The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Spotkanie z Pogonią Szczecin zakończy się:
Zdecydowaną wygraną Wisły! 49 44,14%
Minamalnym zwycięstwem Wisły. 53 47,75%
Remisem. 6 5,41%
Porażką?! 3 2,70%
Głosujących: 111. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2013, 14:36
jeśli chcecie Wisły silnej, to od następnego mecze radzę niektórym pójść na stadion (kupić bilet, kupić piwko, herbatę, kiełbachę, wrzucić 5-10 zł do puchy SKWK), a nie oglądać mecz w TV i komentować go na forum !
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.03.2013, 14:43
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To w ogóle nie jest obrońca, tylko Skorża sobie kiedyś uroił że zrobi z niego bocznego defensora. Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale większość kariery juniorskiej i ME Burliga grał jako skrzydłowy. Nie każdy jest Piszczkiem, z chłopaka obrońcy się już raczej nie zrobi.

Z drugiej strony - lepszy on niż kolejny wynalazek Bednarza z gatunku Frederiksena.
Tym bardziej, że biega ze skrzydła z podniesioną głową. Niech jeszcze poprawi wrzutkę ... Kosa go nauczy.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.03.2013, 15:02
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
jeśli chcecie Wisły silnej, to od następnego mecze radzę niektórym pójść na stadion (kupić bilet, kupić piwko, herbatę, kiełbachę, wrzucić 5-10 zł do puchy SKWK), a nie oglądać mecz w TV i komentować go na forum !
Po ilości komentarzy tutaj widac że ilośc kibiców interesujących się Wisłą zmniejszył się.Tych chodzących na mecze i tych oglądających.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 18.03.2013, 15:16
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Widziałem jak sędzia wskazuje wapno by potem wycofać się z decyzji. Gdyby nie arbiter przy linii, mielibyśmy karnego. Który z nich chciał nas przekręcić? Borski z Warszawy(sic!) wskazując na wapno czy też sędzia pierwszoligowy Sebastian Tarnowski dla którego był to debiut w ekstraklasie i którego błędna decyzja kosztowała odsunięcie od sędziowania spotkań I ligi?

Druga sprawa - rozumiem też iż sędzia pomylił Wilka z Sobolewskim pokazując mu 'czerwona kartkę' dlatego aby Legia miała lżej? Jakiej jakości jest nasz sędzia międzynarodowy który myli zawodników?
To kto tu jest głównym? Jak miał Borski wątpliwości to dlaczego pokazał i odwołał, a nie zapytał i zadecydował?

1 Karny był tak ewidentny że musiał pokazać, a że zrobił to z ciężkim sercem to chwycił się okazji.
2 Krętacze testują nową metodę rozmywania odpowiedzialności. Skutecznie?

Dla debiutanta przekręcić Wisłę to klucz do kariery, założymy się?

No i czy naprawdę myślisz, że pomylenie osoby to efekt braku wyszkolenia?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.03.2013, 15:22
donecki napisał(a):Wyświetl post
Po ilości komentarzy tutaj widac że ilośc kibiców interesujących się Wisłą zmniejszył się.Tych chodzących na mecze i tych oglądających.
Nie komentują, bo wygraliśmy. Przy remisie, lub porażce, postów było by więcej
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 18.03.2013, 15:28
donecki napisał(a):Wyświetl post
To napewno w duzym stopniu prawda, ale mimo wszystko zajrzyj po porażce
Odpowiedz cytując
ecostafic
Member

Od: 11.2010

Stary 18.03.2013, 15:32
Cytat:
Brawo mistrzu skoro wyznacznikiem zainteresowania jest ilosc postow to odpal onet tam bedziesz mial rzetelne informacje
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 18.03.2013, 15:42
Bo co tu pisać?
Kulawik nie pomylił Szczecina ze Staszowem; Genkow strzelił bramkę (cudem, bo cudem, ale strzelił); Małecki zanotował asystę i nikogo nie obraził; Jaliens zagrał przyzwoicie; Sikorski siedział na ławce; było zimno, to Kulawik nie odsłaniał koralików. Wynik też całkiem niezły.
Oby jak najmniej takich meczów, naprawdę!
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 18.03.2013, 15:45
Co do gry to jestem zadowolony na plus, jest coraz lepiej. Co do ilości kibiców nie ma co się wypowiadać, nawet taka aura jaka była wczoraj nie usprawiedliwia faktu, że było nas nieco ponad 11 tys.
Doping - średni, były lepsze i gorsze momenty, ale ja nie o tym. Rozumiem że zbliżamy się do standardów zachodnich, ale chciałbym zwrócić uwagę/pytanie, czemu podczas jak była inicjowana piosenka anty w trakcie meczu nagle gniazdowy kazał przerywać? Nie róbmy ze stadionu teatru, kilka razy można coś mocniejszego zaśpiewać, choćby dla ożywienia trybuny.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.03.2013, 15:47
ecostafic napisał(a):Wyświetl post
Brawo mistrzu skoro wyznacznikiem zainteresowania jest ilosc postow to odpal onet tam bedziesz mial rzetelne informacje
Czy Ty rozumiesz co ja napisałem?Ilośc zainteresowanych zmniejszyła się a nie rzetelnośc informacji.Poza tym portale skwk,forumwisla,wislaportall podebrały z tej strony tysiące komentatorów i dlatego jak pamietam wczesniej swojego komentarza nie mogłem znależc juz po paru godzinach a teraz znajduje na drugi dzien.Rodzina Wisły teraz działa na wielu forach mimo tego uważam że jest mniejsze zainteresowanie Wisła i stąd też słaba frekwencja na trybunach i na tym forum - niestety
Ostatnio edytowane przez donecki : 18.03.2013 o godz. 15:52.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.03.2013, 15:51
Drozd napisał(a):Wyświetl post
To kto tu jest głównym? Jak miał Borski wątpliwości to dlaczego pokazał i odwołał, a nie zapytał i zadecydował?
Pytanie nie jest do mnie. Ja tam nie widzę problemu w tym że decyzje podejmuje ten kto widzi lepiej lub jest decyzji pewniejszy. Kwestia na ile jesteś sceptyczny w stosunku do swoich zmysłów i na ile masz zaufanie do kolegów.

Cytat:
1 Karny był tak ewidentny że musiał pokazać, a że zrobił to z ciężkim sercem to chwycił się okazji.
No tak. Chwycił się okazji która była z góry zaplanowana ponieważ:

Cytat:
2 Krętacze testują nową metodę rozmywania odpowiedzialności. Skutecznie?
Bardzo skutecznie. Teraz, dopóki starczy im asystentów będą tak robić. Jak skompromitują wszystkich sędziów pierwszoligowych których mają zaczną brać następnych z lig niższych. A Boski będzie cały czas 'nie w temacie' chwytał się okazji.

Cytat:
Dla debiutanta przekręcić Wisłę to klucz do kariery, założymy się?
No tak. Jeden przekręt zrobi mu karierę. Ale masz racje sposobów 'na wazeline' jest wiele - może to jedynie inicjatywa tego sędziego za bramką? Chciał się przypodobać i tyle. Albo lepiej.... może on podko..... się w Borskim? To jest myśl.

Cytat:
No i czy naprawdę myślisz, że pomylenie osoby to efekt braku wyszkolenia?
No tak sędziów mamy idealnie wyszkolonych i nieomylnych, którzy mylą się jedynie z premedytacji. Mężowie zaufania, wzór dla innych lig. A że czasami zrobią z siebie idiotę - cóż, czynią to z pełną świadomością.
-----------------------------------

A tak na poważnie to daj spokój - nikt nie lubi się kompromitować w tak debilny sposób. Żyjemy w takich czasach że liga jest produktem i bezczelne ustawianie wyników spowoduje spadek zainteresowania przedsięwzięciem. W PP jeszcze skłonny jestem uwierzyć ale w ustawienie wyniku w 'gównianym' meczu/meczach outsiderów nie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 18.03.2013, 16:21
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post

ja dla Wisły na ten mecz przyjechałem autem 578 km, można? można, jeśli nazywasz sie kibicem wisły, i to średnio kilka razy w roku,
pozdrawiam

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.03.2013, 16:45
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Jako skrzydłowy, jako środkowy pomocnik, jako napastnik. Gdzie on nie grał?
A wszędzie jest jednakowo mierny.
Bądźmy realistami. Prezentuje średni poziom ekstraklasowy. Jest lepszy od Sikorskiego, Beto czy innych pokrak ściąganych do nas hurtowo, a od takiego Gikiewicza lub Grzelczaka jakoś specjalnie nie odstaje.
Nasza liga jest po prostu mierna, ale Burligi na jej tle nie musimy się wstydzić.

