The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobęda Polacy w Vancouver?
Jeden 10 4,00%
Dwa 37 14,80%
Trzy 55 22,00%
Więcej niż trzy 136 54,40%
Żadnego 12 4,80%
Głosujących: 250. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2010, 21:23
wielki. WIELKI szacunek dla Adama za to co zrobił.
4 lata temu musieliśmy czekać do ostatniego dnia, na tych Igrzyskach mamy medal już w pierwszym finale.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.02.2010, 21:27
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
wielki. WIELKI szacunek dla Adama za to co zrobił.
4 lata temu musieliśmy czekać do ostatniego dnia, na tych Igrzyskach mamy medal już w pierwszym finale.
Jutro Sikora po jutrze Kowalczyk oj będzie pięknie 20 lutego Adaś leci po złoto
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 13.02.2010, 21:33
Małysz jest jednym z najlepszych naszych sportowców o ile nie najlepszym - gość wychował się w kraju gdzie była jedna przyzwoita skocznia, ciężką pracą doszedł na sam szczyt i siedzi na nim od lat. Dodatkowo jest człowiekiem skromnym - być może dlatego tak długo jest wielki.
Jak ktoś napisał - gdyby nasi kopacze mieli takie jaja jak on bylibyśmy mistrzami świata.
Odpowiedz cytując
martin_TSW
Member

Od: 10.2004

Stary 13.02.2010, 21:35
Wielki ukłon dla Adama. Ale jest jeszcze jedna rzecz, której brakuje Małyszowi - złoto olimpijskie. Trzeba wierzyć, że może uda się na dużej skoczni, choć będzie ciężko. Było wielu przypadkowych mistrzów olimpijskich, a nasz wybitny skoczek może pozostać bez tego tytułu, podobnie jak Ahonen.
WIERNOŚĆ NA WIEKI
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 13.02.2010, 21:35
Biorąc pod uwagę średnią zdobywanych medali przez Polskę te igrzyska można już zapisać na plus
Jutro Sikora ale nie spodziewam się medalu, w sprintach ostatnio mu nie szło, miejsce w 8 będzie dobre w perspektywie biegu na dochodzenie. Największe szanse Tomek ma w biegu indywidualnym i ze startu wspólnego bo w ostatnich startach przed igrzyskami dobrze spisywał się na strzelnicy.

Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 13.02.2010, 21:41
http://www.mmszczecin.pl/blog/entry/...+NA+TORZE.html
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.02.2010, 21:45
Straszny ten wypadek Gruzina. Dziwnym by było, gdyby przeżył... [*]

Małysz, jak wspominałem, srebro musiał wyrwać i wyrwał Teraz utrze nosa Ammanowi na dużej skoczni. Głęboko w to wierzę, bo właśnie tego złota brakuje w tej bogatej kolekcji. DZIĘKUJĘ.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 13.02.2010, 21:46
Adam jest WIELKI! Adam człowieku jesteś historią polskiego sportu! Jestem dumny że mogłem żyć w czasach gdy Ty miażdzysz konkurekcje!! Brawo!!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.02.2010, 21:52
Po prostu Mu sie nalezało za ta skromnosc i za to ze sie nie poddał choc miewal juz słabe okresy. Mysle ze to ukoronowanie jego kariery. Szkoda ze Amman był dzis nie do doscigniecia
Odpowiedz cytując
Szymonito
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.02.2010, 22:07
- 2 skoki Małysza
- ceremonia po konkursie
Kod:
http://hotfile.com/dl/28453453/62178ff/AG_2010.02.13_srebro_IO_Malysza.zip.html
w 1 pliku bez hasła, 58 mb
Ostatnio edytowane przez Szymonito : 13.02.2010 o godz. 22:21.
Biała Gwiazda na koszulki! - nie logo SA!
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.02.2010, 22:14
brawo dla Adama, i brawa dla Ammanna on tylko potrafi na IO osiagnac swietna forme, podziwiam go,
szkoda ze Adam złota nie zdobyl, ale jest jeszcze szansa..

Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.02.2010, 22:28
Adam to klasa sama w sobie i potwierdzil to dzisiaj. Swoja droga to znajdowac sie w 10 najlepszych skoczkow od 9 lat to naprawde jest to wielki sukces
Mnie tylko martwi to ze zawody w zjezdzie meszczyczn sie nie odbyly...;/;/ moja ulubiona konkurencja i dalej nie wiadomo terminu w ktorym sie odbeda...;/
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.02.2010, 22:42
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
Adam to klasa sama w sobie i potwierdzil to dzisiaj. Swoja droga to znajdowac sie w 10 najlepszych skoczkow od 9 lat to naprawde jest to wielki sukces
Mnie tylko martwi to ze zawody w zjezdzie meszczyczn sie nie odbyly...;/;/ moja ulubiona konkurencja i dalej nie wiadomo terminu w ktorym sie odbeda...;/
MESZCZYZN?
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.02.2010, 23:02
jezeli chodzi Ci o pisownie to sorki ale pisalem szybko i sie rablem a jesli chodzi Ci o zjazd to tutaj masz info
http://sport.onet.pl/imprezy/vancouv...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 13.02.2010, 23:42
To co zrobil Malysz jest niesamowite. Facet buduje swoją forme tak jak planuje. Ciekaw jestem dużej skoczni. Amman byle niestety poza zasięgiem.Natomiast cieszy postawa Austriakow--już był w ogródku , już witał sie z gąską
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.02.2010, 23:58
Będzie dzisiaj coś jeszcze ciekawego, czy można już iść spać ?

Tomasz Zimoch jak zwykle dał czadu --------------------->> http://www.polskieradio.pl/_files/20...1309023816.mp3
Ostatnio edytowane przez fialo : 14.02.2010 o godz. 00:24.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.02.2010, 00:20
Będą zapierdalać w kółko na łyżwach w short-tracku. no i saneczkarstwo - mam nadzieję, że już bez tragedii... a i jazda po muldach jeszcze.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.02.2010, 01:35
Igrzyska to ciekawa impreza gdzie ogladasz cos co leci np lyzwiarstwo szybkie a jak leci to samo co tydzien na Eurosprcie to przełaczasz po minucie

Adam Malysz jest poprostu wielki.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 14.02.2010, 01:46
Dokładnie, Adam jest WIELKI!!!Zajebiście wielki szacunek dla niego !Właśnie skończyłem opijac nasz pierwszy medal na tych igrzyskach POLSKA BIAŁO CZERWONII !!!!W poniedziałek złoto Justyny !
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 14.02.2010, 02:07
Jak dla mnie igrzysk, czy to zimowych czy letnich mogło by nie być - Zimowe, tylko hokej - skoków nie znoszę, od dłuższego czasu postawa Małysza mnie grubo irytowała i to nie chodzi o wyniki a o jego tłumaczenia...ale jak to się mówi, czapki z głów.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
bulbasek
Member

Od: 03.2008

Stary 14.02.2010, 03:20
Mozna sie smiac, ze nos jak skocznia, ze bulka z bananem, ze ile ****a mozna - ale nawet jak sie tego sportu nie lubi, to naprawde czapki z glow. Takich sportowcow nam brakuje, z taka wewnetrzna sila, pokora i determinacja. To jest jako sportowiec i czlowiek prawdziwie wielki mistrz, a wlasciwie Wielki Mistrz.

Wklejam kawaki wywiadu z Adamam.

Cytat:
Chciałem, choć jeszcze raz, sprawić kibicom wielką radość. Kiedy zajmuje się wysokie miejsca, a kibice są dumni, wtedy czuje się tą polskość. To wspaniałe uczucie.
Cytat:
Cała grupa we mnie wierzy. Ciesze się, że pracuję z takimi ludźmi. Powinienem ich całować po nogach. Zrobili dla mnie wszystko, co mogli.
Caly wywiad z Adamam do poczytania

Pudzianowki kazal mu sie pakowac przed startem i wracac, zeby obciachu Polsce nie robil. Dobrze, ze chudy i glodzony sterydowego nie posluchal.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 14.02.2010, 07:23
fialo napisał(a):Wyświetl post
Będzie dzisiaj coś jeszcze ciekawego, czy można już iść spać ?

Tomasz Zimoch jak zwykle dał czadu --------------------->> http://www.polskieradio.pl/_files/20...1309023816.mp3
Boże święty co ten gościu bredzi...Ale klimat jakis zawsze jest.
DO IVORY1906: mezszczyzn? rąbłem? Chłopaku...Za ortografie tez tutaj są "nagrody".
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 14.02.2010 o godz. 07:29.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 14.02.2010, 09:47
Medal Adama jest jednak niespodzianką. Bo Austriacy i Amman wydawali się poza zasięgiem. Natomiast Małysz osiągnął szczyt formy na olimpiadę - wielkie brawa dla niego i Lepistoe.

7 punktów przewagi na średniej skoczni to nokaut, bardzo jestem ciekawy czy Amman potwierdzi swoją dominację na dużej. Życzę mu tego, bo Austriaków (w szczególności aroganckiego Schlierenzauera) nie cierpię. Dla nich 3 miejsce we wczorajszym konkursie to porażka, miały być 3 złota.

A Małysz? Ma realne szanse na brąz.

Niestety, jedyne co naprawdę mnie interesowało z tej olimpiady to hokej, tymczasem jest on w całości pokazywany przez TVP Sport, na Eurosporcie nie ma nic. Czyli olimpiadę można już sobie darować

Lubię Kowalczyk i Sikorę, ale ich dyscypliny są niemal tak samo nudne, jak zawody szachowe.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Łukasz1987
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 14.02.2010, 10:03
Dzięki Adam za te wczorajsze emocje, nerwy do samego końca i wielką euforię! W takich momentach człowiek jest dumny z bycia Polakiem! Szacunek Małyszowi należy się bezwzględny za to co zrobił dla Nas i dla skoków narciaskich. Nikt nie może mieć wątpliwości że jest jednym z najwybitniejszych skoczków w historii tej dyscypliny! I tak jak napisał kolego wyżej, chwała że złoto ma Amman a nie żaden z Austryjaków... JESTEŚ ADAŚ WIELKI!
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 14.02.2010, 11:31
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Lubię Kowalczyk i Sikorę, ale ich dyscypliny są niemal tak samo nudne, jak zawody szachowe.
Biegi Narciarskie to akurat najbardziej prestiżowa dyscyplina na igrzyskach, ciesząca się popularnością w wielu krajach, głównie skandynawskich. O Biathlonie powiem tylko tyle że to dla mnie sport zimowy nr. 1, nawet gdy Sikora jest w słabej dyspozycji to warto obejrzeć Natomiast hokej, którym wielu się tutaj zachwyca zupełnie mnie nie przekonuje, także wszystko zależy od gustów

Odpowiedz cytując
Cetnik
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 14.02.2010, 11:41
W Skandynawii chyba po prostu każdy biega na nartach wiec każdy tym samym się interesuje nimi a biathlon: w Niemczech 'fioła' mają szczególnie na jego punkcie gdzie biathlonowe MŚ potrafi obejrzec wiecej widzów niż mecze kadry piłkarskiej.
A co do Sikory dziś..to będzie loteria bo forma aktualna Tomka to niestety jedna,wielka niewiadoma.
SAMO JEDAN KLUB...

Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.02.2010, 11:51
Tomek w sprincie nigdy dobrze się nie czuł, więc tutaj wielkich szans na medal nie widzę
bardziej w biegu masowym albo indywidualnym go widzę z szansa na medal, chociaż oczywiście jego forma biegowa jest zagadka...
Mam nadzieję że za tydzień Małysz powalczy o upragnione złoto...

Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 14.02.2010, 12:59
Wielki Szacunek dla Adama. To jest człowiek godny reprezentowania nas Polaków na IO. Szkoda że reszta skoczków nie dorównuje mu do pięt bo sam drużynowego nie wygra...
A co do normalnej skoczni, to liczę na hymn
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.02.2010, 13:00
tomorow napisał(a):Wyświetl post
Brawo, brawo Adaś! Pokazałeś gówniarzowi z Austrii gdzie jego miejsce!!
Brawa dla Simiego również!
Pohamuj się trochę, bo ten gówniarz z Austrii ma 20 lat i 32 wygrane zawody w PŚ (Małysz w wieku 32 lat -38 ), medale MŚ w skokach i lotach, PŚ i od wczoraj medal olimpijski, więc trochę szacunku.
Brawa dla Adama i oczywiście Ammanna.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 14.02.2010, 14:00
http://www.eurovisionsports.tv/olympics/ <- darmowe, legalne streamy z Olimpiady. Niestety po 30 minutach trzeba odświeżać.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów