The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2018, 12:29
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Na minus :
-Małecki po meczu jakby na fochu, szukanie dziury w całym, owszem, ale wszyscy wygladali jakby sie mega bawili, a on jakby był nieobecny.
-Lis - niepewny i ..... Czułem sie jakby bronił wczesny Pawełek.
Małecki wszedł kiedy już siedliśmy, pograł trochę w obronie i pociągnął rajd po skrzydle. Przestaliśmy cisnąć Górnik jakieś 10 minut przed jego wejściem, Kolar zchodząc oddychał już rękawami, potem wszedł 18-letni Grabowski za Pietrzaka który widać że bał się pociągnąć po linii i gra po lewej przestała istnieć. Nie wiem czego się spodziewałeś, ale tak - czepiasz się i szukasz dziury w całym po świetnym meczu. Małecki jest nam niezbędny, bo Kostal gaśnie w okolicach 65 minuty.

Lisa OGRYWAMY, za pół miliona moglibyśmy mieć wyjadacza, ale my chcemy kogoś za kogo wpadnie za jakiś czas 1-3 mln euro. W tym meczu wyglądał bardzo solidnie, a gra TRZECI MECZ W EKSTRAKLASIE od początku do k. nędzy. Moim zdaniem dobrze wygląda, ale to tylko moje zdanie, jak by się nazywał Załuska i miał 32 lata to nikt by nie zwracał na niego większej uwagi.

Jechałeś po Stolarczyku jak po łysej kobyle, zawsze musi być kogoś po kim można sobie pojeździć, co? Proponuje przestawić się mentalnie, my teraz ogrywamy piłkarzy żeby ich sprzedać, nie zawsze będzie tak super jak teraz. Odejdą Ci których teraz mamy (oby za grubą kasę) i będzie dołek, bo trzeba będzie następców wyszkolić. Przypatrz się Górnikowi, tak to będzie wyglądać. Wtedy jechanie z następcami też będzie niewskazane.

Zajebiście, że jest taki Małecki który może grać i rywalizować o miejsce, że jest Boguski który daje młodym przykład profesjonalizmu i świetnie gra z klepy z Ondraszkiem, (dzisiaj trzy razy ograł obronę Górnika wychodząc sam na sam i pare świetnych klep zagrał), że jest Lis na którym możemy zarobić. Szanujmy to co mamy.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 26.08.2018, 12:59
wolfy napisał(a):Wyświetl post
(...)
Lisa OGRYWAMY, za pół miliona moglibyśmy mieć wyjadacza, ale my chcemy kogoś za kogo wpadnie za jakiś czas 1-3 mln euro. W tym meczu wyglądał bardzo solidnie, a gra TRZECI MECZ W EKSTRAKLASIE od początku do k. nędzy. Moim zdaniem dobrze wygląda, ale to tylko moje zdanie, jak by się nazywał Załuska i miał 32 lata to nikt by nie zwracał na niego większej uwagi.
(...)
Wolfy, zobacz na oceny. Po tym meczu dostał od weszLaków 6 więc kilku niepewności na początku nikt mu nie policzył. Wydaje mi się, że bardziej jest na forum oceniany przez to, że nazywa się Lis i miał dwa "elektryczne" mecze.
Dziś wygarnął co miał wygarnąć, a siedzący koło mnie dostali lekkiego zawału jak w pewnym momencie bawił się piłką z przeciwnikiem. Choć akurat dla mnie w tamtej chwili nie wyglądało to groźnie.
Dużo gorsza była zabawa Lis-Basha w pierwszej połowie ale trener Stolarczyk to utemperował.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2025/26
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 26.08.2018, 13:04
Dziurawe ręce pokazał gdy przeciwnik oddał niegroźny strzał. Według mnie pewniejszym wyborem byłby Buchalik, który też nie jest wybitny ale mniej elektryczny i doświadczony, tylko taką korekte w składzie widziałbym ewentualnie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.08.2018, 13:05
@pepe72 - No właśnie o tym piszę, że niektórzy tutaj szukają problemów na siłę. Górnik oddał jeden groźny strzał w światło bramki w całym meczu, przynajmniej więcej nie pamiętam. Trudno żeby Lis się jakoś wielce wykazał.

Paru znawców zakodowało sobie że Lis niepotrzebny bo w klubie pracują idioci, jakby był dobry to by grał w Barcelonie a nie w trzeciej lidze etc.

Chłopaka będziemy ogrywać jak długo będzie pokazywał potencjał.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 26.08.2018, 13:12
@pepe72 - No właśnie o tym piszę, że niektórzy tutaj szukają problemów na siłę. Górnik oddał jeden groźny strzał w światło bramki w całym meczu, przynajmniej więcej nie pamiętam. Trudno żeby Lis się jakoś wielce wykazał.

Paru znawców zakodowało sobie że Lis niepotrzebny bo w klubie pracują idioci, jakby był dobry to by grał w Barcelonie a nie w trzeciej lidze etc.

Chłopaka będziemy ogrywać jak długo będzie pokazywał potencjał.
Juz w innym temacie pisalem o Lisie - nie mam nic przeciwko ogrywania go - trzymam kciuki aby to sie oplacilo i sportowo i finansowo - jednak na chwile obecna dla mnie jest duzo gorszy niz Buchalik i chyba nikt nie powie, ze jest inaczej. Niemniej jednak jesli chcemy go ogrywac - trzymam oczywiscie za niego kciuki.

Co do meczu - bardzo fajnie, ze robi nam sie fajna druzyna, kilku utalentowanych mlodych gosci mamy, widac, super!
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 26.08.2018 o godz. 13:15.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 26.08.2018, 13:14
a ja myśle że racje mieli na weszło.fm , że Lisa to jeszcze "wymyślono" i klepniety za poprzedniego układu (Junco) , i teraz po prostu obecny zarząd coś z tym fantem musi zrobic
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 26.08.2018, 13:15
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
......zeby jeszcze ten Kolar troche odpalil
Kolar odpali tylko musi dostawać więcej czasu na boisku. Tak samo jak czekaliśmy na ,,ogranie" Arsenićia, Imaza, Bartkowskiego, Halilovićia i Kostala. Ja widzę u niego potencjał, po prostu na razie dostaje bardzo mało minut. Jeśli statystki z transfermarkt.de są wiarygodne to od początku gry w Wiśle w sumie zagrał dopiero lekko ponad mecz.
Ostatnio edytowane przez R33 : 26.08.2018 o godz. 13:18.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 26.08.2018, 13:18
A Ukraiński gwiazdor kiedy do nas wraca? Skoro wszyscy odpalaja to dawać i jego ��
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 26.08.2018, 13:26
Dlatego potrzebne są rezerwy... A czy będą rezerwy, to zależy od nas - kibiców, od trenera, piłkarzy i zarządu - czy będziemy w stanie zachęcić kolejnych sponsorów... W rezerwach będą mogli wracać do formy meczowej kontuzjowani oraz walczący o pierwszy skład, ew. wybijający się juniorzy. Tylko - jak sami wiemy - na to jest potrzebna kasa...
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 26.08.2018, 14:04
Kolara też dośc konkretnie połamał na dzieńdobry jakiś rzeźnik ze Śląska...
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.08.2018, 15:11
Wracając do Lisa :

Wyglądał solidniej niż w poprzednich dwóch meczach, chociaż raz przy strzale z dystansu obok bramki się nie popisał (dziurawe ręce). Wyglądało to dość kuriozalnie. Nie powiem, że był pewnym punktem zespołu, ale nie pluł piłką przy każdym z nią kontakcie.
Nogami też dużo pewniej niż w poprzednich meczach - może będą z niego ludzie jak okrzepnie i nabierze pewności siebie. Oby, bo młodego obiecującego bramkarza łatwiej wypchnąć gdzieś z zyskiem

Jedyne co mnie obecnie martwi to......... brak kasy.
Brak kasy na utrzymanie Zdenka czy przedłużenie kluczowych grajków.

Oby starczyło też na dogranie rundy bez strat w ludziach (i punktach). Cichym marzeniem chyba każdego Wiślaka jest utrzymanie tej drużyny do końca sezonu i walka o czołowe lokaty.

Piłkarsko jest super. Super jak nigdy. Generalnie do teraz jestem zszokowany. Po Stolarczyku sobie wiele nie obiecywałem - ale też gościa nie krytykowałem, więc nie mam za co przepraszać. Okazało się, że był to strzał w środek tarczy. Trzymam kciuki abyśmy jak najdłużej utrzymali ten styl. Bo jak będzie styl to będą też wyniki.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 26.08.2018, 15:31
Jezu dajcie temu chłopakowi złapać trochę obycia. On jest w szoku póki co, że gra w WIŚLE KRAKÓW, wygląda na takiego co nie wierzy w to co się dzieje a wy się uparliście go nękać. Po co ta presja? Młody jest z potencjałem, ale musi okrzeknąć zagrać 20-30 spotkań puścić pare szmat posiedzieć na ławce obyć się złapać pewność siebie, umiejętności i grać. Wy wymagacie żeby był Buffonem od pierwszego meczu...
Spokojnie.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 26.08.2018, 15:38
Mój post był raczej stonowany. Jeśli oceniać grę Lisa w porównaniu z poprzednimi spotkaniami to progres jest ewidentny. Co będzie dalej? Zobaczymy.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 26.08.2018, 15:40
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Juz w innym temacie pisalem o Lisie - nie mam nic przeciwko ogrywania go - trzymam kciuki aby to sie oplacilo i sportowo i finansowo - jednak na chwile obecna dla mnie jest duzo gorszy niz Buchalik i chyba nikt nie powie, ze jest inaczej. Niemniej jednak jesli chcemy go ogrywac - trzymam oczywiscie za niego kciuki.

Co do meczu - bardzo fajnie, ze robi nam sie fajna druzyna, kilku utalentowanych mlodych gosci mamy, widac, super!
@Fugiel
Bardzo często bramkarza zmienia się po wpadce. Buchalik sam się zmienił zawalając nam mecz w Białymstoku wraz z czerwoną kartką. Lis nie zawalił nam jeszcze meczu. Więc nawet jak by się nie nazywał Lis i przyszedł jako młody to nie byłoby powodu by go zmieniać.
Z meczu na mecz gra coraz lepiej więc twierdzenie, że jest "dużo gorszy" jest niczym nie podparte. Z Górnikiem wyciągną wszystko co miał wyciągnąć. Owszem, obrona grała koncertowo.

Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
a ja myśle że racje mieli na weszło.fm , że Lisa to jeszcze "wymyślono" i klepniety za poprzedniego układu (Junco) , i teraz po prostu obecny zarząd coś z tym fantem musi zrobic
Doszlifować i sprzedać. Tak jak z każdym młodym, którego mamy w zespole.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 26.08.2018, 15:48
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Wracając do Lisa :

Wyglądał solidniej niż w poprzednich dwóch meczach, chociaż raz przy strzale z dystansu obok bramki się nie popisał (dziurawe ręce). Wyglądało to dość kuriozalnie. Nie powiem, że był pewnym punktem zespołu, ale nie pluł piłką przy każdym z nią kontakcie.
Nogami też dużo pewniej niż w poprzednich meczach - może będą z niego ludzie jak okrzepnie i nabierze pewności siebie. Oby, bo młodego obiecującego bramkarza łatwiej wypchnąć gdzieś z zyskiem

Jedyne co mnie obecnie martwi to......... brak kasy.....
Idze, idze bajoku. To sobie obejrzyj:
http://ekstraklasa.tv/wisla-k-gornik...komicie/9mvspx

Nie bez kozery Weszło dało całej formacji obronnej 6, poza Pietrzakiem, który dostał 7. Czyli Lis dostał tyle co Wasyl, co być może jest lekko krzywdzące dla Wasyla.

Dobrze, żeś o tej kasie dodał, bo przynajmniej się w czymś zgadzamy.

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 26.08.2018, 18:34
To nie była jakaś 'wielka' interwencja. Strzał lekki, w jego zasięgu. Na idealnej dla bramkarza wysokości na tzw notę. Sam sobie nieco utrudnił interwencje wychodząc z bramki, ale nie ma to znaczenia bo go obronił.

Zagrał poprawnie w tym meczu, zagranie poprawnie jednego meczu nie czyni cię pewnym punktem zespołu.

Noty weszlo akurat mało mnie obchodzą - nie raz, nie dwa odstawały od rzeczywistości.

Lis jak na razie gra tylko i wyłącznie dlatego, bo jest młody i ma potencjał. Jak go w pełni ukaże to będzie fajnie. Na razie tego nie zrobił, chociaż i tak zanotował znaczący progres od meczu z Lechem, gdzie uprawiał siatkówkę.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.08.2018 o godz. 18:43.
Odpowiedz cytując
roztropny
Member

