|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy komentarze ze strony TWSD, powinny zniknąć? | |||
| Tak, forum jest od komentowania, strona tylko od informowania! |
|
61 | 26,99% |
| Nie, ale moderatorzy powinni się bardziej przyłożyć. |
|
85 | 37,61% |
| Nie, komentowanie wiadomości to nierozerwalna część tej strony. |
|
80 | 35,40% |
| Głosujących: 226. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
witam, poniżej zdubluję swoje pytanie z topicu "matura/po maturze" (czy jakos tak), ale to dlatego, ze tam nikt nie odpowiedzial dotąd. może więc tu znajdzie się ktoś studiujący prawo na UJ. znajdzie się?
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
1.Robił ktoś podyplomówkę na AGH-specjalista do spraw BHP?
2.Gdzie w Krakowie są organizowane szkolenia, kursy studia na ppoż(takie żeby zdobyć uprawnienia)? ![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ma ktos pomysl na ciekawy temat pracy licencjackiej z Europeistyki? (najlepiej zwiazany z projektami i funduszami europejskimi)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Potrzebuję esej na dowolny temat o rozważaniach filozofów nowożytnych np. Bacon, Kartezjusz, Locke, Pascal, Leibniz.. Ma ktoś pomysł na temat?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mógłby ktoś coś napisać na temat kierunku Zarządzanie i inżynieria produkcji?
Studiował to ktoś, a może miał kontakt? Proszę o opinie, może być pw. pozdro ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
matura w tym roku... czas leci.. a ja dalej nie wiem co robić w sensie nauki po liceum... kto mi poleci jakiś ciekawy kierunek i jakąś dobrą uczelnie.... ( lubie geografie ) a z uczelni to myślałem o AGH ... prosze o odzew.. ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Słyszałem że na AWF można dostać się za\na tzw klasę mistrzowską... może ktoś to szerzej wyjaśnić? Wystarczy być młodzieżowym reprezentantem Polski czy musi być zdobyte mistrzostwo krajowe?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Może ktoś polecić jakieś książki do przedmiotu "Metody systemowe i decyzyjne w informatyce"
zawiera min. Transformata Laplace'a , Transmitancje Najlepiej w wersji elektronicznej Potrzebuje, bo chyba trudny przedmiot i nie mam pojecia z czego mam sie go nauczyć. Z góry dzieki pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 21.03.2010 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
przepraszam panowie studiuje ktoś z was może turystykę i rekreację w jakiejś z krakowskich uczelni
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podbijam pytanie szczepanwislaka
|
|
|
|
Member
Offline |
|
ktos sie znalazl prawo na UJ koncze w tym roku, wiec na pytania wszelakie moge odpowiadac. |
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
|
Nie wiem, czy to dobry temat, wszak już trochę dziadzieję.
Ale powiem Wam, w czym rzecz: Mam chrześniaka, który w tym roku będzie zdawał maturę. Będąc u mnie zauroczyło go nasze miasto. Obiecałem, że się rozejrzę, ale nigdzie nie mogę niczego takiego znaleźć. Szuka studiów związanych z zarządzaniem sportem(w przyszłości chciałby zostać menedżerem piłkarskim/dyrektorem sportowym/kimś w tym rodzaju) - powiem szczerze, nie mam pojęcia, czy i ewentualnie gdzie mogą być u nas takie kierunki. Ja kończyłem UW, jednak tam na pewno nie ma. Może ktoś z Was, bracia studenci, ma na ten temat jakąś wiedzę, może ma znajomych na podobnych kierunkach? Byłbym bardzo wdzięczny za każdą odpowiedź - siostra by trochę wyluzowała, bo "miałbym na niego oko". ![]() ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
ja studiowalem turystyke na Awfie
teraz jeszcze tylko magisterka mi zostala do napisania. Co chcecie wiedzieć? Ogolnie polecam tam studiować![]() ![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wiek ktoś z was może, kiedy dokładnie są juwenalia w tym roku?
![]()
KOPER
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
4-9 maja
![]() |
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
|
Byłem przekonany, że na UW niczego takiego nie ma(a raczej nie było, kiedy ja tam byłem).
Jestem bardzo wdzięczny za odpowiedź, mogłabyś mnie jeszcze naprowadzić - jak te kierunki fachowo się nazywają lub coś takiego? Z góry dzięki. ![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Na AWFie to chyba w ramach turystyki można robić i tak samo kierunku o nazwie "sport".
Na UJ jest na pewno podyplomówka taka (http://www.uj.edu.pl/dydaktyka/podyp...rta.php?id=91), nie wiem w sumie jak z I st. Ale tam w Katedrze najlepiej spytać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Na UJ są studia drugiego stopnia, magisterskie o specjalizacji zarządzanie w sporcie:
https://www.erk.uj.edu.pl/studia/karta/836 czyli sposobem jest pójście na np. zarządzanie, ekonomię na 3 letnie studia licencjackie, a potem dwa lata tej specjalizacji na magisterce |
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
|
Uprzejmie Wam dziękuję.
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Studiuje na AWFie Turystyke i Rekreacje, na drugim roku trzeba wybrać jedną z wymienionych specjalizacji: rekreacja ruchowa, odnowa psychosomatyczna, hotelarstwo, obsługa ruchu turystycznego.Do tego dochodzą specjalizacje instruktorskie. Moim zdaniem ten kierunek przyajmniej jest wybitnie nie "piłkarski". Może na wychowaniu fizycznym coś by podeszło...
![]()
Gdybym dostawał pieniądze za moją miłość do Wisły, byłbym milionerem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ja studiuję Finanse i Rachunkowość dziennie na UEk'u, więc służę pomocą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Unijne instrumenty wsparcia rozwoju turystyki w Polsce ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie oprocz AWF jest kierunek Wychowanie Fizyczne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ja także studiuje Turystykę i Rekreację na 1 roku tylko , że na WSiZie w Rzeszowie. Ten kierunek u mnie ma coś wspólnego z sportem bowiem w pierwszym semestrze miałem Wf ,na którym cały czas graliśmy w piłkę.Teraz także go mam lecz na jego zajęciach mamy zajęcia z tańca. Za to cały czas mam zajęcia na basenie z pływania i elementów ratownictwa. w Lecie mam obozy na których kładzie się nacisk właśnie na pływanie a w zimie na jazdę na nartach. Także ze sportem owszem ten kierunek ma coś wspólnego ale z piłką jak już to była mowa nie. I u nas specjalizację wybiera się na 3 roku i obok hotelarstwa są to rożne typy turystyki zdrowotnej , np konna
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
prosze kogoś kto studiuje turystyke i rekreacje lub ochrone środowiska na AGH , żeby opisał co sie robi jakie są jego odczucia itp bardzo prosze o odp... w tym roku pisze mature ( dod. przedmiot geografia rozszerzona ) i nie wiem co roić po liceum...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki wielkie za odzew.... jeśli ktoś coś wie na swoim lub kolegów, znajomych przykładach to prosze piszcie tu... pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
w dniu dzisiejszym zostalem szczesliwym studentem...japonistyki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jak to tak ze w takim terminie ?
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|