The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
lukas(z)1906
Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2010, 21:39
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Ogladnalem 3 odcinki i mam nadzieje ze to bedzie ostatnia seria, serial pomalu schodzi na psy.
tak to ostatni sezon,a co do samego serialu to niby sie konczy a tu coraz wiecej niewiadomych
Odpowiedz cytując
Suszanin
Senior Member

Stary 11.02.2010, 21:40
Ogladnalem 3 odcinki i mam nadzieje ze to bedzie ostatnia seria, serial pomalu schodzi na psy.
Dokładnie ... Do czwartej serii był bardzo ciekawy ... A teraz coraz gorzej
WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie...

Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 11.02.2010, 21:40
heh ale się uśmiałem jak zobaczyłem w pierwszym odcinku co znajduje się za murami (chodzi o tą świątynię). Oglądnę ten serial do końca bo jak już jestem po 5 sezonach to nie wypada odpuścić.Będzie jakaś kilku tygodniowa/miesięczna przerwa między odcinkami nowego sezonu tak jak miało to miejsce w poprzednich seriach?
I
Odpowiedz cytując
lukas(z)1906
Member

Stary 13.02.2010, 18:34
wiadomo ile 6 sezon bedzie mial odcinkow?
Odpowiedz cytując
wojteq_NH
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 13.02.2010, 18:36
| 6x01 | "LA X" (Część 1) | Multicentryczny | 2 luty 2010 |
| 6x02 | "LA X" (Część 2) | Multicentryczny | 2 luty 2010 |
| 6x03 | "What Kate Does" | Kate Austen | 9 luty 2010 |
| 6x04 | "The Substitute" | John Locke | 16 luty 2010 |
| 6x05 | "Lighthouse" | Jack Shephard | 23 luty 2010 |
| 6x06 | "Sundown" | Sayid Jarrah | 2 marzec 2010 |
| 6x07 | "Dr. Linus" | Ben Linus | 9 marzec 2010 |
| 6x08 | "Recon" | James "Sawyer" Ford | 16 marzec 2010 |
| 6x09 | "Ab Aeterno" | Richard Alpert | 23 marzec 2010 |
| 6x10 | "The Package" | Sun/Jin Kwon | 30 marzec 2010 |
| 6x11 | "Happily Ever After" | Desmond Hume | 6 kwiecień 2010 |
| 6x12 | "Everybody Loves Hugo" | Hugo Reyes | 13 kwiecień 2010 |
| 6x13 | "The Last Recruit" | ? | 20 kwiecień 2010 |
| 6x14 | "The Candidate" | ? | 27 kwiecień 2010 |
| 6x15 | ? | ? | 4 maj 2010 |
| 6x16 | ? | ? | 11 maj 2010 | - Pierwsza część finału
| 6x17 | ? | ? | 23 maj 2010 | - Druga część finału
| 6x18 | ? | ? | 23 maj 2010 | - Trzecia część finału
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 14.02.2010, 21:36
Ja tylko czekam na odcinek w ktorym z krzakow wyskoczy "DejTukMajSon" i zrobi rozpierduche
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 18.02.2010, 10:45
http://www.freeforum101.com/tvpublic...rum=tvpublica1

4 odcinek do pobrania.

Teraz pytanie odnośnie innych seriali bo LOST to już powinien być animowany bo już jest totalna bajka. Możecie jakieś polecić?
I
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.02.2010, 14:41
I jak wam się podoba ostatni odcinek ? Coś mi się wydaje że najbardziej ZAGUBIENI są scenarzyści serialu. Już mi się go nie chce oglądać, no ale cóż liczę że to ostatni sezon Lostów.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 25.02.2010, 15:00
Lost beznadziejny juz jest.
Teraz jada na opcji, bawienia sie czasem, to jzu nie to samo co tajemnice wyspy i temu podobne.
ostatni odcinek, bedzie taki ze nigdy na tej wyspie nie wyląduja i ta historia sie nie wydarzyła.

