|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
na skrzynkę e-mail ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
normalnie odpisali
na skrzynkę e-mail![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Nie bylbym zaskoczony, jakby tak wlasnie bylo. Masakra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Akcja "12 bohater ' zakończyła się sukcesem kibice nie zawiedli . Niestety nie można tego powiedzieć o zarządzie . Jest to klasyczny strzał w stopę . Wstyd i żenujące tłumaczenia . Kogo jak kogo ale własnych kibiców się nie dyma .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ciekawe czy ktoś zamówił autografy np. Załuski lub Urygi. Zawodnicy zdążyli zmienić kluby i co teraz? Anulują zamówienia? Bo patrząc na tempo wysyłki nagród, klub mógł nie zebrać podpisów wcześniej.
Szlag mnie już trafia. Chcę wyjechać na wakacje, a nie wiem kiedy można się spodziewać przesyłek. Nie mieszkam w Krakowie, więc gdyby paczka nie została odebrana i wróciła do klubu, to miałbym kolejny problemy z odebraniem nagród. Zamówiłem rzeczy za kilka ładnych stówek, więc nie zamierzam ich odpuścić. |
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Ma ktoś info z Klubu albo od Fans4Club co z tymi zakupionymi pamiątkami? Akcja skończyła się w lutym, sezon się skończył i ja nie wiem czy i kiedy spodziewać się info o możliwości odbioru? Drażni mnie po prostu ten brak informacji.
![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mowili ze beda rozsylac po tym weekendzie co byl.
To byla ostatnia informacja. Mnie ciekawi w czym jest problem, brak gadzetow, czy wysylka? Mogli powiedziec, to bym sobie sam nawet to odebral. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Część kasy z akcji zamiast isc na produkcję nagród poszła na bieżące wydatki. Osobiście otrzymałem zaraz na poczatku roku kalendarz, ale i tak go oddalem komuś innemu. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Wiesz czy przypuszczasz?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Słyszałem, ale ręki sobie uciąć nie dam. Gdyby to była kwestia braku jednej nagrody to można zwalić na coś innego, niż problem z kasą (np. problem po stronie producenta danej nagrody). Ile minęło od akcji, ponad 6 miesięcy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Klub prosi się o czarny PR. Prędzej czy później jakiś Przegląd Sportowy lub inne Weszło opiszą tę sytuację i znów przez kilka dni we wszystkich mediach sportowych wałkowany będzie temat jak to w Wiśle jest źle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
...i tym bardziej dać się "czarno" opisać przez PS czy Weszło. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Twoje "płacze" - mimo, że słuszne - mogą skutecznie się do tego się przyczynić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MaLK, serek.c2,
przeczytajcie ten post jeszcze raz. Nie chodzi o to, że nie rozumiem tego, że klub może nie mieć aktualnie środków na zrealizowanie zamówień. Problemem jest to, że nabierają wody w usta i nie podają choćby przybliżonego terminu realizacji zamówień. To, że aktualnie mogą nie mieć pieniędzy, nie tłumaczy czemu nie rozsyłają ludziom mailami informacji o realistycznym terminie zrealizowania zamówienia. Brak jakiejkolwiek informacji jest dużo gorszy wizerunkowo niż publiczne potwierdzenie opóźnień i przesunięcie terminów wysyłki. Mogą mi te koszulki wysłać i za dwa lata, ale niech mnie o tym poinformują. Takie zagadnienia, to nie kwestia kłopotów finansowych, tylko brak profesjonalizmu i lekceważenie kibica. Piłkarzom lub wierzycielom też nie podają terminów zapłaty należności? Podają, bo ich traktują poważnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
zamiast tej całej akcji lepszym pomysłem bylo "wyprodukowanie" wirtualnych cegiełek żeby każdy z nas mógł sobie taka kupić.bo nie wierzę,ze wpłacaliście piemiądze (a przynajmniej ogromna większzośc) po to by miec kubek czy inny breloczzeka po to by pomóc Wiśle.wg mnie te nagrody to tylko "sposób na zaksiegowanei pieniędzy" ja osobiście kupowalem bilety dla dzieciaków i karnego dla córki ale sie rozchorowała i nici z tego wyszły.