Od: 01.2018

Stary 26.08.2018, 19:01
Spokojnie z tymi zachwytami,mamy dopiero 6 kolejkę.Tak naprawdę to punktowo idziemy ( prawie)zgodnie z założeniami przed sezonowymi (mamy 11 punktów,a powinnismy mieć 12) a tutaj zachwyty jakbyśmy robili wynik ponad stan.Powinniśmy mieć ugrane 12 punktów,przed sezonem mogliśmy liczyć na zwycięstwa u siebie z Arką,Płockiem,Miedzią,Górnikiem .Mogliśmy zakładać porażki z Jagiellonią i z Lechem.Wyszedł nam mecz w Poznaniu,ale na tej podstawie nie można snuć wniosków,że będzie to wyjątkowy sezon.Takie mecze jak nasz z Lechem zdarzają się każdemu.My też takie wpadki zaliczaliśmy 0-4 z Groclinem u siebie,Legia dzisiaj zebrała 1-4 od Płocka.
Dlatego cieszmy się z wygranej,ale niech nikt po 6 kolejce nie snuje planów o mistrzostwie czy porównywań do Wisły Kasperczaka.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.08.2018, 19:14
Rozumiem zimną głowę kolegi wyzej,ale jednak od pierwszego gwizdka u siebie z Arką ,do dzis po ostatni mecz z Zabrzem widzę ze ten zespoł to ZESPÓŁ a nie zbieranina,ktory naprawde oglada sie dobrze.
A na tle grupy inwalidzkiej jaką jest polska Ekstraklasa rzekłbym ze Wisła gra inna piłkę.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 26.08.2018, 19:19
Nie ma co pompować balonika na żadne mistrzostwa czy puchary. Zajebiście się przyjemnie ogląda Wisłę i trzeba patrzeć tylko na kolejny mecz a co z tego wyjdzie to się zobaczy na koniec. Jeszcze wiele spotkań w tym roku wtopimy ale jak będzie walka jak dotychczas to nikt nie powinien mieć pretensji.

Kajam się ze nie w 100% wierzyłem w Pana trenera Stolarczyka i resztę brygady ale jestem zajebiście zadowolony ze wyszło jak wyszło. Szacun.
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 26.08.2018, 19:42
Nikt nie pompuje balonika na puchary czy mistrzostwo. Wisła gra na chwilę obecną najładniejszą piłkę w lidze, jeśli utrzyma ten poziom do końca roku, a w okienku nie będzie histerycznej wyprzedaży tak jak teraz, to mamy spokojną górną ósemkę i wszystko, co wypadnie ponad miejsca 5-8 będzie tylko miłym dodatkiem. Takie mecze jak z Płockiem, z Arką itp będą się zdarzać, bo w Polskę poszła fama, że Wisła ciśnie, więc wszystkie słabsze kluby będą zamiast drużyny wystawiały przeciwko nam autokar klubowy do bramki, mocniejsze ekipy też w końcu złapią formę, u nas przyjdzie zadyszka... Jeszcze mnóstwo punktów stracimy, ale patrząc z perspektywy 6 pierwszych kolejek - historie o sportowym upadku i degradacji z Ekstraklasy należy włożyć między bajki, chyba, że z szafy wyskoczy jakiś trup....
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.08.2018, 20:15
Małecki wszedł kiedy już siedliśmy, pograł trochę w obronie i pociągnął rajd po skrzydle. Przestaliśmy cisnąć Górnik jakieś 10 minut przed jego wejściem, Kolar zchodząc oddychał już rękawami, potem wszedł 18-letni Grabowski za Pietrzaka który widać że bał się pociągnąć po linii i gra po lewej przestała istnieć. Nie wiem czego się spodziewałeś, ale tak - czepiasz się i szukasz dziury w całym po świetnym meczu. Małecki jest nam niezbędny, bo Kostal gaśnie w okolicach 65 minuty.

Jechałeś po Stolarczyku jak po łysej kobyle, zawsze musi być kogoś po kim można sobie pojeździć, co? Proponuje przestawić się mentalnie, my teraz ogrywamy piłkarzy żeby ich sprzedać, nie zawsze będzie tak super jak teraz.

Zajebiście, że jest taki Małecki który może grać i rywalizować o miejsce, że jest Boguski który daje młodym przykład profesjonalizmu i świetnie gra z klepy z Ondraszkiem, (dzisiaj trzy razy ograł obronę Górnika wychodząc sam na sam i pare świetnych klep zagrał), że jest Lis na którym możemy zarobić. Szanujmy to co mamy.
Ja .......e. Już sie kajałem za ocene Stolarczyka, mozesz sobie poszukac w odpowiednim temacie. W przeciwienstwie do Ciebie potrafie przyznać sie do błedu.

co do Kolara który zchodził ....wiem ze od zer i jedynek moze sie po.......ić w głowie. [b]schodził Kostal[/s] tak na przyszłość... Kolara nie było na placu gry.