Polecam Entourage. Po ogladnieciu juz wielu serialu, ten mnie wciagnal najbardziej a teraz po ogladnieciu juz całosci, ogladam od nowa;d
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.02.2010, 18:36
ja bym sie z ocenami serialu wstrzymał do konca dopiero az zobaczymy ostateczne rozwiazanie. Nie wiem jak oni z tego wybrna ale mam nadzieje ze sie wiele spraw wyjasni Generalnie serial jest juz tak mega zawiły ze nie sposob sie polapac o co w tym wszystkim chodzi, nie sposob sobie wiele watkow przypomniec ktore przetoczyły sie w tych kilkuset odcinkach. Mi sie bardzo ten serial podoba bo jest ciekawy i bedzie napewno tajemniczy do ostatniego odcinka
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 29.04.2010, 08:59
Skad moge pobrac 14 odcinek z polskimi napisami?
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 29.04.2010, 09:26
znikąd , nie wyszedł jeszcze 14
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.04.2010, 09:27
Skad moge pobrac 14 odcinek z polskimi napisami?
Ktoś poda linka z napisami PL do odcinka 13 ? Bardzo proszę o pomoc, bo nie mogę znaleźć.

Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 29.04.2010, 09:34
http://www.zagubieni24.pl/viewpage.php?page_id=68
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 29.04.2010, 09:35
pchelas napisał(a):Wyświetl post
znikąd , nie wyszedł jeszcze 14
Podobno byl 27 kwietnia.
"Data premiery: 27.04.2010r."
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.04.2010, 09:38
Wielkie dzięki.

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 23.05.2010, 19:34
Dzisiaj final
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 23.05.2010, 19:40
Dla nas to dopiero jutro Ehh jak dla mnie to to jest mega serial. Wiadomo ciezko te wszystkie watki ogarnac, wszystko spamietac ale to tez wina tego ze ciagnie sie to 6 lat ale ogolnie glowny watek chyba jest w miare jasny i zrozumialy. Jak myslicie wygra dobro czy zło? Moim zdaniem ten koles nie wydostanie sie z wyspy i ktorys z kandydatow (niby juz Jack sie tego podjal) bedzie bronil wyspy tak jak to robil Jacob a reszta rozbitkow wroci do swojego swiata a moze i nie, moze zostana na wyspie gdzie moga byc szesliwi(?)
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 23.05.2010, 19:46
ja zatrzymałem się na ok 5 odcinku 6 sezonu muszę odrobić zaległości jest co oglądać?polecacie zacząć od razu oglądać?wciąga jak pierwszy sezon?

TYLKO BEZ SPOILERÓW!
I
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 23.05.2010, 19:51
oglądaj, warto ;]
lepsze niż 1s
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 23.05.2010, 19:58
Ciekawi mnie jak oni chca wyjasnic wszystkie zagadki... Cos czuje, ze wiele rzeczy pozostanie niewyjasnionych, albo zrobia tak, ze kazdy moze to interpretowac po swojemu
Ostatnio edytowane przez mic : 23.05.2010 o godz. 20:02.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 23.05.2010, 20:26
ja tez radze ogladac bo serial znowu wciaga. O ile w 5 sezonie robilo sie juz nudno i mega zagmatwanie to teraz wszystko znowu jest ciekawe i sie wyjasnia, nie stawiaja juz setek pytan w kazdym odcinku
Tez mysle ze wszystkich zagadek to nie rozwiaza le chyba nie wszystkie sa az tak bardzo wazne. Jak w kazdym filmie przeciez nie wszystko musi byc dokladnie wyjasnione, wazne aby te najwieksze i najbardziej potrzebne zagadki zostaly wyjasnione
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 24.05.2010, 23:13
No i jak wam się podobał finałowy odcinek ? Czuję niedosyt niestety ale ogólnie bardzo fajny. Wiele rzeczy nie zostało wyjaśnionych, może tak miało być ?
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 24.05.2010, 23:32
Ostatni odcinek naprawdę spoko.
Ostatnie 10 minut - dramat, dno, szlam, masakra, syf, gówno, GW, TVN, ITI, KSC.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 25.05.2010, 07:39
O kant dupy rozbic taki final... duzo rzeczy niewyjasnionych... ehh

