|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Raz na wozie, raz pod wozem ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Takie sranie we własne gniazdo jest słabe jak cholera. Czy wam się to podoba czy nie jedziemy z Meresińskim na jednym wózku i jedynie mogę mu życzyć powodzenia. Kłody ma rzucane ze wszystkich stron, to chociaż my zaprzestańmy podkładania mu nogi. Wątpie żeby w najbliższym czasie właściciel się zmienił więc warto żebyśmy ten wózek pchali razem z nim, narzekanie nic nie da. Też mam pewne wątpliwości, ale z ocenami poczekam do końca sezonu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...st,nId,2248635 nie wiem czy było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Hę? Przecież on w naszej lidze zadebiutował w Wiśle
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7144 Co do reszty zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zamknąłem dwa tematy dotyczące Jakuba Meresiński przenosząc posty do tematu któremu nadałem nowy tytuł Jakub Meresiński życie i twórczość – fakty, wydarzenia, aluzje. Zrobiłem to dlatego że chcę oddzielić prywatne problemy pana Jakuba od Wisły Kraków. Oczywiście ponieważ jest on właścicielem Wisły w sposób pośredni oddziałuje to również na nasz klub, ale problemy z prawem nie dotyczą jego działalności w naszym klubie. W swej 110 historii Wisła miła różnych właścicieli jak wiemy nie wszyscy byli godni zapamiętania, jednak Wisła trwa dalej i będzie dalej trwała bez względu jakich będzie miała właścicieli czy to w ekstraklasie czy IV lidze.
Rozumiem że chcecie dyskutować odnośnie pana Meresińskiego. W temacie Jakub Meresiński życie i twórczość – fakty, wydarzenia, aluzje dyskutujemy jeśli ktoś ma taką potrzebę o życiu Pana Jakuba. W temacie Nibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków o finansach naszego klubu w tym o ewentualnych sponsorach ale nie ma tu miejsca na scenki z życia Pana Meresińskiego. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|