The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pajo1906
Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2010, 14:19
Trzeba się skupic na tym, by pokonac koniecznie Odrę! Nie wiem jak Nasze grajki zareagują po meczu z Cracovią
Co do meczu Lecha: Myślę, że jednak jakieś szanse na stratę punktów są!
1. Micański pragnie się mocno zemścic na Lechu.
2. Presja Piłkarzy Lecha, pododno już wszyscy mocno się przykładają do swętowania ( Taki C*uj )
3. Walczą o bodajże 800 tys ( 6 miejsce + jakies premie(?)
4. To co najbardziej jest Moją nadzieje: Nie ma zgody na linii Lech-Zagłebie, tym samym Ci drudzy się nie powinni podłozyc i na pewno kibice Zagłębia pragną lekkiej zemsty za zerwanie zgody.
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 14.05.2010, 14:21
PEZET napisał(a):Wyświetl post
Elo ,moglby ktos z szanownych Barci Wislakow pokazac na mapce stadionu gdzie jest mniejwiecej na sektorze 1 rząd 2 miejsce 77 . Z gory dziekuje
a co ty z Wodzisławia

Heniek mi się coraz bardziej podoba...
cyt.z konferencji prasowej.
-Panie trenerze,z jakim nastawieniem zagra jutro Wisła?
HK.My jutro bronimy Mistrzostwa Polski!!!

Brawo Henry!!Tak jest!
Ale się pojawi edycji na konkursie u Wislazwe...nie zagra jutro Alvarez...i nie wiadomo czy nie zagra Jop
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 14.05.2010, 14:23
Ludzie. Jak czytam że co poniektórzy tutaj łudzą się jeszcze w mistrzostwo to mnie krew zalewa. Zrozumcie ze ten sezon już jest przegrany. Wszyscy dobrze wiemy dlaczego. Niestety taka prawda. Ta drużyna z obecnym składem nie jest godna być mistrzem Polski. Tak czy tak czeka nas kompromitacja w pucharach. Taka jest prawda.

pOOZDRO DLA KUMATYCH
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 14.05.2010, 14:25
palladynTS napisał(a):Wyświetl post

Brawo Henry!!Tak jest!
a co mial powiedziec? "nie wychodzimy na mecz bo to i tak nic nie zmieni.." kazdy trener by tak samo powiedzial.. skoro matematycznie sa szanse.. co innego jakby nasza wygrana a ich nawet przegrana nic nie zmienila

POZDRO DLA KUMATEGO PANDEM0NIUM Z POZNANIA nie wiem co trzeba miec we lbie zeby wariatke z siebie robic.. ledwo sie zarejestrowal.. pieprzy jakies *******y i udaje ze z Wisly jest

PEZET , jaja sobie robisz?
kazdy siedzi (tfu! , stoi i dopinguje) gdzie chce..

JESZCZE SA BILETY!! WSZYSCY NA SS! , DRUGA SARAGOSSA SIE SZYKUJE!
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 14.05.2010 o godz. 14:32.
Odpowiedz cytując
Pajo1906
Member

Od: 08.2007

Stary 14.05.2010, 14:27
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Ludzie. Jak czytam że co poniektórzy tutaj łudzą się jeszcze w mistrzostwo to mnie krew zalewa. Zrozumcie ze ten sezon już jest przegrany. Wszyscy dobrze wiemy dlaczego. Niestety taka prawda. Ta drużyna z obecnym składem nie jest godna być mistrzem Polski. Tak czy tak czeka nas kompromitacja w pucharach. Taka jest prawda.

pOOZDRO DLA KUMATYCH
Już by mnie kompromitacja tak nie interesowała, Co mistrzostwo Polski !
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Stary 14.05.2010, 14:30

pOOZDRO DLA KUMATYCH

Chłopczyku z taką wiarą to pewnie jesteś z Wary lecha....spad stąd bo sie kompromitujesz matołku!!!
Zresztą data twojej rejestracji na Naszym forum chyba nie jest przypadkowa...

Ty kumaty ty.....hehehehe
Odpowiedz cytując
Maxior
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 14.05.2010, 14:30
Najgorsze, ze Heniu może się z posada pożegnać, jak nie zdobędziemy tytułu:(
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 14.05.2010, 14:31
po tym zremisowanym derbowym meczu czulem ze mistrzostwa nie bedzie!! Wisla ma szanse zostac mistrzem! Zaglebie czuje ze sie spina na amice! Kibice nadzieja umiera ostatnia! Do boju Wiselko
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
CdoKdoI
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 14.05.2010, 14:34. ..
Elo ,moglby ktos z szanownych Barci Wislakow pokazac na mapce stadionu gdzie jest mniejwiecej na sektorze 1 rząd 2 miejsce 77 . Z gory dziekuje
Majster a do czego Ci to potrzebne
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Stary 14.05.2010, 14:35
Ta drużyna z obecnym składem nie jest godna być mistrzem Polski. Tak czy tak czeka nas kompromitacja w pucharach. Taka jest prawda. pOOZDRO DLA KUMATYCH