i dziwię sie dzialowi marketingowemu,ze nie próbuje sprzedawać tych karnych czy innego udzaiłu w przerwie meczu.zawsze pare groszy by wpadlo a kosztów to żadnych nei generuje. ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
kupiłem koszulkę nie po to żeby w niej paradować wieszać na ścianie czy cuś ale żeby wspomóc klub w trudnej chwili w sumie aż tak bardzo mi na niej nie zależy natomiast zszokowany jestem brakiem jakiejkolwiek informacji od klubu prosty mejl wiemy, zawaliliśmy, prosimy o cierpliwość, proponujemy zamianę nagrody cokolwiek bo tak to wygląda jakby schowali głowę w piasek albo mieli na wszystko wyrąbane.. tak czy tak strzał w stopę ps. teksty o płaczkach itp. możecie sobie darować bo są tak samo żałosne jak to co się dzieje wokół tej akcji naprawdę fajnej, potrzebnej i łączącej klub i kibiców... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Teksty o płaczkach? Zauważyłeś w mojej krótkiej wypowiedzi cudzysłów?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A niby co ten cudzysłów zmienia? Nikt nie sądzi, że pisałeś o dosłownym płaczu, tylko w przenośni.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I co, odebrałeś ten mój post jakbym mówił o Tobie "płaczku"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Klub dał dupy po całości. Kibicom należy się solidna rekompensata, minimum darmowa wejściówka na jeden mecz na sektor A/E.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, tak to odebrałem, bo to jedyne znaczenie jakie można z tego zdania odczytać. Znaczenie sarkastyczne i lekko chamskie. Teraz jeszcze dodaj, że jestem przewrażliwiony.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Natomiast absolutnie nie dziwię się, właśnie w związku z potencjalnym "czarnym PR" w mediach, że sprawy nie nagłaśniają i nie walą na prawo i lewo, czy i dlaczego są opóźnienia w sprawie. Czysta kalkulacja sprawia, że lepiej po cichu liczyć na wyrozumiałość najbardziej oddanych kibiców (bo głównie tacy wzięli udział w drugiej już zbiórce) niż walić mediom po oczach informacjami o kłopotach ze zrealizowaniem nagród. Zwracam przy tym uwagę na fakt, że to była właśnie zbiórka i nagrody, a nie sprzedaż gadżetów przez sklep internetowy. Crowdfunding ma to do siebie, że realizacja nagród lubi się mocno przedłużyć, np. przy modnym ostatnio wydawaniu gier i aplikacji, nie wspominając już o tym, że czasem po prostu w ogóle nie kończy się rozesłaniem czegokolwiek. Taka specyfika. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To źle to odebrałeś... Dziwni mnie to w sumie, bo napisałem, że masz rację mając żal do klubu... Chodzi mi jedynie o to, że z jednej strony boisz się o rozpętanie przez media burzy w tej kwestii, a z drugiej sam się do ewentualnej burzy przyczyniasz pisząc o sprawie na otwartym forum (a to jak wiadomo gryzipiórki czytają).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
serek.c2 napisał(a):
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Ja też coś słyszałem, a jedną z zasłyszanych informacji nie są/były pieniądze a problemy organizacyjno- logistyczne. Oczywiście podobnie jak wielu z was uwazam, że klub powinien bardziej przyłożyć się do poinformowania kibiców. Nie uważam jednak aby kręcić z tego wielką aferę i twierdzic, żeklub wyjebał się na kibiców.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Krzysiek Kiewiczâ @KiewiczKrz 24 min.24 minuty temu
Można powiedzieć - wreszcie. W poniedziałek @WislaKrakowSA rozpocznie wysyłkę nagród z akcji @Fans4Club #12bohater https://twitter.com/KiewiczKrz/statu...32095163523072 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Bo to tak łądnie brzmi ..... Jeśli nie zamówie towarów które mam przesłać dalej to jest to tez blad org-log ... E: Serku, jesli problem tkwi w tym co piszesz, to czemu nie bylo wiadomosci ze aby miec nagrode wczesniej wystarczy ja odebrac osobiscie? ![]() P.s. ma ktos zdjecie tej tablicy z nazwiskami?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 23.06.2017 o godz. 08:42.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie ma kto - dostarczonych przez producenta prezentów - pakować i wysyłać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Przeciez co chwila sa zapewnienia ze finanse sa ok itd od zarzadu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cóż... Najbardziej to chyba szkoda zmarnowanego potencjału tej akcji, bo można by taką organizować co roku, a tak dużo ludzi się pewnie zniechęci do udziału w tego typu akcjach.
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|