|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Aleksander out , teraz juz wszystko jest w rek..nogach Brożka .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak sobie samobuja nie strzela to znowu bedzie remis a dotego czerwien dla nich to juz wogole sie zamkna na wlasnej polowie,ehh ale wiara czyni cuda!!!WIsla
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze korzym dozna w jakms meczu skomplikowanego zlamania w kolanie i zerwania wiazadel i sciegien.
Co za gowniarz .......ony. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
całkiem możliwe
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Odra usilnie gra na czas, zawodnicy faulują w obronie, symulują w ataku.
Będzie 0:0. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
richtig.. Korzym powinien dostać czerwoną kartkę a schodząc doznać kontuzji...
Wreszcie ! Zszedł ten "nie che bana" Korzym bez tego symulanta to jest szansa na płynniejszą grę i na strzelenie jakiegoś gola ... Powód: akcja :P
Ostatnio edytowane przez djjamajczyk : 12.11.2008 o godz. 21:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale po nich wogule zdenerwowani nie widac, chyba nie mja swiadomosci co graja, ktos im to powiedziec musi!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Paranoja... Sędzia ślepy, Odra powinna kończyć w 9. Paweł Brożek wraca do starej formy, z dwóch metrów nie trafić
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
mi sie wydaje ze nam polonia ucieka i do tego chcialem dodac ze strasznie mnie to wk...... jak Polscy pilkarze wiedza ze nie mzoe byc klapy w nastepnym meczu i sa lepsi ale nie potrafia zapier..... na tym meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja .......e. Nie wierzę w to co się dzieje :(
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
K...... m...
Wisła grac |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Sędzia ch....wy
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odra właśnie w 10 mogła nas brutalnie skarcić.. A Paweł raczej nie wraca do starej formy tylko jest najwięcej grającym zawodnikiem - a jako, że nigdy z silnej psychiki nie słynął, więc tu też bym upatrywał źródła problemu..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
kolejna strata punktów z cieniasami sie szykuje:(:( K... może na te 5 ostatnich minut sie zmobilizuja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co za kaleka Łobo :/
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie ma bramki w boczna siatke
choleraaa Rygel z 8 minut poleży |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wierzę własnym oczom ;(
niech ktoś teraz powie, że nie istnieje kompleks Odry, żeby takie piłki jak dzisiaj nie wpadały już dawno nie widziałem. A szkoda, bo jest/była ogromna szansa na dogonienie czołówki. Kolejny mecz o którym trzeba zapomnieć ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ŻENADA ****a mać żenada to samo co z ŁKSem
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
bede musial sie chyba napic
|
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
1111111111111 Wislaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
gggollll
!!!!!!!!!!!!!!!!! JEZUS MARIAN dziekuje !!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paweł zbawco!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
****a wreszcie! Brożek
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamien spadl z serca!!! Ej Wisla goll!!
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
goooooooool
![]()
WISŁA NA ZAWSZE !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nareszcie BRAWO PAWEL !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jezu, myślałem, że z nerwów się wykończę
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ufffffffffffffffffffffffffffffff, rany boskie, jest jakas sprawiedliwosc na tym swiecie. co nie zmienia faktu ze naszym kopaczom nalezy sie spora bura
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Paweł zwracam honor,ale i tak powinno być przynajmniej 3
![]() Szacunek za to podbiegnięcie do Piotrka i wyściskanie braciszka ![]() MAŁY!!!!! ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wierze!!!!!!!!!!!!! Chyba pierwszy raz w końcówce udało się strzelić!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|