Lis gra tylko i wyłacznie dlatego ze Buchalik nie może, a nie dlatego że jest lepszy.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 26.08.2018, 20:19
Lis we wczorajszym meczu wyglądał pewniej i popełnił mało błędów. Przy takim tempie wiosną będziemy mieć mega kozaka. Na pewno jakieś babole przyjdą, ale kto ich nie miał? Każdy bramkarz.

O co gramy w tym sezonie? O czołową 8. Nawet jeśli zajmiemy 1 miejsce w grudniu 2018 roku to stan kadrowy na wiosnę 2019 powie nam o co będziemy grać. Spokojnie, grajmy swoje a będziemy nagrodzeni. A porażki i tak przyjdą, bo muszą przyjść.
Odpowiedz cytując
Azmo
Junior Member

Od: 09.2013

Stary 26.08.2018, 20:29
Odnośnie rywalizacji Lis-Buchalik, to z tego co pamiętam to przed sezonem wszystko wskazywało na to, że Lis wygrał rywalizacje z Buchalikiem. Tylko pechowa kontuzja naszego młodego bramkarza spowodowała danie szansy Buchalikowi, który skrzętnie sam się wyeliminował i oddał jedynkę Lisowi. Jak dla mnie puki Mateusz niczego spektakularnie nie zawali to może liczyć na zaufanie sztabu szkoleniowego. Ani jeden, ani drugi do dośrodkowań nie wychodzi, ale Lis daje większe nadzieje, że się wyłamie z tej tendencji

Wczorajszy występ poza tą jedną sporą niefrasobliwością całkiem przyzwoicie. Na plus długie podania, którymi parokrotnie rozpoczynał groźne ataki.
Ostatnio edytowane przez Azmo : 26.08.2018 o godz. 20:34.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 26.08.2018, 20:39
BlurgH napisał(a):Wyświetl post
Nikt nie pompuje balonika na puchary czy mistrzostwo.(...).
JESZCZE nikt.

Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 26.08.2018, 20:47
W sumie jeszcze jedna dobra informacja.
Ondraszek strzelił, mamy 11 bramek, z czego 5 strzelonych przez Zdenka. Wydaje się, że uzależnienie od naszego głównego napadziora jest mniejsze niż w poprzednim sezonie. W każdym razie po 6 kolejkach

Odpowiedz cytując
Piotr777
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 26.08.2018, 20:54
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Ja .......e. Już sie kajałem za ocene Stolarczyka, mozesz sobie poszukac w odpowiednim temacie. W przeciwienstwie do Ciebie potrafie przyznać sie do błedu.

co do Kolara który zchodził ....wiem ze od zer i jedynek moze sie po.......ić w głowie. [b]schodził Kostal[/s] tak na przyszłość... Kolara nie było na placu gry.

Lis gra tylko i wyłacznie dlatego ze Buchalik nie może, a nie dlatego że jest lepszy.
Lis gra tylko dlatego, że Buchalik nie może? Dlaczego nie może? Ale rezerwowym być już może? Brawo Ty!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 26.08.2018, 21:00
@pepe72

wg mnie Ondrasek robi nam całą czarną robotę w ofensywie. Każdą długą piłkę zbiera. Nasza gra z np. Kolarem będzie wyglądała inaczej. Co oczywiście nie znaczy, że nie wyglądałaby dobrze.

Oby zdrowie mu dopisywało.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 26.08.2018, 21:01
Pietrzak, Kostal, Kort w 11stce kolejki, kolejny swietny wystep Kostala i Korta, ktory jak widac okazal sie trafionym transferem i w koncu mecz na poziomie Pietrzaka, ktory ostatnio popelnial za duzo bledow.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 26.08.2018, 22:02
Karherop napisał(a):Wyświetl post
@pepe72

wg mnie Ondrasek robi nam całą czarną robotę w ofensywie. Każdą długą piłkę zbiera. Nasza gra z np. Kolarem będzie wyglądała inaczej. Co oczywiście nie znaczy, że nie wyglądałaby dobrze.

Oby zdrowie mu dopisywało.
Coś w tym jest. Co więcej na 90minut stoi, że mamy 3 napastników:
Ondraszka, Imaza i Kolara.
Z czego Imaz ma "jedynie" asysty, a Kolar co prawda jedną bramkę ale zagrał 3 ogony na 6 meczów.

Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 27.08.2018, 13:43
Przypomniało mi się.

Doping był niezły. Ale niech ktoś przypomni gniazdowemu, że 19:06 to święta minuta i ma być śpiewane to co trzeba. Fakt, nie patrzy się na stadion ale bez przesady. Nich ktoś go po prostu szturchnie i zmieni repertuar

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów