|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Trzeba się skupic na tym, by pokonac koniecznie Odrę! Nie wiem jak Nasze grajki zareagują po meczu z Cracovią
Co do meczu Lecha: Myślę, że jednak jakieś szanse na stratę punktów są! 1. Micański pragnie się mocno zemścic na Lechu. 2. Presja Piłkarzy Lecha, pododno już wszyscy mocno się przykładają do swętowania ( Taki C*uj 3. Walczą o bodajże 800 tys ( 6 miejsce + jakies premie(?) 4. To co najbardziej jest Moją nadzieje: Nie ma zgody na linii Lech-Zagłebie, tym samym Ci drudzy się nie powinni podłozyc i na pewno kibice Zagłębia pragną lekkiej zemsty za zerwanie zgody. |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Heniek mi się coraz bardziej podoba... cyt.z konferencji prasowej. -Panie trenerze,z jakim nastawieniem zagra jutro Wisła? HK.My jutro bronimy Mistrzostwa Polski!!! Brawo Henry!!Tak jest! Ale się pojawi edycji na konkursie u Wislazwe...nie zagra jutro Alvarez...i nie wiadomo czy nie zagra Jop |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ludzie. Jak czytam że co poniektórzy tutaj łudzą się jeszcze w mistrzostwo to mnie krew zalewa. Zrozumcie ze ten sezon już jest przegrany. Wszyscy dobrze wiemy dlaczego. Niestety taka prawda. Ta drużyna z obecnym składem nie jest godna być mistrzem Polski. Tak czy tak czeka nas kompromitacja w pucharach. Taka jest prawda.
pOOZDRO DLA KUMATYCH |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
POZDRO DLA KUMATEGO PANDEM0NIUM Z POZNANIA ![]() PEZET , jaja sobie robisz? kazdy siedzi (tfu! , stoi i dopinguje) gdzie chce.. JESZCZE SA BILETY!! WSZYSCY NA SS! , DRUGA SARAGOSSA SIE SZYKUJE!
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 14.05.2010 o godz. 14:32.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Chłopczyku z taką wiarą to pewnie jesteś z Wary lecha....spad stąd bo sie kompromitujesz matołku!!! Zresztą data twojej rejestracji na Naszym forum chyba nie jest przypadkowa... Ty kumaty ty.....hehehehe |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Najgorsze, ze Heniu może się z posada pożegnać, jak nie zdobędziemy tytułu:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
po tym zremisowanym derbowym meczu czulem ze mistrzostwa nie bedzie!! Wisla ma szanse zostac mistrzem! Zaglebie czuje ze sie spina na amice! Kibice nadzieja umiera ostatnia! Do boju Wiselko
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
)latka (ktory uczeszcza na mlyn na koszu i przy R22 na D3)naprawde nalezy do rzadkosci(jednakze prosze o odpowiedz co do miejsca bo jest to dla mnie bardzo wazne)![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Oczywiscie wciaz mam nadzieje.. szczerze mowiac zupelnie jestem zaskoczony postawą Lecha teraz.. To nie do wiary jak oni są pewni siebie... reklamowanie fety... mowienie o 99% szans na mistrzostwo... przymierzanie garniturów..dla mnie to wielka zenada.. to nie jesrt profesjonalne podejscie do futbolu i mogą się na tym mocno przejechac bo Zagłebie nie jest złym zespołem nie jedna druzyne zaskoczyl ten zespol.. a nie zapominajmy o tym ze Lech musi wygrac remis nic im nie daje. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
wiec jak
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czytalem forum Zaglebia! Kibice sa pelni mobilizacij wierza ze ich zespol stac na pokrzyzowanie planow amiki!! Dopingujemy naszych mimo wszystko!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Oj dobrze;Psorka liczylem na pomoc trudno......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PEZET jak cos poprosisz na stadionie o pomoc napewno ktos ci pomoze!!
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
na stadionie znajde;Ptylko teraz chce juz wiedziec na co sie nastawiac
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
nastaw sie na gróby doping i wicemistrza a moze bedziesz miło zaskoczony i bedzie feta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ja daję Zagłębiu 15 minut do śmierci klinicznej (2:0 dla AGD Poznań). Poza tym jak nie będzie szło kuchenkom to Małek pomoże...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od kiedy to data rejestracji wpływa na to kto jest prawdziwym Wislakiem a kto nie? Sory za OT
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja mam nadzieje że Małek jutro będzie widział takie faule kuchenkorza...
http://www.youtube.com/watch?v=9s3GGk5WbUg Odkąd od początku tygodnia zauważono i stwierdzono niesamowitą migrację na tą stronę amatorów sprzętu AGD
Ostatnio edytowane przez palladynTS : 14.05.2010 o godz. 15:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W większości przypadków od soboty.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
JUTRO MISTRZ !!!!!!!!!!!!!!kto sie zaklada
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
CIezko o tych prawdziwych wislaków bo wielu ,,WIELKICH WISLAKÓW,, po meczu z cracovia stwierdzili ze pie**olą nie jada bo sie nie chca wkurzac bardziej po meczu... ale Ci co jada to jada na mecz nie po mistrza bo wisła i tak jest najlebsza a przy najmniej ma kibiców Najlebszych(tych prawdziwych)... A nadzieja umiera ostatnia i jeszcze w brode beda sobie pluc jak zwyciestwo bedziemy mieli a na mecz nie pojechali ja to czuje ze bedzie mistrz;D (Nie jestem z KRK ale zawsze jak mam kase to jade na mecz)
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Za młody jesteś na zakłady ![]() Co do pracy sędziów to polecam mój artykuł.Poczytajcie,polecam...Jeden z nielicznych którzy ośmielili się mówić,za co zresztą miał kolosalne problemy. http://www.futbolnews.pl/informacje/...-dzialaja.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście zakładam zwycięstwo Wisły jako pewnik, w przeciwnym razie powinno się piłkarzy zlinczować.
Wszystkie scenariusze są możliwe. Albo, że Lech szybko rozprawi się się z Lubinem, tak jak z Bytomiem i skończy się na 3:0 albo 3:1. Albo, Lech prowadzi 2:0 a drugiej połowie kończy się 2:2. Możliwe też, że do przerwy remis 0:0, w drugiej połowie Lech strzela na 1:0 a później szybka odpowiedź Lubina i jest 1:1. Lub na odwrót - do przerwy 0:1, Lech wyrównuje a później w ostaniej akcji sekundzie meczu ktoś nie trafia setki. Mój wymarzony: Jest 1:0 dla Lecha. I 90 minuta meczu. Rzut karny dla Lecha. Podchodzi Lewandowski, pewny siebie, ale spala się i bramkarz odbija piłkę. Natychmiastowa kontra, piłka do Micańskiego, ten mija Kotorowskiego i gol gol 1:1! Coś takiego jak kiedyś Cracovia-Legia, Surma nie trafił, a Bojarski skontrował. Jeszcze jedno: nie wiem czy wiecie, ale KGHM to jeden z głównych partnerów Telefoniki.
Ostatnio edytowane przez krakfilm : 14.05.2010 o godz. 18:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() |
|
|

|