Jakby ktos nie wiedzial, to mozna sciagnac Jimmy.Kimmel.2010.05.23.Aloha.to.Lost.Special, alternatywne zakonczenia, wywiady itd
Ostatnio edytowane przez mic : 25.05.2010 o godz. 07:42.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 25.05.2010, 11:57
to, że wiele rzeczy nie wyjaśnią, to było wiadome już od połowy sezonu.
ale patrząc z perspektywy nie wyspy, zagadek, a z perspektywy historii o ludziach (bo o tym tak naprawdę jest LOST, co podkreślali darltonowie), to finał był piękny.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 25.05.2010, 15:27
Nom wiele rzeczy sie nie wyjasnilo ale jak mowi Gucio nie o to chodzilo w tym serialu. Tamte rzeczy to byl tylko srodek do osiagniecia celu. Ja juz sam nie wiem czy to co mysle o tym filmie trafia w sedno, czy sie gdzies zagubilem (o dobre slowo hehe) ale mysle ze kazdy moze na swoj sposob interpretowac ten film. Piekne bylo w nim to ze byl nietypowy, slowo serial to mi sie kojarzyło z Moda na sukces czy innymi Klanami a tutaj taki wypasiony film ktory opowiadal jakas historie z zycia ludzi. Dla mnie takim przeslaniem filmu bylo to ze kazdy moze kierowac swoim losem, ze czasami to inni musza nam wyznaczyc droge ale my jestesmy potrzebni na tym swiecie bo chociaz mozemy byc malymi trybikami to jestesmy potrzebni aby to wszystko dzialalo Najwazniejsze bylo to ze gdy zaczynalem ogladac kolejne odcinki to moglem o wszystkim zapomniec bo tak wciagal ten serial, ta tejemnoczosc, fabuła. Zajebisty film
drozd:
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 25.05.2010, 16:23
Ostatnia seria byłą niezła. Wszystko się powoli wyjasniało ale to co zrobili w drugiej części ostatniego odcinka to jakaś kpina. Zamiast coś wyjaśnić to jeszcze bardziej zagmatwali. Próbowałem analizować to jakoś ligocznie ale się nie da zbyt wiele domysłów. I o ile to co się działo na wyspie mozna jakoś ogarnąć to to co się wydarzyło w alternatywnej rzeczywistości jest kompletnie niezrozumiałe. Jaki miało to cel i do czego miało doprowadzić to nie mam pojęcia
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 25.05.2010, 17:24
http://zagubieni.pl/forum/index.htm?...bb7855aaf5a4cc

Polecam to forum. Tam mozna pogadac o serialu albo poczytac co inni o nim mowia. Mysle ze bardzo przydatny link. Serial jest naprawde taki przezajebisty ze ciezko samemu ogarnac mase watkow a nawet czasami ciezko samemu wysnuc glowne watki. Mysle ze po przewertowaniu setek postow mozna bedzie poskladac je ze swoimi myslami i polaczyc to w bardzo sensowna calosc bo uwazam ze serial mial glebokie przeslanie
drozd:
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 25.05.2010, 17:52
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Ostatnia seria byłą niezła. Wszystko się powoli wyjasniało ale to co zrobili w drugiej części ostatniego odcinka to jakaś kpina. Zamiast coś wyjaśnić to jeszcze bardziej zagmatwali. Próbowałem analizować to jakoś ligocznie ale się nie da zbyt wiele domysłów. I o ile to co się działo na wyspie mozna jakoś ogarnąć to to co się wydarzyło w alternatywnej rzeczywistości jest kompletnie niezrozumiałe. Jaki miało to cel i do czego miało doprowadzić to nie mam pojęcia
To znaczy czego nie rozumiesz?

Katastrofa i przeżycia na wyspie miały naprawdę miejsce w życiu bohaterów. Retrospekcje miały pokazywać jak pełne bólu, cierpienia, smutku, błędów, a nawet zbrodni było życie bohaterów. Wyspa jest w ich życiu punktem zwrotnym, futurospekcje w 6. sezonie to metafora czyśćca, otrzymania od losu drugiej szansy i znalezienia drogi do zbawienia (silny akcent religijny).

Jak ktoś nie rozumie o co chodziło w finale to polecam na spokojnie, nawet pięć razy obejrzeć i dokładnie wsłuchać się w rozmowę Jacka z Christianem. W niej zawarta jest masa odpowiedzi...

Co do niewyjaśnionych kwestii. Po pierwsze to widzowie sami sobie niepotrzebnie natworzyli nie wiadomo ile pytań, a poza tym na wiele z nich tak naprawdę odpowiedziano. Ale że odpowiedzi nie podano wprost, jak głupkowi na tacy, to nie wszyscy wszystko załapali. Oczywiście jest też wiele kwestii niewyjaśnionych, ale w obliczu finału i tego co zobaczyliśmy w ostatniej scenie, nie mają one najmniejszego znaczenia.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów