|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gwiazdor upadły...
http://www.90minut.pl/news/278/news2...-Sandecja.html |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czy ze względu na fakt, że Franek Smuda osiągnął zakładany cel dostanie jakąś premię i zostanie na kolejny sezon w Lublinie?
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Michał Bierzało na liście transferowej Stali Mielec, a Dominik Kościelniak odchodzi z MKS Kluczbork.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
i kolejny piłkarz chwali Skorże..musi on mieć coś w sobie że go kochają kolejni piłkarze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może mu odpowiadała po prostu współpraca.Mariusz Pawełek i Ostoja Stjepanović odejdą z dniem 30 czerwca z Śląska Wrocław
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak na takiego grajka z takim talent ten zaprezentował się słabiutko. Jedynie technika go jeszcze ratowała. Ogólnie bez jakichś chęci gry, zfochowany i na dodatek tak jak by brzuszek mu urósł. Zamieniłem z nim dwa zdania i mówił że do Korony nie wraca i będzie szukał szczęścia w 1lidze.... Trochę szkoda jak się przypomni co chłop robił w juniorach. ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Szacunek dla Marcelo wielki, a gola z 7egią nigdy nie zapomnę !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
@rokfor
Ma prawo do takiego zdania i życzyłbym sobie żeby każdy piłkarz miał takie podejście. Pewność siebie i własnych umiejętności to podstawa udanej kariery piłkarskiej. W szczególności na obczyźnie. Jak Marcelo pojechał to co powiesz o wypowiedziach np Ibry: http://www.przegladsportowy.pl/pilka...492,1,423.html a przecież zawsze mógł zakładać, że będzie miał problemy z aklimatyzacją ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||
Marcelo z Cleberem tworzą od podstaw klub w Brazylii i tutaj widzę możliwość współpracy. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A skąd wiesz co siedzi w głowie Marcelo ? będzie chciał wrócić to wróci, jak nie to zakończy karierę w Brazylii
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Ja nie wiem, Ty nie wiesz. Myślę, że jednak taki Ćwiąkała wie trochę jednak więcej. Skoro ma z nim stały kontakt.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Z kronikarskiego obowiązku należy odnotować, że Michaił Siwakow strzelił dziś gola w meczu el. MŚ z Bułgarią. Białoruś wygrała 2-1.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dan Petrescu został trenerem CFR Cluj
Jak sam twierdzi miał też inne propozycje od znacznie silniejszych klubów (CFR musi latem znacząco nie tylko wzmocnić, ale wręcz uzupełnić skład, bo na ławce rezerwowych pustki). Między innymi w dniu wczorajszym (piątek) otrzymał propozycję od aktualnego wicemistrza Polski, którą odrzucił http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dan-...rt-513182.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
według tej strony http://www.prosport.ro/fotbal-intern...sucul-16437270
Jagiellonia zadzwoniła na kilka godzin przed podpisaniem kontraktu z CFR, było więc raczej za późno, bo wszystkie warunki były z CFR ustalone, a Petrescu już dało słowo władzom klubu, że od nowego sezonu poprowadzi drużynę z Klużu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
asystentem został Marek Motyka ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mikhail Sivakov (ex-Wisła Kraków) rozwiązał kontrakt z FK Orenburg.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może by tak go podpisać z nim umowę? Przecież nie jest to wynalazek