|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
info telefoniczne?
przynajmniej oficjalna podałaby taką wiadomość jeśli byłoby coś na rzeczy... chyba. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Szkoda, jeśli to będzie prawda, ja osobiście proponowałbym takie ustawienie:
Piotrek Brożek - Cleber - Baszczyński - Singlar Zieńczuk - Jirsak - Cantoro - Łobodziński Boguski - Paweł Brożek Trochę ofensywne, ale na pewno nie powinniśmy się bronić, tylko atakować. Jesteśmy duuużo lepsi. Ewentualnie Boguski za Łobodziśkiego, Jirsak za Boguskiego, Diaz za Jirsaka. Ale wolabym wariant 1 |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
miejmy nadzieje ze łobo zagra o niebo lepiej i cos wreszcie strzeli, ja stawiam na 3-0 i oby sie sprawdziło!!
![]()
...:::BRONX:::...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Info z tego co się orientuje to jest od samego zainteresowanego, czyli Juszczyka
![]() To dla niego, jako wychowanka, spełnienie marzeń bronić w Derbach. Więc mam nadzieję, że żadnego babola nie puści. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
HISTORIĄ WISŁY ZAJMUJEMY SIĘ TU [http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=3856/ A Cracovi to na ich forum proszę
![]()
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No to mamy mały problem.
Ale jest jak napisał luke1906 - dla Marcina to coś fantastycznego, pewnie spełnienie marzeń. Tak więc wypada wierzyć w umiejętności i chęć pokazania się naszego wychowanka. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zagra Pawełek nie ma w ogóle o czym mówić przecież. Po za tym nigdzie nie ma oficjalnego info o tym więc spokojnie panowie wiem że atmosfera derbów ale bez takich info wziętych z nie wiadomo skąd.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Pasiaki byli sie pomodlić przed derbami w kościele u mnie na wiosce (Biały Kościół przy trasie Kraków-Olkusz). Po mszy życzyłem im aby nie przegrali za wysoko, bo by profesor zwolnił dochtóra i jeszcze by się utrzymali w lidze
Btw. Ciekawe czy wszyscy piłkarze 'onych' mają magistra, skoro prezes-profesor, trener-dochtór, to piłkarze same magistry (co najmniej) winny być . Jednak, patrząc na wyniki to chyba mało który maturę zdał![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ogr ,
porównując z wykształceniem Małeckiego to zawodnicy Cracovii są właśnie magistrami ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Widzisz, nie zrozumiałeś mnie. To było w stronę ichniego trenera(?)-dochtóra i jego wyników, a nie w strone zawodników...
A Małecki, no cóż, ma jeszcze czas ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Śmieszy mnie to jak po każdych derbach kibice Cracovii się pocieszają, że to sędzia nam pomógł, że piłka kwadratowa była, murawa krzywa i inne bzdety
a czytając ich to forum to można naprawdę sobie humor poprawić. A z tym Pawełkiem to niezła ściema, na pewno, by były jakieś przecieki. Dziś pewnie 2:0 dla Nas ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie no trzeba przyznać, że jak graliśmy u nich to było gorąco w ostatnim meczu i o ile wiem, to sędzia błąd popełnił (nie czasem przy spalonym Boguskiego?) Mam nadzieję, że dziś wygramy bez przeszkód. Spodziewam się jednak BARDZO ZACIĘTEGO meczu i zaledwie jednobramkowego zwycięstwa. Nie liczy się dziś styl, liczą się 3 pkt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
[FONT=Comic Sans MS] Już od rana na podwórzu
wśród patyków i wśród liści przycupnęli nad kałużą pracowici kałużyści. Wygrzebują brud z kałuży, niech kałuża będzie czysta! Pełne ręce ma roboty każdy dobry kałużysta! Rękawiczką i chusteczką dwóch błocistów chodnik czyści. Obrzucają się szyszkami bardzo dzielni szyszkowiści. Dwie kocistki pod ławeczką cukierkami karmią kota... Świątek, piątek czy niedziela na podwórku wre robota![/FONT] Wszystko dla Nas . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak już luke1906 zaznaczył.........z 1 ręki.......... czyli od Marcina. A czy sztab medyczny zdoła podratować Pawełka to się dziś okaże.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No i Mario jednak nie zagra....
Juszczyk Singlar Baszczyński Cleber Piotr Brożek Łobodziński Diaz Cantoro Jirsak Zieńczuk Paweł Brożek ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no i jednak Juszczyk. Powodzenia Marcin
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Boguski też złapał jakąś kontuzję? Trochę zaskakuje jego nieobecność w pierwszej 11...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Do boju Wisła !!!!! Liczę na zwycięstwo, w minimalnym stopniu niestety. Wiadomo jak to jest z derbami...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Moze chce mu dac odpoczac? Ostatnio gral co dni i nie oszukujmy sie, z kazdym meczem coraz gorzej. Na Camp Nou Skorza posadzil Zienia, wiec tak bardzo do nazwisk sie moze nie przywiazuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Boguski nic nie pokazywał w ostatnich meczach, no chyba, że to będzie nasz Joker
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie wiem czemu mam złe przeczucia
Juszczyk ma PRAWDZIWĄ okazje do pokazania swoich umiejętności Pawełek też kiedyś pauzował, wszedł Dolha i do końca sezonu Dolha bronił Może Juszczyk będzie odkryciem? Mam nadzieje, że Zieniu i Łobo zmęczą obronę Cracovii, a potem wejdzie Boguski i strzeli swoje 2 bramy Brożek niech strzeli też coś (może hattrick, by pokazać Ivanovskim i Zakrzewskim, kto jest królem strzelców? )Licze na jakieś 2-1, 2-0 Ale mi serce wali ![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Z tego co widze to Pan Maciej Skorża powiedział że gramy dziś 1-4-5-1 więc Boguś w takim ustawieniu raczej Boguś nie gra
Aczkolwiek można by było go dać na środek pomocy. Widze że nasz Pan Trener dziś bedzie grał tak jak na Tottenham więc myśle że Skorża wie co robi.W sumie to do żadnego trenera nie miałem nigdy takiego zaufania jak teraz do Skorży. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktos dlaczego nie ma na oficjalnej linku do radia biała gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ale nerwowa...Martwie sie troche bo sklad eksperymentalny. Nie utrzymujemy si eprzed pilka i to tez zly znak. Brawo Cleber.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wlasnie o tym pisalem tylko znaku nie postawilem ironicznego. ;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dla mnie Łobodziński do zmiany bo kompletnie zagubiony jest.
![]()
zenio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
zmiencie tego Lobodzinskiego.. :/ prosze...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Łobodziński i Diaz -żal co oni grają..
|