Tylko proszę, nie wyskakujcie z pucharami, bo na nie nadaje się może jeden Małecki.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mlodshy
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.03.2013, 16:48
No cóż, ja od jakichś 9 lat jeżdżę na każdy mecz (kilka opuściłem ale pewnie góra z 4 się uzbierają).
Mieszkam w Katowicach. Patrzę na te puste trybuny co mecz i nie rozumiem.

Nie rozumiem jak można być kibicem Wisły, mieszkać w Krakowie i siedzieć w domu podczas meczu.

Oczywiście są wyjątkowe sytuacje, gdy jest się chorym na przykład albo kogoś na bilet nie stać. Jednak kupić bilet na mecz to nie jest majątek przecież, jeden wieczór w pubie i wyda się więcej.

A co do chorób, są oczywiście poważne, które naprawdę unieruchamiają człowieka i nic się nie poradzi ale większość nie stanowi problemu.

Na przykład w zeszłym roku na przełomie stycznia i lutego wylądowałem na pogotowiu z podejrzeniem zawału serca (na szczęście nie było to podczas meczu, bo by mnie żona na mecze nie chciała puszczać ), potem na oddziale intensywnej opieki medycznej (oiom) potem na kardiologii gdzie miałem koronarografię.

Całe szczęście wszystko potoczyło się dobrze, to było poinfekcyjne zapalenia mięśnia sercowego nie zawał i na pierwszy mecz po przerwie mogłem już przyjechać, choć szwy jeszcze ciągnęły.

Więc ludzie, nie gadajcie, że się nie da bo za zimno, bo katar złapał, bo wieje.
Jest nowy stadion, można się ogrzać w przerwie. Ci którzy przychodzą/przyjeżdżają komunikacją miejską lub jako pasażerowie mogą się napić piwa.

Żyć nie umierać i nie ma wytłumaczenia dla zdrowego kibica Wisły, mieszkającego w Krakowie, którego stać na piwo w knajpie, w sytuacji w której na mecze nie chodzi.
"Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz żywo szuka sposobu jak wyleczyć odniesione rany." W. Shakespeare
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.03.2013, 17:14
mlodshy napisał(a):Wyświetl post
No cóż, ja od jakichś 9 lat jeżdżę na każdy mecz (kilka opuściłem ale pewnie góra z 4 się uzbierają).
Mieszkam w Katowicach. Patrzę na te puste trybuny co mecz i nie rozumiem.

Nie rozumiem jak można być kibicem Wisły, mieszkać w Krakowie i siedzieć w domu podczas meczu.

Oczywiście są wyjątkowe sytuacje, gdy jest się chorym na przykład albo kogoś na bilet nie stać.
Albo ktoś pracuje w czasie meczu.
Ja na przykład tak mam czasami.
Przepraszam, że nie rezygnuję z pracy.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.03.2013, 17:28
Niektórzy mogli też być poza Krakowem z przyczyn rodzinnych. Gdzie i kogo mam przeprosić?

Uważam że obecna frekwencja jak na to co prezentowała ostatnio Wisła jest świetna. Jest aż 11 tys. osób gotowych przyjść tylko dla niej, mimo mrozu, gry o nic i innych niedogodności.

Resztę trzeba zachęcić wynikami, odpowiednim poziomem obsługi i marketingiem. Sorry, tak to funkcjonuje.

Bardzo wiele robi w tym względzie SKWK zapraszając dzieci na stadion, organizując spotkania z piłkarzami etc. Dotychczasowe podejście klubu do ich inicjatyw można pozostawić bez komentarza...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 18.03.2013, 17:32
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Pytanie nie jest do mnie. Ja tam nie widzę problemu w tym że decyzje podejmuje ten kto widzi lepiej lub jest decyzji pewniejszy. Kwestia na ile jesteś sceptyczny w stosunku do swoich zmysłów i na ile masz zaufanie do kolegów.

No tak. Chwycił się okazji która była z góry zaplanowana ponieważ:

Bardzo skutecznie. Teraz, dopóki starczy im asystentów będą tak robić. Jak skompromitują wszystkich sędziów pierwszoligowych których mają zaczną brać następnych z lig niższych. A Boski będzie cały czas 'nie w temacie' chwytał się okazji.

No tak. Jeden przekręt zrobi mu karierę. Ale masz racje sposobów 'na wazeline' jest wiele - może to jedynie inicjatywa tego sędziego za bramką? Chciał się przypodobać i tyle. Albo lepiej.... może on podko..... się w Borskim? To jest myśl.

No tak sędziów mamy idealnie wyszkolonych i nieomylnych, którzy mylą się jedynie z premedytacji. Mężowie zaufania, wzór dla innych lig. A że czasami zrobią z siebie idiotę - cóż, czynią to z pełną świadomością.
-----------------------------------

A tak na poważnie to daj spokój - nikt nie lubi się kompromitować w tak debilny sposób. Żyjemy w takich czasach że liga jest produktem i bezczelne ustawianie wyników spowoduje spadek zainteresowania przedsięwzięciem. W PP jeszcze skłonny jestem uwierzyć ale w ustawienie wyniku w 'gównianym' meczu/meczach outsiderów nie.
Sceptyczny do swoich zmysłów nie powinien wychodzić z domu, a co dopiero sędziować, więc nie kombinuj. Odpowiada i decyduje główny, ten strach za bramką to alibi, rozumiesz?

Nie napisałem, że była z góry zaplanowana. Strach sam z siebie mógł chcieć się podlizać, niemożliwe? Otóż jak najbardziej ...

To że wszystko było dogadane to druga opcja, na ile go zawiesili?

Oczywiście że będą, rozpoczęła się już seria, czyż nie?

Jeden przekręt nie, ale pokazał, że potrafi ...

Nigdzie nie ma szkoleń patrzenia na oczy, nie ma sędziów wyszkolonych i nie wyszkolonych, są uczciwi i krętacze.

Co jest wart ten produkt, popatrz na frekwencję, ludzie nie są głupi. Część pewnie nie chodzi z obawy o zdrowie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 18.03.2013, 17:34
wolfy, FraMat, zawsze czytam wasze posty z szacunkiem którym was dażę a dopierdalacie się do chłopaka który napisał wyżej prawdę, czytanie ze zrozumieniem

"mieszkać w Krakowie i siedzieć w domu" (nie w pracy, nie poza Krakowem)
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 18.03.2013, 18:11
Drozd napisał(a):Wyświetl post
....
Co jest wart ten produkt, popatrz na frekwencję, ludzie nie są głupi. Część pewnie nie chodzi z obawy o zdrowie.
Racja, mądrze mówisz. Natomaist jakoś czułem ze podniesiesz ten argument więc zrobię offtop.

Dziś czytałem iż "Mocny alkohol ma być dostępny na stadionie". Czytaj onegdaj władza robiła nagonkę na kibiców przed EURO traktując ich jak bandytów (nie ważne czy słusznie czy nie). W skrócie i pomijając - było to jej na rękę. Tyle że teraz, po euro, powstał problem bo ludzie są zrażeni do stadionów a te za coś trzeba utrzymywać. Koszt przeważnie spoczywa na budżecie Państwa. Nie wiadomo co zrobić z narodowym, we Wrocławiu wpadli na pomysł iż będzie wódka na stadionie w dniach pozameczowych, w Krakowie Majchrowski musi rocznie dawać 7 baniek a końca negocjacji nie widać. Jest to bolesny finansowy problem. Do czego zmierzam - za chwile (jak nie już vide Boniek) będzie wszystkim zależało na kibicach czytaj: zależeć będzie na rentowności obiektów. I teraz pytanie - komu są/będą na rękę takie wielbłądy sędziowskie w meczach o pietruszkę? Legii/PZPN? I co na to TV?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 18.03.2013, 18:33
Jak to co na to media? Nie znasz?

