|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Spotkanie z Pogonią Szczecin zakończy się: | |||
| Zdecydowaną wygraną Wisły! |
|
49 | 44,14% |
| Minamalnym zwycięstwem Wisły. |
|
53 | 47,75% |
| Remisem. |
|
6 | 5,41% |
| Porażką?! |
|
3 | 2,70% |
| Głosujących: 111. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jeśli chcecie Wisły silnej, to od następnego mecze radzę niektórym pójść na stadion (kupić bilet, kupić piwko, herbatę, kiełbachę, wrzucić 5-10 zł do puchy SKWK), a nie oglądać mecz w TV i komentować go na forum !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Kosa go nauczy.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Po ilości komentarzy tutaj widac że ilośc kibiców interesujących się Wisłą zmniejszył się.Tych chodzących na mecze i tych oglądających.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1 Karny był tak ewidentny że musiał pokazać, a że zrobił to z ciężkim sercem to chwycił się okazji. 2 Krętacze testują nową metodę rozmywania odpowiedzialności. Skutecznie? Dla debiutanta przekręcić Wisłę to klucz do kariery, założymy się? No i czy naprawdę myślisz, że pomylenie osoby to efekt braku wyszkolenia? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Bo co tu pisać?
Kulawik nie pomylił Szczecina ze Staszowem; Genkow strzelił bramkę (cudem, bo cudem, ale strzelił); Małecki zanotował asystę i nikogo nie obraził; Jaliens zagrał przyzwoicie; Sikorski siedział na ławce; było zimno, to Kulawik nie odsłaniał koralików. Wynik też całkiem niezły. Oby jak najmniej takich meczów, naprawdę! ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Co do gry to jestem zadowolony na plus, jest coraz lepiej. Co do ilości kibiców nie ma co się wypowiadać, nawet taka aura jaka była wczoraj nie usprawiedliwia faktu, że było nas nieco ponad 11 tys.
Doping - średni, były lepsze i gorsze momenty, ale ja nie o tym. Rozumiem że zbliżamy się do standardów zachodnich, ale chciałbym zwrócić uwagę/pytanie, czemu podczas jak była inicjowana piosenka anty w trakcie meczu nagle gniazdowy kazał przerywać? Nie róbmy ze stadionu teatru, kilka razy można coś mocniejszego zaśpiewać, choćby dla ożywienia trybuny. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Czy Ty rozumiesz co ja napisałem?Ilośc zainteresowanych zmniejszyła się a nie rzetelnośc informacji.Poza tym portale skwk,forumwisla,wislaportall podebrały z tej strony tysiące komentatorów i dlatego jak pamietam wczesniej swojego komentarza nie mogłem znależc juz po paru godzinach a teraz znajduje na drugi dzien.Rodzina Wisły teraz działa na wielu forach mimo tego uważam że jest mniejsze zainteresowanie Wisła i stąd też słaba frekwencja na trybunach i na tym forum - niestety
Ostatnio edytowane przez donecki : 18.03.2013 o godz. 15:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
||||
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
----------------------------------- A tak na poważnie to daj spokój - nikt nie lubi się kompromitować w tak debilny sposób. Żyjemy w takich czasach że liga jest produktem i bezczelne ustawianie wyników spowoduje spadek zainteresowania przedsięwzięciem. W PP jeszcze skłonny jestem uwierzyć ale w ustawienie wyniku w 'gównianym' meczu/meczach outsiderów nie. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
ja dla Wisły na ten mecz przyjechałem autem 578 km, można? można, jeśli nazywasz sie kibicem wisły, i to średnio kilka razy w roku, pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nasza liga jest po prostu mierna, ale Burligi na jej tle nie musimy się wstydzić. Tylko proszę, nie wyskakujcie z pucharami, bo na nie nadaje się może jeden Małecki. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No cóż, ja od jakichś 9 lat jeżdżę na każdy mecz (kilka opuściłem ale pewnie góra z 4 się uzbierają).
Mieszkam w Katowicach. Patrzę na te puste trybuny co mecz i nie rozumiem. Nie rozumiem jak można być kibicem Wisły, mieszkać w Krakowie i siedzieć w domu podczas meczu. Oczywiście są wyjątkowe sytuacje, gdy jest się chorym na przykład albo kogoś na bilet nie stać. Jednak kupić bilet na mecz to nie jest majątek przecież, jeden wieczór w pubie i wyda się więcej. A co do chorób, są oczywiście poważne, które naprawdę unieruchamiają człowieka i nic się nie poradzi ale większość nie stanowi problemu. Na przykład w zeszłym roku na przełomie stycznia i lutego wylądowałem na pogotowiu z podejrzeniem zawału serca (na szczęście nie było to podczas meczu, bo by mnie żona na mecze nie chciała puszczać ), potem na oddziale intensywnej opieki medycznej (oiom) potem na kardiologii gdzie miałem koronarografię. Całe szczęście wszystko potoczyło się dobrze, to było poinfekcyjne zapalenia mięśnia sercowego nie zawał i na pierwszy mecz po przerwie mogłem już przyjechać, choć szwy jeszcze ciągnęły. Więc ludzie, nie gadajcie, że się nie da bo za zimno, bo katar złapał, bo wieje. Jest nowy stadion, można się ogrzać w przerwie. Ci którzy przychodzą/przyjeżdżają komunikacją miejską lub jako pasażerowie mogą się napić piwa. Żyć nie umierać i nie ma wytłumaczenia dla zdrowego kibica Wisły, mieszkającego w Krakowie, którego stać na piwo w knajpie, w sytuacji w której na mecze nie chodzi. ![]()
"Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz żywo szuka sposobu jak wyleczyć odniesione rany." W. Shakespeare
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ja na przykład tak mam czasami. Przepraszam, że nie rezygnuję z pracy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niektórzy mogli też być poza Krakowem z przyczyn rodzinnych. Gdzie i kogo mam przeprosić?
Uważam że obecna frekwencja jak na to co prezentowała ostatnio Wisła jest świetna. Jest aż 11 tys. osób gotowych przyjść tylko dla niej, mimo mrozu, gry o nic i innych niedogodności. Resztę trzeba zachęcić wynikami, odpowiednim poziomem obsługi i marketingiem. Sorry, tak to funkcjonuje. Bardzo wiele robi w tym względzie SKWK zapraszając dzieci na stadion, organizując spotkania z piłkarzami etc. Dotychczasowe podejście klubu do ich inicjatyw można pozostawić bez komentarza... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie napisałem, że była z góry zaplanowana. Strach sam z siebie mógł chcieć się podlizać, niemożliwe? Otóż jak najbardziej ... To że wszystko było dogadane to druga opcja, na ile go zawiesili? ![]() Oczywiście że będą, rozpoczęła się już seria, czyż nie? Jeden przekręt nie, ale pokazał, że potrafi ... Nigdzie nie ma szkoleń patrzenia na oczy, nie ma sędziów wyszkolonych i nie wyszkolonych, są uczciwi i krętacze. Co jest wart ten produkt, popatrz na frekwencję, ludzie nie są głupi. Część pewnie nie chodzi z obawy o zdrowie. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wolfy, FraMat, zawsze czytam wasze posty z szacunkiem którym was dażę a dopierdalacie się do chłopaka który napisał wyżej prawdę, czytanie ze zrozumieniem
"mieszkać w Krakowie i siedzieć w domu" (nie w pracy, nie poza Krakowem) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dziś czytałem iż "Mocny alkohol ma być dostępny na stadionie". Czytaj onegdaj władza robiła nagonkę na kibiców przed EURO traktując ich jak bandytów (nie ważne czy słusznie czy nie). W skrócie i pomijając - było to jej na rękę. Tyle że teraz, po euro, powstał problem bo ludzie są zrażeni do stadionów a te za coś trzeba utrzymywać. Koszt przeważnie spoczywa na budżecie Państwa. Nie wiadomo co zrobić z narodowym, we Wrocławiu wpadli na pomysł iż będzie wódka na stadionie w dniach pozameczowych, w Krakowie Majchrowski musi rocznie dawać 7 baniek a końca negocjacji nie widać. Jest to bolesny finansowy problem. Do czego zmierzam - za chwile (jak nie już vide Boniek) będzie wszystkim zależało na kibicach czytaj: zależeć będzie na rentowności obiektów. I teraz pytanie - komu są/będą na rękę takie wielbłądy sędziowskie w meczach o pietruszkę? Legii/PZPN? I co na to TV? ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to co na to media? Nie znasz?
"Błędy sędziego są wkalkulowane w piłkę nożną" ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mysle ze jesteśmy na wczesnym etapie dbania wszystkich o produkt 'ekstraklasowy' - łącznie z sędziami. Nikomu nie są na rękę puste stadiony. Postawili idiotę za bramką aby podnieść jakość produktu to zbierają tego owoce.Takie jest moje zdanie.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
- poziomu sportowego - poziomu obsługi (ochrona, Wiślacki Świat, czystość, catering etc.). O to musi zadbać klub, SKWK stara się mu pomóc jak może (czasami wbrew naszym genialnym działaczom), ale to jest biznes. Fanatycy są zawsze (do czasu aż jakiś mózg w klubie nie postara się o kolejny konflikt z kibicami) i tu już dużych rezerw nie widzę. Kiedyś stadion pękał w szwach ("Wisła jak Barcelona - cała w karnetach"), ale poziom sportowy był inny i cele były inne. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pogon słabiutka, ale ten Tandrowski to ciekawy grajek i widać, że wychowany w innej kulturze piłkarskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No, ładnie się dawał wkręcać i to uderzenie w poprzeczke, inny Świat
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Teraz przynajmniej ci co chodza to chodzą na Wisłe a nie na to bo fajnie gra,albo rywal przyjechal.
Na Podbeskidziu i Pogoni po 12 tys,ludzi ktorzy przyszli bo Wisle maja w sercu Jestem prawie pewnie ze z tym stadionem i starą Wisłą Kasperczaka bylo by pewnie po 30 tys ludzi,szkoda ze nie zrównalo sie to w czasie.I te12 tys to jest ilosc stała ,na Legie trzeba dodac sobie +8 tys i juz wiemy jaka bedzie frekwencja.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 18.03.2013 o godz. 23:58.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie, kibice Pogoni wyszli w trakcie drugiej połowy meczu. Wiadomo coś na ten temat, jakiś protest czy po prostu sobie wyszli?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Chcieli zdążyć na wcześniejszy pociąg rejsowy do Szczecina.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Podbij na PW do WISŁAZWE on ma jakieś info
![]() Edit: Za późno odpowiedziałem
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.03.2013 o godz. 10:52.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
nie wiecie może kiedy powtórka tego meczu w C+?
![]()
Za złotówke jesteś k... to za wolność byś mnie sprzedał...
Jebać przerzutów !! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|