I tutaj się z tobą w 100 % zgadzam poznaniaku!

ps.KUMATYYY...
Odpowiedz cytując
PEZET
Junior Member

Stary 14.05.2010, 14:38
a co ty z Wodzisławia

Brawo Henry!!Tak jest!
Ale się pojawi edycji na konkursie u Wislazwe...nie zagra jutro Alvarez...i nie wiadomo czy nie zagra Jop
Pytam sie z ciekawoscimzoe tam troche sektor rozruszam koncu widok dopingujacego 12(nie smiac sie)latka (ktory uczeszcza na mlyn na koszu i przy R22 na D3)naprawde nalezy do rzadkosci(jednakze prosze o odpowiedz co do miejsca bo jest to dla mnie bardzo wazne)
Odpowiedz cytując
satori
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.05.2010, 14:40
Pajo1906 napisał(a):Wyświetl post
Trzeba się skupic na tym, by pokonac koniecznie Odrę! Nie wiem jak Nasze grajki zareagują po meczu z Cracovią
Co do meczu Lecha: Myślę, że jednak jakieś szanse na stratę punktów są!
1. Micański pragnie się mocno zemścic na Lechu.
2. Presja Piłkarzy Lecha, pododno już wszyscy mocno się przykładają do swętowania ( Taki C*uj )
3. Walczą o bodajże 800 tys ( 6 miejsce + jakies premie(?)
4. To co najbardziej jest Moją nadzieje: Nie ma zgody na linii Lech-Zagłebie, tym samym Ci drudzy się nie powinni podłozyc i na pewno kibice Zagłębia pragną lekkiej zemsty za zerwanie zgody.
Warto dodac do tych punktow rowniez to ze Smuda jak i Bajor maja tez cos do udowodnienia. Nie wierze ze Smuda nie ma juz nic do powiedzenia w tym klubie zwlaszcza teraz..
Oczywiscie wciaz mam nadzieje.. szczerze mowiac zupelnie jestem zaskoczony postawą Lecha teraz.. To nie do wiary jak oni są pewni siebie... reklamowanie fety... mowienie o 99% szans na mistrzostwo... przymierzanie garniturów..dla mnie to wielka zenada.. to nie jesrt profesjonalne podejscie do futbolu i mogą się na tym mocno przejechac bo Zagłebie nie jest złym zespołem nie jedna druzyne zaskoczyl ten zespol.. a nie zapominajmy o tym ze Lech musi wygrac remis nic im nie daje.
Odpowiedz cytując
PEZET
Junior Member

Stary 14.05.2010, 14:40
CdoKdoI napisał(a):Wyświetl post
Majster a do czego Ci to potrzebne
Jest to potrzebne poniewaz chce WIDZIEC MECZ!!!(nie smiac sie)ale dopingowac bede na claeee gardlo
Odpowiedz cytując
PEZET
Junior Member

Stary 14.05.2010, 14:42
wiec jak?odpowie ktos ?czy ze wzgledu na moj wiek przekreslacie moje umiejetnosci niemalze wodzirejskie
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Stary 14.05.2010, 14:44
czytalem forum Zaglebia! Kibice sa pelni mobilizacij wierza ze ich zespol stac na pokrzyzowanie planow amiki!! Dopingujemy naszych mimo wszystko!!
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.05.2010, 14:45
wiec jak?odpowie ktos ?czy ze wzgledu na moj wiek przekreslacie moje umiejetnosci niemalze wodzirejskie
Znajdziesz se sam miejsce, zresztą nie mąć już.
Odpowiedz cytując
PEZET
Junior Member

Stary 14.05.2010, 14:46
Oj dobrze;Psorka liczylem na pomoc trudno......
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Stary 14.05.2010, 14:48
PEZET jak cos poprosisz na stadionie o pomoc napewno ktos ci pomoze!!
Odpowiedz cytując
PEZET
Junior Member

Stary 14.05.2010, 14:49
na stadionie znajde;Ptylko teraz chce juz wiedziec na co sie nastawiac
Odpowiedz cytując
CdoKdoI
Junior Member

Stary 14.05.2010, 14:54. hehe
nastaw sie na gróby doping i wicemistrza a moze bedziesz miło zaskoczony i bedzie feta
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 14.05.2010, 14:56
OK.To ja w ten zakład wchodzę!To ile stawiasz tych dolarów przeciwko ilu moim orzechom?
Bo ja uważam że jeśli faktycznie kuchenki wygrają mecz to po zajebiście ciężkim meczu.
A mówiąc szczerze przeciwko Twoim dolarom stawiam na remis...1-1!
Ja daję Zagłębiu 15 minut do śmierci klinicznej (2:0 dla AGD Poznań). Poza tym jak nie będzie szło kuchenkom to Małek pomoże...
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 14.05.2010, 14:59
Od kiedy to data rejestracji wpływa na to kto jest prawdziwym Wislakiem a kto nie? Sory za OT
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Stary 14.05.2010, 15:01
Ja mam nadzieje że Małek jutro będzie widział takie faule kuchenkorza...

http://www.youtube.com/watch?v=9s3GGk5WbUg

Od kiedy to data rejestracji wpływa na to kto jest prawdziwym Wislakiem a kto nie? Sory za OT
Odkąd od początku tygodnia zauważono i stwierdzono niesamowitą migrację na tą stronę amatorów sprzętu AGD
Ostatnio edytowane przez palladynTS : 14.05.2010 o godz. 15:04.
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 14.05.2010, 15:01
W większości przypadków od soboty.
Odpowiedz cytując
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Stary 14.05.2010, 15:04
thechris napisał(a):Wyświetl post
Ja daję Zagłębiu 15 minut do śmierci klinicznej (2:0 dla AGD Poznań). Poza tym jak nie będzie szło kuchenkom to Małek pomoże...
Jawohl, uważam dokładnie tak samo.
Odpowiedz cytując
PEZET
Junior Member

Stary 14.05.2010, 15:06
JUTRO MISTRZ !!!!!!!!!!!!!!kto sie zaklada?
Odpowiedz cytując
CdoKdoI
Junior Member

Stary 14.05.2010, 15:07
CIezko o tych prawdziwych wislaków bo wielu ,,WIELKICH WISLAKÓW,, po meczu z cracovia stwierdzili ze pie**olą nie jada bo sie nie chca wkurzac bardziej po meczu... ale Ci co jada to jada na mecz nie po mistrza bo wisła i tak jest najlebsza a przy najmniej ma kibiców Najlebszych(tych prawdziwych)... A nadzieja umiera ostatnia i jeszcze w brode beda sobie pluc jak zwyciestwo bedziemy mieli a na mecz nie pojechali ja to czuje ze bedzie mistrz;D (Nie jestem z KRK ale zawsze jak mam kase to jade na mecz)
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Stary 14.05.2010, 15:09
JUTRO MISTRZ !!!!!!!!!!!!!!kto sie zaklada?

Za młody jesteś na zakłady

Co do pracy sędziów to polecam mój artykuł.Poczytajcie,polecam...Jeden z nielicznych którzy ośmielili się mówić,za co zresztą miał kolosalne problemy.

http://www.futbolnews.pl/informacje/...-dzialaja.html
Odpowiedz cytując
krakfilm
Senior Member

Stary 14.05.2010, 18:07
Oczywiście zakładam zwycięstwo Wisły jako pewnik, w przeciwnym razie powinno się piłkarzy zlinczować.

Wszystkie scenariusze są możliwe. Albo, że Lech szybko rozprawi się się z Lubinem, tak jak z Bytomiem i skończy się na 3:0 albo 3:1. Albo, Lech prowadzi 2:0 a drugiej połowie kończy się 2:2. Możliwe też, że do przerwy remis 0:0, w drugiej połowie Lech strzela na 1:0 a później szybka odpowiedź Lubina i jest 1:1. Lub na odwrót - do przerwy 0:1, Lech wyrównuje a później w ostaniej akcji sekundzie meczu ktoś nie trafia setki.

Mój wymarzony: Jest 1:0 dla Lecha. I 90 minuta meczu. Rzut karny dla Lecha. Podchodzi Lewandowski, pewny siebie, ale spala się i bramkarz odbija piłkę. Natychmiastowa kontra, piłka do Micańskiego, ten mija Kotorowskiego i gol gol 1:1! Coś takiego jak kiedyś Cracovia-Legia, Surma nie trafił, a Bojarski skontrował.

Jeszcze jedno: nie wiem czy wiecie, ale KGHM to jeden z głównych partnerów Telefoniki.
Ostatnio edytowane przez krakfilm : 14.05.2010 o godz. 18:14.
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.05.2010, 18:08
krakfilm napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście zakładam zwycięstwo Wisły jako pewnik, w przeciwnym razie powinno się piłkarzy zlinczować.

Wszystkie scenariusze są możliwe. Albo, że Lech szybko rozprawi się się z Lubinem, tak jak z Bytomiem i skończy się na 3:0 albo 3:1. Albo, Lech prowadzi 2:0 a drugiej połowie kończy się 2:2. Możliwe też, że do przerwy remis 0:0, w drugiej połowie Lech strzela na 1:0 a później szybka odpowiedź Lubina i jest 1:1. Lub na odwrót - do przerwy 0:1, Lech wyrównuje a później w ostaniej akcji sekundzie meczu ktoś nie trafia setki.

Mój wymarzony: Jest 1:0 dla Lecha. I 90 minuta meczu. Rzut karny dla Lecha. Podchodzi Lewandowski, pewny siebie, ale spala się i bramkarz odbija piłkę. Natychmiastowa kontra, piłka do Micańskiego, ten mija Kotorowskiego i gol gol 1:1! Coś takiego jak kiedyś Cracovia-Legia, Surma nie trafił, a Bojarski skontrował.
Popieram ten wymarzony scenariusz
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów