|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobęda Polacy w Vancouver? | |||
| Jeden |
|
10 | 4,00% |
| Dwa |
|
37 | 14,80% |
| Trzy |
|
55 | 22,00% |
| Więcej niż trzy |
|
136 | 54,40% |
| Żadnego |
|
12 | 4,80% |
| Głosujących: 250. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wielki. WIELKI szacunek dla Adama za to co zrobił.
4 lata temu musieliśmy czekać do ostatniego dnia, na tych Igrzyskach mamy medal już w pierwszym finale. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Małysz jest jednym z najlepszych naszych sportowców o ile nie najlepszym - gość wychował się w kraju gdzie była jedna przyzwoita skocznia, ciężką pracą doszedł na sam szczyt i siedzi na nim od lat. Dodatkowo jest człowiekiem skromnym - być może dlatego tak długo jest wielki.
Jak ktoś napisał - gdyby nasi kopacze mieli takie jaja jak on bylibyśmy mistrzami świata. |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Wielki ukłon dla Adama. Ale jest jeszcze jedna rzecz, której brakuje Małyszowi - złoto olimpijskie. Trzeba wierzyć, że może uda się na dużej skoczni, choć będzie ciężko. Było wielu przypadkowych mistrzów olimpijskich, a nasz wybitny skoczek może pozostać bez tego tytułu, podobnie jak Ahonen.
![]()
WIERNOŚĆ NA WIEKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę średnią zdobywanych medali przez Polskę te igrzyska można już zapisać na plus
![]() Jutro Sikora ale nie spodziewam się medalu, w sprintach ostatnio mu nie szło, miejsce w 8 będzie dobre w perspektywie biegu na dochodzenie. Największe szanse Tomek ma w biegu indywidualnym i ze startu wspólnego bo w ostatnich startach przed igrzyskami dobrze spisywał się na strzelnicy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Straszny ten wypadek Gruzina. Dziwnym by było, gdyby przeżył... [*]
Małysz, jak wspominałem, srebro musiał wyrwać i wyrwał Teraz utrze nosa Ammanowi na dużej skoczni. Głęboko w to wierzę, bo właśnie tego złota brakuje w tej bogatej kolekcji. DZIĘKUJĘ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Adam jest WIELKI! Adam człowieku jesteś historią polskiego sportu! Jestem dumny że mogłem żyć w czasach gdy Ty miażdzysz konkurekcje!! Brawo!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Po prostu Mu sie nalezało za ta skromnosc i za to ze sie nie poddał choc miewal juz słabe okresy. Mysle ze to ukoronowanie jego kariery. Szkoda ze Amman był dzis nie do doscigniecia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
- 2 skoki Małysza
- ceremonia po konkursie Kod:
http://hotfile.com/dl/28453453/62178ff/AG_2010.02.13_srebro_IO_Malysza.zip.html
Ostatnio edytowane przez Szymonito : 13.02.2010 o godz. 22:21.
![]()
Biała Gwiazda na koszulki! - nie logo SA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
brawo dla Adama, i brawa dla Ammanna on tylko potrafi na IO osiagnac swietna forme, podziwiam go,
szkoda ze Adam złota nie zdobyl, ale jest jeszcze szansa.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Adam to klasa sama w sobie i potwierdzil to dzisiaj. Swoja droga to znajdowac sie w 10 najlepszych skoczkow od 9 lat to naprawde jest to wielki sukces
Mnie tylko martwi to ze zawody w zjezdzie meszczyczn sie nie odbyly...;/;/ moja ulubiona konkurencja i dalej nie wiadomo terminu w ktorym sie odbeda...;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
jezeli chodzi Ci o pisownie to sorki ale pisalem szybko i sie rablem a jesli chodzi Ci o zjazd to tutaj masz info
http://sport.onet.pl/imprezy/vancouv...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To co zrobil Malysz jest niesamowite. Facet buduje swoją forme tak jak planuje. Ciekaw jestem dużej skoczni. Amman byle niestety poza zasięgiem.Natomiast cieszy postawa Austriakow--już był w ogródku , już witał sie z gąską
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Będzie dzisiaj coś jeszcze ciekawego, czy można już iść spać ?
Tomasz Zimoch jak zwykle dał czadu --------------------->> http://www.polskieradio.pl/_files/20...1309023816.mp3
Ostatnio edytowane przez fialo : 14.02.2010 o godz. 00:24.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Będą zapierdalać w kółko na łyżwach w short-tracku.
no i saneczkarstwo - mam nadzieję, że już bez tragedii... a i jazda po muldach jeszcze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Igrzyska to ciekawa impreza gdzie ogladasz cos co leci np lyzwiarstwo szybkie
![]() Adam Malysz jest poprostu wielki. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dokładnie, Adam jest WIELKI!!!Zajebiście wielki szacunek dla niego !Właśnie skończyłem opijac nasz pierwszy medal na tych igrzyskach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie igrzysk, czy to zimowych czy letnich mogło by nie być - Zimowe, tylko hokej - skoków nie znoszę, od dłuższego czasu postawa Małysza mnie grubo irytowała i to nie chodzi o wyniki a o jego tłumaczenia...ale jak to się mówi, czapki z głów.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Mozna sie smiac, ze nos jak skocznia, ze bulka z bananem, ze ile ****a mozna - ale nawet jak sie tego sportu nie lubi, to naprawde czapki z glow. Takich sportowcow nam brakuje, z taka wewnetrzna sila, pokora i determinacja. To jest jako sportowiec i czlowiek prawdziwie wielki mistrz, a wlasciwie Wielki Mistrz.
Wklejam kawaki wywiadu z Adamam. Cytat:
Cytat:
Pudzianowki kazal mu sie pakowac przed startem i wracac, zeby obciachu Polsce nie robil. Dobrze, ze chudy i glodzony sterydowego nie posluchal. |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
DO IVORY1906: mezszczyzn? rąbłem? Chłopaku...Za ortografie tez tutaj są "nagrody".
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 14.02.2010 o godz. 07:29.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Medal Adama jest jednak niespodzianką. Bo Austriacy i Amman wydawali się poza zasięgiem. Natomiast Małysz osiągnął szczyt formy na olimpiadę - wielkie brawa dla niego i Lepistoe.
7 punktów przewagi na średniej skoczni to nokaut, bardzo jestem ciekawy czy Amman potwierdzi swoją dominację na dużej. Życzę mu tego, bo Austriaków (w szczególności aroganckiego Schlierenzauera) nie cierpię. Dla nich 3 miejsce we wczorajszym konkursie to porażka, miały być 3 złota. A Małysz? Ma realne szanse na brąz. Niestety, jedyne co naprawdę mnie interesowało z tej olimpiady to hokej, tymczasem jest on w całości pokazywany przez TVP Sport, na Eurosporcie nie ma nic. Czyli olimpiadę można już sobie darować Lubię Kowalczyk i Sikorę, ale ich dyscypliny są niemal tak samo nudne, jak zawody szachowe. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dzięki Adam za te wczorajsze emocje, nerwy do samego końca i wielką euforię! W takich momentach człowiek jest dumny z bycia Polakiem! Szacunek Małyszowi należy się bezwzględny za to co zrobił dla Nas i dla skoków narciaskich. Nikt nie może mieć wątpliwości że jest jednym z najwybitniejszych skoczków w historii tej dyscypliny! I tak jak napisał kolego wyżej, chwała że złoto ma Amman a nie żaden z Austryjaków... JESTEŚ ADAŚ WIELKI!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Natomiast hokej, którym wielu się tutaj zachwyca zupełnie mnie nie przekonuje, także wszystko zależy od gustów![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W Skandynawii chyba po prostu każdy biega na nartach wiec każdy tym samym się interesuje nimi a biathlon: w Niemczech 'fioła' mają szczególnie na jego punkcie gdzie biathlonowe MŚ potrafi obejrzec wiecej widzów niż mecze kadry piłkarskiej.
A co do Sikory dziś..to będzie loteria bo forma aktualna Tomka to niestety jedna,wielka niewiadoma. ![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tomek w sprincie nigdy dobrze się nie czuł, więc tutaj wielkich szans na medal nie widzę
bardziej w biegu masowym albo indywidualnym go widzę z szansa na medal, chociaż oczywiście jego forma biegowa jest zagadka... Mam nadzieję że za tydzień Małysz powalczy o upragnione złoto... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wielki Szacunek dla Adama. To jest człowiek godny reprezentowania nas Polaków na IO. Szkoda że reszta skoczków nie dorównuje mu do pięt bo sam drużynowego nie wygra...
A co do normalnej skoczni, to liczę na hymn ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Brawa dla Adama i oczywiście Ammanna. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.eurovisionsports.tv/olympics/ <- darmowe, legalne streamy z Olimpiady. Niestety po 30 minutach trzeba odświeżać.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|