The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2017, 17:41
jonaf napisał(a):Wyświetl post
Jak neie odpisują jak odpisują?

https://pbs.twimg.com/media/DBPe-CWXsAAXYY0.jpg:large
normalnie
na skrzynkę e-mail
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.06.2017, 23:17
normalnie odpisali na skrzynkę e-mail
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 03.06.2017, 23:30
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że te 6 tygodni, które sobie dali minęło w dniu wczorajszym. Paczki jak nie było tak nie ma. Zaczynam się zastanawiać czy klub w ogóle rozpoczął wysyłanie tych paczek? Czy o zgrozo, nie ma pieniędzy na nasze nagrody, a klubowi najzwyczajniej wstyd się do tego przyznać?

Nie bylbym zaskoczony, jakby tak wlasnie bylo. Masakra.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.06.2017, 20:57
Akcja "12 bohater ' zakończyła się sukcesem kibice nie zawiedli . Niestety nie można tego powiedzieć o zarządzie . Jest to klasyczny strzał w stopę . Wstyd i żenujące tłumaczenia . Kogo jak kogo ale własnych kibiców się nie dyma .
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 20.06.2017, 14:02
Ciekawe czy ktoś zamówił autografy np. Załuski lub Urygi. Zawodnicy zdążyli zmienić kluby i co teraz? Anulują zamówienia? Bo patrząc na tempo wysyłki nagród, klub mógł nie zebrać podpisów wcześniej.

Szlag mnie już trafia. Chcę wyjechać na wakacje, a nie wiem kiedy można się spodziewać przesyłek. Nie mieszkam w Krakowie, więc gdyby paczka nie została odebrana i wróciła do klubu, to miałbym kolejny problemy z odebraniem nagród. Zamówiłem rzeczy za kilka ładnych stówek, więc nie zamierzam ich odpuścić.
Odpowiedz cytując
17wojownik
Member

Od: 10.2015

Stary 21.06.2017, 21:33
Ma ktoś info z Klubu albo od Fans4Club co z tymi zakupionymi pamiątkami? Akcja skończyła się w lutym, sezon się skończył i ja nie wiem czy i kiedy spodziewać się info o możliwości odbioru? Drażni mnie po prostu ten brak informacji.
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.06.2017, 21:34
Mowili ze beda rozsylac po tym weekendzie co byl.
To byla ostatnia informacja. Mnie ciekawi w czym jest problem, brak gadzetow, czy wysylka?
Mogli powiedziec, to bym sobie sam nawet to odebral.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.06.2017, 22:18
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Mowili ze beda rozsylac po tym weekendzie co byl.
To byla ostatnia informacja. Mnie ciekawi w czym jest problem, brak gadzetow, czy wysylka?
Mogli powiedziec, to bym sobie sam nawet to odebral.
A co może być problemem? Kasa, kasa i jeszcze raz kasa.
Część kasy z akcji zamiast isc na produkcję nagród poszła na bieżące wydatki. Osobiście otrzymałem zaraz na poczatku roku kalendarz, ale i tak go oddalem komuś innemu.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 22.06.2017, 02:21
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Część kasy z akcji zamiast isc na produkcję nagród poszła na bieżące wydatki. Osobiście otrzymałem zaraz na poczatku roku kalendarz, ale i tak go oddalem komuś innemu.
Wiesz czy przypuszczasz?
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.06.2017, 15:31
Słyszałem, ale ręki sobie uciąć nie dam. Gdyby to była kwestia braku jednej nagrody to można zwalić na coś innego, niż problem z kasą (np. problem po stronie producenta danej nagrody). Ile minęło od akcji, ponad 6 miesięcy?
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 22.06.2017, 15:52
Klub prosi się o czarny PR. Prędzej czy później jakiś Przegląd Sportowy lub inne Weszło opiszą tę sytuację i znów przez kilka dni we wszystkich mediach sportowych wałkowany będzie temat jak to w Wiśle jest źle.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 22.06.2017, 19:11
jova napisał(a):Wyświetl post
Klub prosi się o czarny PR. Prędzej czy później jakiś Przegląd Sportowy lub inne Weszło opiszą tę sytuację i znów przez kilka dni we wszystkich mediach sportowych wałkowany będzie temat jak to w Wiśle jest źle.
I tylko powraca jak bumerang pytanie - czy lepiej dać się "czarno" opisać przez PS czy Weszło za spóźnioną wysyłkę nagród czy nie zapłacić w terminie zobowiązań licencyjnych albo trzeciego wynagrodzenia kluczowemu piłkarzowi i nie dostać licencji albo stracić zawodnika...
...i tym bardziej dać się "czarno" opisać przez PS czy Weszło.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 22.06.2017, 19:14
Twoje "płacze" - mimo, że słuszne - mogą skutecznie się do tego się przyczynić...
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 22.06.2017, 19:56
MaLK, serek.c2,
przeczytajcie ten post jeszcze raz. Nie chodzi o to, że nie rozumiem tego, że klub może nie mieć aktualnie środków na zrealizowanie zamówień. Problemem jest to, że nabierają wody w usta i nie podają choćby przybliżonego terminu realizacji zamówień. To, że aktualnie mogą nie mieć pieniędzy, nie tłumaczy czemu nie rozsyłają ludziom mailami informacji o realistycznym terminie zrealizowania zamówienia. Brak jakiejkolwiek informacji jest dużo gorszy wizerunkowo niż publiczne potwierdzenie opóźnień i przesunięcie terminów wysyłki. Mogą mi te koszulki wysłać i za dwa lata, ale niech mnie o tym poinformują. Takie zagadnienia, to nie kwestia kłopotów finansowych, tylko brak profesjonalizmu i lekceważenie kibica. Piłkarzom lub wierzycielom też nie podają terminów zapłaty należności? Podają, bo ich traktują poważnie.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.06.2017, 20:26
zamiast tej całej akcji lepszym pomysłem bylo "wyprodukowanie" wirtualnych cegiełek żeby każdy z nas mógł sobie taka kupić.bo nie wierzę,ze wpłacaliście piemiądze (a przynajmniej ogromna większzośc) po to by miec kubek czy inny breloczzeka po to by pomóc Wiśle.wg mnie te nagrody to tylko "sposób na zaksiegowanei pieniędzy" ja osobiście kupowalem bilety dla dzieciaków i karnego dla córki ale sie rozchorowała i nici z tego wyszły.
i dziwię sie dzialowi marketingowemu,ze nie próbuje sprzedawać tych karnych czy innego udzaiłu w przerwie meczu.zawsze pare groszy by wpadlo a kosztów to żadnych nei generuje.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 22.06.2017, 20:52
picasso napisał(a):Wyświetl post
zamiast tej całej akcji lepszym pomysłem bylo "wyprodukowanie" wirtualnych cegiełek żeby każdy z nas mógł sobie taka kupić.bo nie wierzę,ze wpłacaliście piemiądze (a przynajmniej ogromna większzośc) po to by miec kubek czy inny breloczzeka po to by pomóc Wiśle.wg mnie te nagrody to tylko "sposób na zaksiegowanei pieniędzy" ja osobiście kupowalem bilety dla dzieciaków i karnego dla córki ale sie rozchorowała i nici z tego wyszły.
i dziwię sie dzialowi marketingowemu,ze nie próbuje sprzedawać tych karnych czy innego udzaiłu w przerwie meczu.zawsze pare groszy by wpadlo a kosztów to żadnych nei generuje.
trafiłeś w sedno
kupiłem koszulkę nie po to żeby w niej paradować wieszać na ścianie czy cuś ale żeby wspomóc klub w trudnej chwili
w sumie aż tak bardzo mi na niej nie zależy
natomiast zszokowany jestem brakiem jakiejkolwiek informacji od klubu
prosty mejl wiemy, zawaliliśmy, prosimy o cierpliwość, proponujemy zamianę nagrody

cokolwiek
bo tak to wygląda jakby schowali głowę w piasek albo mieli na wszystko wyrąbane..
tak czy tak strzał w stopę
ps. teksty o płaczkach itp. możecie sobie darować bo są tak samo żałosne jak to co się dzieje wokół tej akcji
naprawdę fajnej, potrzebnej i łączącej klub i kibiców...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2017, 20:55
Teksty o płaczkach? Zauważyłeś w mojej krótkiej wypowiedzi cudzysłów?
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 22.06.2017, 21:09
A niby co ten cudzysłów zmienia? Nikt nie sądzi, że pisałeś o dosłownym płaczu, tylko w przenośni.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2017, 21:13
I co, odebrałeś ten mój post jakbym mówił o Tobie "płaczku"?
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 22.06.2017, 21:14
Klub dał dupy po całości. Kibicom należy się solidna rekompensata, minimum darmowa wejściówka na jeden mecz na sektor A/E.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 22.06.2017, 21:20
Tak, tak to odebrałem, bo to jedyne znaczenie jakie można z tego zdania odczytać. Znaczenie sarkastyczne i lekko chamskie. Teraz jeszcze dodaj, że jestem przewrażliwiony.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 22.06.2017, 21:41
Nie chodzi o to, że nie rozumiem tego, że klub może nie mieć aktualnie środków na zrealizowanie zamówień. Problemem jest to, że nabierają wody w usta i nie podają choćby przybliżonego terminu realizacji zamówień.
Na FB podawali jakiś czas temu - była informacja o tym, że wysyłka rozpocznie się po długim weekendzie Bożego Ciała.

Natomiast absolutnie nie dziwię się, właśnie w związku z potencjalnym "czarnym PR" w mediach, że sprawy nie nagłaśniają i nie walą na prawo i lewo, czy i dlaczego są opóźnienia w sprawie. Czysta kalkulacja sprawia, że lepiej po cichu liczyć na wyrozumiałość najbardziej oddanych kibiców (bo głównie tacy wzięli udział w drugiej już zbiórce) niż walić mediom po oczach informacjami o kłopotach ze zrealizowaniem nagród.

Zwracam przy tym uwagę na fakt, że to była właśnie zbiórka i nagrody, a nie sprzedaż gadżetów przez sklep internetowy. Crowdfunding ma to do siebie, że realizacja nagród lubi się mocno przedłużyć, np. przy modnym ostatnio wydawaniu gier i aplikacji, nie wspominając już o tym, że czasem po prostu w ogóle nie kończy się rozesłaniem czegokolwiek. Taka specyfika.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2017, 21:44
To źle to odebrałeś... Dziwni mnie to w sumie, bo napisałem, że masz rację mając żal do klubu... Chodzi mi jedynie o to, że z jednej strony boisz się o rozpętanie przez media burzy w tej kwestii, a z drugiej sam się do ewentualnej burzy przyczyniasz pisząc o sprawie na otwartym forum (a to jak wiadomo gryzipiórki czytają).
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 22.06.2017, 22:31
serek.c2 napisał(a):
Chodzi mi jedynie o to, że z jednej strony boisz się o rozpętanie przez media burzy w tej kwestii, a z drugiej sam się do ewentualnej burzy przyczyniasz pisząc o sprawie na otwartym forum (a to jak wiadomo gryzipiórki czytają).
Przyczyniam się mniej więcej w takim stopniu jak dolanie szklanki wody do rzeki może się przyczynić do powodzi. Winni są pracownicy klubu, którzy zachowują się jak amatorzy i najwyraźniej uważają, że kibice nie zasługują na jakiekolwiek wyjaśnienia. Popatrz na ton wypowiedzi w tym temacie - wszyscy rozumieją sytuację, wiedzą o problemach finansowych, i negatywnych komentarzy by nie było, gdyby ktoś zadał sobie odrobinę trudu i poważnie potraktował kibiców. Mówisz, że forum czytają dziennikarze, ale może też czytają je pracownicy klubu, którzy zrozumieją, że warto by poświęcić jakieś dwie minuty na napisanie grupowego maila i wyjaśnienie sytuacji.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 23.06.2017, 06:56
Słyszałem, ale ręki sobie uciąć nie dam. Gdyby to była kwestia braku jednej nagrody to można zwalić na coś innego, niż problem z kasą (np. problem po stronie producenta danej nagrody). Ile minęło od akcji, ponad 6 miesięcy?
Ja też coś słyszałem, a jedną z zasłyszanych informacji nie są/były pieniądze a problemy organizacyjno- logistyczne. Oczywiście podobnie jak wielu z was uwazam, że klub powinien bardziej przyłożyć się do poinformowania kibiców. Nie uważam jednak aby kręcić z tego wielką aferę i twierdzic, żeklub wyjebał się na kibiców.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.06.2017, 07:31
Krzysiek Kiewicz‏ @KiewiczKrz 24 min.24 minuty temu
Można powiedzieć - wreszcie. W poniedziałek @WislaKrakowSA rozpocznie wysyłkę nagród z akcji @Fans4Club #12bohater

https://twitter.com/KiewiczKrz/statu...32095163523072
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 23.06.2017, 07:34
PvD napisał(a):Wyświetl post
Ja też coś słyszałem, a jedną z zasłyszanych informacji nie są/były pieniądze a problemy organizacyjno- logistyczne. Oczywiście podobnie jak wielu z was uwazam, że klub powinien bardziej przyłożyć się do poinformowania kibiców. Nie uważam jednak aby kręcić z tego wielką aferę i twierdzic, żeklub wyjebał się na kibiców.
Problemy organizacyjno-logistyczne? Czy mozesz rozjaśnić cos ?
Bo to tak łądnie brzmi ..... Jeśli nie zamówie towarów które mam przesłać dalej to jest to tez blad org-log ...
E: Serku, jesli problem tkwi w tym co piszesz, to czemu nie bylo wiadomosci ze aby miec nagrode wczesniej wystarczy ja odebrac osobiscie?
P.s. ma ktos zdjecie tej tablicy z nazwiskami?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 23.06.2017 o godz. 08:42.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 23.06.2017, 07:54
Nie ma kto - dostarczonych przez producenta prezentów - pakować i wysyłać
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.06.2017, 15:41
Hmm, ale kasa na wysylki, czy na gadzety?
Przeciez co chwila sa zapewnienia ze finanse sa ok itd od zarzadu...
Odpowiedz cytując
Wiślak709
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.06.2017, 10:42
Cóż... Najbardziej to chyba szkoda zmarnowanego potencjału tej akcji, bo można by taką organizować co roku, a tak dużo ludzi się pewnie zniechęci do udziału w tego typu akcjach.
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
Wiślak z Wlkp.

Radosław
Sobolewski –
DZIĘKUJEMY!!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów