derbów: Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
A wiec tak oficjalnie
Na mecz derbowy zamkniete jest sektor C oraz B11,B12 a takze H11 !!Oficjalna liczba na danych trybunach jest taka: G-5451 F-1875 E-8787 D-1873 B-1275 A-2506 H-1799 co daje lacznie 23 566 widzów a na chwile obecna na danych sektorach pozostalo : G-912 F-886 E-4246 D-101 B-1163 A-1051 H-1275 a wiec 9634 biletow pozostalo na te sektory podsumowujac 23 566 - 9634 = 13 932 miejsca sa zajete na Derby do calej puli z tych sektorow nalezy takze wliczyc 2646 miejsc z Prasy,RTV,Vip,Skyboxy a wiec pojemnosc stadionu na Derbach wynosi 26 212 tyle na chwile obecna moze zasiasc osob na stadionie o ile nie zostana otworzone sektory B11,B12,H11 na co sie raczej nie zanosi Oczywiscie ta lioczba 13 932 jest bez tych 2646 miejsc ktorych nie ma w sprzedazy jak zobaczyc czyli Vip Prasa Rtv Skyboxy Brak biletów na sektory G1,G2,G3,G4,D21,D23,D24!!!!Ostatnie sztuki pozostaly na D11,D12,D22,F21,A22,
Ostatnio edytowane przez MatiRbk : 23.11.2015 o godz. 16:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Panowie, proszę o odpowiedź czy wchodził ktoś na stadion z torbą z książką, zeszytem, długopisem itp. na sektory E, robią z tym jakiś problem bo koledzy wracają od razu ze studiów i nie będą mieć tego gdzie zostawić a chcę ich zabrać na mecz.
|
|
|