"Błędy sędziego są wkalkulowane w piłkę nożną"
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 18.03.2013, 19:16
Mysle ze jesteśmy na wczesnym etapie dbania wszystkich o produkt 'ekstraklasowy' - łącznie z sędziami. Nikomu nie są na rękę puste stadiony. Postawili idiotę za bramką aby podnieść jakość produktu to zbierają tego owoce.Takie jest moje zdanie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.03.2013, 20:13
GonzoNS napisał(a):Wyświetl post
wolfy, FraMat, zawsze czytam wasze posty z szacunkiem którym was dażę a dopierdalacie się do chłopaka który napisał wyżej prawdę, czytanie ze zrozumieniem

"mieszkać w Krakowie i siedzieć w domu" (nie w pracy, nie poza Krakowem)
No i ja mu odpisałem - kto miał przyjść ten przyszedł. Fanatyków nie musisz zachęcać, reszta nie przychodzi z powodu:
- poziomu sportowego
- poziomu obsługi (ochrona, Wiślacki Świat, czystość, catering etc.).

O to musi zadbać klub, SKWK stara się mu pomóc jak może (czasami wbrew naszym genialnym działaczom), ale to jest biznes. Fanatycy są zawsze (do czasu aż jakiś mózg w klubie nie postara się o kolejny konflikt z kibicami) i tu już dużych rezerw nie widzę.
Kiedyś stadion pękał w szwach ("Wisła jak Barcelona - cała w karnetach"), ale poziom sportowy był inny i cele były inne.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 18.03.2013, 21:03
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No i ja mu odpisałem - kto miał przyjść ten przyszedł. Fanatyków nie musisz zachęcać, reszta nie przychodzi z powodu:
- poziomu sportowego
- poziomu obsługi (ochrona, Wiślacki Świat, czystość, catering etc.).

O to musi zadbać klub, SKWK stara się mu pomóc jak może (czasami wbrew naszym genialnym działaczom), ale to jest biznes. Fanatycy są zawsze (do czasu aż jakiś mózg w klubie nie postara się o kolejny konflikt z kibicami) i tu już dużych rezerw nie widzę.
Kiedyś stadion pękał w szwach ("Wisła jak Barcelona - cała w karnetach"), ale poziom sportowy był inny i cele były inne.
I stadion był ten, a jednak inny - pojemność 10 czy 11 tysiaków.
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.03.2013, 21:15
Pogon słabiutka, ale ten Tandrowski to ciekawy grajek i widać, że wychowany w innej kulturze piłkarskiej.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.03.2013, 21:40
No, ładnie się dawał wkręcać i to uderzenie w poprzeczke, inny Świat
..
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.03.2013, 23:55
Teraz przynajmniej ci co chodza to chodzą na Wisłe a nie na to bo fajnie gra,albo rywal przyjechal.

Na Podbeskidziu i Pogoni po 12 tys,ludzi ktorzy przyszli bo Wisle maja w sercu
Jestem prawie pewnie ze z tym stadionem i starą Wisłą Kasperczaka bylo by pewnie po 30 tys ludzi,szkoda ze nie zrównalo sie to w czasie.I te12 tys to jest ilosc stała ,na Legie trzeba dodac sobie +8 tys i juz wiemy jaka bedzie frekwencja.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 18.03.2013 o godz. 23:58.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 19.03.2013, 10:36
Mam pytanie, kibice Pogoni wyszli w trakcie drugiej połowy meczu. Wiadomo coś na ten temat, jakiś protest czy po prostu sobie wyszli?
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.03.2013, 10:40
Chcieli zdążyć na wcześniejszy pociąg rejsowy do Szczecina.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.03.2013, 10:48
Podbij na PW do WISŁAZWE on ma jakieś info

Edit: Za późno odpowiedziałem
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.03.2013 o godz. 10:52.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
gerardinho91
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 19.03.2013, 11:24
nie wiecie może kiedy powtórka tego meczu w C+?
Za złotówke jesteś k... to za wolność byś mnie sprzedał...

Jebać przerzutów !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów